Dodaj do ulubionych

Pytanie do Igora

10.06.13, 22:30
co to jest:
www.youtube.com/watch?v=a4Fv98jttYA
Obserwuj wątek
    • igor_uk Re: Pytanie do Igora 11.06.13, 12:41
      Mara,nie wiem czego dotyczy twoje pytanie.
      Czy tobie chodzi o program (Wielka Brytania ma talenty),czy Tobie chodzi o ten konkretny wystep (ja by go nazwal "Gra cieni").
      Czy tobie chodzi o muzyke i wykonawce ?A moze Tobie chodzi o to:
      "Watch full episodes on ITV Player (UK ONLY): www.itv.com/itvplayer"

Jak o to ostatnie,to musisz nabrac sie w cierpliwosc,bo do konca tygodnia jestem w Polsce
      • przyjacielameryki Re: Pytanie do Igora 11.06.13, 12:51
        igor_uk napisał:

>
        > Jak o to ostatnie,to musisz nabrac sie w cierpliwosc,bo do konca tygodnia jeste
        > m w Polsce

Co, wezwali do Ambasady przy ul. Belwederskiej w Wa-wie za kiepskie wyniki?
        • misterpee Re: Pytanie 11.06.13, 13:10
          wystep dosyc kiczowaty, a muzyka okropna. Pewnie dobre dla tlumow.
        • igor_uk Co za durak z tego amigo proamerykanskiego. 11.06.13, 13:12
          Przeciez w Londynie rowniez jest ambasada rosyjska.Czyz by ty,idiota,tego nie wiedziales?

p.s. Sadzac po temu,jak wy,rzydki,mnie nienawidzicie,to wyniki mojej pracy sa imponujace i jak by mnie wezwali do Ambasady,to wylacznie dla tego,zeby wreczyc mnie nagrode.
          • przyjacielameryki Re: Co za durak z tego amigo proamerykanskiego. 11.06.13, 13:23
            igor_uk napisał:

> Przeciez w Londynie rowniez jest ambasada rosyjska.Czyz by ty,idiota,tego nie w
            > iedziales?

Eee tam, Londyn. To w Ambasadzie w Wa-wie jest komórka na Europę Śr.-wschodnią i zapewne tutaj odbywają się narady robocze.
            To co, poleci premia za kiepskie efekty? Żeby tylko etatu nie zlikwidowali.
            • igor_uk ha,ha.amigo proamerykanski zdradzil swoja tozsamos 11.06.13, 13:27
              To znaczy podtwierdzil to,co wszysci i tak dobrze wiedza.To byly partyjny pracownik PZPR,do tego wspolpracujacy z radzieckim KGB.
              • kaszebe12 Amigo... 11.06.13, 14:41
                -Zazyles juz Prozac ? -Tak ? -W takim razie przypomne tobie , ze jestesmy w Jewropie, anno domini 2013.
              • przyjacielameryki Re: ha,ha.amigo proamerykanski zdradzil swoja toz 11.06.13, 15:03
                igor_uk napisał:

> To znaczy podtwierdzil to,co wszysci i tak dobrze wiedza.To byly partyjny prac
                > ownik PZPR,do tego wspolpracujacy z radzieckim KGB.

Ja nigdy nie byłem w PZPR, od zawsze walczyłem z rosyjską okupacją, działałem w Solidarności, pomagałem rodzinom internowanym, głosowałem w 1989 r. za wywaleniem komuny na śmietnik historii a pełnię radości uzyskałem po wywaleniu rosyjskich wojsk okupacyjnych w 1993 r. Dzisiaj jestem dumnym Polakiem, potrafiłem ciężką pracą skorzystać na przemianach społeczno-gospodarczych w Polsce, podoba mi się w Polsce a swój kraj uważam już za w pełni zachodni. Cieszę się z polskich sojuszy, z uczestnictwa Polski w UE i w NATO, z sojuszu z USA, z wywalenia Rosji na peryferie Europy i bezpowrotnego zakończenia tak juz na zawsze tzw. wpływów rosyjskich. Jestem proamerykański, proizraelski, i proniemiecki.
                • romrus Jest taki stary kawal, 11.06.13, 19:06
                  przyjacielameryki napisał:
                  > Ja nigdy nie byłem w PZPR, od zawsze walczyłem z rosyjską okupacją, działałem w Solidarności, pomagałem rodzinom internowanym,

...ze jesli by uszeregowac wszystkich, kto opowiadal ze razem z Leninem niosl ta klode:

ru.fishki.net/picsw/042013/29/post/lenin/tn.jpg

...to wystarczylo by ich akurat od Kalinigradu do Czukotki.

Tak samo bylo w Rosji w 90-ch, kogo nie zapytasz, kazdy byl przeczywko komunie, a gdzie, qwa, sekretarzy komsomlski sie podziali?

Sadzac po twoim tekstam, Amigo, bylesz redaktorem wiejskiej gazetki PZPRu:-)
                  • bywszy1 Re: a to nie kawal+ 11.06.13, 19:09
                    pilsudzki kiedys poslom powiedzial.
                    nie wiedzialem,ze tylu was baranow w swoich legionach mialem-coraz was wiecej.
      • bywszy1 Re:panie ajgor+ 11.06.13, 18:40

ja pana nie nienawidze.
        Czy mozna nienawidziec szczura?
        Do szczura czuje sie wstret!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka