mara571 10.06.13, 22:30 co to jest: www.youtube.com/watch?v=a4Fv98jttYA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igor_uk Re: Pytanie do Igora 11.06.13, 12:41 Mara,nie wiem czego dotyczy twoje pytanie. Czy tobie chodzi o program (Wielka Brytania ma talenty),czy Tobie chodzi o ten konkretny wystep (ja by go nazwal "Gra cieni"). Czy tobie chodzi o muzyke i wykonawce ?A moze Tobie chodzi o to: "Watch full episodes on ITV Player (UK ONLY): www.itv.com/itvplayer" Jak o to ostatnie,to musisz nabrac sie w cierpliwosc,bo do konca tygodnia jestem w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: Pytanie do Igora 11.06.13, 12:51 igor_uk napisał: > > Jak o to ostatnie,to musisz nabrac sie w cierpliwosc,bo do konca tygodnia jeste > m w Polsce Co, wezwali do Ambasady przy ul. Belwederskiej w Wa-wie za kiepskie wyniki? Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: Pytanie 11.06.13, 13:10 wystep dosyc kiczowaty, a muzyka okropna. Pewnie dobre dla tlumow. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Co za durak z tego amigo proamerykanskiego. 11.06.13, 13:12 Przeciez w Londynie rowniez jest ambasada rosyjska.Czyz by ty,idiota,tego nie wiedziales? p.s. Sadzac po temu,jak wy,rzydki,mnie nienawidzicie,to wyniki mojej pracy sa imponujace i jak by mnie wezwali do Ambasady,to wylacznie dla tego,zeby wreczyc mnie nagrode. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: Co za durak z tego amigo proamerykanskiego. 11.06.13, 13:23 igor_uk napisał: > Przeciez w Londynie rowniez jest ambasada rosyjska.Czyz by ty,idiota,tego nie w > iedziales? Eee tam, Londyn. To w Ambasadzie w Wa-wie jest komórka na Europę Śr.-wschodnią i zapewne tutaj odbywają się narady robocze. To co, poleci premia za kiepskie efekty? Żeby tylko etatu nie zlikwidowali. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk ha,ha.amigo proamerykanski zdradzil swoja tozsamos 11.06.13, 13:27 To znaczy podtwierdzil to,co wszysci i tak dobrze wiedza.To byly partyjny pracownik PZPR,do tego wspolpracujacy z radzieckim KGB. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszebe12 Amigo... 11.06.13, 14:41 -Zazyles juz Prozac ? -Tak ? -W takim razie przypomne tobie , ze jestesmy w Jewropie, anno domini 2013. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: ha,ha.amigo proamerykanski zdradzil swoja toz 11.06.13, 15:03 igor_uk napisał: > To znaczy podtwierdzil to,co wszysci i tak dobrze wiedza.To byly partyjny prac > ownik PZPR,do tego wspolpracujacy z radzieckim KGB. Ja nigdy nie byłem w PZPR, od zawsze walczyłem z rosyjską okupacją, działałem w Solidarności, pomagałem rodzinom internowanym, głosowałem w 1989 r. za wywaleniem komuny na śmietnik historii a pełnię radości uzyskałem po wywaleniu rosyjskich wojsk okupacyjnych w 1993 r. Dzisiaj jestem dumnym Polakiem, potrafiłem ciężką pracą skorzystać na przemianach społeczno-gospodarczych w Polsce, podoba mi się w Polsce a swój kraj uważam już za w pełni zachodni. Cieszę się z polskich sojuszy, z uczestnictwa Polski w UE i w NATO, z sojuszu z USA, z wywalenia Rosji na peryferie Europy i bezpowrotnego zakończenia tak juz na zawsze tzw. wpływów rosyjskich. Jestem proamerykański, proizraelski, i proniemiecki. Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Jest taki stary kawal, 11.06.13, 19:06 przyjacielameryki napisał: > Ja nigdy nie byłem w PZPR, od zawsze walczyłem z rosyjską okupacją, działałem w Solidarności, pomagałem rodzinom internowanym, ...ze jesli by uszeregowac wszystkich, kto opowiadal ze razem z Leninem niosl ta klode: ru.fishki.net/picsw/042013/29/post/lenin/tn.jpg ...to wystarczylo by ich akurat od Kalinigradu do Czukotki. Tak samo bylo w Rosji w 90-ch, kogo nie zapytasz, kazdy byl przeczywko komunie, a gdzie, qwa, sekretarzy komsomlski sie podziali? Sadzac po twoim tekstam, Amigo, bylesz redaktorem wiejskiej gazetki PZPRu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re: a to nie kawal+ 11.06.13, 19:09 pilsudzki kiedys poslom powiedzial. nie wiedzialem,ze tylu was baranow w swoich legionach mialem-coraz was wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
bywszy1 Re:panie ajgor+ 11.06.13, 18:40 ja pana nie nienawidze. Czy mozna nienawidziec szczura? Do szczura czuje sie wstret! Odpowiedz Link Zgłoś