przyjaciel.matuszki 12.11.13, 17:45 Bo nie bylo takiego nicku! Byl tyko Przyjaciel Ameryki i Matuszka czula sie zapomniana. A ona poczciwa jest. Dlatego zmieniam nick na Przyjaciel Matuszki. Bo to nie jest prawda, ze nikt jej nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brat_ramzesa Re: Nowy nick! 12.11.13, 18:20 zenujace, chwalic sie swoja glupota jak ten kartoflak wyzej Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Nowy nick! 12.11.13, 18:23 A ja - Johnny. Miło mi. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Nowy nick! 12.11.13, 18:23 I to na stałe już, czy tylko incydentalnie? Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Nowy nick! Stara głowa! 12.11.13, 18:29 Borrcia, ty przebierańcu! Nick nowy, ale głowa ta sama:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciel.matuszki Nowy nick - stara milosc nie rdzewieje. . 12.11.13, 19:01 Czyz ja, Effciu, cos ukrywam? Oficjalnie informuje. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Nowy nick - stara milosc nie rdzewieje. . 12.11.13, 19:04 Nie, oficjalnie podałeś tylko nowy nick, nie informując o kogo chodzi. Ale nie ze mną te numery, borrcia! Czeka jestb czujna i wszystko prześwietla:-) Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciel.matuszki Twoi kompani sa tepi niebywale... 12.11.13, 19:32 Ale Ciebie, Effciu, w pelni doceniam i nie przyszloby mi do glowy ukrywanie mej tozsamosci przyjaciela Matuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Syn ukrainskiej kucharki ma problemy z soba. 12.11.13, 19:06 On musi koncentrowac na swojej skomplikowanej osobowosci uwage innych. To cos w rodzaju onanizowanie sie publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciel.matuszki Pod nowym szyldem moge. 12.11.13, 19:14 Igorek, czy kiedykolwiek odwazysz sie odwiedzic Matuszke? Sadze, ze watpie - cykor jestes, albo masz cos na sumieniu i zdrutuja cie na Szeremietiewie. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciel.matuszki PS. 12.11.13, 19:19 Jakie to przykre - tak wielki "patriota" boi sie odwiedzic wlasny kraj! Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk boriska,ja mam pytanie do ciebie. 12.11.13, 19:47 Czemu tak cie oburzyla moje niewinna sygestia odnosnie tego,ze pochodzisz z prostej rodziny? Mama - kucharka,to zaden wstyd dla wyksztalconego czlowieka.Ale moze byc wstydem dla buraka,ktory udaje z siebie kogos innego. Sadze,ze przypadkowo trafilem w twoj czuly punkt . Mama mojej mamy,czyli moja babcia,sprzedawala piwo z beczki na ulice Baumana w Kazanju i moja mama nigdy tego nie wstydzila sie,chociaz sama miala wyzsze wyksztalcenie i pracowala ,przez wiekszosc swojego zycia,na kierowniczych stanowiskach. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciel.matuszki Mnie to guzik obchodzi. 12.11.13, 19:51 Tylko cham i parweniusz porusza na forum sprawy rodzinne innych forumowiczow. Cham i parweniusz - naucz sie dobrze, bo to o tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk A jednak. 12.11.13, 20:06 To ciebie boli.Czyli jestes burakiem,ktory wstydzi sie tego kim jest. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciel.matuszki Kiedy jedziesz do Matuszki, Igorka? 12.11.13, 20:09 Mnie to intryguje, jakim tchorzem trzeba byc, badz, co trzeba miec na sumieniu, by od cwiercwiecza bac sie odwiedzic wlasny kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Kiedy przestanie wstydzic sie wlasnego pochodzenia 12.11.13, 20:12 Boriska,ja nie wstydze sie tego kim moi rodzice byli.I jak by nawet byli zwyklymi pracownikami,oby byli uczciwymi,ja by tego nie wstydzilem sie.Bo byc uczciwym czlowiekiem,to zadna hanba. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciel.matuszki Pytanie brzmi: kiedy jedziesz do Matuszki, Igorka? 12.11.13, 20:15 Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Jak tylko bede tego chcial. 12.11.13, 20:16 Na razie wybieram sie z zona na grob mamy na Ukraine. Czy to tob ie przeszkadza? Bo ja wlasnej mamy nie wstydze sie. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciel.matuszki To nie moja sprawa, Igorka. 12.11.13, 20:23 Mnie interesuje twoja wizyta w Matuszce. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Jak tylko tam pojade. 12.11.13, 20:28 Bedziesz pierwszy,ktory o tym dowie sie. Mam nadzieje,ze od razu po tym,przestaniesz wstydzic sie wlasnego pochodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciel.matuszki Przyjdzie ci czekac na zycie pozagrobowe. 12.11.13, 20:33 Nie wierz sekretarce pana konsula - robia cie w konia. Wierna sluzba na forum nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Moze i tak,boriska. 12.11.13, 20:41 Ale nie wstydze sie swoiej mamy i rok w rok,co by sie nie stalo,w dzien jej smierci jestem zawsze na jej grobie. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk I o to chodzi,boriska. 12.11.13, 19:41 Nie masz wiedzy,zeby ze mna zmierzyc sie.Dla tego wymysliles ta bajeczke o moim strachu przed odwiedzeniem Rosji. Sadze,boriska,ze znow bedziesz szukac pretekstu,zeby nie odzywac sie do mnie. Bo bije ciebie,a ty nie masz nic na obrone,dla tego znow uciekniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciel.matuszki Ukradles cos w Matuszce? 12.11.13, 19:46 Bo "polityczny" to ty Igorka nie jestes:))) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk W matuszce nie ukradlem. 12.11.13, 19:48 Bo nigdy w matuszce nie mieszkalem.Ale w ZSRR przekrecilem taka forse,o ktorej tobie,buraku,nigdy nie snilo sie. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciel.matuszki ZSRR ziemie gryzie, a ty sie boisz. 12.11.13, 19:53 Matuszka taka demokratyczna, odwazysz sie kiedys pojechac? Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Boriska,lepiej pisz o tym, 12.11.13, 20:10 ze jestes z Zoliborza od wielu pokolen,zeby za chwile zapomniec i napisac,ze twoja rodzina do Warszawy przywedrowala z kresow. Aha,czy ty sam zrozumiales ten kawal,ktory probowales napisac w jezykach rosyjskim i ukrainskim? Alez dno,tak tylko banderowiec,ktory rzucil szkole po 8 lat nauki,zeby handlowac na bazarze w Przemyslu,mogl by napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjaciel.matuszki Kiedy jedziesz do Matuszki, Igorka? 12.11.13, 20:13 I'm all ear:))) Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk A kiedy ty przestaniez wstydzic sie swojej mamy? 12.11.13, 20:18 Boriska,brak cie wiedzy i intelektu,zeby ze mna wygrac.jedynie co cie pozostanie sie,to ponowna ucieczka. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk Wiem boriska o tym. 12.11.13, 20:30 Dla kazdego niewyksztalconego buraka ,czlowiek wyksztalcony wydaje sie nudny.Ty nie jestes w tym wyjatkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
lubat Re: Nowy nick! 12.11.13, 18:51 Przysłowie mówi, że bęben jest głośny, bo pusty. Niektóre orzełki yntelektu bardzo głośno bębnią, a to o tym, że akurat wywieszają flagę, bo są patriotami, albo że rura nie powstanie, albo o zmianie ksywki:) Odpowiedz Link Zgłoś
borrka Czuje sie niczym Jekyll i Hyde. 12.11.13, 20:39 To nie ma sensu - tylko sporadycznie bede uzywal alternatywnego nicku. Przepraszam za zamieszanie . Zbedne. Odpowiedz Link Zgłoś