Dodaj do ulubionych

smiech na sali wobec WEB-brygady w/s Syrii :)

27.09.13, 21:13
otusz, gdyby Obama chcial zaatakowac Syrie - to dawno by to zrobil.
- nie pytajac nickogo o zdanie.

vidac nie chcial - skoro tego nie uczynil :)

J.K.
Obserwuj wątek
    • polski_francuz As usual 27.09.13, 21:38
      masz duzo racji.

Ale swiat nie jest przyzwyczajony, ze prezydent Stanow zachowuje sie jak prezydent Francji. I, nawiasem mowiac, odwrotnosc tez zadziwia tzn to ze prezydent Francji zachowuje sie jak prezydent Stanow.

PF
    • krzysiozboj Re: smiech na sali wobec WEB-brygady w/s Syrii :) 27.09.13, 21:46
      hansii napisał:

> otusz, gdyby Obama chcial zaatakowac Syrie - to dawno by to zrobil.
      > - nie pytajac nickogo o zdanie.
      >
      > vidac nie chcial - skoro tego nie uczynil :)
      >
      >
      > J.K.

Radość Jasia nad tym ze USA jak Stalin, mógłby mordować więcej milionów ludzi a że tego nie zrobił znaczy że wspaniały człek z niego był. Ja to nawet byłbym za tym by Stalinowi pośmiertnego Nobla dać (Obama ma to dlaczego by i Stalin miał nie mieć?) za to że tyle milionów ludzi ocalił od śmierci (nie zabił znaczy darował życie) i tyle krajów od złych nazistów wyzwolił.

Jasiu, opowiedz no jak tam demokracja się ma w Iraku i Libii, to dla mnie równie ciekawy temat co Syria, w końcu złe rosyjskie bolszewiki nie mącą tam tak jak przy Syrii to chyba wszystko powinno być tak jak potrzeba?
      • j-k Re: smiech na sali wobec WEB-brygady w/s Syrii :) 27.09.13, 22:28
        hloopcze...
        najpierw formy.
        zwracasz sie do mnie grzecznie, per:

- Szanowny Panie Doctorze...

a potem mozemy porozmawiac.
        • krzysiozboj Re: smiech na sali wobec WEB-brygady w/s Syrii :) 27.09.13, 22:57
          Odstawiasz błazenadę i wymagasz form grzecznościowych, niezły żartowniś z Ciebie. A to że przywiązujesz tak przesadną wagę do bzdurnego tytułu naukowego także nie świadczy o Tobie najlepiej.
          • j-k Re: smiech na sali wobec WEB-brygady w/s Syrii :) 27.09.13, 23:02
            To mi lata i poviewa.

najpierwej formy. a potem tresc.

Buenas Noches.

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
            • krzysiozboj Re: smiech na sali wobec WEB-brygady w/s Syrii :) 27.09.13, 23:13
              Dostajesz dokładnie to czym raczysz innych, nic więcej nie jesteś wart. "Formy" są na Twoim poziomie, naprawdę nie masz o co mieć żalu.

A z "treścią" w Twoim wypadku jest ten kłopot że ... nie warto do niej w polemice z Tobą przechodzić, bynajmniej nie jest to moje odosobnione zdanie.
      • przyjacielameryki Re: smiech na sali wobec WEB-brygady w/s Syrii :) 28.09.13, 11:40
        krzysiozboj napisał:

hansii napisał:

otusz, gdyby Obama chcial zaatakowac Syrie - to dawno by to zrobil.
        - nie pytajac nickogo o zdanie.

vidac nie chcial - skoro tego nie uczynil :)

J.K.
        >
        > Radość Jasia nad tym ze USA jak Stalin, mógłby mordować więcej milionów ludzi a
        > że tego nie zrobił znaczy że wspaniały człek z niego był. Ja to nawet byłbym z
        > a tym by Stalinowi pośmiertnego Nobla dać (Obama ma to dlaczego by i Stalin mia
        > ł nie mieć?) za to że tyle milionów ludzi ocalił od śmierci (nie zabił znaczy d
        > arował życie) i tyle krajów od złych nazistów wyzwolił.
        >
        > Jasiu, opowiedz no jak tam demokracja się ma w Iraku i Libii, to dla mnie równi
        > e ciekawy temat co Syria, w końcu złe rosyjskie bolszewiki nie mącą tam tak jak
        > przy Syrii to chyba wszystko powinno być tak jak potrzeba?

Krzysiu, chyba masz jakiś poważny kłopot z rozumieniem prostych tekstów. To zresztą widać w prawie każdym twoim poście! Hansii(Jasio) napisał tylko, że Obama gdyby chciał to by zbombardował Syrię a nie zrobił tego tylko dlatego że nie chciał a nie dlatego że ktoś go powstrzymał. I takie są fakty. Ty faktycznie nie rozumiesz tego zdania? Z tego zdania wynika jakaś radość Jasia, że" USA mógłby mordować więcej milionów ludzi?"
        • krzysiozboj Re: smiech na sali wobec WEB-brygady w/s Syrii :) 28.09.13, 11:50
          Prostych tekstów (próśb) niestety Ty nie rozumiesz, kilka razy już pisałem - Twój rynsztok nie jest moim rynsztokiem, szukaj innego jelenia który będzie wchodził z Tobą w polemiki.
          • przyjacielameryki Re: smiech na sali wobec WEB-brygady w/s Syrii :) 28.09.13, 11:59
            krzysiozboj napisał:

> Prostych tekstów (próśb) niestety Ty nie rozumiesz, kilka razy już pisałem - Tw
            > ój rynsztok nie jest moim rynsztokiem, szukaj innego jelenia który będzie wchod
            > ził z Tobą w polemiki.

No tak, tym wyżej wpisem potwierdziłeś że nie rozumiesz prostych zdań i dowolnie sobie interpretujesz to co ktoś napisał. A robisz to w każdej kwestii i w każdym w zasadzie temacie. Dlatego twoje opinie są całkowicie pozbawione merytoryczności i jakiejkolwiek kompetencji.

A na czym polega ten mój "rynsztok" jak to nazywasz? Umieram z ciekawości.
          • j-k BTW... 28.09.13, 14:57
            krzysiozboj napisał:

Twój rynsztok nie jest moim rynsztokiem, szukaj innego jelenia który będzie wchodził z Tobą w polemiki.

BTW - ze mna tez nie wchodz, tylko przyjmuj grzecznie do akceptujacej wiadomosci to
            - co ci zapodaje.

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.

• zeitgeist2010 Habibi, w dalszym ciągu czekam 27.09.13, 22:00
      Jaki udzial procentowy w opozycji maja al nousra, kurdowie, prozachodnia racjonalna opozycja, kalifat levanto-kaukaski , inni

Szukra habibi

"bij zone kazdego ranka. nie przejmuj sie jak nie wiesz za co. Ona wie." - przyslowie arabskie
      • j-k viem. bo znam :) 27.09.13, 22:29
        - odpoviedz kolo niedzieli...
        • 5magna Re: viem. bo znam :) 28.09.13, 16:01
          Szanowny panie doktorze J-M (Mengele). Proponuje panie jasiu zmienic proporcje drinkow ktore pan raczy popijac przed snem. Nie 1:1 a 2:1. Dwie zawartosci pieluchy na jedna zawartosc koshera....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka