IP: *.chello.pl 29.09.10, 21:32
Prosze o informację czy korzystanie z tego posrednika sprzedazy biletów jest bezpieczne?
Oferuje znaczenie tansze bilety niz bezposrednio LOT? Z gory dziekuje za pomoc
Obserwuj wątek
    • sedes_z_szaletu Przestrzegam przed firmą Bravofly . OPINIA. 24.07.13, 16:49
      KU PRZESTRODZE ! Stanowczo ODRADZAM firmę BRAVOFLY !!! Zakupiłam u nich bilet na lot z Zurychu do Krakowa. Ceną biletu obciążyli moją kartę natychmiast, po czym … zażądali mailem dopłaty 250zł (50%) ponad cenę z własnej oferty, bo podobno zmieniła się cena w liniach lotniczych.
      Oczywiście odmówiłam i zażądałam zwrotu pieniędzy, po czym – bez łaski – kupiłam bilet gdzieindziej. Za cenę sprzed „podwyżki”.
      Z BRAVOFLY dostałam maila, że moja rezerwacja nie doszła do skutku.
      Minął tydzień a ja bez skutku mailuję do nich, wydzwaniam i dopominam się o zwrot moich pieniędzy. Na maile nie odpowiadają a kiedy uda mi się do nich dodzwonić, co wcale nie jest łatwe, mamią mnie i zwodzą obietnicami, że „jutro” z pewnością otrzymam zwrot moich pieniędzy.
      Czekam już tydzień a pieniędzy nie ma. Za 2-3 dni idę z tym na policję !
      • mir5703 Re: Przestrzegam przed firmą Bravofly . OPINIA. 28.05.14, 20:02
        Również odradzam. Banda oszustów. W przypadku jakichkolwiek problemów z lotem nie można liczyć na pomoc. Do dziś nie zwrócili mi pieniędzy za odwołany z powodu strajku lot Lufthansy
      • Gość: Moi Re: Przestrzegam przed firmą Bravofly . OPINIA. IP: *.fbx.proxad.net 29.05.14, 00:27
        tuptuptup @bank -> ughhhhh @kolejka -> :) @obsługa klienta -> ??? @chargeback -> :) @face

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka