Dodaj do ulubionych

Tak dobrej wiadomosci nie bylo dawno.

26.06.13, 18:51
Tal Kalakh poddal sie bez walk .

39 miejsowych liderow "powstancow " przeszli na strone wladz . Tal Kalakh kontrolowal bardzo wazny region dla bandytow,walczacych z syryjskimi wladzami .Przez niego szli drogi zaopatrzenia w przemycana bron z Libanu.Ze slow dowodcow armii rzadowej wynika,ze nie poddali by sie ci "powstance " tak latwo,jak by przed tym nie oberwali terrorysci w Qusayr. I chociaz "opozycjonisci" zaprzeczaja temu,ze miasto poddalo sie i ze walki nim jeszcze tocza sie,jednal dziennikarz "The Independent " osobiscie przekonal sie w tym ,ze i cywile i wojskowi w miescie wykladaja na odprezonych ,a na ulicach nie ma zadnych oznak walki.
Jeden z poddawszy sie dowodcow "rebeliantow" , Khalid al-Eid,wyjasnil dla czego on przeszedl na stronu wladz Syrii ,wraz ze swoimi 20 wojownikami ,poniewaz poczul totalne rozczarowanie tak zwanym "powstaniem".

p.s. Juz sami "rebelianci sa rozczarowani tym ,co w Syrii wyprawia sie w imie wprowadzenie demokracji.Kiedy to dotrze do zachodnich przywodcow?

===================
Wody w usta nabiera zwykle ten, kto źle pływa w potoku słów.
Obserwuj wątek
    • wojciech.2345 radio Erewań nadaje /bt 26.06.13, 18:54
      • igor_uk wojtus,jestes pozyteczny. 26.06.13, 19:03
        Nie wazno co piszesz,bo ciebie raczej nikt nie czyta,najwazniejsze jest to,ze podbijasz watki.

p.s. W Erewanie mowi sie po ormiansku,a zalinkowany przez mnie artykul jest w jezyku angielskim,ale dla ciebie to i tak wsio ryba.Nie znasz a nie ormianskiego ,a nie angielskiego.
        • 5magna Re: wojtus,jestes pozyteczny. 26.06.13, 19:23
          Dobrze ze wojtus wypuscil tego kartofla bo moglby sie udusic.....
        • wojciech.2345 Re: wojtus,jestes pozyteczny. 26.06.13, 19:23
          igor_uk napisał:
          > p.s. W Erewanie mowi sie po ormiansku,a zalinkowany przez mnie artykul jest w j
          > ezyku angielskim,ale dla ciebie to i tak wsio ryba.Nie znasz a nie ormianskiego
          > ,a nie angielskiego.
          ------------------------
          Drogie Dziecko,
          w Polsce termin "radio Erewań" to pojęcie.
          "Radio Erewań" = największe propagandowe kłamstwo.
    • romrus No to jeszcze jedna 26.06.13, 19:21
      igor-z-uk napisał(a):
      > 39 miejsowych liderow "powstancow " przeszli na strone wladz.

Tonie statek z bronia dla rebeliantow.
      To juz naprawde Insza' Allah.

russian.rt.com/article/11312
      • 5magna Re: No to jeszcze jedna 26.06.13, 19:24
        Wojtus szybko nastepnego kartofla bo cie rozsadzi......
      • wojciech.2345 Re: No to jeszcze jedna 26.06.13, 19:24
        romrus napisał:
        > Tonie statek z bronia dla rebeliantow.
        ---------------
        Rosyjski?
        Bo Wasze statki są dziurawe i powinny stać w portach.
      • igor_uk dzieki,romrus. 26.06.13, 19:37
        Wiadomosc rzeczywiscie jest dobra.
        • wojciech.2345 Re: dzieki,romrus. 26.06.13, 19:44
          igor_uk napisał:
          > Wiadomosc rzeczywiscie jest dobra.
          ------------
          Igorku,
          nie zdziwiłbym się gdyby Rosja dostarczała broń obu stronom.
          Dobrze myślę?
          • 5magna Re: dzieki,romrus. 26.06.13, 21:13
            Teraz wojtus musisz wyslac katapulte i tone kartofli......
          • igor_uk I w tym jest pozytecznosc wojtusia. 26.06.13, 22:34
            Zawsze mozno odpowiedziec na jego glupi post,a dzieki temu watek okaze sie na gorzy listy.
            wojciech.2345 napisał:
            nie zdziwiłbym się gdyby Rosja dostarczała broń obu stronom. Dobrze myślę?

Wojtus,myslisz,jak zawsze,zle.
            • wojciech.2345 Re: I w tym jest pozytecznosc wojtusia. 26.06.13, 22:50
              Przecież jak walczył Irak z Iranem, to Rosja sprzedawała broń obu stronom.
              Nie pamiętasz?
              Teraz Matuszka sprzedaje broń tylko jednej stronie?

Nie wierzę.
        • eva15 Igorze, co piszesz ma swą logikę, ale 26.06.13, 22:59
          mam ostatnio mało czasu, bo muszę pracować na wojtusia i borrcię:-))) ale gdzieś kątem oka wyczytałam, że Rosja wycofuje wszystkie swoje siły militarne i cywilne z Syrii. Prawda to?
          • igor_uk To podpucha,Ewa. 26.06.13, 23:03
            Samolotem MCzS Rosji wylecialo 120 osob cywilnych z Syrii.To sa Rosjanki ,Ukrainki ,jak i przedstawicielki innych poradzieckich narodow,wraz z dziecmi,ktore postanowili przeczekac niebezpieczne czasy w spokojnym miejscy.

p.s. Sadze,Ewa,ze Ty nie chcesz zapeszyc,ale w glebi duszy wierzysz w to,ze zwyciestwo jest za nami :-)
            • eva15 Re: To podpucha,Ewa. 27.06.13, 00:26
              igor_uk napisał:

> p.s. Sadze,Ewa,ze Ty nie chcesz zapeszyc,ale w glebi duszy wierzysz w to,ze zwy
              > ciestwo jest za nami :-)

Igor, ja na to liczę, że Rosji się uda. Jestem egoistką:-))) Zachód sam siebie nie uratuje, a ja tu mieszkam, więc na kogo mam liczyć???
      • walter622 Już zatonął 26.06.13, 22:49
        romrus napisał:
        > Tonie statek z bronia dla rebeliantów.

Zatonął 20 czerwca. Zwali go "MOL Comfort". Wraz z nim poszło na dno 4 500 kontenerów wyładowanych bronią dla tzw. "powstańców".
        Teraz Japończycy zastanawiają się co było przyczyną tej katastrofy.

> To juz naprawde Insza' Allah.

Owszem. Insza' Allah !
        • 5magna Re: Już zatonął 26.06.13, 22:54
          O to ten co pisali ze pekl na pol. Jedna polowka poszla szybko a druga troche kolebala sie po wodzie. Tu nie bylo o tym ani slowa. Pokazala to GW.
        • walter622 Nie zatonął 26.06.13, 22:55
          Okazuje się , że jednak jeszcze nie - dwie połówki nadal dyfują po Oceanie Indyjskim.

Statek stanowi własność japońskiej firmy Mitsui O.S.K. Lines Ltd.
          Pływał pod flaga Bahama.
          • romrus Re: Nie zatonął 26.06.13, 23:03
            walter622 napisał:
            > Okazuje się , że jednak jeszcze nie - dwie połówki nadal dyfują po Oceanie Indyjskim.
            > Statek stanowi własność japońskiej firmy Mitsui O.S.K. Lines Ltd.
            > Pływał pod flaga Bahama.

To jest ten sam?
            Z naszych mediow wynikalo ze to inny.
            Ten dryfuje juz dawno.

walter622 napisał:
            > > To juz naprawde Insza' Allah.
            > Owszem. Insza' Allah!

Czarna flaga nad Al-Aksem? :-)

Wczoraj stary przyjacel mi opowiedzial o swoich kontaktach z prawoslawnymi aktywistami w Ierozolimie. Mucurajew to dzieciak:-)
            • walter622 Re: Nie zatonął 26.06.13, 23:11
              romrus napisał:
              > To jest ten sam?
              Syryjczycy wskazali na ten statek. No i ten port finalny.

> Z naszych mediow wynikalo ze to inny.
              Chyba z powodu składu załogi.

> Czarna flaga nad Al-Aksem? :-)
              Obowiązkowo z białą szablą -:)))
        • igor_uk Ciekawostka jest fakt. 26.06.13, 23:04
          Ze wiekszosc zalogi stanowili Rosjanie (wszysci uratowali sie).
          Ciekawo,czy beda odznaczone przez Asada?
      • krzysiozboj Re: No to jeszcze jedna 26.06.13, 23:10
        Widziałem plotki na necie że Ruskie mogą dysponować ciekawymi torpedami, takimi które nie walą wprost w statek a poprzez detonację pod statkiem są wstanie złamać go na pół, znów wszystko co złe to wina Ruskich.

A jeśli faktycznie tam była broń przewożona to w przypadek ja raczej nie wierzę, myślę że zaczyna się ostrzejsze pogrywanie z wyznaczaniem granic "pomocy dla rebeliantów".
        • 5magna Re: No to jeszcze jedna 26.06.13, 23:20
          Taka torpede wysadzili wojtusiowi pod doopa i od tej pory to jest h@@@j zlamany....
        • romrus Re: No to jeszcze jedna 26.06.13, 23:21
          krzysiozboj napisał:
          > A jeśli faktycznie tam była broń przewożona to w przypadek ja raczej nie wierzę, myślę że zaczyna się ostrzejsze pogrywanie z wyznaczaniem granic "pomocy dla rebeliantów".

Insza' Allah, Krzysio, to muzulmanskie powiedzenie "wszystko w rekach Allahu".

W Rosji jest znane i czasami uzywane kiedy ktos nie chce tlumaczyc przyczyn:-)
          • 5magna Re: No to jeszcze jedna 26.06.13, 23:26
            Statek byl zrobiony w stoczni japonskiej. Teraz to zamowienie dostanie stocznia gdanska.....
        • bywszy1 Re: No to jeszcze jedna 27.06.13, 01:18
          krzysiozboj napisał:

> Widziałem plotki na necie że Ruskie mogą dysponować ciekawymi torpedami, takimi
          > które nie walą wprost w statek a poprzez detonację pod statkiem są wstanie zła
          > mać go na pół, znów wszystko co złe to wina Ruskich.
          <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
          a ja czytalem,ze sa torpedy,ktore rozwalaja statki na trzy czesci:
          dziobek,srodeczek i tyleczek.
          a sa takie,ktore rozwalaja na
          9 czesci.
          • 5magna Re: No to jeszcze jedna 27.06.13, 01:43
            Na dwie czesci rozwalaja. Na By i na wszy.....
          • 5magna Re: No to jeszcze jedna 27.06.13, 01:51
            Ty dziadu o tyleczkach nie mysl tylko pielegnuj te hemoroidy....
            • bywszy1 Re: takis pan mlody+ 30.06.13, 18:01

a juz hemoroidy pan masz?
              I to miedzy uszami?
          • krzysiozboj Re: No to jeszcze jedna 27.06.13, 09:05
            Ooo, bywszy z rynsztoka się wychylił i coś tam nagryzmolił znów.
            • bywszy1 Re: krzysiodupku+ 30.06.13, 18:03

z rynsztoka wylezc nie moglem
              Bo tam u pana w goscinie,zlobie jeden,nie bylem.
    • szczery.usmiech.grabarza Zostawcie wojtka w spokoju! 27.06.13, 12:22
      Jak bedziecie tak dokuczac wojtusiowi, to ten nasz dyzurny pajac forumowy rozplacze sie i przestanie pisac... No i zostanie jeno wycie kundla-ameryki...
      • przyjacielameryki Re: Zostawcie wojtka w spokoju! 27.06.13, 13:36
        szczery.usmiech.grabarza napisał:

> Jak bedziecie tak dokuczac wojtusiowi, to ten nasz dyzurny pajac forumowy rozpl
        > acze sie i przestanie pisac... No i zostanie jeno wycie kundla-ameryki...

Melord, ty stary ubeku, dlaczego nie przeniesiesz się do Rosji z tej Australii? Wy komsomolcy wychwalacie Putina, Rosję, krytykujecie USA i Zachód ale mieszkacie na zachodzie i bezczelnie korzystacie z cywilizacyjnych dóbr zachodu. Powinno się was deportować do Rosji. Tam jest miejsce dla takiego badziewia!
        • 1blueelvic To przeciez nie melord? 27.06.13, 13:44
          jw.
          • przyjacielameryki Re: To przeciez nie melord? 27.06.13, 13:51
            1blueelvic napisał(a):

> jw.

Pewności nigdy nie mozna mieć tak do końca, ale dla mnie w 90% to melord.
            • melord Re: To przeciez nie melord? 28.06.13, 02:53
              przyjacielameryki napisał:

> 1blueelvic napisał(a):
              >
              > > jw.
              >
              > Pewności nigdy nie mozna mieć tak do końca, ale dla mnie w 90% to melord.

amigo..popluczyno ubecko-komusza...na 90% to stoisz w kolejce po amerykanska wize
              od wielu lat uzywam jednego nicka melord(poprzednio inny)....jestem takim samym wrogiem cenzury jak i trollowania...nie mam nic do ukrycia,wchodze w temat lub nie.
              jedynie na poczatlu lat 2000-nych robilem sobie jaja z jednego forumowicza-zydka o nicku jojo, gdyz korzystalismy z tego samego provider(a) internetu AOL.com kiedy nie bylo obowiazkowego logowania...kazdy kto maial aol, mogl wyslac post, jojo.aol .com(to stare czasy bez cenzury i to se ne wrati)
              kpw...
              ps.pewnie nie kumasz,bo skad,ze jest 10 godz.roznica czasu
        • darekvtb Re: Zostawcie wojtka w spokoju! 27.06.13, 14:36
          "Wy komsomolcy wychwalacie Putina, Rosję, krytykujecie USA i Zachód ale mieszkacie na zachodzie i bezczelnie korzystacie z cywilizacyjnych dóbr zachodu. Powinno się was deportować do Rosji. "

Swiblowo mieszka w Rosji z wlasnego wyboru. Ja tez jestem zadowolony z goscinnosci Rosjan.
          A... moze my nie jestesmy "komsomolcami"?
          Musze sie spytac Swiblowo.. :-)
          • elka-sulzer Re: Kissinger o Syrii 27.06.13, 21:54
            Kissinger says US media lying about Syria

Former U.S. secretary of state Henry Kissinger says the American media are not telling the truth about the current situation in Syria.

“In the American press it’s described as a conflict between democracy and a dictator- and the dictator is killing his own people, and we’ve got to punish him. But that’s not what’s going on,” he said during a speech at the Ford School of Public Policy at the University of Michigan.

“It is now a civil war between sectarian groups,” Kissinger added.

Kissinger’s remarks come as the United States has been criticized for fomenting sectarian discord in Syria and the broader Middle East by interfering in the nations’ internal affairs and backing up insurgencies.

Elsewhere in his remarks Kissinger said “the outcome I would prefer to see” in Syria was a broken-up and balkanized country with “more or less autonomous regions.”
            • elka-sulzer Re: Kissinger o Syrii- link 27.06.13, 21:55
              www.presstv.ir/usdetail/310927.html
            • eva15 Re: Kissinger o Syrii 27.06.13, 23:30
              Szczery ten Kissinger aż do bólu. Dokładnie o bałkanizację tu chodzi i to nie tylko Syrii, ale najlepiej całego świata z wyjątkiem USA i kumpli.
              • elka-sulzer Re: Kissinger o Syrii 27.06.13, 23:57
                va15 napisała:

> Szczery ten Kissinger aż do bólu. Dokładnie o bałkanizację tu chodzi i to nie t
                > ylko Syrii, ale najlepiej całego świata z wyjątkiem USA i kumpli.

No wlasnie! I na deser jeszcze jednoznacznie wtyka palucha w oko klamliwym zachodnim korpomafijnym mediom!

By bylo ciekawiej, klamliwe zachodnie korpomafijne media, nie wiedziec czemu, jakos sie na niego nie rzucaja tak jak na Snowdena czy dziennikarzy ktorzy smia publikowac to co im Snowden dostarczyl.

Jak to jest mozliwe?
                • eva15 Re: Kissinger o Syrii 28.06.13, 00:07
                  It is now a civil war between sectarian groups,” Kissinger added.

On zwów nie kłamie, dokładnie o to chodzi, to wojna religijna, seciarska. Tyle, że nie jest szczery do końca i nie mówi, że wojny w Afganistanie, Iraku, Libii, teraz Syrii to wojny pod fałszywą flagą. Tak naprawdę nie chodzi o walkę muzułmanów między sobą (sunici kontra szyici) czy muzułmanów z chrześcijanami. To wszystko to tylko narzędzia/pionki na szachownicy tej jedynej ważnej wojny....
                  • elka-sulzer Re: Kissinger o Syrii 28.06.13, 00:17
                    eva15 napisała:

On zwów nie kłamie, dokładnie o to chodzi, to wojna religijna, sekciarska. Tyle, że nie jest szczery do końca i nie mówi, że wojny w Afganistanie, Iraku, Libii, teraz Syrii to wojny pod fałszywą flagą. Tak naprawdę nie chodzi o walkę muzułmanów między sobą (sunici kontra szyici) czy muzułmanów z chrześcijanami. To wszystko to tylko narzędzia/pionki na szachownicy tej jedynej ważnej wojny....

Pelna zgoda, Ewka!
                    Zaloze sie ze b.wszy, hranca, przyglup-a, czy wojtusie nie rzuca sie na Kissingera choc ten bez zmruzenia oka twierdzi ze korpomafine media (na ktorych wymienione niki tak polegaja) lgaja w zywe oczy!
                    • eva15 Re: Kissinger o Syrii 28.06.13, 00:57
                      Bystrzaki forumowe w ogóle nie zrozumieją, o czym Kissinger tak naprawdę mówi.
        • walter622 Przepoczwarzenie czy kontynuacja ? 27.06.13, 22:49
          przyjacielameryki napisał:
          > Powinno się was deportować do Rosji.

Zdumiewa jak komuniackie metody rozwalania ludzi, reprezentujących odmienne poglądy, zapładniają umysły samozwańczych "przyjaciółUS". Można się tylko zastanawiać, czy to przepoczwarzenie czy może kontynuacja starych przyzwyczajeń w nowym wcieleniu, rzecz jasna z inną flagą.
          Dziś domagają się deportacji, jutro zaczną wysyłać do lagrów, a po jutrze będą walić z nagana w potylicę. Rzecz jasna w imię jedynej słusznej idei. Neobolszewizm w czystej
          postaci -:))))
        • szczery.usmiech.grabarza Re: Zostawcie wojtka w spokoju! 27.06.13, 23:23
          kundel-ameryki cienki bolek jestes!
          Pozdrowienia dla melorda! :)))
          • elka-sulzer Re: Zostawcie wojtka w spokoju! 27.06.13, 23:44

> kundel-ameryki cienki bolek jestes!
            > Pozdrowienia dla melorda! :)))

Hehehe, kundel-ameryki tylko "stellar wind" popuszcza bo mu zwieracz po tylu latach nadstawiania juz nie dopisuje.
            • misterpee Re: stara i zawsze dobra balkanizacja 28.06.13, 00:32
              Henry zapewne ma na mysli Polske, bo coz byloby lepszego od niemieckiego Slaska i Mazur, a z reszty mozna byloby stworzyc zydolandie, bo przeciez na pustyni trudno wytrzymac i klimat i arabow. Syria to tylko maly fragment zyczen.
              • elka-sulzer Re: stara i zawsze dobra balkanizacja 28.06.13, 01:02
                Mr.P ty sie tak nie wychylaj, co?
                B-wszy temu przyklasnie a przyglup-a i wojtus .... beda dalej pierodlic o ruskiej propagandzie!
                • konrad_dk Re: stara i zawsze dobra balkanizacja 28.06.13, 01:12
                  Przypuszaczałem od początku, że ta wojna, to walka o strefę wpływów.
                  Faktem jest, że konflikt w Syrii, to kolejny dowód na bezsens wojny.
                  Jak zwykle cierpi ludność cywilna najbardziej.
                  Odradzam filmiki na youtube o wojnie w Syrii dla ludzi o słabych nerwach.
                  A z drugiej strony może dobrze byłoby, żeby sobie pooglądali te filmiki ludki co są a Assadem i tacy co popierają partyzantów- dla mnie jedni warci drugich. Szkoda tylko cywili. Po prostu masakra.
                  • elka-sulzer Re: stara i zawsze dobra balkanizacja 28.06.13, 02:01
                    Ano masakra, DK :/
                    Sa tu niestety przyglupy dla ktorych masakra to prawdziwa zabawa! Byle wlasciwa strona dokonwala masakry!
                    Przyglupom nawet na mysl nie przyjdzie ze daja przyzwolenie masakry na samych siebie!
          • melord Re: Zostawcie wojtka w spokoju! 28.06.13, 03:04

dzieki i wzajemnie
            ta przepoczwazona i nie kumata gnida ubecko-komusza,teraz amigo americo bredzi...
            niema co sobie doopy nim zawracac....to typowy leming
            • 5magna Re: Zostawcie wojtka w spokoju! 28.06.13, 03:40
              Z dedykacja dla Amigo.....

W neokoloni zalegalizowano 16 godzinny dzień pracy

Autor: nannek 15.06.13, 10:47

Dodaj do ulubionych
              Odpowiedz cytującOdpowiedz

Ku chwale kapitalistom, lewiatanom i innym bękartom szatana.

W sumie to tylko prawnie usankcjonowali to co w tym kraju VI świata było normą, teraz już nie muszą się martwić, mają niewolników praktycznie za darmo i są kryci.
              To co oczywiste i co rzuca się najbardziej w oczy, to od 20lat liberalizują prawo pracy i oczywiście bezrobocie z nędzą rośnie dramatycznie , mimo ucieczki milionów.

To już nie są żarty to jest już nędza i niewolnictwo w pełni legalne.
              Ciekawe tylko kiedy im niewolnicy powymierają? a nowi w takiej nędzy się nie rodzą.
              W kraju prawie najmniejszej dzietności w świecie ~50% rodzin z dziećmi żyje poniżej nędzy totalnej " minimum egzystencji" reszta w nędzy i biedzie (w PRL to był promil a dzietność X2)
              • igor_uk John Kerry o Syrii. 28.06.13, 16:59
                Syria to nie Libia,trzeba szukac pokojowego rozwiazania.

Jak dla kogo,ale dla mnie to co powiedzial Kerry brzmi, jak ogloszenie zwyciestwa Syrii nad "silami dobra".

p.s. Sprawa ze Snowden okazala sie dla USA prezentem.Teraz juz nikt nie mowi o "zbrodniach rezima Asada",a tylko o tym,gdzie Snowden znajduje sie.Czyli Stany nawet nie musza specjalnie tlumaczyc sie z tego,dla czego Asad zwyciezyl,przeciez nikogo to i tak nie obchodzi.
            • przyjacielameryki Re: Zostawcie wojtka w spokoju! 28.06.13, 17:08
              melord napisał:

> szczery.usmiech.grabarza napisał:
              >
              > > Pozdrowienia dla melorda! :)))
              >
              > dzieki i wzajemnie
              > ta przepoczwazona i nie kumata gnida ubecko-komusza,teraz amigo americo bredzi.
              > ..
              > niema co sobie doopy nim zawracac....to typowy leming

Cha!, cha! Ubek i bolszewik w jednym - melord pozdrawia się sam korzystając z dwóch nicków.
              Ale odwala bolszewikom.! Hi!, hi!
          • przyjacielameryki Re: Zostawcie wojtka w spokoju! 28.06.13, 17:06

> kundel-ameryki cienki bolek jestes!

Nie wysilaj się melord. Bolszewizmem cuchniesz na odległość. A fuj!!

Musiałem od razu lecieć do kibla!
            • 5magna Re: Zostawcie wojtka w spokoju! 28.06.13, 17:51
              wiadomosci.onet.pl/kraj/newsweek-psycho-polak,1,5547281,wiadomosc.html
              • szczery.usmiech.grabarza Re: Zostawcie wojtka w spokoju! 29.06.13, 12:17
                A wiesz, ze faktycznie kundel-ameryki zawsze smierdzial na forum psychiatrykiem... I ta jego wielka milosc i przywiazanie do bolszewizmu i wszystkiego co sowieckie. Co drugie jego slowo to towarzysz, rusek, czerwony pajak i ubek. On nie moze bez tego zyc. On ma obsesje. To trzeba leczyc... Biedny czlowiek. Ale kto mu moze teraz pomoc?
            • szczery.usmiech.grabarza Re: Zostawcie wojtka w spokoju! 29.06.13, 12:09

> Musiałem od razu lecieć do kibla!

No i widisz kundlu-ameryki znow sie zesrales przed komputerem!
              Nech zyje Stalin, Lenin i Bierut! O Nixonie i Buszu nie wspomne...
    • wojciech.2345 Rosja wypowiada wojnę ziemniaczaną 29.06.13, 12:18
      Federacja Rosyjska jest największym na świecie importerem ziemniaków.

Igorku,
      Twoje igloo będzie głodowało.
      Jak Ty przeżyjesz to?
      • szczery.usmiech.grabarza Uwaga! Towarzysz wojtek dal glos! 29.06.13, 12:24
        wojtus, jak ladnie zaskomlesz to i moze tobie ruskie dadza pare tych kartofli z importu. A w zamian to im ubikacje na stacji umyjesz, a to zawszone sowieckie waciaki w zimnej wodzie wypierzesz...
        • wojciech.2345 Re: Uwaga! Towarzysz wojtek dal glos! 29.06.13, 12:27

> wojtus, jak ladnie zaskomlesz to i moze tobie ruskie dadza pare tych kartofli z
          > importu. A w zamian to im ubikacje na stacji umyjesz, a to zawszone sowieckie
          > waciaki w zimnej wodzie wypierzesz...
          -----------
          Te Uśmiechnięty,
          sprawa jest poważna.

Igorek będzie głodował.
        • walter622 Re: Uwaga! Towarzysz wojtek dal glos! 29.06.13, 12:37

> wojtus, jak ladnie zaskomlesz to i moze tobie ruskie dadza pare tych kartofli z
          > importu.

Wojtuś jest tak głupi, że nie jest w stanie zrozumieć zagadnień rozliczeniowych.
          Sprowadzają głównie z Białorusi ( dostawy białoruskich produktów żywnościowych
          w zbilansowaniu za dostawy nośników energetycznych) i Egiptu (zbilansowanie za
          dostawy do Egiptu pszenicy).
      • igor_uk wojtus. 30.06.13, 18:14
        Sadze ,ze nikt nie uwierzy w to,ze ty to robisz za darmo.Na pewno wszysci sadza,ze ja cie place za wyciaganie moich watkow .Dla tego mam prosbe,czy moglbys zmienic nick na pozytecznyidiotwojciech.2345?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka