Dodaj do ulubionych

Cysorz Pucio I

07.05.12, 17:24
Cysorz to ma - panie - klawe życie ... Właściwie to nie wiadomo, czy klawe ale my od dzisiaj na pewno - śmieszniejsze.
Rosja już na dobre upodobniła się do bananowego kraju latynoamerkańskiego z operetkowo-kabaretowym dyktatorem. Jednego z tych, którzy tworzą grono, jednoznacznie kojarzące się z pewnym stylem sprawowania władzy, z pewnym charakterystycznym obliczem.
Cóż - Pucio, cysorz Pucio I nie nosi wąsów, a w Rosji zamiast bananów jest ropa i gaz. jednakowoż - w gruncie rzeczy - są to różnice kosmetyczne.
Natomiast mniej kosmetyczną różnicą jest walizka atomowa przy bucie Pucia cysorza. I tu już nie jest tak śmiesznie.
Czy widzieliście ten film? A ci z was, którzy widzieli, czy go pamiętają?

youtu.be/a123Dpj6Tq8

Pozdrawiam
Keep Rockin'
Obserwuj wątek
    • igor_uk kalesony. 07.05.12, 17:35
      najbardziej smieszy poszczekiwania,takich jak ty. Mnie nawet szkoda was,bo juz taki jestem.Szkoda mnie ludzi uposledzonych,bo tylko czlowiek uposledzony moze ujadac,jak jakijs kundel.
      Moze to cie troche umili zycie:
      • johnny-kalesony Re: kalesony. 07.05.12, 17:41
        igor_uk napisał:

> najbardziej smieszy poszczekiwania,takich jak ty. Mnie nawet szkoda was,bo
        > juz taki jestem.Szkoda mnie ludzi uposledzonych,bo tylko czlowiek uposledzony m
        > oze ujadac,jak jakijs kundel.

No nie wiem ... Częstotliwość twoich wpisów świadczy o czymś zupełnie przeciwnym ...

Pozdrawiam
        Keep Rockin'
        • igor_uk Re: kalesony. 07.05.12, 17:47
          Co,biedaku,nie pomogla cie ta piekna Rosjanka?
          Moze to,w takim razie,tobie bardziej odpowiada?
          • johnny-kalesony Re: kalesony. 07.05.12, 17:50
            To znaczy - Pucio ci nie leży? Masz coś do Pucia? Pucio ci nie odpowiada?
            A może Pucio jest nie dość Puciowy w swojej Puciowatości?

Pozdrawiam
            Keep Rockin'
    • wojciech.2345 Re: Cysorz Pucio I 07.05.12, 17:51
      Było to trochę komiczne.
      Ale niech starsi Rosjanie mają jakieś wspomnienia.

Dla mnie to jakaś egzotyka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka