Dodaj do ulubionych

Nowy nick!

12.11.13, 17:45
Bo nie bylo takiego nicku!
Byl tyko Przyjaciel Ameryki i Matuszka czula sie zapomniana.
A ona poczciwa jest.
Dlatego zmieniam nick na Przyjaciel Matuszki.
Bo to nie jest prawda, ze nikt jej nie lubi.
Obserwuj wątek
    • 5magna Re: Nowy nick! 12.11.13, 17:49
      Przyjaciel Kartofla...
      • brat_ramzesa Re: Nowy nick! 12.11.13, 18:20
        zenujace, chwalic sie swoja glupota jak ten kartoflak wyzej
      • johnny-kalesony Re: Nowy nick! 12.11.13, 18:23
        A ja - Johnny. Miło mi.

Pozdrawiam
        Keep Rockin'
    • johnny-kalesony Re: Nowy nick! 12.11.13, 18:23
      I to na stałe już, czy tylko incydentalnie?

Pozdrawiam
      Keep Rockin'
      • przyjaciel.matuszki Trwaja konsultacje z web brygada. 12.11.13, 19:02
    • eva15 Nowy nick! Stara głowa! 12.11.13, 18:29
      Borrcia, ty przebierańcu!
      Nick nowy, ale głowa ta sama:-))
      • jabbaryt przecież stary nick też 12.11.13, 18:41
        był taki troche rosyjski.
      • przyjaciel.matuszki Nowy nick - stara milosc nie rdzewieje. . 12.11.13, 19:01
        Czyz ja, Effciu, cos ukrywam?
        Oficjalnie informuje.
        • eva15 Re: Nowy nick - stara milosc nie rdzewieje. . 12.11.13, 19:04
          Nie, oficjalnie podałeś tylko nowy nick, nie informując o kogo chodzi. Ale nie ze mną te numery, borrcia! Czeka jestb czujna i wszystko prześwietla:-)
          • przyjaciel.matuszki Twoi kompani sa tepi niebywale... 12.11.13, 19:32
            Ale Ciebie, Effciu, w pelni doceniam i nie przyszloby mi do glowy ukrywanie mej tozsamosci przyjaciela Matuszki.
        • igor_uk Syn ukrainskiej kucharki ma problemy z soba. 12.11.13, 19:06
          On musi koncentrowac na swojej skomplikowanej osobowosci uwage innych.
          To cos w rodzaju onanizowanie sie publicznie.
          • przyjaciel.matuszki Pod nowym szyldem moge. 12.11.13, 19:14
            Igorek, czy kiedykolwiek odwazysz sie odwiedzic Matuszke?
            Sadze, ze watpie - cykor jestes, albo masz cos na sumieniu i zdrutuja cie na Szeremietiewie.
            • przyjaciel.matuszki PS. 12.11.13, 19:19
              Jakie to przykre - tak wielki "patriota" boi sie odwiedzic wlasny kraj!
              • igor_uk boriska,ja mam pytanie do ciebie. 12.11.13, 19:47
                Czemu tak cie oburzyla moje niewinna sygestia odnosnie tego,ze pochodzisz z prostej rodziny?
                Mama - kucharka,to zaden wstyd dla wyksztalconego czlowieka.Ale moze byc wstydem dla buraka,ktory udaje z siebie kogos innego. Sadze,ze przypadkowo trafilem w twoj czuly punkt .

Mama mojej mamy,czyli moja babcia,sprzedawala piwo z beczki na ulice Baumana w Kazanju i moja mama nigdy tego nie wstydzila sie,chociaz sama miala wyzsze wyksztalcenie i pracowala ,przez wiekszosc swojego zycia,na kierowniczych stanowiskach.
                • przyjaciel.matuszki Mnie to guzik obchodzi. 12.11.13, 19:51
                  Tylko cham i parweniusz porusza na forum sprawy rodzinne innych forumowiczow.
                  Cham i parweniusz - naucz sie dobrze, bo to o tobie.
                  • igor_uk A jednak. 12.11.13, 20:06
                    To ciebie boli.Czyli jestes burakiem,ktory wstydzi sie tego kim jest.
                    • przyjaciel.matuszki Kiedy jedziesz do Matuszki, Igorka? 12.11.13, 20:09
                      Mnie to intryguje, jakim tchorzem trzeba byc, badz, co trzeba miec na sumieniu, by od cwiercwiecza bac sie odwiedzic wlasny kraj...
                      • igor_uk Kiedy przestanie wstydzic sie wlasnego pochodzenia 12.11.13, 20:12
                        Boriska,ja nie wstydze sie tego kim moi rodzice byli.I jak by nawet byli zwyklymi pracownikami,oby byli uczciwymi,ja by tego nie wstydzilem sie.Bo byc uczciwym czlowiekiem,to zadna hanba.
                        • przyjaciel.matuszki Pytanie brzmi: kiedy jedziesz do Matuszki, Igorka? 12.11.13, 20:15
                          • igor_uk Jak tylko bede tego chcial. 12.11.13, 20:16
                            Na razie wybieram sie z zona na grob mamy na Ukraine.
                            Czy to tob ie przeszkadza?
                            Bo ja wlasnej mamy nie wstydze sie.
                            • przyjaciel.matuszki To nie moja sprawa, Igorka. 12.11.13, 20:23
                              Mnie interesuje twoja wizyta w Matuszce.
                              • igor_uk Jak tylko tam pojade. 12.11.13, 20:28
                                Bedziesz pierwszy,ktory o tym dowie sie. Mam nadzieje,ze od razu po tym,przestaniesz wstydzic sie wlasnego pochodzenia.
                                • przyjaciel.matuszki Przyjdzie ci czekac na zycie pozagrobowe. 12.11.13, 20:33
                                  Nie wierz sekretarce pana konsula - robia cie w konia.
                                  Wierna sluzba na forum nie pomoze.
                                  • igor_uk Moze i tak,boriska. 12.11.13, 20:41
                                    Ale nie wstydze sie swoiej mamy i rok w rok,co by sie nie stalo,w dzien jej smierci jestem zawsze na jej grobie.
            • igor_uk I o to chodzi,boriska. 12.11.13, 19:41
              Nie masz wiedzy,zeby ze mna zmierzyc sie.Dla tego wymysliles ta bajeczke o moim strachu przed odwiedzeniem Rosji.
              Sadze,boriska,ze znow bedziesz szukac pretekstu,zeby nie odzywac sie do mnie.
              Bo bije ciebie,a ty nie masz nic na obrone,dla tego znow uciekniesz.
              • przyjaciel.matuszki Ukradles cos w Matuszce? 12.11.13, 19:46
                Bo "polityczny" to ty Igorka nie jestes:)))
                • igor_uk W matuszce nie ukradlem. 12.11.13, 19:48
                  Bo nigdy w matuszce nie mieszkalem.Ale w ZSRR przekrecilem taka forse,o ktorej tobie,buraku,nigdy nie snilo sie.
                  • przyjaciel.matuszki ZSRR ziemie gryzie, a ty sie boisz. 12.11.13, 19:53
                    Matuszka taka demokratyczna, odwazysz sie kiedys pojechac?
                    • igor_uk Boriska,lepiej pisz o tym, 12.11.13, 20:10
                      ze jestes z Zoliborza od wielu pokolen,zeby za chwile zapomniec i napisac,ze twoja rodzina do Warszawy przywedrowala z kresow.
                      Aha,czy ty sam zrozumiales ten kawal,ktory probowales napisac w jezykach rosyjskim i ukrainskim?
                      Alez dno,tak tylko banderowiec,ktory rzucil szkole po 8 lat nauki,zeby handlowac na bazarze w Przemyslu,mogl by napisac.
                      • przyjaciel.matuszki Kiedy jedziesz do Matuszki, Igorka? 12.11.13, 20:13
                        I'm all ear:)))
                        • igor_uk A kiedy ty przestaniez wstydzic sie swojej mamy? 12.11.13, 20:18
                          Boriska,brak cie wiedzy i intelektu,zeby ze mna wygrac.jedynie co cie pozostanie sie,to ponowna ucieczka.
                          • przyjaciel.matuszki Do tego nudny jestes, Igorka. 12.11.13, 20:25
                            • igor_uk Wiem boriska o tym. 12.11.13, 20:30
                              Dla kazdego niewyksztalconego buraka ,czlowiek wyksztalcony wydaje sie nudny.Ty nie jestes w tym wyjatkiem.
    • lubat Re: Nowy nick! 12.11.13, 18:51
      Przysłowie mówi, że bęben jest głośny, bo pusty.

Niektóre orzełki yntelektu bardzo głośno bębnią, a to o tym, że akurat wywieszają flagę, bo są patriotami, albo że rura nie powstanie, albo o zmianie ksywki:)
      • 5magna Re: Nowy nick! 12.11.13, 19:25
        Nowy nick, stara rura.....
        • igor_uk Tak jest,magna/. 12.11.13, 19:49
          Nick nowy,a debilizm stary.
    • borrka Czuje sie niczym Jekyll i Hyde. 12.11.13, 20:39
      To nie ma sensu - tylko sporadycznie bede uzywal alternatywnego nicku.
      Przepraszam za zamieszanie .
      Zbedne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka