Gość: Europejczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 20:40 Kolejna obsesja tego Jankesa!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Konserwa-Liberał Brawo Bush IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 20:53 Przynajmniej USA maja normalnego prezydenta, a nie socjalistow jak wiekszosc krajow Europy. Brawo Bush, bo Ty rozumiesz na czym polega istnienie rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
babusz Re: Brawo Bush 10.07.04, 21:09 Gość portalu: Konserwa-Liberał napisał(a): > Przynajmniej USA maja normalnego prezydenta, a nie socjalistow jak wiekszosc > krajow Europy. Brawo Bush, bo Ty rozumiesz na czym polega istnienie rodziny. Jasne, jasne, Bush alkoholik, coreczki alkoholiczki, mozna powiedziec, rodzina z tradycjami. Odpowiedz Link Zgłoś
piessnasikal Coz, on widocznie nie lubi brac w du... tak jak ty 11.07.04, 00:38 babusz napisał: > Gość portalu: Konserwa-Liberał napisał(a): > > > Przynajmniej USA maja normalnego prezydenta, a nie socjalistow jak wiekszo > sc > > krajow Europy. Brawo Bush, bo Ty rozumiesz na czym polega istnienie rodzin > y. > > Jasne, jasne, Bush alkoholik, coreczki alkoholiczki, mozna powiedziec, rodzina > z tradycjami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Libertarian Co ma socjalizm do rzeczy? IP: *.phil.east.verizon.net 11.07.04, 16:49 CO ma jakas tam instytucja rodziny do socjalizmu? Po drugie, Bush akurat jest socjalista: zwiekszyl swiadczenia socjalne Medicare, rozdaje pieniadze podatkinow liniom lotniczym, zwiekszyl zasilki dla bezrobotnych, dotacje dla rolnikow podniosl tak wysoko, ze Francja byla by dumna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: Bush przeciwko małżeństwom homoseksualnym IP: *.Elektron.pl 10.07.04, 20:54 No, to superpostępowi ultranowocześni hiperlewicowi nadintelektualiści będą mieli jeszcze jeden powód, żeby sobie na nim pojeździć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heteryk by mo|e jedyna rzecz jaka mu wyjdzie ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 03:31 nie małżeństwa koeldzy gaye i koleżanki lesbijki, ale co najwyzej zw. partnrskie. Wzorce dla wiekszosci spoleczenstwa musza byc wzmacniane a nie relatywizowane w tym popieprzonym swiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teretere Re: Bush przeciwko małżeństwom homoseksualnym IP: *.swietochlowice.org / *.swietochlowice.org 10.07.04, 20:54 I bardzo dobrze robi!!! Potem takie małzenstwa typu "Tomek & Jacek" bedą jeszcze dzieci adoptować i uczyc je swojej "tolerancji" - czyli: toleruj takich jak mamusia i tatus (choc kto jest kim nie wiadomo!) a gardz normalnym tradycyjnym związkiem! Oto przekonania homo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Bush przeciwko małżeństwom homoseksualnym IP: 158.75.215.* 10.07.04, 20:56 Małżeństwo jest to związek dwóch ludzi: kobiety i mężczyzny, i jest to jedyny zdrowy związek jaki został ustanowiony przez Boga. Tak powstaje rodzina, zdrowe dzieci, zdrowe społeczeństwo. Bóg potępia homoseksualizm w liście do Rzymian 1,26-28 : "...kobiety(...)bowiem zamieniły przyrodzone obcowanie na obcowanie przeciwne naturze. Podobnie też mężczyźni zaniechali przyrodzonego obcowania z kobietą, zapałali jedni ku drugim żądzą, mężczyźni z mężczyznami popełniając sromotę i ponosząc na sobie samych należną za ich zboczenie karę. A ponieważ nie uważali za wskazane uznać Boga, przeto wydał ich Bóg na pastwę niecnych zmysłów..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wuk FARYZEUSZ SZAWEŁ BOGIEM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 21:47 Gość portalu: Gosia napisał(a): Bóg potępia homoseksualizm w liście do Rzymian > 1,26-28 : Yyyyyyyy... O mammamia!!!... Czy faryzeusz Szaweł, prześladowca chrześcijan, który gdy doznał oświecenia, wstąpił w ich szeregi i pod imieniem Pawła pisał swoje nieco neoficko nadgorliwe listy, może być BOGIEM???!!! A może Gosia należy do jakiejś sekty ubóstwiającej Pawła? Ale już poważnie mówiąc, to listy Pawłowe można zinterpretować zupełnie inaczej, wcale nie musi tam być słowa "zboczenie" . Zresztą - 2000 lat temu obowiązywały nieco inne zasady moralne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gcn Re: FARYZEUSZ SZAWEŁ BOGIEM? IP: *.kom / *.kom-net.pl 11.07.04, 03:35 ...Nieco inne zadady ... bzdura!! włśnie wtedy był DUŻO większy liberalizm dla pedziów i innych zboków... Walka Pawła z czymś takim była więc wtedy tym samym co czyni Busz (z całą moją doń antypatią) dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja, Polak Innosc - i gdzie jest jej miejsce? IP: *.228.166.63.ip.tele2adsl.dk 11.07.04, 14:27 Kazda "innosc" lub "odstepstwo od regulu", czy moze troche mocniej "dewiacja" lub bardziej wyrozumiale "kochac inaczej" ... lub obojetnie jak bysmy nie nazwali zjawiska homoseksualizmu - to wszyscy sa zgodni co do jednego - ze jest to zjawisko marginalne (sorry: mniejsze) w porównaniu do liczby malzenstw zawartych miedzy kobieta a meszczyzna. Jako zjawisko stojace "na drugim miejscu" powinno tez byc tak traktowane. Podstawa rodziny sa: kobieta i meszczyzna. To oni sa odpowiedzialni za WYDANIE POTOMSTWA. Inne formy "rodziny" sa w jakims stopniu substytutem tego pierwszego pojecia - Rodziny w której kobieta i meszczyzna graja "glówne role". Obrazanie sie na Busha, ze to potwierdza, jest czyms niezrozumialym. Bush nie dyskryminuje, Bush stara sie zauwazyc role jaka spelnic ma Rodzina w jego Kraju. Zgadzam sie z Bushem co do roli meszczyzny i kobiety w tworzeniu rodziny. Homoseksualizm nie stoi na pierwszym miejscu w tej koncepcji - sorry gays :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aynur Re: Bush przeciwko małżeństwom homoseksualnym IP: *.highway.telekom.at 10.07.04, 20:58 na kazdym forum o tym samym temacie piszesz,a to muzulmanie przeciw homoseksualizmowi, teraz znow Bush przeciwko małżeństwom homoseksualnym . Bardzo ciebie boli ten temat..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aynur Re: Bush przeciwko małżeństwom homoseksualnym IP: *.highway.telekom.at 10.07.04, 21:00 Ups,przepraszam, to nie ty byles. zwracam honor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ob Re: Bush przeciwko małżeństwom homoseksualnym IP: *.local.pl / 195.117.123.* 10.07.04, 21:06 Ten Jankes, - jak piszesz - pewnie dlatego przegra kolejne wybory. N o r m a l n y prezydent u Amerykanów - to jest coś nie do zaakceptowania. Oni m u s z ą mieć za prezydenta - pedała, Żyda lub dewianta, takiego jak poprzednik - mason - Clinton. Odpowiedz Link Zgłoś
babusz Czy Laura nie popelnia sodomii? 10.07.04, 21:08 No bo tak, z szympansem, tego prawda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ob Re: Czy Laura nie popelnia sodomii? IP: *.local.pl / 195.117.123.* 10.07.04, 21:18 babuszka, co ty - pierdoluszka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondorek Re: Czy Laura nie popelnia sodomii? IP: *.chomiczowka.waw.pl 10.07.04, 21:21 babusz, idz sie leczyc. Bardzo dobrze, ze Bush chce postawic tame tej lewackiej histerii, którą tworzą wokół związków homosi. Jak chcą, niech się wiążą, niech sobie nazwą to jak chcą, ale od małżeństwa - wara! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Ja też jestem przeciwko IP: *.chello.pl 10.07.04, 21:32 Lesby i pedalow powinno sie zamykac w specjalnych zakladach(gettach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: who_the Re: Ja też jestem przeciwko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 21:58 i zydow, i murzynow, i skosnookich, i... cyklistow (tych przede wszystkim, wciskaja sobie w tylki podluzne przedmioty o anatomicznych ksztaltach ruszajac przy tym nogami-bezecenstwo!!) a tak w ogole to jestes gorliwym katolikiem, zwolennikiem ekumenizmu, tolerancji i poszanowania odmiennych pogladow - pod warunkiem, ze zgadzaja sie z twoja, rasistowsko-homofobiczna paranoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ob Re: Ja też jestem przeciwko- jak mi mama pozwoli ? IP: *.local.pl / 195.117.123.* 10.07.04, 22:55 the_who, w h... lecisz ? przestałbyś już tu pierdzieć o tych - cyklistach i takich tam jeszcze ... Tej twojej( nie twojej ) żenady, gówniarzu nie da się już czytać. Wymyśl coś nowego ....jak cię na to stać ! Bo cię dopadnie wreszcie ta tfoja: rasistowsko pedalska paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: who_the Re: Ja też jestem przeciwko- jak mi mama pozwoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 01:59 nie dorastam invencja do "tfojej" ortograficznej fantazji, drogi (kulturalny) homofobie, z tego tez powodu klade uszy po sobie i koncze te obfitujaca w argumenty dyskusje nadzwyczaj wysokich lotow nie pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu Re: who_the, nie zapędzaj się w głupiej IP: *.elknet.pl / *.elk.net.pl 11.07.04, 11:57 interpretacji. Faktem jest, że nie wiem jak byście skakali i wychodzili na ulicę zboczenie zostanie zboczeniem. To jest kalectwo bardzo niebezpieczne czego przykładem jest choćby pan dyrygent ( uwielbiający chłopców i to młodych). Izolacja seksualnych dewiantów różnej maści i wspólne ich obcowanie nauczyło by was trochę rozumu i tolerancji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanko Re: who_the, nie zapędzaj się w głupiej IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.04, 13:36 Bubu, Ty dalej nie odrozniasz pedofili od homoseksualizmu?...wedlug tego co piszesz stosunki doroslych facetow z nieletnimi dziewczynkami juz nie sa az tak naganne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu Re: "Pytanko", zboczenie seksualne=zboczenie. IP: *.elknet.pl / *.elk.net.pl 11.07.04, 13:44 Takiej samej maści są homoseksualiści, masochiści, gwałciciele, pedofile,zoofile.........itd. To, że homoseksualiści niechcący zostali nazwani tylko delikatnie "wariantem" nie czyni ich zdrowymi. Za kilka lat będą ponownie mieli swój symbol w wykazie chorób. Zapamiętaj zboczenie=zboczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanko Re: "Pytanko", zboczenie seksualne=zboczenie. IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.04, 14:03 Ostepstwa od norma, sa odstepstwami, ale jednak chyba winno sie roznicowac tych, co zadaja krzywde innym, od tych ktorzy zadaja sobie, badz sa najzwyczajniej inni. Odstepstwo od normy niekoniecznie zreszta musi byc od razu zboczeniem, chyba ze myslimy o tym w bardzo szerokim znaczeniu. W tym momencie i garbaty jest tez swoistym zboczencem. Jesli dla Ciebie homoseksualista to ciezsze odstepstwo od normy niz 40-letni facet uprawiajacy sex (bez przemocy silowej) powiedzmy z 10-letnia dziewczynka, to gratuluje dobrego samopoczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu Re: "Pytanko", nie wybielaj śmierdzącego problemu IP: *.elknet.pl / *.elk.net.pl 11.07.04, 15:17 P. dyrygent bardzo lubił młodych chłopców. Homoseksualizm jest zboczeniem. Masochista i sadysta również wspaniale się uzupełniają sprawiając sobie li tylko przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanko Re: "Pytanko", nie wybielaj śmierdzącego problemu IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.04, 16:16 Gdyby pan dyrygent lubil tylko male dziewczynki to juz wedlug Ciebie wszystko byloby ok?.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman Giertych Re: Bush przeciwko małżeństwom homoseksualnym IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.07.04, 22:54 Zawsze moje poglady byly zbiezne z pogladami Busha. On wie co to jest prawdziwy model rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
piessnasikal Tak, rodzina z dwoma tatusiami to troche za duzo.. 11.07.04, 00:45 Bo pewnie i adopcja dzieci przez homoseksualne "malzenstwo" bylaby tez mozliwa... A swoja droga to ciekaw jestem kto w takiej rodzinie bylby mamusia? Czy w szkole mowiliby o dwoch roznych modelach rodziny? Jednym, bedacym w naszej cywilizacji od tysiacleci, i drugim - uznanym za rowny pod wplywem poprawnosci politycznej? A moze ten nowy model bylby uznany za lepszy, bo nowoczesniejszy? Gość portalu: Roman Giertych napisał(a): > Zawsze moje poglady byly zbiezne z pogladami Busha. On wie co to jest prawdziwy > > model rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
gatorinho gatorinho nie jest homofobem, ale.. 11.07.04, 03:47 jest przeciwko malzenstwom homoseksualnym z tych samych powodow co prezydent Bush i prosze nie wyzywac od katoli, jankesofilow i nietolerancyjnych zaprzancow, bo to niesprawiedliwe i glupie Odpowiedz Link Zgłoś
gatorinho gatorinho jest europejczykiem, ale... 11.07.04, 03:59 nie rozumie autora postu podpisanego EUROPEJCZYK, nie lubic prezydenta Busha mozna jak i lubic chyba tez ale nie jest to powod zeby zasadna argumentacje zbijac prostackim stwierdzeniem "europejczycy" imaginuja sobie, ze prezydent Bush bzdury mowi zawsze i trzeba go postawic przed jakims trybunalem, a do USA wpuscic inspektorow, mniemam ze najlepiej gdyby to byli Francuzi o lewicowych pogladach, placacy skladki na greenpeace i biseksualni do tego kazdemu z nich bedzie wtedy dobrze problem legalizacji jakies formy zwiazkow homoseksualnych istnieje i takze Ameryka probuje go podejmowac, nie badzmy znow bezsensownie aroganccy tylko wysluchajmy opinii prezydenta tego kraju Odpowiedz Link Zgłoś
gatorinho gatorinho nie jest jezykowym purysta, ale.. 11.07.04, 04:01 razi go sposob wyslawiania sie pana piessnasikal czy jakos tak nikt nie lubi brac w d..., ale po co o tym pisac na forum gw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antypod Nawet i Bush sie czasem nie myli IP: *.nsw.bigpond.net.au 11.07.04, 04:28 nawet i zepsuty zegar pokazuje dobra godzine dwa razy na dobe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta z Rawy A co na to Dick Cheney IP: 202.67.65.* 11.07.04, 05:02 A co ma do powiedzenia Dick Cheney,jak wszystkim wiadomo jego coreczka powiedziala ze lubi spac z kolezankami i mimo tego taus taki konserwatysta i jej nie wyklal a co sie stanie jak ona bedzie chciala brac slub?To co tatus wtedy zrobi? Dla wszystkich zwolennikow swietej rodziny zycze aby jedno z ich potomkow kiedys im oznajmilo,mamo,tato ja lubie spac z kolega lub kolezanka a osoby innej plci mnie nie intresuja i co wtedy,jak zareagujecie,wyrzucicie na zbity leb na bruk,jak typowi katolicy wyklniecie to nie jest juz moje dziecko to jakis potwor ktorego wychowal owsiak i mu podobni. A co maja powiedziec osoby homoseksualne kiedy ich dziecko adoptowane powie mamo ja lubie osoby innej plci czyli dla nich onoe jest zboczone,nic po prostu zaakceptuja jego wybor a Bog nigdyz z zadna kobieta slubu nie bral wiec skad wiadomo ze tak pragnie a jedna to zaplodnil a potem znikl i inny musial zajac sie wychowaniem bekarta,tak napisane jest w pismie swietym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr Chodzi o to, ze nie musza tworzyc zw. malzenskiego IP: *.abhsia.telus.net 11.07.04, 06:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu Re: Ziuta, Ty biedny babo=chłopie. IP: *.elknet.pl / *.elk.net.pl 11.07.04, 11:49 Jeżeli jesteś zboczeńcem to nie chwal się tym. Nie krytykuj normalnych ludzi, którzy strzegą innych przed dewiacjami. Mamy dosyć wspaniałych dyrygentów lubiących młodych chłopców, psychoterapeutów i tych , którzy na siłę wymuszają na normalnych akceptacji ich zachowań przyprawiających o mdłości. Wasze wzorce zaczerpnięte z połamanych rodzin chcecie przekazywać innym deprawując ich. Niedoczekanie wasze. Zaludnijcie sobie bezludną wyspę i tam ustanawiajcie swoje prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy Re: Bush przeciwko małżeństwom homoseksualnym IP: *.dyn.optonline.net 11.07.04, 07:14 Jest to typowa linia wartosci partii konserwatywnej. Wydaje mi sie,ze jest wlasciwa,aby obronic czlowieka przed ponizeniem jego wartosci podstawowych,jakimi sa warosci rodzinne. I tu nie ma nic z tym wspolnego zadna religia. Malzenstwo jest zwiazkiem mezczyzny i kobiety i koniec! Nie mozna tego zmieniac na zwiazek z inna osoba tej samej plci, lub swoim ulubionym kotem,psem,koniem,cokolwiek. Sa pewne wartosci ktorych nie mozna lamac,tak jak natury nie mozna lamac, jezeli urodzily sie dwojaczki o wspolnej glowie musza umrzec,bo to jest dewiacja natury,(oczywiscie lekarze robia z tego wielkie rzeczy i probuja swoich mozliwosci,ale niestety bezskutecznie). Jezeli ktos ma predystynacje homoseksualne powinien to przezyc w sobie, w swoim zaciszu i tam zrealizowac siebie,zgodnie z tym do czego doszedl. Wyscie z tym na ulice,osmiesza go,i kiedy znajduje jakkakolwiek akceptacje z zewnatrz zaczyna "walczyc" o swoje prawa,ktore sa prawami do rezygnacji i odejscia. Bardzo mi przykro,ale w srodowisku ludzkim,o takich populacji jaka jest dzis, nie ma miejsca dla homoseksualistow. My ludzie heteroseksualni,mamy wlasne problemy,i nie bedziemy tolerowac zagrozenia jakie pochodzi z tamtego "dwoglowego" srodowiska. A zatem nie jest mozliwym aby prawo zezwalalo na tego typu wspolzycia. (nie mowiac juz o jakis adopcji,bo to czysty nonsens). Nas,ludzi normalnych (czyli heteroseksualnych) jest wiecej jak mi sie wydaje, dlatego ta zwyrodniala mniejszosc powinna nie tylko,ze nie miec praw,ale (gdybym to ja byl prezydentem) poddana eksterminacji. Wtedy coraz brdziej tego typu geny przestalyby wplywac na nasz swiat i z czasem doczekalibysmy sie czystej ludzkiej krwi. To wszystko. Kto zrobi inaczej jest idiota i zasluguje na poderzniecie gardla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanko Re: Bush przeciwko małżeństwom homoseksualnym IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.04, 12:23 "dlatego ta zwyrodniala mniejszosc powinna nie tylko,ze nie miec praw,ale > (gdybym to ja byl prezydentem) poddana eksterminacji. > Wtedy coraz brdziej tego typu geny przestalyby wplywac na nasz swiat i z czase > m > doczekalibysmy sie czystej ludzkiej krwi. > To wszystko. > Kto zrobi inaczej jest idiota i zasluguje na poderzniecie gardla." To juz zakrawa na wzywanie do mordu. Ciekawe jakie jeszcze kryteria "czystej ludzkiej krwi" ma autor tego postu, czyli jakie jeszcze grupy ludzi by przeznaczyl do "eksterminacji", coby dojsc do jeszcze bardziej "czystej ludzkiej krwi"?....a moze tak od razu koncepcja "wyzszej rasy panow" i likwidowac wszystkich co do tej koncepcji nie pasuja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro tak trzymac! IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 11.07.04, 10:45 tepic pedalstowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no halal Re: Bush przeciwko małżeństwom homoseksualnym IP: *.value.net.nz 11.07.04, 12:18 Brawo!Kolejny sluszny krok prezydenta G.Busha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanko Re: Bush przeciwko małżeństwom homoseksualnym IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.04, 12:25 Tak sluszny, jak atak na Irak na podstawie "wiarygodnych" dowodow CIA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vortex Brawo Bush ! IP: *.proxy.astra-net.com 11.07.04, 12:21 ... chronić fundamentalną instytucję naszej cywilizacji i zapobieć podważeniu sensu jej istnienia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanko Re: Brawo Bush ! IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.04, 12:29 Czy to oznacza, ze jak ktos sie rozwodzi rozwala nasza cywilizacje? Single tez sa poza ramami "naszej cywilizacji"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu Re:" Pytanko", widać, że jesteś z innego świata IP: *.elknet.pl / *.elk.net.pl 11.07.04, 12:43 i normalnych rzeczy nie rozumiesz. Jeżeli ktoś się rozwodzi to rozwala psychkę swojego dziecka, które to potem samo powiela. Nauka nie idzie w las. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanko Re:" Pytanko", widać, że jesteś z innego świata IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.04, 12:51 Oczywiscie, ze najwieksza ofiara rozwodu bywaja dzieci, jesli malzenstwo takowe posiada....ale jak sie to ma to fundamentow naszej cywilizacji? Czy poprzez "... chronić fundamentalną instytucję naszej cywilizacji i zapobieć podważeniu sensu jej istnienia ..." nie nalezy zrozumiec, ze dla jej skutecznej ochrony powinno sie zakazac rozwodow, a single zmusic do malzenstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu Re:" Pytanko", a to dlaczego kwestionujesz chyba IP: *.elknet.pl / *.elk.net.pl 11.07.04, 13:10 niepodważalny fakt, że dziecko wychowywane w prawidłowo funkcjonującej rodzinie zaowocuje tym samym. Nikt nie zmusza pojedyńczych do zdwojenia się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanko Re:" Pytanko", a to dlaczego kwestionujesz chyba IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.04, 13:28 ...a gdziez ja to kwestionuje? Oby jak najwiecej takowych bylo, ale nie przez dekret, a przez wolny wybor zainteresowanych. Jesli sie jednak traktuje, ze tylko rodzina ma wartosc fundamentalna dla naszej cywilizacji, to co z cala reszta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu Re:"Pytanko", przeczytaj swoje posty jeszcze raz. IP: *.elknet.pl / *.elk.net.pl 11.07.04, 13:48 Czy ciebie ktoś zmusza dekretami, że tak płaczesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanko Re:"Pytanko", przeczytaj swoje posty jeszcze raz IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.04, 13:55 Przyznam, ze dalej nie wiem co Ty odczytujesz z moich wypowiedzi, gdyz ciagle sugerujesz mi cos czego nie napisalem. Czy az tak placzliwie pisze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubu Re:"Pytanko", smutek masz wpisany między wersy. IP: *.elknet.pl / *.elk.net.pl 11.07.04, 15:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanko Re:"Pytanko", smutek masz wpisany między wersy. IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.04, 16:18 Smutek?...ano jak tak chesz sobie interpretowac to Twoja wola, to mnie akurat nie boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Galt Re:"Pytanko", smutek masz wpisany między wersy. IP: *.phil.east.verizon.net 11.07.04, 16:53 Nie rozumiem tego argumentu. Rozwody zle, bo dzieci z rodzin rozdziedzionych tez sie rozwioda. Hm, co w tym zlego? A moze oznacza to, ze instytucja rodziny nie przystaje do rzeczywistosci, ha? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vortex Re: Brawo Bush ! IP: *.proxy.astra-net.com 11.07.04, 16:56 Nie, jezeli ktos sie rozwodzi, znaczy to ze popelnil blad. Lecz nie o to chodzi. Nasza cywilizacja oparta zostala na pewnych zalozeniach, ktorych celem jest (w istoocie) jej przetrwanie - ochrona rodziny. Czy sadzisz ze cywilizacja zlozona z samych gejow i lezbijek zdolna by byla do przetrwania? Przetrwanie, obok rozmnazania, zawiera w sobie rowniez element kulturowy. Nasza cywilizacja, oparta na wartosciach kreacjonizmu chrzescijanskiego zaprzecza idei malzanstwa tych samych plci. Poza tym jestem przeciwny uznaniu malzenstwa gejowskiego za normalna rodzine, z normalnymi prawami do adopcji dzieci, etc. Wpajanie dzieciom ze obu tatusiow jest normalna para, powoduje wychowanie w kierunku zbodzenia (nie wacham sie tego tak nazwac). Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanko Re: Brawo Bush ! IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.04, 17:37 Zjawiskiem coraz czestszym w krajach rozwinietych jest z zalozenia nieposiadanie dzieci przez laczace sie pary heteroseksualne, czesto malzenstwa. Czyli oni tez w jakis sposob sa za zniszczeniem cywilizacji? Ostatecznie to w Stanach jest zjawisko okreslane jako dinks, czyli pary o podwojnych zarobkach bezdzietne. Ochrona rodziny poprzez atakowanie par homoseksualnych, a homoseksualistow w szczegolnosci, jest nieco obludna, jesli rownoczesnie quasi premiuje sie w systemie gospodarczo-spolecznym ludzi, ktorzy dzieci nie posiadaja. Nie potrzeba bynajmniej homoseksualistow, coby ludziska sie powstrzymywali od rozmnazania, przykladow az nadto. "Czy sadzisz ze cywilizacja > > zlozona z samych gejow i lezbijek zdolna by byla do przetrwania? " Alez Vortex, cosik nie moge sobie wyobrazic calej cywilizacji z homoseksualistow. Musialoby to byc zarazliwe niczym grypa, a tak raczej nie jest. Bedac kiedys sam molestowany przez homoseksualiste wiem dobrze, ze nijak tego mojego heteroseksualizmu nikt wyplenic ze mnie nie zdola, a ciagot homoseksualnych nie wzbudzi. Tak ze az tak zarazliwe zjawisko to nie jest. Homoseksualizm kiedys karany smiercia (w coniektorych krajach, zwlaszcza muzulmanskich, zreszta do dzisiaj) zapewne teraz jedynie z ukrycia wychodzi, ale czy sie rozszerza?...raczej watpie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vortex Re: Brawo Bush ! IP: *.proxy.astra-net.com 11.07.04, 18:05 Masz racje, co to oznacza? Ze mamy do czynienia z coraz wieksza liczba patologii w krajach rozwinietych. Dinks sa jednym z nich, homoseksualizm drugim. Lecz ani jednego ani drugiego nie nalezy traktowac jako cos nienormalnego. Ta cywilizacja zginie, jak kazda inna, tego nalezy sie spodziewac, lecz ja osobiecie jestem za tym, aby stralo sie to jak najpozniej. ... a ja nie watpie. Staje sie trendi i temu sie przeciwstawiam. Wiem ze jest patologia, ktorej nie nalezy traktowac liberalnie az do tego stopnia (pelnoprawne malzenstwo). Bush wie ze jezeli nie zabezpiecza sie u zrodel (konsstucja), nie beda mogli powstrzymac lawiny patologii, uznawanej za norme. Nazezy sprecyzowac czym jest malzenstwo w konstytucji, wowczas bedzie to jasne. Wzywam rowniez nasz rzad do dzialania w tym kierunku! Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanko Re: Brawo Bush ! IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.04, 18:27 Dzialania Busha sa przede wszystkim wymierzone dla eletoratu wyborczego, a nie bynajmniej coby rodzine chronic. Najzwyklejszy manewr polityczny. Dla ochrony rodziny winno sie stwarzac warunki dla jej lepszego funkcjonowania, a nie premiowania ludzi bezdzietnych. Jakos to w krajach skadynawskich sie sprawdza (choc zlaicyzywane i nie wplywami kosciola to mozna tlumaczyc) i ilosc dzieci tam raczej przybywa. Nawet zapisywanie definicji malzenstwa w konstytucji bynajmniej ludzi nie bedzie sklanialo do posiadania dzieci, czyli poza propagandowym, jakie to ma znaczenie? Tak wiec na koniec pozostaje Twoje domniemanie do mojego, co do dynamiki rozwoju homoseksualizmu. Jestem jednak zdania, ze winno sie jednak energie na prawdziwe zlo wyrzadzajace innym ludziom krzywde i cierpienie pozytkowac, a nie prowadzic walke do ostaniego ze zjawiskiem, ktore zawsze istnialo, a krzywdy innym nie wyrzadzalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vortex Re: Brawo Bush ! IP: *.proxy.astra-net.com 11.07.04, 22:33 Bylem w Stanach wlasnie wtedy, gdy wystapila sprawa same sex marrige w stanie Hawaii. Pamietam dyskusje. Tak, to prawda ze jest to swoista kielbasa wyborcza, lecz zapis w konstytucji siegac bedzie daleko poza te okazje. Potepiam premiowanie bezdzietnych rodzina (na dowod czego ja mam 4 dzieci) i sadze ze w naszym kraju, Polace, jest to rowniez karygodne. Pewien moj znajomy powiedzial mi ze gdybym mieszkal w Australii, nie musial bym wcale placic podatkow i mialbym zapewniona prace ktora dawala by mi mozliwosci zycia na srednim poziomie. Natomiast moja zona nie musialaby w ogole pracowac. To sie nazywa polityka pro-rodzinna. Pzdr. (PS. dzieki za rozmowe. Malo sie spotykia osob inteligentnych na sieci. Ty do nich nalezysz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markiz_de_Sade_Dam Re: Bush przeciwko małżeństwom homoseksualnym IP: *.amb.bydgoszcz.pl 11.07.04, 13:07 FUCK USA and Bush, and his 2 dauthers 24 times every day !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy_Europejczyk Europejskie pojmowanie swiata jest prostackie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.04, 13:19 Tu sie juz wszelkie patologie toleruje a europejskie lawctwo walczy obecnie z tym aby sie za duzo dzieci nie rodziło co powli prowadzi do wumierania europejczykow i masowego zalewo europy przez muzułmanow i czarnych ktorzy nie chca sie asymilowac, sa wyjatkowo ie tolerancyjni i zyja na koszt rdzennych europejczykow pobierajac jakies zasiłki. Geje i lesbijki sa juz wrecz faworyzowanymi grupami bo podano im palec a jak sie podaje palec godzac sie na jakies ustepstwa to trzeba sie liczyc ze straci sie reke co juz ma miejsce w coraz wiekszych roszczeniach homoseksualistow, pedofile tez juz widzac sukcesy gejow zaczeli sie domagac zmiany prawa i aby obnizyc granice wieku od ktorej dzieci moga uprawiac seks. Patrzac obiektywnie za jakies 100lat rdzenni europejczycy beda na wymarciu, obecne panstwa europy zachodniej beda przezywac ogromne problemy i gospodarcze i społeczne ,muzułmani doporwadza do islamizacji tych terenow a co za tym idzie do upadku gospodarczego, geje i lesbijki tez beda musiec uciekac bo nowy porzadek nie bedzie tolerował tego. A USA bedzie sie nadal rozwijac i wtedy bedzie juz z 100 lat do przodu przed zacofaną , poprawna politycznie, lewacka i wtedy juz raczej nietolerancyjna z racji muzułmanow europą. Lewacy zwieją do Rosji lub beda probować rozwalic od srodka USA ale tam sie patologii nie toleruje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Galt Re:Socjalne pojmowanie swiata jest prostackie IP: *.phil.east.verizon.net 11.07.04, 17:04 Jak zwykle zamiast walczyc z problemem wynajduje sie problemy zastepcze. Piszesz >sa wyjatkowo ie tolerancyjni i zyja na koszt rdzennych >europejczykow pobierajac jakies zasiłki. Zniesc zasilki, i po problemie. Zamiast zajmowac sie promowaniem ideologii rodzinnej, proponuje ideologie libertatrianska: jednostka jest jedynym wlascicielem owocow swojej pracy, nie ma zadnych obowiazkow oddania ich jakims tam "bliznim". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AsiaA Bush przeciwko małżeństwom homoseksualnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 13:27 Cieszę się, że tą kwestią zajął się Bush. Obawiałam się już powoli , że mój heteroseksualny związek należy do związków mniejszości seksualnych. Protestuję przeciwko zalewowi informacji na temat homoseksualizmu a marginalizacji tematyki rodzinnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Tygrys Re: Bush przeciwko małżeństwom homoseksualnym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.04, 15:25 Pan Bush jak teraz przegra wybory powinien wstąpić do LPR-u. Świetnie by tam pasował jako kolejny niedorozwój. I jeszcze jedno kiedy w końcu odjedzie przywódca kościoła rzymsko- Pedofilskiego nasz NIESTETY rodak Wojtyła. Wtedy nastąpi koniec kośioła katolickiego w Polsce i skończy się miłosierdzie boże i te wszystkie bzdury. Wyznawca Szirmy ,a czasmi Allaha. Mam nadzieje ,że uraziłem bardzo dużo osób ale taki był mój cel. Allah akbar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mire Re: Bush przeciwko małżeństwom homoseksualnym IP: *.zakrzew.sdi.tpnet.pl 11.07.04, 16:12 Nie uraziłeś nikogo. Takie zachowanie dla takich jak ty jest typowe. To tak jakby obrażać się na psa, że szczeka. Hauuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypedal milo, ze chociaz jeden polityk na swiecie ma jaja, IP: *.227.130.188.Dial1.Denver1.Level3.net 11.07.04, 16:33 i nie jest pierdolonym w dupe pederasta. Pederasci chca zniszczyc nasza cywilacje, kazdy kto walczy z tym potwornym zboczeniem zasluguje na gleboki szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Do Admina,prosze tego "azjatę"zablokować!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 17:45 Rydzykowo-wszechpolski-zasciankowy belkot,znad wisly,co za język!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanko Re: Do Admina,prosze tego "azjatę"zablokować!! IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.04, 17:51 Europejczyk, alez z takimi pogladami to ten delikwent katuje sie sam siebie codziennie od nowa....chyba to juz kara dla niego wystarczajaca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieszcz Nie chcemy dewiacji w meskiej ubikacji IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.07.04, 17:47 Nie chcemy dewiacji w meskiej ubikacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanko Re: Nie chcemy dewiacji w meskiej ubikacji IP: *.dip.t-dialin.net 11.07.04, 17:49 Znaczy sie, ze w damskiej uchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś