Dodaj do ulubionych

do wszystkich forumowiczow

IP: *.twcny.rr.com 14.08.04, 16:24
poniewaz ostatnio na tym forum atmosfera przypomina czasy zywcem wziete z
przerwy miedzy lekcja WF a Biologii w klasie II, gdzie rozganiane niesforne
chlopczyki opluwaly dziewczynki a z innymi tlukli sie na piesci za rogiem
budynku, mysle ze wszyscy powinnismy wziac duzy oddech aby zmienic styl. ja
mysle,ze jesli sa takie osoby ,ktorych jedynym celem na tym forum jest
ublizanie drugim,rzucanie wulgaryzmami,intymidacja slowna,zastraszanie przez
donosicielstwo lub podszywanie sie pod cudze nicki to reszta ludzi tu
piszacych powinna ich poprostu ignorowac. rozmowa z takimi chorymi psychicznie
ludzmi prowadzi do nikad. to jest moje prywatne zdanie,ale widzac co sie tu
dziej trzeba sie jakos samemu wyczyscic, inaczej polowa ludzi stad odejdzie,
bo to juz przestalo byc nawet smieszne, a robi sie raczej zalosne dla tych,
ktorzy sa tutaj jedynie po to aby wymienic zdanie, a nie po to aby sie
dowiadywac o swojej inteligencji czy pochodzeniu przodkow.
Obserwuj wątek
    • maurycy Re: do wszystkich forumowiczow 14.08.04, 16:31
      Thumbs up Rachelko. Tak trzymaj - tylko uważaj bo możesz dostac wiadrem pomyj od
      ludzi, którzy maja inne poglądy, a nie pragną dyskutować merytorycznie na temat
      i jak w moim wątku o Kolei Izerskiej "Kedy ach kiedy..." - dyskusja przeszła na
      całkiem inne tory, bo zwrotniczy/a zachwiał/a się pod podmuchem wichury, bedąc
      chyba w stanie wskazującym na coś.
      • Gość: . Jestes naiwny Maurycy. Ubrala sie rachelka w ornat IP: *.range81-156.btcentralplus.com 14.08.04, 16:35
        i po raz kolejny na msze dzwoni...

Pozdrawiam
        Sean
    • superspec E tam 14.08.04, 16:40
      Trzeba zrobic to co mi poradziłaś czyli wziąc się za robote nawet bezpłatną.

• Gość: rachelka Re: E tam IP: *.twcny.rr.com 14.08.04, 16:44
        superspec napisał:

> Trzeba zrobic to co mi poradziłaś czyli wziąc się za robote nawet bezpłatną.
        >
        >
        robote juz mam i to platna,ale kazdemu zycze pracy, bo to najlepsze na frustracje.
        • superspec To po co się frustrowac? 14.08.04, 17:12
          To są tylko nicki i każdy może używac ich ile chce. Ja używam tylko jednego
          (jak robie żarty to zaznaczam że to ja) i pisze prawde o sobie w granicach
          bezpieczeństwa (sama napisałaś że są tutaj wariaty jeden nawet pisał o
          sztyletach w ciele Superspeca).
    • Gość: wszystkojednokto Re: do wszystkich forumowiczow IP: *.chello.pl 14.08.04, 16:42
      masz racje Rachelko,i ten co sie powyzej dwojga imionami kropka-Maurycy szybko
      podpisal,tez wie ,ze rychlo,nie przez cenzure,lecz przez ogol forumowiczow
      zabanowany zostania
      Rachelka napisala
      "zastraszanie przez
      donosicielstwo lub podszywanie sie pod cudze nicki to reszta ludzi tu
      piszacych powinna ich poprostu ignorowac. rozmowa z takimi chorymi psychicznie
      ludzmi prowadzi do nikad. to jest moje prywatne zdanie"
      • Gość: . Chcialbys byc "ogolem", ale jestes NICZYM. I IP: *.range81-156.btcentralplus.com 14.08.04, 17:07
        dlatego boli cie cudza popularnosc czy cudzy dobry tekst (jak np.Maurycego o
        polskim plebejskim antysemityzmie). Zakompleksiony kanapowy pseudo-patriota
        warszawski...Jakby zywcem wyjety z Iredynskiego. Myslisz, ze takich podczas
        pobytu w Polsce nie widzialem? Krecila sie cala sfora tych nieudacznikow chocby
        przy Mecenasie...
    • mirmilek rachelko, na to jest jedna rada 14.08.04, 17:05
      postow wysylanych przez osoby chamskie/wulgarne/psychicznie chore nie otwieraj.
      tudziez na ich posty nie odpowiadaj.
      • Gość: wszystkojednokto Re: rachelko, na to jest jedna rada IP: *.chello.pl 14.08.04, 17:11
        i tak trzymamy,Mirmil
      • Gość: rachelka Re: rachelko, na to jest jedna rada IP: *.twcny.rr.com 14.08.04, 17:12
        mirmilek napisał:

> postow wysylanych przez osoby chamskie/wulgarne/psychicznie chore nie otwieraj.
        > tudziez na ich posty nie odpowiadaj.
        >
        co tez czynie. mysle,ze moznaby zalozyc prywatne forum, gdzie tylko wybrani
        chcieliby w sposob cywilizowany dyskutowac, aby ominac to bloto. tak czy tak sie
        tego sie nie czyta. nie wiem czy mozna zalozyc prywatne forum dla "wybranych"
        forumowiczow, czy kazdy ma tam wejscie? moze to zrobimy nie w GW. musze sie tym
        zainteresowac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka