Dodaj do ulubionych

Bron ofensywna Rassiji

20.01.13, 06:24
co tam bron defensywna...

liczy sie ofensywa - a nie defensywa.
pamietam: Egipt, Murghaba.

nie dalo rady z ofensywa rosyjska wygrac.
mozna bylo tylko polec
byle z honorem. :)
www.se.pl/multimedia/galeria/48873/rosjanki-rozebray-sie-dla-putina-w-prezencie-urodzinowym/
Obserwuj wątek
    • 5magna Re: Bron ofensywna Rassiji 20.01.13, 09:40
      Rozebraly sie w prezencie dla J-K.....Lucky guy.....

www.hellotranny.com/big-cock-shemale/

• igor_uk jasiu. 20.01.13, 09:49
      A to napewno jest prawda,o czym piszesz.Bo takie ,co wiele gadaja o tym,"polegaja" odrazu,jak tylko widza kawalek kobiecej piersi . To sie nazywa -wytrysk przedwczesny.

A teraz ,jasiu,troche informacji,ktora wytlumaczy tobie w czym twoi problemy:

Wytrysk przedwczesny (łac. eiaculatio praecox) − dysfunkcja seksualna polegająca na ejakulacji po minimalnej stymulacji seksualnej, osiągniętej wcześniej, niż mężczyzna chce (przed penetracją lub wkrótce po rozpoczęciu penetracji pochwy), co prowadzi do napięcia, niepokoju lub frustracji u mężczyzny lub partnerki.

Przyczyny:
      narcyzm, negatywne nastawienie do kobiet
      negatywne doświadczenia podczas inicjacji seksualnej
      lęk zadaniowy
      zbyt rzadkie współżycie
      nieświadomość, że wytryski są zbyt wczesne
      duża łatwość podniecania się
      duża czułość żołędzi prącia
      zaburzenia neurologiczne
      infekcje dróg moczowych
      uwarunkowania masturbacyjne

Do ciebie,jasiek,pasowalo by to,co wytluscilem.
      • 5magna Re: jasiu. 20.01.13, 09:53
        Igor, niema sprawy, jak go te pieknosci wezma w obroty to zrobi szpagat i juz tak zostanie.....
        • igor_uk Re: jasiu. 20.01.13, 10:00
          magna,o to i chodzi,ze nikt jego nigdy nie chcial brac w obrot.
          Za czesto on tym chwali sie.A przeciez jest wiadomo,ze kto duzo o tym gada,to znaczy nic nie potrafi zrobic.
          • 5magna Re: jasiu. 20.01.13, 10:06
            Igor, po tym seansie z tymi paniami to bedzie gubil nie tylko kartofle ale i cale arbuzy.....Myslisz ze jeszcze mu bedzie malo???
            • igor_uk Re: jasiu. 20.01.13, 10:16
              On jest juz zbyt stary i o swojej ostatniej ejakulacji napewno zapomnial.W trakcie seansu bedzie tylko pocic sie,a pozniej smierdziec.Czy bedzie mu malo? Takim zbokam nigdy malo nie bywa.Pojdzie na kolejny seans,bo co jeszcze jemu w tym zyciu pozostalo sie - tylko ogladac.
      • j-k Goria, hloopcze... 20.01.13, 13:21
        snieg pada. mam lopate. mozesz mi odsypac przejscie - miast trudzic sie na foro ?
        • igor_uk Jasiu. 20.01.13, 13:23
          Znow trafilem .
          • j-k Goria, hloopcze... 20.01.13, 13:33
            to jeszcze raz sprobuj z tym wielbladem. bedzie nagroda. stoi obok :)
            www.globtroter.pl/zdjecia/119512,egipt,gdzies,na,poludniu,pustynna,burza,czas,na,przerywnik.html
            • igor_uk Jasiu. 20.01.13, 13:36
              Ale to i tak tobie nie pomoze.
              Ze wzgledu na wiek,problem przedwczesnego wytrysku dla ciebie juz nie istnieje.
              • j-k kosz za zlamanie regulaminu i uwagi ad personam... 20.01.13, 13:57
                i pamietaj hloopcze, ze rozmawiamy tu o broni ofensywnej, a nie o niemocy.

No to jednego na wzmocnienie:

savvima.com/wp-content/uploads/2010/10/Matis-Lchaim-Vodka.jpg
                • igor_uk Jasiu,znow kosz? 20.01.13, 14:05
                  Przeciez po raz kolejny pomoglem tobie w zrozumieniu twoich problemow.
                  • j-k "Herr Sturmbannführer - i znowu GAZ ?" 20.01.13, 15:10
                    igor_uk napisał:
                    Przeciez po raz kolejny pomoglem tobie w zrozumieniu twoich problemow.

Opowiedziec ci ten zydoski dowcip - rodem z KZ Auschwitz/Oswiecim ?

- to ja ci pomoge w zrozumieniu twoich
                    • igor_uk jasiek. 20.01.13, 15:19
                      Dla tego nie zaczynaj ze mna.To nie bedziesz czuc sie tak,jak te zydzi z dowcipu.
                      • j-k Goria, hloopcze :) 20.01.13, 16:01
                        z toba mam zawsze " z gorki"

jak tylko zechcesz - sprezentuje ci rover.
                        mozna nim przywiezc z marketu krzynke piva, nawet bedac jusz na cyku. :)

www.mmzielonagora.pl/artykul/oddam-potrzebujacemu-rower-trzykolowy
                        • igor_uk Jasiu. 20.01.13, 16:44
                          Czy to pomoze na twoi dolegliwosci?
                          Sorry,Janusz,zapomnialem,przeciez te dolegliowsci (wytysk przedwczesny,jak i kazdy inny wytrysk),ty masz juz dawno za soba.
                          A rower zostaw sobie,niedlugo napewno ci sie przyda.
                          • j-k kosz, za zlamanie regulaminu i uwagi ad personam. 20.01.13, 17:57
                            a rover dostalem uzywany w prezencie za frico.
                            i za frico ci go chetnie oddam.

mam na oku lepsze. elektryczne:
                            www.banzaj.pl/galeria/trojkolowy-rower-ze-wspomaganiem-elektrycznym-01-galdok-27691-280142-jpg.html
                            pamietaj: jedziesz tym do marketu na pivo nawet po pijaku.

• igor_uk Znow kosz? 20.01.13, 20:10
                              Ty mnie jeszcze poprzednich nie dostarczyles.
                          • j-k Goria, BTW 20.01.13, 19:58
                            igor_uk napisał:
                            > Czy to pomoze

a czy pomozesz sam sobie ?
                            bo znowu cie wywalili :)
                            • igor_uk Jasiu. 20.01.13, 20:11

Przeciez wiesz,dla mnie kazdy wywalony watek,to jak nagroda.A ban,to tytul Bohatera ZSRR.
                              • j-k A to bardzo przepraszam 20.01.13, 20:18
                                Chetnie udziele ci tej Nagrody czesciej :)
                                www.ebay.com/itm/AUTHENTIC-RUSSIAN-CCCP-ORDER-FRIENDSHIP-NATIONS-PEOPLE-SILVER-AWARD-MEDAL-USSR-/261146955422
                                bye - for night today.
    • 5magna Re: Bron ofensywna Rassiji 20.01.13, 10:02
      Jasiu jest kosmopolita a ja mu dalem w prezencie caly przekroj United Nation. Wszystkie rasy w perfect harmoni.....Czy to nie objaw szczerego przyjacielstwa?
      • igor_uk magna. 20.01.13, 10:17
        Masz wiekie serce.
        Kazdy po tym,chcial by byc twoim przyjacielem.Mam nadzieje,ze jasiek doceni to,ze ty go wybrales na przyjaciela.
        • 5magna Re: magna. 20.01.13, 10:23
          A wiesz Igor ile mnie mamony kosztowalo zalatwic te wszystkie piekne panie dla Jasia? Nie powiem bo bys dostal szoku....
    • asmall4 Re: Bron ofensywna Rassiji 20.01.13, 13:24
      Tą "bronią" są zapchane wszystkie burdele na Zachodzie , w Turcji ,w Chinach ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka