Dodaj do ulubionych

Do kropki szwedzkiej powazne pytanie.

IP: *.176.6.158.Dial1.Phoenix1.Level3.net 08.07.04, 21:36
Kropka,dowiedzialem sie w tej chwili ze jestem Zydem.Co mam robic
czy jechac do Izraela czy oskarzyc moich sasiadow o antysemityzm.Zaznaczam ze
sasiedzi to goje ale sa ok-nawet bardzo ok.
Obserwuj wątek
    • Gość: rachelka Re: Do kropki szwedzkiej powazne pytanie. IP: *.twcny.rr.com 08.07.04, 21:39
      spytaj szybko dany,kuj poki gorace,bo jak cie raz antysemita okrzykna to juz po
      musztardzie.nie wychodz z domu,nie myj sie i nie otwieraj drzwi,bo mossad moze
      wskoczyc zanim dostaniesz poufna instrukcje.good luck tylko nie zapomnij o nas i
      jak bedziesz pisywal do GW to nie chlastaj miesem.:))
      czujna
      • Gość: totyle Re: Do kropki szwedzkiej powazne pytanie. IP: *.176.6.158.Dial1.Phoenix1.Level3.net 08.07.04, 21:44
        Dobrze.Ale jak nie chlastac jak sie trzeba bronic.Wiesz te goje to okropne
        antysemickie nasienie.Jak Zydem zostalem to zaraz zobaczylem ten antysemityzm w
        oczach gojow.Dana ma racje ze rzuca miesem inaczej sie nie da.
        • Gość: rachelka Re: Do kropki szwedzkiej powazne pytanie. IP: *.twcny.rr.com 08.07.04, 21:50
          Gość portalu: totyle napisał(a):

> Dobrze.Ale jak nie chlastac jak sie trzeba bronic.Wiesz te goje to okropne
          > antysemickie nasienie.Jak Zydem zostalem to zaraz zobaczylem ten antysemityzm w
          >
          > oczach gojow.Dana ma racje ze rzuca miesem inaczej sie nie da.
          nie patrz na oczy tylko zdziebko nizej to moze i antysemityzm sie troche
          rozmyje,zawsze mozesz byc ten zreformowany zyd poszukujacy wlasnej tozsamosci w
          innym kraju,to tez rozwiazanie.co do chlastania to zawsze jest ostatecznosc-bron
          jadrowa,tylko do samoobrony i defensywna,jak sie dowiedzialam dzisiaj z
          forum,miej to na uwadze.tylko mysle,ze dom musisz wzmocnic,bo jak bedziesz jadl
          ciasteczka przy tych oknach to wiesz, araby nie spia,sama dana i tomek ci to juz
          mowili.nie chcesz przeciez zjesc tylko rodzynek bez ciasteczka:))
          • Gość: dana33 Re: Do kropki szwedzkiej powazne pytanie. IP: 192.114.44.* 08.07.04, 21:54
            rachelko szmatelko, rozumiem ze sie lekko przywalasz do takmalo, bo facet
            strasnie piekny no i charakterek nie do pozazdroszczenia. ale czy mozesz sie
            przywalac i uzywac do tego glowy? znaczy sie rozumu? bo sie przykor ciebie
            czyta....
            • Gość: rachelka Re: Do kropki szwedzkiej powazne pytanie. IP: *.twcny.rr.com 08.07.04, 21:55
              Gość portalu: dana33 napisał(a):

> rachelko szmatelko, rozumiem ze sie lekko przywalasz do takmalo, bo facet
              > strasnie piekny no i charakterek nie do pozazdroszczenia. ale czy mozesz sie
              > przywalac i uzywac do tego glowy? znaczy sie rozumu? bo sie przykor ciebie
              > czyta....
              chyba w twoim sedziwym wieku juz to odkrylas,ze glowa sie tego nie robi,jak nie
              to idz podgladnij:))
              • Gość: dana33 Re: Do kropki szwedzkiej powazne pytanie. IP: 192.114.44.* 08.07.04, 21:59
                ach tak? a za moich czasow to sie uzywalo do tego ROWNIEZ i glowy. nu, ale to
                bylo tak dawno, ze rzeczywiscie dzisiaj moze byc inaczej. a w twoim przypadku
                to juz napewno inaczej.
      • Gość: . Re: Do kropki szwedzkiej powazne pytanie.++ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 08.07.04, 21:47
        Rachelko!
        Zgadnij,czym ty nie grzeszysz?
        • Gość: rachelka Re: Do kropki szwedzkiej powazne pytanie.++ IP: *.twcny.rr.com 08.07.04, 21:51
          Gość portalu: . napisał(a):

> Rachelko!
          > Zgadnij,czym ty nie grzeszysz?
          kropka
    • Gość: . Re: Od kropki powazna odpowiedz.+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 08.07.04, 21:46
      To nie moze byc prawda.
      Moze jestes bekartem?
      Tacy chodza i marza by Zydem byc.
      Ale za wysokie progi.
      Antysemityzm?
      Poc jestes.
      • Gość: totyle Re: Od kropki powazna odpowiedz.+ IP: *.176.6.158.Dial1.Phoenix1.Level3.net 08.07.04, 21:49
        Kropka to ja widze ze i swoich nienawidzisz.Bekartem jestem to prawda
        ale z mamusi zydowki.
        • Gość: . Re: Od kropki powazna odpowiedz.+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 08.07.04, 21:57
          Wiadomo,ze rodzina twoja lubi fantazje.
          Na wieczor bajki sobie opowiadacie.
          Marzeniami swoimi sie dzielicie.
          Fantazje wolno sobie puszczacie.
          Marzysz byc Zydem.
          I mamusie Zydowke sobie wymysliles.
          Wolno ci marzyc.
          Tylko nie mierz za wysoko.
          Bo jeden juz taki wymarzyl,ze Zydowke za zone mial.
          A urodzilo mu sie taka glupia niezdara "totyle"-
          co jest dowodem,ze kobiecina ta Zydowka byc nie mogla.
          Nu,kto jeszcze takiego idiote splodzic moze?
      • Gość: dana33 jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu IP: 192.114.44.* 08.07.04, 21:49
        nu, jak sie rachelka szmatelka wezmie do pisania razem z takmalo i do tego
        jeszcze probuja byc dowcipni, to juz mnie zwala kompletnie.... bede pewnie w
        nocy miala nightmare......
        • Gość: totyle Re: jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu IP: *.176.6.158.Dial1.Phoenix1.Level3.net 08.07.04, 21:52
          Bedziesz miala kobyla noc?
        • Gość: rachelka Re: jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu IP: *.twcny.rr.com 08.07.04, 21:53

> nu, jak sie rachelka szmatelka wezmie do pisania razem z takmalo i do tego
          > jeszcze probuja byc dowcipni, to juz mnie zwala kompletnie.... bede pewnie w
          > nocy miala nightmare......
          bedzie ci sie snil ariel,czy co?lepiej kup se komiksa i pojdz na inny watek,tu
          za smutno dla ciebie
          • Gość: . Re: jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 08.07.04, 22:00
            Rachelko!
            Raz jeszcze:
            Czym ty nie grzeszysz?
            • Gość: rachelka Re: jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu+ IP: *.twcny.rr.com 08.07.04, 22:05

> Rachelko!
              > Raz jeszcze:
              > Czym ty nie grzeszysz?
              raz jeszcze kropkami,zgubilam je w szwecji
              • Gość: . Re: Rachelko+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 08.07.04, 22:12
                Rachelko!
                Pomysl wiecej.
                Pomysl.
                Pomoge:
                Stare polskie przykazanie!
                NU!
                • Gość: rachelka Re: Rachelko+ IP: *.twcny.rr.com 08.07.04, 22:14

> Rachelko!
                  > Pomysl wiecej.
                  > Pomysl.
                  > Pomoge:
                  > Stare polskie przykazanie!
                  > NU!
                  nu juz mam nie grzesze dana:))
          • Gość: dana33 Re: jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu IP: 192.114.44.* 08.07.04, 22:04
            ariel? nie skad, ty i takmalo..... nu, w polsce sie mowilo, kazda potwora
            znajdzie swego amatora. a u nas sie mowi, do kazdego garnka jest przykrywka.
            • Gość: rachelka Re: jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu IP: *.twcny.rr.com 08.07.04, 22:15

> ariel? nie skad, ty i takmalo..... nu, w polsce sie mowilo, kazda potwora
              > znajdzie swego amatora. a u nas sie mowi, do kazdego garnka jest przykrywka.
              to gdzie ty tego potwora znalazlas w garnku?
              • Gość: dana33 Re: jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu IP: 192.114.44.* 08.07.04, 22:30
                rachelko szmatelko, takmalo potwora znalazl ciebie, amatora. albo inaczej,
                takmalo garnek znalazl sobie rachelke szmatelke pokrywke. teraz farsztejst?
                • Gość: rachelka Re: jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu IP: *.twcny.rr.com 08.07.04, 22:34

> rachelko szmatelko, takmalo potwora znalazl ciebie, amatora. albo inaczej,
                  > takmalo garnek znalazl sobie rachelke szmatelke pokrywke. teraz farsztejst?
                  a co to jest farsztejst,jakis nowy neologizm jezyka polaskiego ,ktory tez z
                  garnka twego wyszedl,zeby potwory ariela straszyc?
    • Gość: . Re: Do kropki szwedzkiej powazne pytanie.+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 08.07.04, 22:13
      Wiadomo,ze rodzina twoja lubi fantazje.
      Na wieczor bajki sobie opowiadacie.
      Marzeniami swoimi sie dzielicie.
      Fantazje wolno sobie puszczacie.
      Marzysz byc Zydem.
      I mamusie Zydowke sobie wymysliles.
      Wolno ci marzyc.
      Tylko nie mierz za wysoko.
      Bo jeden juz taki wymarzyl,ze Zydowke za zone mial.
      A urodzilo mu sie taka glupia niezdara "totyle"-
      co jest dowodem,ze kobiecina ta Zydowka byc nie mogla.
      Nu,kto jeszcze takiego idiote splodzic moze?
    • Gość: jarek-Zyd ne telus ja ci goraco polecam, do czystej arabskij IP: *.fastres.net 08.07.04, 22:18
      dzielnicy sie udac , i nie zapomnij jarmulki na glowie, potem zobaczymu, jak
      wrocisz, co masz dalej robic.
    • Gość: wszystkojednokto Re: Do kropki szwedzkiej powazne pytanie. IP: *.chello.pl 08.07.04, 22:22
      słyszałem,że totyle jakieś poważne nieszczęście spotkało,coś mu chcą wytnąć,a
      za to w fartuszek z kutasikami przyodziać.Szyneczkę z lodówki sprzątneli a wy
      sobie z nieszczęśnika to jaja robicie?
      • Gość: rachelka Re: Do kropki szwedzkiej powazne pytanie. IP: *.twcny.rr.com 08.07.04, 22:27
        Gość portalu: wszystkojednokto napisał(a):

> słyszałem,że totyle jakieś poważne nieszczęście spotkało,coś mu chcą wytnąć,a
        > za to w fartuszek z kutasikami przyodziać.Szyneczkę z lodówki sprzątneli a wy
        > sobie z nieszczęśnika to jaja robicie?
        no moze szybko te szynke zjada zanim jarek z arabami tam wkroczy i bedzie po
        herbacie.jarus cos dzisiaj powazny sie zrobil ,gdzie sie biedak obroci tam go
        arab dopada,oby to nie przeszlo na totyle,bo i totyle z niego zostanie jak sie w
        zyda zamieni.
        • Gość: wszystkojednokto Re: Do kropki szwedzkiej powazne pytanie. IP: *.chello.pl 08.07.04, 22:35
          totyle gdzieś się zmył,po ciemku siedzi i lodówke czyści,on tera Żyd,jak się co
          zmarnuje to grzech i coś tam jeszcze w lusterku ogląda i wzdycha.Szkoda
          chłopa,taki wesoły był.Myślisz,że też o Arabach i kordle bedzie ciurkiem gadał?
          O jerum,jerum
          • Gość: rachelka Re: Do kropki szwedzkiej powazne pytanie. IP: *.twcny.rr.com 08.07.04, 22:47

> totyle gdzieś się zmył,po ciemku siedzi i lodówke czyści,on tera Żyd,jak się co
            >
            > zmarnuje to grzech i coś tam jeszcze w lusterku ogląda i wzdycha.Szkoda
            > chłopa,taki wesoły był.Myślisz,że też o Arabach i kordle bedzie ciurkiem gadał?
            > O jerum,jerum
            moze totyle jednak przejzy sie w lusterku dobrze i zadecyduje,ze szyneczka mu za
            bardzo smakuje,zeby tak ja na zawsze rzucic.nie wszystko stracone.cos tu sie za
            wesolo zrobilo na nasza ponura grupe szczekaczy pod wezwaniem,nie ma kogo
            obrazac,czy co:))
          • Gość: totyle Re: Do kropki szwedzkiej powazne pytanie. IP: *.176.6.158.Dial1.Phoenix1.Level3.net 08.07.04, 22:53
            Niech to szlag trafi.Same straty przy tm moim odkryciu.Musialem wszystko z
            lodowki wyje...to znaczy wyrzucic.Mieco bylo kolo mleka.Garnki z przykrywkami
            na zlom.Czosnku mi zabraklo a zona juz zaczela dziurki w przescieradlach robic.
            Noz tego to juz za duzo zeby jeszcze przescieradla niszczyc.
            Zaraz musze sie jej zapytac po co to robi.
            • Gość: wszystkojednokto Re: Do kropki szwedzkiej powazne pytanie. IP: *.chello.pl 08.07.04, 23:02
              ta mame to jakiś ortodox?.Te garki z pokrywką to przez zazdrość,Dany się
              naczytała i pokrywka Rachelke jej przypomina,a prześcieradła po co
              dziurkować,do Haloweeny jeszcze daleko
              • Gość: rachelka Re: Do kropki szwedzkiej powazne pytanie. IP: *.twcny.rr.com 08.07.04, 23:09
                moze te przescieradla sie dziurawi,aby dane podgladac przez pokrywke,tego
                garnka,co jej przypomina potwora,co nie daje jej spac po nocach bo ja nie
                fersztejn niczego ostatnio.widocznie w mlodosci nie uzywalam glowy i tak juz
                zostalo totyle.
              • Gość: totyle Re: Do kropki szwedzkiej powazne pytanie. IP: *.176.6.158.Dial1.Phoenix1.Level3.net 08.07.04, 23:09
                Zona wlasnie odkryla ze jest nieczysta jak sie peridyki zachodzi
                i zebym sie nie pobrudzil to ta dziureczka .Ate toto no wiecie
                mowie sie pobrudzi a ona na to:A toto to i tak gowno juz warte.

Zona moja przy mnie tak zzydziala ze sie jej od razu araby spodobali.
                To dobrze aby tylko gatunek moj nie wyginal.

• Gość: rachelka Re: Do kropki szwedzkiej powazne pytanie. IP: *.twcny.rr.com 08.07.04, 23:14
                  od arabow to fredek vel frycek lub jarus ponury zyd ne telnus, bo im sie majacza
                  non stop senne arabskie mary.niestety musze ustapic w tym wypadku bo sie nie
                  znam na tej materii zupelnie , a nie chce byc posadzona o nieuzywanie mej glowy
                  przez warstwe inteligencji zydowskiej na tym forum.
                  • Gość: jojo ale z was jelopy IP: *.proxy.aol.com 08.07.04, 23:24
                    na zewnatrz 84 degrees F a wy przy kompach siedzicie i bzdury wypisujecie.A ja
                    sobie z laptopem teraz na Oceanie na yachcie swoim wypoczywam.!!! I zal mi was
                    goje !!!
                    • Gość: rachelka Re: ale z was jelopy IP: *.twcny.rr.com 08.07.04, 23:28
                      ość portalu: jojo napisał(a):

> na zewnatrz 84 degrees F a wy przy kompach siedzicie i bzdury wypisujecie.A ja
                      > sobie z laptopem teraz na Oceanie na yachcie swoim wypoczywam.!!! I zal mi was
                      > goje !!!
                      nie martw sie jojo ja juz moj fun dzisiaj mialam,i plywalam i jezdzilam na
                      rowerze i w ogrodku porzadki,teraz czas cos przegryzc i popic winka,uwazaj tylko
                      nie uton na tych falach,bo kto by nam tu zostal:))
                    • Gość: wszystkojednokto Re: ale z was jelopy IP: *.chello.pl 08.07.04, 23:30
                      ty sie dobrze masztu trzymaj jojo,bo my cie lubimy i nie daj Bóg jakiego
                      nieszczęścia,a najlepiej sobie dmuchaną gumową kaczuszkę pod paszki włoż.Ahoj
                • Gość: wszystkojednokto Re: Do kropki szwedzkiej powazne pytanie. IP: *.chello.pl 08.07.04, 23:27
                  ja zawsze mowilem,ze te Araby to przystojniejsze chlopy,zwlaszcza w powaznym
                  wieku,bo te nasze przyjaciele z warstwy wybranej to na starosc tak urbanieją i
                  uszy im rosna,a co komu po uszach,kazda baba wie , ze toto wazniejsze ,nawet
                  bez skorki,lady D tez to wiedziala,ale potem na slup wiechala i nam nie
                  potwierdzi nawet jakby fredzio o link zapytal
    • Gość: totyle Re: Do kropki szwedzkiej powazne pytanie. IP: *.176.6.49.Dial1.Phoenix1.Level3.net 09.07.04, 00:26
      Kropka jestes fair camarad.Jak zawsze mozna na cie liczyc
      ale mi sie od twych rad wszystki pomieszalo.Jeszcze mnie czeka wielkie auc
      no wiesz meskie sprawy ozydzic,to znaczy obzydzic,shit, to znaczy obzezac

Powiedz mi ty kropka jeszcze to:Jak juz zrobie to harakiri na swej meskosci to
      co mohel zrobi z mija reszta?
      Powiedz mi kropka jeszcze to:Czy rzeczywiscie obzezany pomaga w walce z
      antysemityzmem naszym?.
      • Gość: wszystkojednokto Re: Do kropki szwedzkiej powazne pytanie. IP: *.chello.pl 09.07.04, 00:44
        Ty totyle naiwny jesteś,ty naprawde myślałeś,że antysemityzm w tej skórce se
        chodujesz,ze jak ci ją rabin wykosi to ty furt bezgrzeszny będziesz.A pierś
        matki ssałeś,a co z niej leciało?Koniak czy inna okowita?Ty totyle czystym
        destylatm antysemityzmu przez tyle miesięcy się żywiłeś,Ciebie jeszcze seria
        bolesnych dializ czeka i innych zastrzyków albo transfuzji
        • Gość: jojo Re: Do kropki szwedzkiej powazne pytanie. IP: *.proxy.aol.com 09.07.04, 00:49
          he he he !!!
          • Gość: totyle Re: Do kropki szwedzkiej powazne pytanie. IP: *.176.6.49.Dial1.Phoenix1.Level3.net 09.07.04, 00:56
            jojo smichy hichy a glupiemu stoi.
            moja meskosc sie tak podenerwowala tym przyszlym skalpowaniem
            ze na bacznosc stanal.Tak jaby chcial krzyczec:Tylko
            ruszcie a k...a opluje.
        • Gość: totyle Re: Do kropki szwedzkiej powazne pytanie. IP: *.176.6.49.Dial1.Phoenix1.Level3.net 09.07.04, 00:51
          Nie moze byc z tym mlekiem bo moja macierzy byla zydowka.
          Mleko matek polek slyszalem ze jest antysemickie,dlatego postulowalem
          juz kiedys tu na forum aby Polacy nie pili mleka.Juz wtedy
          zauwazylem u siebie zydowska nature.
          Ja sie pytam czy jak mnie juz okalecza czy z tego bolu sie nie
          lubi gojow? czy tez sa inne powody aby ich nie lubiec?
          • Gość: jojo Re: Do kropki szwedzkiej powazne pytanie. IP: *.proxy.aol.com 09.07.04, 00:54
            he he he !!! Ales ty glupi,to tyle !!!
          • Gość: wszystkojednokto Re: Do kropki szwedzkiej powazne pytanie. IP: *.chello.pl 09.07.04, 01:02

Słyszałem że przy tej operacji głupiego Jasia dają,kropce do dziś nie przeszło
            • Gość: rachelka Re: Do kropki szwedzkiej powazne pytanie. IP: *.twcny.rr.com 09.07.04, 02:03

>
              > Słyszałem że przy tej operacji głupiego Jasia dają,kropce do dziś nie przeszło
              i co kropkuje bidny na tym forum czy co,oj swintuszek
            • Gość: totyle Re: Do kropki szwedzkiej powazne pytanie. IP: *.176.6.49.Dial1.Phoenix1.Level3.net 09.07.04, 02:04
              Czyli pozostal w kropce.Chyba jednak zostane gojem z powrotem zanim nie za
              pozno.
              • Gość: rachelka Re: Do kropki szwedzkiej powazne pytanie. IP: *.twcny.rr.com 09.07.04, 02:08
                ja mysle ze spowrotem czy z powrotem goje maja wiecej fanu niz ci co sie bija
                codziennie tutaj, wiec welcome back i spij spokojnie, bez obaw, ze noc dlugich
                nozy cie dosiegnie i zmienisz sie we fredzio-jarko.
              • Gość: jojo jelopy !!! IP: *.proxy.aol.com 09.07.04, 02:09
                inaczej was nazwac nie wypada ,to tyle !!!
                • Gość: rachelka Re: jelopy !!! IP: *.twcny.rr.com 09.07.04, 02:13
                  jojo ciesze sie,ze nie zatonales na tym twoim jachcie,cheer up and have some
                  fun,dobranocki ci zycze.
                  • Gość: totyle Re:jelopy i jojoty it is not fan to make fun of IP: *.176.6.49.Dial1.Phoenix1.Level3.net 09.07.04, 02:24
                    others.Is that true jojo?Ja juz zostaje na powrot gojem.
                    Tak chyba bedzie lepiej.Wiesz jak sobie pomyslalem ze bede musial moze z
                    fredziem socjalizowac to dziekuje -postoje.A poza tym ja nie bitnik tylko
                    tu na forum moze tak wygladam.Tam sie trzeba bic a uciec sie tez nie da bo
                    znowu rabini zabija-czyli jest sie miedzy mlotem a kowadlem.
                    Oh jak ja dziekuje wszystkim mocom i wyrokom ze sie gojem urodzilem.
                    Dzieki,dzieki,dzieki i jeszcze raz dzieki za wsparcie i dotrzymanie tak
                    niezastapionego towarzystwa.Kropek,jojo,dana-nie martwa sie nie ma szatana
                    tylko ten Swiat realny juz za zycia jest pogrzebany.
                    Madrzy tez mowia:jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma.
                    I tym akcentem ja osobiscie koncze ten wzwod ze to niby Zydem jestem.
    • Gość: . Re: Do kropki szwedzkiej powazne pytanie.+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 09.07.04, 16:23
      Ochlonales z wrazenia.?
      Musial to byc dla ciebie szok,jak sie dowiedziales,ze Zydem jestes.
      Musiales byc w siodmym niebie.
      Musze cie rozczarowac.Niestety!
      Sa Zydzi madrzy i glupi.
      Ale takiego jolopa,jak ty byc nie moze wsrod Zydow-Wbrew naturze.
      Wiec Zydem byc nie mozesz-najwyzej bajstriuk-wybryk natury.
      Sasiadom antysemitom podpowiedz,by wpierdol ci spuscili.
      Moze uda im sie glupote z garnka twego wybic?
      A jak nie,to zwroc sie o to do Wszechpolakow.
      • Gość: rachelka Re: Do kropki szwedzkiej powazne pytanie.+ IP: *.twcny.rr.com 09.07.04, 16:26
        wiesz co gosciu z kropka pojdz do sbolaget,kup se pol litra to i humor bedziesz
        mial lepszy,i jezyk ci sie poprawi i nawet swoje garnuszki moze przeczyscisz bo
        cos sniedzia sie zaczynaja pokrywac od nieuzywania
        • Gość: . Re: Do kropki szwedzkiej powazne pytanie.+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 09.07.04, 17:33
          Rachelko!
          Czym ty nie grzeszysz?
          • Gość: rachelka Re: Do kropki szwedzkiej powazne pytanie.+ IP: *.twcny.rr.com 09.07.04, 17:58

> Rachelko!
            > Czym ty nie grzeszysz?
            jakos sie powtarzasz,ale moge jeszcze raz nie grzesze tym czego nie
            robie:kropek...... w sbolaget
            • Gość: . Re: Do kropki szwedzkiej powazne pytanie.+ IP: *.227-1-64736c10.cust.bredbandsbolaget.se 09.07.04, 18:32
              Oj,Rachelko!
              Dobrze wiesz czym nie grzeszysz.
              Tylko powiedziec nie chcesz.
              • Gość: rachelka Re: Do kropki szwedzkiej powazne pytanie.+ IP: *.twcny.rr.com 09.07.04, 19:28

> Oj,Rachelko!
                > Dobrze wiesz czym nie grzeszysz.
                > Tylko powiedziec nie chcesz.
                nie bo jeszcze by ci sie zrobilo glupio,ze mam wiernego towarzysza w tobie,swoj
                swego zawsze rozpozna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka