ellka-sullzer 23.10.13, 20:44 wykasowali watek, Igora. Tak trzymac gamonie! Jak nie mozna merytorycznie to .... wedle rasowej religi ... SKASOWAC! Niech wam zyje ... diermokracja ... i swoboda wypowiedzi tylko wlasciwej. PALANTY! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojciech.2345 Re: Bystrzaki w odwecie 23.10.13, 20:49 ellka-sullzer napisał(a): > wykasowali watek, Igora. > Tak trzymac gamonie! > Jak nie mozna merytorycznie to .... wedle rasowej religi ... SKASOWAC! > Niech wam zyje ... diermokracja ... i swoboda wypowiedzi tylko wlasciwej. > PALANTY! ---------------------- Elciu, ja jak lew walczyłem w nim. O co nie wiem? Ale walczyłem. To wina Kropki. Chyba mnie nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
ellka-sullzer Re: Bystrzaki w odwecie 23.10.13, 20:54 wojciech.2345 napisał: > Elciu, > ja jak lew walczyłem w nim. O co nie wiem? > Ale walczyłem. > > To wina Kropki. > Chyba mnie nie lubi. Co by nie najlepiej swiadczylo o bezstronnosci kropki. Watek o trzepaniu zostawila ... Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Nie skasowali. 23.10.13, 20:50 A tylko przeniesli ich na Osla Lawke,gdzie bystrzaki mentalnie caly czas i sa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Nie skasowali. 23.10.13, 20:55 igor_uk napisał: > A tylko przeniesli ich na Osla Lawke,gdzie bystrzaki mentalnie caly czas i sa > :-) -------------- Igorku, ja brzydkich wyrazów tam nie używałem. A mimo to zostałem ukarany. Tyle mojej pracy na marne. I co teraz Ursa będzie tłumaczyła? Pójdzie dziewczyna na bezrobocie? Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Nie skasowali. 23.10.13, 20:59 wojciech.2345 napisał: > I co teraz Ursa będzie tłumaczyła? > Pójdzie dziewczyna na bezrobocie? No coz, chcialo sie Goldmana, bedzie musiala przelkonac .... juz ty jej w tym pomozeszesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: To co, wojtus 23.10.13, 21:01 kto jest producentem tej twojej lodowki? Ukraina? Litwa? Chiny? Ze nie Polska, wiemy z cala pewnoscia bo bys walil kapucyna zdecydowanie mocniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: To co, wojtus 23.10.13, 21:10 elka-sulzer napisała: > Ze nie Polska, wiemy z cala pewnoscia ... -------------------- Elciu, Ty chyba dawno nie byłaś w Ojczyźnie. Polska największym producentem sprzętu AGD w Europie Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: To co, wojtus 23.10.13, 21:17 wojciech.2345 napisał: > Elciu, > Ty chyba dawno nie byłaś w Ojczyźnie. > Montownia, wojtus. To sie montownia nazywa :) Tak samo jak Meksyk jest montownia mojego Whirlpoola Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: To co, wojtus 23.10.13, 21:22 elka-sulzer napisała: > Montownia, wojtus. > To sie montownia nazywa :) > Tak samo jak Meksyk jest montownia mojego Whirlpoola -------------- Polska jest 2 producentem jabłek na świecie. Właścicielem wszystkich polskich jabłoni jest Goldman. Zgadłem? Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Wojtus 23.10.13, 21:42 wojciech.2345 napisał: > Polska jest 2 producentem jabłek na świecie. > Właścicielem wszystkich polskich jabłoni jest Goldman. > > Zgadłem? Jestes ponizej krytyki .... to jest ponizej betonu :/ , wojtus. Nie bede sie juz nad toba pastwic. Mam slabosc do ulomnych. Coz, trudno, wszak jestem kobieta, matka .... Jesli niezaleznosc gospodarcza i suwerennosc Polski opierasz na 2-gim miejscu produkcji jablek .... biada Polsce. Czlowieku, obys w tej samej blogiej demencji starosci dozyl! Oby te bruki i chodniki Goldmana w Polsce byly ci ... wygodnymi a Goldman laskawym wyrzucajac twoja rodzine z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Wojtus 23.10.13, 21:48 Elciu, w Polsce nie jest łatwo teraz żyć i naprawdę trzeba pracować. I nie pisz dyrdymałów o Goldmanach, bo ośmieszasz się. OK? Odpowiedz Link Zgłoś
wtopek Re: Wojtus 23.10.13, 21:52 to się nazywa nerwica natręctw, znałem takiego, który co 2 minuty musiał myć ręce i cały czas myślał o zarazkach obłażących mu te ręce inni mogą cały czas myśleć o Goldmanie dobra wiadomość jest taka, że jest to uleczalne, aczkolwiek wymaga dobrej woli i samozaparcia pacjenta :) Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Wtpus 23.10.13, 22:05 wtopek napisał: > to się nazywa nerwica natręctw, znałem takiego, który co 2 minuty musiał myć rę > ce i cały czas myślał o zarazkach obłażących mu te ręce > > inni mogą cały czas myśleć o Goldmanie > > dobra wiadomość jest taka, że jest to uleczalne, aczkolwiek wymaga dobrej woli > i samozaparcia pacjenta :) To mowisz, ze Goldman to natrectwo a nie rzeczywistosc? Kto by pomyslal? Wezmy takiego wtopka, wszystko ma pewnie za gtowke. Nic na kredyt. Jego pracodawca tez tylko pewnie gotowka operuje .... No chyba, ze wtopek sam sobie pracodawca i gotowke ... z kapucyna (bystrzakow) ciagnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Wojtus 23.10.13, 22:01 wojciech.2345 napisał: > Elciu, > w Polsce nie jest łatwo teraz żyć i naprawdę trzeba pracować. > I nie pisz dyrdymałów o Goldmanach, bo ośmieszasz się. > > OK? Nie, no ja nie moge. Goldman ci paniskiem a ty piszesz ze " w Polsce nie jest latwo teraz zyc i naprawde trzeba pracowac" Sadzac po ilosci twoich bezintersownych wpisow na FS to ty raczej nie masz czasu .... na prace! To na ile wisisz u Goldmana z produkacja tych polskich ... jablek? A jak sie Goldmanowi nie splacisz to co z tym Twoim sadem? Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Re: Wojtus 23.10.13, 23:41 elka-sulzer napisała: > Sadzac po ilosci twoich bezintersownych wpisow na FS to ty raczej nie masz czas > u .... na prace! Wojtuś ciężko pracuje - 10 groszy za wpis, 20 groszy za założenie nowego wątku. To naprawdę ciężka harówka. Tak więc trza pisać krótko i treściwie - najlepiej o kartoflach i reniferach. Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Wojtus 23.10.13, 23:55 walter622 napisał: > Wojtuś ciężko pracuje - 10 groszy za wpis, 20 groszy za założenie nowego wątku. Wołodia, skąd wiesz ile GW płaci? Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Wojtus 24.10.13, 22:45 Sulcerowa napisalo: jestem matka Ubolewam nad dziecmi Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Nie skasowali. 23.10.13, 21:03 elka-sulzer napisała: > No coz, chcialo sie Goldmana, bedzie musiala przelkonac .... juz ty jej w tym p > omozeszesz :) ------------- No ale Elciu, dużo się od Ciebie dowiedziałem. Samochody, parkingi, lodówki, trotuary, ... są Goldmana. Nawet na piechotę do roboty nie mogę chodzić, bo chodniki należą także do Goldmana. Elciu, co Ty jadasz, pijesz i palisz, że taka jesteś bystra? Odpowiedz Link Zgłoś
wtopek Re: Nie skasowali. 23.10.13, 21:06 zawsze z plejsow i bejzmentu można przeprowadzić się na Kubę, tam nie ma Goldmana podziwiam ta wegetacją pod okupacją i uciskiem Goldmana cie cię tam trzyma? niepłacony morgeć za bejzment? Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Nie skasowali. 23.10.13, 22:34 wtopek napisał: > zawsze z plejsow i bejzmentu można przeprowadzić się na Kubę, tam nie ma Goldma > na > > podziwiam ta wegetacją pod okupacją i uciskiem Goldmana > > cie cię tam trzyma? niepłacony morgeć za bejzment? > Wtopus, dzis nie ma wielu krajow gdzie by nie bylo Goldmana. Jak gdzies Goldman nie ma to sie kraj ... demokratyzuje, hehehe. Patrz Afganistan, Irak, Libia. Z Syria cos tylko nie wyszlo ... Nad Iranem sie pracuje od czasow ajatollahow .... a tak dobrze bylo z marionetka Goldmana, niejakim Pahlavi. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Nie skasowali. 23.10.13, 22:37 Elciu, powinnaś wyjść za mąż za jakiegoś Goldmana. Wszystkie Twoje problemy zostałby rozwiązane. Teraz musisz się męczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Nie skasowali. 23.10.13, 22:40 Wojtus, skad u ciebie pewnosc za ja z Goldmanem nie zyje? Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Teczki i kwity 23.10.13, 21:04 No cóż, jest coraz zabawniej. Z braku merytorycznych argumentów zaczęto sięgać do teczek i kwitów (takie stare ubeckie przyzwyczajenia). Chyba idealnie pasuje na sygnaturkę: I jeszcze przypomnienie, jesli bedziesz kontynuowal bezczelne "toto" to nie bede mial litosci i Twoja slabosc innym pokaze. (c) polski_francuz do kaszebe12 Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Teczki i kwity 23.10.13, 21:15 Niestety, Walterze, ale to jest wlasnie kwintesencja .... tej, no jak jej tam - "diermokracji" :/ Zauwaz niespojnosc slow, czynow i .... jestes lewakiem, komuchem albo, w najgorszym przypadku francowatym. Tak na marginesie, co za kutas bezprzewodowy! Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 F20.0 23.10.13, 21:37 Jaki tam "bezprzewodowy" - jest przekonany, że "przewodzi" takim jak on w walce z brygadami, które chcą opanować jego forum -:) Dałem jego tekściki swemu koledze z czasów licealnych , a obecnie dość szanowanemu psychiatrze. Z czysto zawodowej ciekawości chciał tego facia poznać bliżej, bo odniósł wrażenie, że to bardzo prawdopodobnie jeden z jego potencjalnych pacjentów (F20.0). Zresztą dość trafnie przewidział jego zachowanie - niestety te napady francowatego będą się nasilały. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: F20.0 23.10.13, 21:52 walter622 napisał: > Dałem jego tekściki swemu koledze z czasów licealnych , a obecnie dość szanowanemu > psychiatrze. --------------- Mamrot, powiadasz, że PF to wariat. I to zdiagnozował fachowiec. Dobrze, będę uważał. Tyle lat znam PF-a i nie przypuszczałem, że z niego taki gagatek. Wielkie dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: F20.0 23.10.13, 21:56 Tyle lat nzasz francowatego, wojtus? Bede na ciebie tez uwazac! Znasz to powiedzenie, kto z kim przestaje .... Albo to - jesli kraczesz jak wrona, latasz jak wrona to ..... Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: F20.0 23.10.13, 21:58 walter622 napisał: > Dałem jego tekściki swemu koledze z czasów licealnych , a obecnie dość szanowan > emu psychiatrze. Jeśli mówimy o psychiatrach... Wołodia, co słychać u tego Rosjanina rzekomo zamordowanego przez polskich kiboli w Warszawie w czasie Euro 2012? Pisałeś o tym tragicznym przypadku na podstawie doniesien z rosyjskich mediów. Rozmawiałeś o tym ze swoim kolegą psychatrą? Odpowiedz Link Zgłoś
wtopek Re: Teczki i kwity 23.10.13, 21:38 dużo myślisz o Goldmanie? śni ci się Goldman? Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Teczki i kwity 23.10.13, 21:44 topek napisał: > dużo myślisz o Goldmanie? śni ci się Goldman? Nie, nie sni mi sie. Goldman to US rzeczywistosc. Odpowiedz Link Zgłoś
wtopek Re: Teczki i kwity 23.10.13, 21:47 Kuba czeka ew. ziemianka w górach Montany po co się męczyć? ciężko żyć pod butem Goldmana? Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Glupis wtopek 23.10.13, 21:53 Tobie tez buta Goldman zycze. Popytaj Haitanczykow, Filipinczykow, Somalijczykow, Egipcjan, Libijczykow, Afganow, Irakijczykow ludzi z Panamy, Meksyku, Grendy, Nikarguy, Hondurasu ... jakim to ludzkim panem Goldman jest i potem glos zabieraj. Odpowiedz Link Zgłoś
wtopek w tej Polsce też same Goldmany 23.10.13, 22:14 piotrbein.wordpress.com/2012/03/23/lista-zydow-w-zniewalanej-polsce/ Goldman Goldmanem pogania nawet prymas to Goldman :) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k A web-brygada w odwrocie :) 23.10.13, 22:19 GW jest prozydoska i proamerykanska. majac inne poglady wstydzilbym sie tu pisac, klekac na kolanach i potem publicznie plakac w rekaw. trza miec troche godnosci i pisac na przyjaznych sobie forach przyjaznych mediow. Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer [...] 23.10.13, 22:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k kosz za uwagi ad personam i lamanie regulaminu... 23.10.13, 23:33 elka-sulzer napisało: > wielce szanowny Pan Doctor choojasiu w osranym pampersie z koszerem w garsici, nie > j-k napisał: > > > GW jest prozydoska i proamerykanska. > > majac inne poglady wstydzilbym sie tu pisac, klekac na kolanach > > i potem publicznie plakac w rekaw. > > > > trza miec troche godnosci i pisac na przyjaznych sobie forach przyjaznych > medio > > w. > > Wstydzilby sie ale nie moze sie powstrzymac, hehehe. -Dziewczatko, ja sie nie mam czego wstydzic Ze GW jest proamerykanska i proizraelska - to wszyscy widza i wiedza. tylko ty nie. placzesz, kleczysz na kolanach i wolasz o pomste do nieba. po co ? zakladaj wlasne prywatne foro - kak goria. Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k kompletny brak pojecia 23.10.13, 23:53 elka-sulzer napisała: > Wstydzilby sie ale nie moze sie powstrzymac, wstydzilbym sie tu wystepowac, gdybym mial twoje poglady ale szczesliwie ich nie mam. miej troche godnosci. Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee [...] 24.10.13, 00:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k kompletny brak godnosci 24.10.13, 00:38 powiedz mi, dziecie, jak mozna wylewac anty-zydoski i anty-amerykanski placz na foro GW, ktora jest prozydoska i proamerykanska ? godnosci brakuje. Ale dziabnijmy po jednym na zgode: Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. savvima.com/wp-content/uploads/2010/10/Matis-Lchaim-Vodka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Ja ci powiem choojasiu 25.10.13, 15:32 j-k napisał: > powiedz mi, dziecie, jak mozna wylewac anty-zydoski i anty-amerykanski placz > na foro GW, ktora jest prozydoska i proamerykanska ? > > godnosci brakuje. Jak widac sa wyjatkowi mysliwi, tacy jak ty na przyklad, dla ktorych robienie loda byle rzydziakowi jest GODNA POSTAWA czlowieka! Do roboty! Nie marnuj talentu! Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Wania :) 23.10.13, 23:19 Poprosili mnie o usuniecie ze zdjecia nazwy producenta. Obiecalem, ze to uczynie - i uczynie . Tylko nieco lenivy jestem... a Kosher (jako taki) jest uznanym w UE produktem regionalnym i jako taki podlega ochronie prawnej. Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: Wania :) 25.10.13, 15:38 Reklamuj pieluchy, ta obsrana strona. nie bedziesz mial problemow..... Odpowiedz Link Zgłoś