Dodaj do ulubionych

Do kropki, suportu

28.03.14, 20:35
prosze o usuniecie ze spolecznosci osobnika o nicku Igor_uk za wulgarna obraze zony polskiego ministra spraw zagranicznych
oto link

forum.gazeta.pl/forum/w,50,150311954,150314020,Wiekszosc_facetow_ma_zone_.html
osobiscie zamierzam sprawe skierowac do prokuratury
Obserwuj wątek
    • czlowiek_z_marsa Re: Do kropki, suportu 28.03.14, 20:41
      arkaf napisał:

> prosze o usuniecie ze spolecznosci osobnika o nicku Igor_uk za wulgarna obraze
      > zony polskiego ministra spraw zagranicznych
      > oto link
      >
      > rel="nofollow">forum.gazeta.pl/forum/w,50,150311954,150314020,Wiekszosc_facetow_ma_zone_.html
      > osobiscie zamierzam sprawe skierowac do prokuratury

...tylko, że formalnie to igor obraził ministra, że zachowuje się nieobyczajnie, żona może go powodować do nieobyczajnego zachowania, ale trudno tu znaleźć bezpośrednio jej obrazę.

ps. jak dostaniesz odpowiedź z prokuratury to daj na forum odpowiedź, jaki twoja skarga odniosła skutek;]
      • igor_uk ufoludek. 28.03.14, 20:42
        Nie potrzebnie jemu to tlumaczysz .On nie wyroznia sie wielkim polotem.
    • igor_uk ha,ha. 28.03.14, 20:41
      arkafowicz,nie rob z siebie idiote.
      • bywszy1 Re: nu jak on moze robic z siebie idiote?+ 28.03.14, 20:44

jeden juz jest-w panskiej postaci.
        A dwoch idiotow forum nie zmiesci.
        A pan ma pierwszenstwo,jako kacap z urodzenia-to moze byc rodzinne.
        • igor_uk fuj+++ 28.03.14, 20:53
          I tu czosnek.Bywszy,daj ludziom zyc :-)
          • bywszy1 Re: mowilem ci,ze+ 28.03.14, 21:28

niezryj zbyt duzo?
            A pan to ludz?
          • bywszy1 Re: mowilem ci,ze+ 28.03.14, 21:28
            niezryj zbyt duzo?
            A pan to ludz?
          • pijatyka Moderacja, znów tu cuchnie antysemitą. 11.05.14, 13:42
            .
      • eva15 Re: ha,ha. 28.03.14, 22:33
        Podejrzewam, że ten idiota to dawny skiper, który mnie straszył niemiecką policją i niemieckimi owczarkami. Obiecywał, że na mnie doniesie i policyjnymi psami zaszczuje. Niestety znajomości języka niemieckiego mu na donos do owczarków niemieckich nie wystarczyło:-)
        Ale wystarczyło mu na napisanie podania o pomoc socjalną. No ale możliwe, że ktoś mu pomógł w pisaniu podania No i teraz siedzi na socjalu i szczeka:-)
    • nie-tak Re: Do kropki, suportu 28.03.14, 20:46
      arkaf z braku argumentow do Kropki z placzem, dzieciaku naucz sie w koncu czegos bys mogl na rowno dyskutowac o wszystkim a nie pod spodnica Kropki sie chowac. Ot bohater.
    • ubiquitousghost88 arkaf, nie zapomnij o mnie, bo ja się do niej... 28.03.14, 20:55
      ...przyłożyłem, tj. do sprawy, a nie do pani Jabłońskiej, wyjaśniając Igruszce, że u nas "mąż swojej żony" jest zazwyczaj piz.dą, a nie jego żona...

Ja się polskiego pierdla doczekać nie mogę, wszystkiego próbowałem w życiu, nawet jowialne staruszki kur.wami obrzucałem, a ci jak mnie nie biorą, tak nie biorą, cholera jasna!
      Z Igruszką choćby konie kraść!
    • gringo68 arkaf, tego ćwoka wciąż banują 28.03.14, 21:07
      po każdym bani, aktywuje kolejnego nicka

nie potrafi żyć bez tego forum, na rosyjskich go pogonili kopami ;)
    • wasilko Proszę o usunięcie płatnego agenta CIA-Arkaf 28.03.14, 21:07
      Uważam, że facio opłacany przez tzw. globmafię, nie powinien być tutaj tolerowany.
      O agenturalności w/w osobnika świadczą jego bezmyślne, projankeskie wpisy, baz zachowania nawet pozorów obiektywności...
      • j-k GW jest proamerykanska i prozydowska 28.03.14, 21:16
        jak powszechnie wiadomo.

i WEB-brygadzie radze zmienic portale i fora, a nie czepiac sie linii GW
        w koncu nie ma tu przymusu pobytu.
        • wasilko Re: GW jest proamerykanska i prozydowska 28.03.14, 21:29
          Owszem, ale tak prymitywna propaganda neoliberalna, jaką uprawiają tutaj arkaf czy wojciech.ileśtam, tylko odstręcza od UE przeciętnych forumowiczów i skrytoczytaczy.
          Ci dwaj (i nie tylko oni), prawdę mówiąc amerykańskiej sprawie swoimi wpisami przynoszą więcej szkody niż pożytku.
          Tak tępych agentów GW powinna pozbyć się czym prędzej...
          • arkaf Re: GW jest proamerykanska i prozydowska 28.03.14, 21:34
            najwazniejsze ze kazdy twoj wpis jest Czomolungma intelektu
          • j-k nie sondze... :) 28.03.14, 21:38
            sam jestem umiarkowanie (ale nie bezkrytycznie) proamerykanski i prozydowski i nie sondze
            - by wpisy wojciecha & consortes opinii i Linii GW zaszkodzily...

podobnie jak nie zaszkodza jej wpisy WEB-brygady.
            • wasilko W takim razie przestańcie beczeć 28.03.14, 21:48
              ... jak zarzynane skopy i biegać na skargę do Kropki.
              No, bądźcie mężczyznami...
              • gocha033 ale jestesmy kobietami. 28.03.14, 22:05
                merytoryka i polityczne durnoty lataja nam tu i powiewaja.
                kazdy ma prawo do wlasnej politycznej glupoty.

ale za uwagi ad personam i uzywanie slow uznanych powszechnie za obrazliwe
                - owszem biegamy do KROPKI.
                • igor_uk Re: ale jestesmy kobietami. 28.03.14, 22:08
                  Janusz,to jest forum "Swiat",a nie "Kobieta" .Nie zapominaj przelogowywac sie.
                  • gocha033 Re: ale jestesmy kobietami. 28.03.14, 22:20
                    igor_uk napisał:
                    > Janusz, to jest forum "Swiat", a nie "Kobieta" .Nie zapominaj przelogowywac sie.

kropa mnie chyba kocha (a napewno lubi).
                    stwierdzam to ze spora satysfakcja.
                    wlasnie zablokowala mi wejscie na foro przez nicka j-k :)
                    ale my tak jusz mamy od kilku lat.

mozesz pozazdroscic :)
                    • igor_uk Re: ale jestesmy kobietami. 28.03.14, 22:28
                      Ale za co? Przeciez jestes bardzo pro-izrailski i pro-amerykanski.Moze zbyt malo rusofobski?
                • walter622 Uwodzicielstwo 27.04.14, 23:57

gocha033 napisała:
                  > ale za uwagi ad personam i uzywanie slow uznanych powszechnie za obrazliwe
                  > - owszem biegamy do KROPKI.

No i ???
                  Kropka prawdopodobnie uwielbia dobitnych facetów, którzy na tym forum kobiety wyzywają od qurew. Być może uważa, że to taki przejaw 'kropkowatego" forumowego uwodzicielstwa. Wczoraj taki jeden się tu popisał i jego "błyskotliwy" tekścik nadal dekoruje forum.
                  No, a ciebie Jasiu/Gosiu zbanowali - nawet nie mam pojęcia za co -:)))
                  • kaszebe12 O ! -Walter ! 28.09.15, 12:53
                    -Rzadki z ciebie stal sie gosc...
            • tojabogdan płacz arkafa wzruszył mnie, chyba się też popłaczę 28.03.14, 21:58
              a tak poważniej, to GW zarabia na naszym klikaniu i to wcale nieźle. I dobrze. W końcu z czego musi żyć.
              A my mamy uciechy za frajer. Sobie tu klikamy, wypisujemy banialuki, a czasem nawet i całkiem ciekawe teksty.
              To, że czterocyfrowyy wojciech stereotypowo, by nie powiedzieć obsesyjnie, tworzy rusofobne wątki i reaguje na wszystkie (!) posty rusofobnie, to prawdopodobnie jego praca.
              Niejaki pijaczyna, prócz własnych rusofobnych, najczęściej epigońskich, bo sam jeszcze niczego nie wymyślił, wątków, odgrzewa ostatnio archiwalne, nawet sprzed kilkunastu (!), jak dzisiaj jeden wojenny wątek fallusiaka.
              W sumie jest zabawnie. Do tego potrzeba wszystkich aktorów tego forum.
              Wystarczyło, że Igor zniknął (Egipt) na tydzień, zrobiło się drętwo. Nawet pijana śnieguliczka nie była w stanie rozruszać towarzystwa.
              • pijatyka Re: Do tego potrzeba wszystkich aktorów tego forum 27.04.14, 22:03
                Bynajmniej - ja tam ani po tobie, igorku czy innych oblizywaczach fiuta Fiutina płakał nie będę ;-P
      • solaqua.333 Re: Proszę o usunięcie płatnego agenta CIA-Arkaf 28.04.14, 03:52
        podpisuje się pod tą petycja.
    • kylax1 Czy Polska to Rosja? 28.03.14, 21:56
      W cywilizowanych państwach można sobie obrażać polityków i ich bliskich. Jak mają z tym problem to sami (za swoje pieniądze) mogą sobie pozwać kogoś do sądu.

Polska jest śmieszna z tymi przepisami o "obrazie" polityków. Bliżej temu do Rosji, niż do USA.
      • boavista4 Re: Czco ja uwazam 28.03.14, 22:18
        Zdradek to rownie ladny chlopiec jak piekny olek kwasniewski, jest nawet jeszcze ladniejszy , bo mlodszy, Nic dziwnego ze Zdradek spodobal sie nietylko bylemu ministrowi SZ Niemiec ale i pani A, Zakochane w Zdradku bystrzaki powinny sie cieszyc jego wylacznoscia dla nich Oprocz bystrzakow, presesa Jarka i jego narzeczonej pieknej Julki , Zdradka nikt nie lubi, Cieszcie sie, on jes wasz !!!!
        • kaszebe12 Szalom , Arkafowicz ! 29.03.14, 07:07
          - Powinienes czesciej korzystac z bozego daru obserwacji.-Pani A przeskoczyla kilka etapow "identyfikacyjnych".-Spojrz , dla przykladu , na Francje...Tam sami swoi zmieniali i zmieniaja nazwiska albo wchodzili w uklady malzenskie , jak pani A.-Nie przystoi tak gwaltownie afiszowac sie panienskim nazwiskiem.-Powolutku i skutecznie...-pierw kasa , banki.-Potem nalezy wejsc w posiadanie mediow i opanowac kluczowe sektory zawodowe :polityke , wymiar sprawiedliwosci, show buisness.-Gdy sie ma wszystko pod kontrola , wtedy sie dopiero afiszuje , ale nawet w tej sytuacji wielu woli sie kamuflowac nazwiskami gojow.- Wystarczy spojrzec na moich politykow...-prezydent nazywa sie Hollande , a nie Holland (ot -protestant) , szef "opozycji" wabi sie Cope , a nie Copelovic.-Nazwiska Peillon , Dassault , Fabius , Moscovici itd , itp (tego jest pelno) zastepuja Bluma , Blocha , Lwa , Moskowica.-Pani A powinna , na razie , nazywac sie Sikorski , przeciez w/g talmudystycznego prawa jej dzieci sa "same swoje" , wiec wroca spokojnie do prawdziwego nazwiska po zupelnej demokratyzacji polskiego spoleczenstwa.
          • arkaf powtarzasz sie 29.03.14, 07:21
            a to swiadczy zes juz niezbyt swiezy jest
            • kaszebe12 ...to zrozumiale , arkafowicz. 29.03.14, 08:08
              - Tematy przedstawiajace oczywiste fakty sa dla ciebie i twoich braci zbyt "klopotliwe" , wolicie je omijac , a jedynymi odpowiedziami jest ordynarne plucie (wasza "specjalizacja").
              • arkaf Re: ...to zrozumiale , arkafowicz. 29.03.14, 08:51
                oplulem ciebie kiedykolwiek?
                daj przyklad
                no chyba ze jestes taki susceptible
                • kaszebe12 Re: ...to zrozumiale , arkafowicz. 29.03.14, 08:59
                  ...ty nie , twoi bracia -tak...
                  • arkaf ech ...... 29.03.14, 10:54

• igor_uk arkaf,przyznaj sie szczerzee. 29.03.14, 11:09
                      Czy ten watek zalozyles w momencie chwilowej pomrocznosci jasnej ? :-)
    • brat_ramzesa arkaf stuknij sie w pusty baniak idioto 27.04.14, 22:10
      myslalem ze jestes idiota troche mniejszego kalibry, przeliczylem sie
    • solaqua.333 głupiś arkaf 28.04.14, 03:44
      na forach wszyscy stale się obrażają i trzeba to ignorować. taka natura internetowych forów. Tylko głupek totalny będzie ciagał po sadach ludzi za to, że wyrazili się o kimś niepolitycznie. na forach w USA czy UK można przeczytac najgorsze obelgi pod adresem prezydenta czy królówki i nikt z tego powodu nikogo nie ciagnie do trybunalu. Wiadać masz bardzo niską samoocenę, albo raczej chcesz się pozbyć Igora, bo on jedyny na tym forum pisze prawdę nt. tego co się dzieje w Rosji i na Ukrainie. Wszyscy go czytają, bo ma duzo do powiedzenia w przeciwienstwie to propagandowych oszolomow takich jak ty i plejada twoich klonow.
      • kaszebe12 Arkaf nie jest glupi... 11.05.14, 13:54
        ...a jest po prostu bezwarunkowym neosyjonista.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka