guciowa87 19.06.07, 13:36 od kilku dni ciągle mam mdłości,jest mi niedobrze szczególnie rano i podwieczór zastanawiam sie czym to moze być spowodowane:/nie boli mnie zoładek mam apetyt w ciągu dnia kiedy nie mdli tak bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwiami1 Re: mdłości 19.06.07, 13:56 mam ten sam problem. mnie troche pobolewa brzuch. fakt ze jestem przed miesiączką... ale te mdłosci to bleeee. ciąży nie podjerzewam... Odpowiedz Link Zgłoś
guciowa87 Re: mdłości 19.06.07, 14:13 ja właśnie wczoraj dosłam miesiączki(dziwnie skąpa jest),ciąża jest bardzi mało prawdopodobna zresztą mdłości pojawiaja sie później,moze jakies zatrucie ale bez bólu zołądka? Odpowiedz Link Zgłoś
darsana Re: mdłości 22.06.07, 16:18 Na mdłości, bóle brzucha najlepszy jest imbir Odpowiedz Link Zgłoś
karo369 Re: mdłości 25.06.07, 22:26 Nawet błędnik powoduje mdłości...a jest w uchu Odpowiedz Link Zgłoś
guciowa87 Re: mdłości 26.06.07, 19:40 ostatnio mdłości znikneły na kilka dni a teraz chyba wracają:( imbir pomaga troszke!a jesli chodzi o błednik to moze coś z nim bo zawsze mialam z nim lekkie problemy (choroba lokomocyjna,czasami przy niskiem cisnieniu nie moge utrzymav prostej gdy gdzies ide) Odpowiedz Link Zgłoś