Dodaj do ulubionych

Wpadłem prywatnie dzisiaj do Budapesztu

15.03.12, 18:41
przekonać się jak bardzo będą łżeć na Czerskiej i TVNie.

Polaków od groma, kilka tysięcy spokojnie. Na placu Kossutha pół miliona ludzi jak nic. Miałem znajomego tłumacza. Orban powiedział, że Węgry nie będą kolonią, konstytucja węgierska będzie pisana na Węgrzech a nie w Brukseli, i że w ostatniej chwili udało się wyskoczyć Węgrom z pułapki zadłużenia, w którą chciano je wpakować. Wiadomo jednak, że bez tych 15 mld EUR może być w tej chwili trudno.

Kiedy wspomniał, że parlamentarzyści od Gyurcsanego w poparli w Brukseli sankcje dla Węgier buczenie było słychać chyba w całym mieście.

Orban trzyma się mocno mimo nagonki. Ja mu życzę powodzenia.
Obserwuj wątek
    • muchozolszprey Re: Wpadłem prywatnie dzisiaj do Budapesztu 15.03.12, 18:43
      Wszyscy Polacy murem za Orbanem.
      • niezdeprawowany5 Orban-jak Orban, po prostu normalnie - patriota! 15.03.12, 18:55
        muchozolszprey napisał:

> Wszyscy Polacy murem za Orbanem.

--------------------
        • platfusy.do.paki Re: Orban-jak Orban, po prostu normalnie - patri 15.03.12, 19:03
          > --------------------
          • zbysio45 Re: Orban-jak Orban, po prostu normalnie -ma popar 15.03.12, 19:09
            poparcie społeczenstwa.Jest to patriota wegierski a nie zdrajca narodu.
            • niezdeprawowany5 Re: Orban-jak Orban, po prostu normalnie -ma popa 15.03.12, 19:21
              zbysio45 napisał:

> poparcie społeczenstwa.Jest to patriota wegierski a nie zdrajca narodu.

- żeby w Polsce możliwe były prawdziwe, nie zmanipulowane wybory, należałoby
              przede wszystkim mediom odebrać możliwość manipulacji społeczeństwa, należałoby za kłamstwa i wszelkie manipulacje nakładać wielomilionowe kary w trybie pilnym np.jednego miesiąca, tak, jak to jest w normalnych krajach demokratycznych.
              - dlatego trwam nie dostała koncesji...
              • titerlitury po co łgarstwa powtarzać? 15.03.12, 20:47
                jakiej to koncesji trwam nie dostał? pleciesz bzdury dla rozrywki, czyś po prostu kiep?
              • piq no braaaawooo, a kto by o tym, tarzyszu,... 15.03.12, 21:48
                ...decydował? Lala Hofman? Jarcio? Czy kto?
                I w których "normalnych krajach demokratycznych" tak jest?
              • cymber.gaj Re: Orban-jak Orban, po prostu normalnie -ma popa 15.03.12, 21:57
                niezdeprawowany5 napisał:

> - żeby w Polsce możliwe były prawdziwe, nie zmanipulowane wybory, należałoby
                > przede wszystkim mediom odebrać możliwość manipulacji społeczeństwa, należałoby
                > za kłamstwa i wszelkie manipulacje nakładać wielomilionowe kary w trybie pilny
                > m np.jednego miesiąca, tak, jak to jest w normalnych krajach demokratycznych.
                > - dlatego trwam nie dostała koncesji...

Znaczy nie dostała, żeby Rydzyk nie musiał płacić tych wielomolonowych kar? To dlaczego protestujecie? Wolicie żeby płacił? Przecież on i tak nigdy niczego nie płaci. Sobecka za niego płaci.
    • iq-ok Tak się zastanawiałem, co to za idiota 15.03.12, 19:22
      ten transparent "Prowadź na Warszawę.." targał.
      To faktycznie w Twoim stylu:):):)
      • blueoxy.gen Re: Tak się zastanawiałem, co to za idiota 15.03.12, 19:27
        Mam znajomych Wegrów . Nie mówią Oraban ,tylko ten choooj Orban .
      • platfusy.do.paki Chłopcze ... 15.03.12, 19:27
        ty mi intelektualnie do pięt nie dorastasz :)))

Zostałeś przeze mnie tutaj całkowicie ośmieszony a ostatnia sprawa dotyczyła rzutu poziomego :))) i broniłeś syna Bolka do upadłego, że jechał maksymalnie 80 km.

Zostałeś ośmieszony i nie możesz tego przeżyć :)) Prawda jest taka, że jesteś cienki jak zupa na szmacie :))) Idź potrenować instrukcję mov i zrób sobie certyfikat z PHP, pajacu :DDD
        • iq-ok Pajacuj, pajacuj dalej durniu:):) 15.03.12, 19:38
          Wszechznawco wszystkiego (co się da w wikipedii wyczytać ).
          Ten transparent to jednak Ty:):) Wiedziałem:):)
          PS. A jak tam łupki? Mam zacytować brednie co na ten temat wypisywałeś gdy śmiałem nakłaniać cię do opamiętania?
          • platfusy.do.paki Słabiaku intelektualny 15.03.12, 19:49
            Dostałeś bęcki i próbujesz się odgrywać, ale zrozum, nie masz żadnych predyspozycji do ciętej riposty :)))

Co do transparentu, trudno, żebym w tak gigantycznym tłumie gdzies wypatrzył pojedynczy plakat. Natomiast gorąco wierzę, że w Polsce doczekamy się takiej zmiany jak na Węgrzech a wszyscy grabieżcy (bo tym się zajmowała ekipa Gyurcsanego) zostaną rozliczeni. Tak jak to się w tej chwili dzieje na Węgrzech, bo postępowań karnych dla ludzi poprzedniego rządu jest w tej chwili masa. I ichniejsze Miry i Zbychy srają w tej chwili po gaciach.

• iq-ok Herosie intelektualny :):) 15.03.12, 20:00
              Nie pajacuj. Bo zacytuję co celniejsze fragmenty spuścizny (co za adekwatne słowo:):)) forumowego mędrka platfusy.do.paki.

I wstyd będzie.Choć nie sądzę by to uczucie było Ci znane.
              • des4 Re: Herosie intelektualny :):) 15.03.12, 20:18
                o jakom synu Bolka mowa? coś znowu o Piaseckim?
                • iq-ok [...] 15.03.12, 20:39
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • piq cześć, ciociu, pomyliłeś biednego iq-ok... 15.03.12, 20:07
          ...ze mną przypuszczalnie. Może specjalnie, bo ja jestem dużo groźniejszy dla takich pajaców jak ty.

A więc byłoś "prywatnie" w Budapeszcie?

I jak tam? Popieraliście w tym Budapeszcie Orbana i Fidesz oraz jego frakcję w parlamencie ojropejskim pod nazwą Europejska Partia Ludowa, w której Fidesz jest razem z partią platfusów Donka? Z głupoty i schizy?

Komisarz polityczny polskiej prawicy z ramienia kolegów mamci, tow. Jar, razem ze swoją jaczejką jest akurat w przyzwoitej skądinąd frakcji ECR, w której z Węgier jest partia MDF, walcząca z Orbanem i oskarżająca go o próbę przejęcia struktur MDFu. To jak to jest, ciotuchno?

Jak widać, ani wiedzą, ani intelektem, droga ciociu, nie dorastasz mi do pięt. Masz co najwyżej, ciociu, schizę, i bredzisz dyrdymały które rozpadają się w zderzeniu z faktami jak Pomroczny Jarosław w zderzeniu z toyotą.
          • iq-ok On nic nie pomylił :):) 15.03.12, 20:23
            Kiedyś zdarzyło mi się udowodnić, że jest kretynem (co znowu nie jest aż tak trudne:):) ) i od tej pory reaguje alergicznie na każdy mój wpis.
            A tak między nami ten transparent do tego durnia pasuje jak ulał.
            • platfusy.do.paki ty, a kim ty jestes? 15.03.12, 20:33
              Człowiekiem, który wypisuje idiotyzmy o innowacyjnej rosyjskiej gospodarce? Kraj, którego ropa, gaz, rudy metali + drewno to 94% eksportu? Facetem, który udowadnia, że młody Wałęsa jechał zgodnie z przepisami, albo, że PHP to jest poważna technologia? No po prostu LOL.

Chłopcze, dokonałeś na tym forum aktu samobójstwa i aktu ostatecznej autokompromitacji.

Ale najbardziej oburzyłeś się wówczas, kiedy napisałem, że Rosja to przybudówka do Gazpromu. Wtedy puściły ci zwieracze, co jest bardzo symptomatyczne.

Chłopcze, nie jesteś żadnym partnerem do rozmowy ponieważ twoja wiedza to jest NULL.
              • iq-ok Śmieszny, zaperzony człowieczku 15.03.12, 20:46
                Nawet nie potrafisz zrozumieć co inni piszą.
                Żyj dalej w kretyńskim przeświadczeniu , że Rosja to przybudówka do Gazpromu i jak Jarek i jego fani sie nadmą to ją zdmuchną.
                I nie mów mi o partnerze do rozmowy bo jesteś w tym żałosny.
                • platfusy.do.paki Re: Śmieszny, zaperzony człowieczku 15.03.12, 20:55
                  A ten dowcip znasz?
                  img7.imageshack.us/img7/2701/fnp10o.jpg
                  HE HE HE, widzę, że znowu się zagotowałeś.
                  • iq-ok Że niby co zaperzona pierdoło...:):) 15.03.12, 21:07
                    PHP to rowerek a C++ to Ferari?
                    Możesz sobie tak uważać, ale od czasu naszej ostatniej wymiany poglądów na temat języków programowania ja pisząc w PHP (i javascript troszeczkę) zarobiłem kilkadziesiąt tysięcy dolarów.
                    Śmieszny jesteś chłopczyku teoretyku.
                    • platfusy.do.paki Re: Że niby co zaperzona pierdoło...:):) 15.03.12, 21:17
                      Dolarów Zimbabwe?
                      • iq-ok Re: Że niby co zaperzona pierdoło...:):) 15.03.12, 21:25
                        To dla Ciebie niepojęte oczywiście:):) USD jak najbardziej.
                        Tyle, że trzeba coś umieć. Sama kłapaczka i przświadczenie o własnej wielkości to za mało.
                        Więc nie masz szans:):)
                        • platfusy.do.paki Re: Że niby co zaperzona pierdoło...:):) 16.03.12, 22:14
                          No ale co ty umiesz skoro dowiodłeś, że nie kumasz podstaw?
                          Dokładnie potwierdzasz starą prawdę, że to język programowania, do którego garnie się największa ilość ludzi z ambicjami, ale bez zdolności produkujących koszmarki.

A drugie to czy sądziłeś, że zaimponujesz kilkudziesięcioma tysiącami dolarów?
          • platfusy.do.paki Nic nie pomyliłem 15.03.12, 20:29
            ty dałeś jeszcze bardziej do pieca, bo wyliczyłeś prędkość chrześniaka Kiszczaka na 44 km/h. Tutaj przyznam doznałem ataku śmiechu :)))
            • piq a co do zawartości merytorycznej... 15.03.12, 21:00
              ...mojego postu coś? Czy oczywiście nic, bo cóż mógłbyś napisać?
              • platfusy.do.paki O jakiej zawartości merytorycznej piszesz? 15.03.12, 21:15
                Ze PiS wszedł do ECRu w 2009 a Orban wygrał wybory w 2010?

Myślisz, że znowu zachwyciłeś i domagasz się braw za elementarne braki w logicznym myśleniu?
                • piq Re: O jakiej zawartości merytorycznej piszesz? 15.03.12, 21:45
                  platfusy.do.paki napisał:

> Ze PiS wszedł do ECRu w 2009 a Orban wygrał wybory w 2010?
                  A co ma jedno z drugim wspólnego? Fidesz wygrał wybory do PE też w 2009 r., bidastwo. I zapisał się do EPLu razem z platfusami, z którymi ma podobną historię i taktykę działania oraz od 8 lat podobną nazwę: Węgierska Unia Obywatelska.

Orban w 2009 r. powiedział w odpowiedzi na pytanie Superaka, czy woli pisiactwo czy platfusów:
                  "Bardzo cenię sobie lojalność, a w Europejskiej Partii Ludowej politycy Fidesz zasiadają obok członków PO. Wraz z Jackiem Saryuszem-Wolskim jesteśmy wiceprzewodniczącymi tej partii. Partia Donalda Tuska jest więc naszym naturalnym partnerem. Ostatnie osiem lat pracowałem nad tym, by stworzyć taką partię jak Platforma Obywatelska".

Kto tu rżnie głupa?
    • tojabogdan wreszcie się mogą pis dzielce we własnym gronie 15.03.12, 19:34
      kisić i zagryzać gulaszem z orbana.
      Już tylko krok do narodowego socjalizmu.
    • etta2 Re: Wpadłem prywatnie dzisiaj do Budapesztu 15.03.12, 19:47
      Tak sobie "wpadłeś prywatnie", a kto ci bilecik kupił? Ty sam, czy PiS Z NASZEJ KASY - PODATNIKÓW???????
      • xulu Re: Wpadłem prywatnie dzisiaj do Budapesztu 15.03.12, 19:51
        a PO to fabryke kasy tak ?? TUSK se lata za swoje , pieprznięta kobieto !!!
        • erte2 Re: Wpadłem prywatnie dzisiaj do Budapesztu 15.03.12, 20:07
          xulu
          Nie wiem czy zauważyłeś że Donald Tusk jest premierem - szefem polskiego rządu , któremu Polacy PO RAZ DRUGI powierzyli ster państwa. I jako taki ma prawo latać RZĄDOWYM samolotem nawet na weekend - bo jest cały czas w pracy. I nic ci do tego.
          Jeśli wybiorą ciebie na premiera (absurd, wiem, ale dla wyjaśnienia sytuacji można rzecz sprowadzić do absurdu) to też będziesz sobie latał i Tuskowi nic nie będzie do tego.
          Ale na razie jesteś tym czym jesteś i robisz to co robisz (ostatecznie podobno żadna praca nie hańbi; może kiedyś awansujesz na wydawacza płynu do podłóg) - więc skorzystaj z okazji i cicho siedź.
          • niezdeprawowany5 tylko ogłupiała przez media niewielka część 15.03.12, 21:31
            erte2 napisał:
            > Nie wiem czy zauważyłeś że Donald Tusk jest premierem - szefem polskiego rządu
            > , któremu Polacy..."

nie Polacy, tylko ogłupiała przez media niewielka część z uprawnionych do głosowania !!!

" ...PO RAZ DRUGI powierzyli ster państwa."

---
      • platfusy.do.paki O, ecia 15.03.12, 19:53
        Palikot tak słabo płaci za mycie kibli, że wycieczka do Budapesztu pozostaje w sferze marzeń naszego forumowego pałkarza?

Spokojnie, postkomuchy tak rozpieprzyły to państwo, że w tej chwili ceny są bardzo przystępne. Poproś o podwyżkę i już.
        • ultrabezstronny Re: Do etty-o kasie podatników 15.03.12, 20:11
          A p.prhemier za swoje loty waw-gda 6mln pln to z czyjej kasy wylatał.
          A reszta bandy z gdańska-z Nowakiem i Arabskim,to za czyje?
          Może sponsorujesz-????
        • etta2 Re: O, ecia 15.03.12, 20:14
          "...postkomuchy tak rozpieprzyły to państwo, że w tej chwili ceny są bardzo przystępne...."

Diagnoza rzeczywiście GENIALNA, czyli nic, tylko rozpieprzać państwo, a czeka nas dobrobyt - wszystko tanie jak barszcz. Gdyby głupota mogła fruwać, to być fruwał niczym gołębica, idioto. Nadajesz się na min. finansów....w państwie PiSdackim, niestety.
    • xkx2 Re: Wpadłem prywatnie dzisiaj do Budapesztu 15.03.12, 20:40
      Jesli pramier Orban myśli że bez podziekowania za współprace Ue cokolwiek uzyska to się bardzo mysli. Jesli Węgry nie chca zostac koloną UE to dlaczego jeszcze sa członkami UE? Trzeba być coś nie tego aby wierzyc ze UE ustapi. Wegry czy Czechy powinny wyjsca z UE a w Polce 4 lata temu powinien to uczynić premeir Jarosław Kaczyński. Niestety tego nei uczynił i za to do tej pory płaci Polska. Z Wegrami bedzie dokładnie identycznie.
      • des4 kiedyś się zapytałem na tym forum 15.03.12, 20:46
        o konkretny scenariusz wyjścia z UE i konsekwencje

nikt nie odpowiedział...
        • xkx2 Re: kiedyś się zapytałem na tym forum 16.03.12, 07:29
          Scenariusz podobny do tego jaki przerabiały w latach 60 -tych XX wieku kolonie które stawały sie samodzielnymi państwami. Tu bedzie prościej bo jak na razie przynajmniej teoretycznei mamy jeszcze włąsne państwo.
          Wyjsc z Ue zamnkac z powrtem grancie wprowadzic cła na towary sprowadzane z panastw UE ktre sa dodtowane i maa w zwiazu z tym dumpingowa cene. Potem przyłożyć odpowednei podatki zagranicznym firmą (co teraz nie płaca w ogóle) i nareszcie bedzie porzadek.
    • free-europa niech zyje wolnosc i przyjazn Polakow i Węgrów, 15.03.12, 21:10
      na przekor globalnym mafiom.
    • cillian1 Re: Wpadłem prywatnie dzisiaj do Budapesztu 15.03.12, 21:17
      Prywatnie?
      Pokaż skan biletu!
      • des4 Re: Wpadłem prywatnie dzisiaj do Budapesztu 15.03.12, 21:33
        wpadł na forum Jobbiku :)))
        • cillian1 Re: Wpadłem prywatnie dzisiaj do Budapesztu 15.03.12, 21:42
          masz super stopkę :)

mogę pożyczyć?
          • des4 Re: Wpadłem prywatnie dzisiaj do Budapesztu 16.03.12, 22:37
            proszę bardzo :)
    • douglasmclloyd Dzisiaj prywatnie 15.03.12, 22:04
      A kto zwykle płaci?
    • lionold Re:Wpadłem prywatnie dzisiaj do Budapesztu.Wpadka? 16.03.12, 08:37
      Może dla ogólnego dobra już nie wracaj! Ecielepeciele buroki!
    • obraza.uczuc.religijnych Hahaha prywatnie, no nie mogę... 16.03.12, 09:16

• platfusy.do.paki Re: Hahaha prywatnie, no nie mogę... 16.03.12, 22:16
        Pociąg GP to było chyba 1000 osób. A Polaków było kilka razy więcej.
        Może spróbujcie zorganizować w Wawie wiec poparcia dla DT i zbierzcie chociaż 200 osób :DDD
        • futuroeuro Wegry to bankrut i zebrak 16.03.12, 22:35
          a Orban szuka wroga, bo grunt mu sie obsuwa. Nacjonalizm byl dobry dla Hitlera to bedzie dobry dla Orbana? Nie za cudza kase. Poza tym, jest wola zatrzymac nastepnych Hitlerow i w UE i w USA. Zaglodza go i ludzie sami go wykopia, bo ioni placa bieda za te polityczne sprzeczki. Myslal ze jak Jobik zatrzymal to dostal licencje na samodzielnosc? hehehe zobaczymy niedlugo.
          • kaszebe12 Re: Wegry to bankrut i zebrak 19.03.12, 07:45
            - Ale trzecie prawo Newtona znasz ?
        • des4 Re: Hahaha prywatnie, no nie mogę... 16.03.12, 22:39
          październikowy festiwal wina w Egerze odwiedza kilkanaście tysięcy Polaków :)
    • icek.goldberg Re: Wpadłem prywatnie dzisiaj do Budapesztu 16.03.12, 22:47
      platfusy.do.paki napisał:

> przekonać się jak bardzo będą łżeć na Czerskiej i TVNie.
      [b]ŁŻEĆ?!?!?! BUAHAHAHAHA[b]

> Orban trzyma się mocno mimo nagonki. Ja mu życzę powodzenia.
      Chooymoowdoopę!! A tobie dwa!!!!
      • kaszebe12 Tepaki z centralEuropy... 18.03.12, 10:47
        ...nie potrafia zrozumiec przymusowego szczescia ,jakim obdarzaja nas wlasciciele zachodniej Jewropy (pisze o wlascicielach , nie o zawodowych politykach)...Najwyzszy czas skonczyc z wszelkimi ,niepoprawnymi politycznie, pomyslami. -Precz z narodem , historia,tozsamoscia , rasa ,narodowa kultura,sztandarem, patriotyzmem ,religia ,tradycja i innymi starymi guslami.-Niech w koncu zapanuje Jedyna Sluszna Mysl , milosc i wszechtolerancja dla wszystkiego , zwlaszcza dla nietolerancji ! -Homoseksualizm i homoseksualne adopcje dla wszystkich !-Aborcje dla wszystkich ! -Precz z religia chrzescijanska !- Shoah jedynym waznym faktem historii !-Wyrazac ogolna skruche , biali zacofancy ! - Za kolonializm , za holocaust ,za Hitlera i Stalina,za zatrucie powietrza , za ocieplenie klimatu , za rasizm , za wymarcie szczebiotki pstroogoniastej,za jedzenie krzywych ogorkow i niewyprostowanych bananow ,za uzywanie niewlasciwych zarowek ,za odmowe glosowania na zawodowych politykow...na kolana , powiadam , na kolana !
        • igor_uk ciekawo. 18.03.12, 10:52
          Skad ten watek tu przywedrowal? Bo dyskusja jest zajebista,bardzo zywa,nie to co na forum "Swiat",gdzie kilka przyglupow,udajacych z siebie profesorkow ,pisza banaly,przy tym wielokrotnie mylac sie.
          • kaszebe12 Re: ciekawo. 18.03.12, 11:37
            Ten watek znalazlem tutaj i dolaczylem , Igor...

"...wschodnie g.wno"- pef patriota poeta.
            • igor_uk Re: ciekawo. 18.03.12, 12:11
              Szkoda,ze nie wiesz. Trzeba bedzie desika zapytac.
              • igor_uk Juz wiem. 18.03.12, 12:13
                Ten watek przywedrowal z forum "Kraj".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka