Dodaj do ulubionych

Panie Igorze ile panu jeszcze brakuje?

07.04.14, 14:11
Panskie zachowanie jest karygodne i coraz bardziej przypominapaplanie sie w blocie.

Obrazanie internautow stalo sie juz panska natura. Panskie miemanie o sobie siega chmur.

Dla mnie i dla wielu innych jest Pan zwyklym chamskim rosyjskim prowokatorem i Pan sam swiadectwo o sobie wydaje.

Tylko czlowiek beznadziejnie glupi i prymitywny przedzeznia ksywki, imiona i je wulgaryzuje.

Obraze mnie Pan tylko dlatego, ze jestem kobieta? Przytacza Pan nie moje slowa i na ich podstawie przykleja pod moj nick wulgaryzmy. Dlaczego Pan to robi? Przeciez do kazdego watku o Rosji podawalam link do materialu zrodlowego i to wlasnie tam nalezalo kierowac swoje chore przemyslenia. Pan robi zupelnie inaczej - odwrotnie. Dlaczego?

Odpowiedz jes bardzo prosta. Pan ma na moim tle kompleksy. Moja inteligencja (nie mylic z wiedza) Pana frustruje. Czuje sie Pan jak moralny krasnal, ktory podskoczyc chce powyzej pasa. Czuje sie Pan zaniepokojony, a moze wrecz zagrozony, bo zdemaskowalam Panska agenturalnosc na tym Forum. Rzucilam Panu w twarz opinie, ktora o Panu mamy.

Tego rosyjski prowokator nie moze przepaczyc. On musi sie odegrac.

Proba zdewaluowanie mojej osoby jest wrecz smieszna, bo wyglada Pan niczym umyslowy kurdupel, ktory nie majac kreacji i inteligencji chwata sie - przepraszam, fekaliow.

To Pan jest z fekaliami za Pan brat i nie musze tego wcale udowadniac. Ty na tej stronie jest swiadectwo Panskiego chamstwa.

forum.gazeta.pl/forum/w,50,150435366,150435568,Amerykansi_sen_smagliczki_.html
forum.gazeta.pl/forum/w,50,150435366,150435750,fellusbaum_.html

Goownojadzie. Jak to latwo Panu przez gardlo przechodzi. To dla Pana normalka.

Rutyna. Poniza Pan kazdego i przy kazdej okazji.

Gdybym byla zlosliwa napisalabym, ze matka panska, ta wyszczekana cytata barmanka z knajpy na przedmiesciach rosyjskiego zadupia, nie poswiecala wystarczajaco duzo czasu zeby pana wychowac. Zajal sie tym dopiero dom dziecka. Nie zrobie tego jednak.

Wskazalam tylko, ze i Panu mozna ublizac.

A teraz do rzeczy. Jako kobieta obrazana i przez Pana wysmiewana postanowilam zajac sie Panem. Chce publicznie sprawdzic Panska fenomenalna i absolutna pamiec. Chce sprawdzic panskie oczytanie i wiedze, ktora Pan kazdego straszy. A wiec do roboty.

Oto pytania.

1. "I could be bounded in a nutshell and count myself a king of infinite space".

Kto wykorzystal slowa z Hamleta i umiescil je jako motto w swojej wiekopomnej pracy?

2. Dlaczego mamy kontynuowac wzbogacanie tych, ktorzy kradna produkty naszego potu i krwi.

"Our goal is in sight".

Pare lat wczesniej otworzyl z Olivierem biuro prawnicze przy Fox Street.

O kim jest mowa?

3. He was an influential man. He wrote more than sixteen book concerning American history and politics, winning two Pulitzer Prizes. He was adviser to Prsident.

He wrote: " I am just back from a week in the Soviet Union.
I had not been there since 1959 and was surprised at the absence of much in the way of phsicol improvement or change. I haf talk with Kornienko and Yuri Zhukov.
They are very tough on the question of Israel".

O kim jest mowa i o jakiego Prezydenta tu chodzi?

4. Newsweek o nim napisal: "The Man Who Started It All"

Kogo Newsweek wskazuje mimo, ze czlowiek ten wyraznie powiedzial, gdybym wiedzial, to nigdy bym nie kiwnal palcem?

5. He was a pioneer of "quantrum theory", the revolutionary description of the world of atoms.

The man who dicovered antimatter or at least suggested its existence.

He was a British physicist.

Bede Panu mierzyla czas.
Obserwuj wątek
    • wiarusik Re: Panie Igorze ile panu jeszcze brakuje? 07.04.14, 14:15
      igor jest rosjaninem, czyli z definicji jest prostakiem a praktyka to potwierdza. dziwisz się? bo ja nie.
      • smagliczka2 Teraz juz sie nie dziwie. 07.04.14, 14:19
        Kazdego rosjanina bede szeroko mijala.

Ps. wiem nawet jakiej odpowiedzi ten czlowiek udzieli. Jest on bardziej przewidywalny niz pogoda.
    • brat_ramzesa boshe kobieto zajmij sie zmywaniem garow 07.04.14, 14:23
      co ty masz w tej lepetynie?!
      • smagliczka2 W lepetynie mam to, czego tobie brakuje. 07.04.14, 14:25
        Nie gadaj. Podaj igorowi pomocna dlon. We dwojke pojdzie szybciej.
        • brat_ramzesa twoj stary powinien ciebie porzadnie ustawic 07.04.14, 14:33
          ja bymz tak jebnieta baba nie wytrzymal
          • igor.z-uk Re: twoj stary powinien ciebie porzadnie ustawic 07.04.14, 14:42
            Brat....,daj jej spokoj .To albo stara Panna,albo porzucona kobieta,ktora pozostala sie sama w 4 scianach.Prawdopodobnie ma gdzies w okolicach 50-55 lat,chociaz moze miec i troche wiecej. Jedyne dziecko,ktore wychowala bez meza,wylecialo z gniazdka.Jak by nie szowinizm,to moglaby liczyc na moje wspolczucie.
            Sadze,ze smagliczka zakochala sie we mnie wirtualnie i w ten sposob probuje zwrocic na siebie uwage.Jakby byla madrzejsza,toby zauwazyla to,jakie kobiety w wirtuale mnie pociagaja :-)
            • smagliczka2 Czas plynie Panie Igorze. 07.04.14, 14:46
              Alez oczywiscie. Ja Pana wrecz ubostwiam.
              • igor.z-uk I tego trzymamy sie. 07.04.14, 14:53
                Ja,niestety,wzajemnoscia tobie nie moge odpowiedziec.Ale masz szanse zyskac moja przychylnosc,wystarcze,ze przestaniesz wykazywac sie szowinizmem.

• arkaf prostaczku, widze ze w twej kulturze kobieta ma 07.04.14, 15:29
        zapewnione miejsce
    • smagliczka2 Oj tam, cos zapomialam. 07.04.14, 14:27
      Moze Pan skorzystac z tlumaczenie wujka Googla i cioci Wikipedii.
      • wiarusik Re: Oj tam, cos zapomialam. 07.04.14, 14:29
        on doskonale o tym wie. polskiego nie zna, translatorem google się podpiera.
    • igor.z-uk Smagliczka,ty nie jestes kobieta. 07.04.14, 14:29
      Ty jestes szowinistka,a z racji z tego traktuje ciebie jak cos bezplciowego i beznarodowosciowego i zaslugujesz tylko na pogarde i wysmiewanie.

Co do twojego "egzaminu" .
      Zadalem tobie juz kilka pytan,na zadne nie dostalem odpowiedzi.Najpierw odpowiedz,a dopiero pozniej masz jakies prawo pytac mnie o co kolwiek.

p.s. Zreszta nie wysilaj sie,dla mnie ty juz jestes tylko obiektem kpin i zartow.
      • smagliczka2 Brawo, brawo, brawo. 07.04.14, 14:41
        To wlasnie caly Igor Sorokin.

Podwiniety ogon i ucieczka w krzaki. Dokladnie tak sobie Pana wyobrazilam?

Nie wstyd Panu? Przeciez mlodziez czyta. Pan mi zadnych pytan nie zadawal, co najwyzej glupie, ktore nie wymagaly odpowiedzi.

Ale zeby Pana nie stresowac, to poprosze linkami o nich przypomniec. Linki Panie Igorze poprosze, linki do tych panskich pytan. Posmiejemy sie wspolnie.

Jetem za Panie Igorze.
        • johnny-kalesony No i w ten sposób ... 07.04.14, 16:24
          No i w ten sposób możemy chyba pożegnać się z Ajgorem. A przynajmniej - a Ajgorowym nickiem. W sumie - nieco szkoda, bo jednak był "łatwy do zrobienia".

Pozdrawiam
          Keep Rockin'
    • smagliczka2 A moze Pan Igor zamiesci jeszcze raz zdjecie? 07.04.14, 14:35
      Te z tym slicznym seterem irlandzkim na fotelu.

Dlaczego?

Bo z jednej strony ma Pan ponoc zamilowanie do pieknych mebli i w nich gustuje, wiadomo, luksus uderza do glowy, a z drugiej strony w tle tego zdjecia widac tandetne tapety, kiepskie drzwi z prymitywnymi, tanimi zawiasami.

To taka ciekawostka obyczajowa.
    • lubat Re: Panie Igorze ile panu jeszcze brakuje? 07.04.14, 14:38
      Panu (gospodinu?) Igorowi nic a nic nie brakuje! Ma wszystko na swoim miejscu:)
      • smagliczka2 Jak kazdy chlop zreszta. Hihihi. 07.04.14, 14:43
        .
      • johnny-kalesony Re: Panie Igorze ile panu jeszcze brakuje? 07.04.14, 16:25
        Nie pierwszy raz zaczynasz mnie przerażać ...

Pozdrawiam
        Keep Rockin'
        • smagliczka2 A wie Pan co w tym jest najzabawniejsze? 07.04.14, 22:53
          Od dzisiaj kazdy moze mu "wypalic" prosto w oczy: ty nie kumaty durniu. Ty mozesz co najwyzej moje piety wachac.
    • smagliczka2 To jest opowiesc o prawdziwym czlowieku. 07.04.14, 14:49
      Czlowieku, ktory sie moralnosci nie klania.
    • polski_francuz Pytanie piate, nowosci 07.04.14, 15:49
      to Paul Dirac.

Pisze o nim bo sa nowosci na polu bing-bangu. Grupa fizykow z Harvardu zaobserwowala szczatkowe promieniowanie, ktore potwierdza tzw teorie "inflacji", ktora miala miejsce ulamek sekundy po wielkim wybuchu. Uzyto spektroskopu mikrofalowego na biegunie poludniowym na Antarktydzie.

Jeden z teoretykow tej teorii to Rosjanin.

Innego sortu niz ten do ktorego sie adresujesz.

PF
      • smagliczka2 Brawo, brawo, brawo. 07.04.14, 15:56
        To jest wlasciwa odpowiedz.

Ten, do ktorego adresowalm pytania, to tylko karykatura czlowieka wyksztalconego i dobrze wychowanego. Zanada, prawda?
      • smagliczka2 Przy okazji mam pytanie. 07.04.14, 16:20
        Mowiac o Rosjaninie, to masz na mysli Kamionkowskiego?
        • polski_francuz Re: Przy okazji mam pytanie. 07.04.14, 19:49
          Rosjanin to Andrei Linde a uniwersytet to Cambridge w Massachusetts (a nie Harvard). Jesli wierzyc memu zrodlu to nagroda Nobla w tym roku (grupa to Pryke, Bock, Kuo i Kovac).

Pozdro

PF
    • smagliczka2 Mija wlasnie 1 godzina i 45 minut. 07.04.14, 16:00
      Odpowiedzi jak nie ma, tak nie ma.

Dzieki pomocy (mam nadzieje, ze Pan to doceni) polskiego francuza zostaly Panu Igorowi jeszcze cztery pytania.

Czas dalej sobie plynie.
      • igor_uk I nie bedzie,smagliczka. 07.04.14, 16:13
        Bo widzisz li,smagliczka.
        Ty powinna byla najpierw zapytac mnie o to,czy ja chce poddac sie egzaminu,a dopiero pozniej mnie egzaminowac.A jeszce wczesniej powinna byla wykazac sie tym,ze jestes czegos warta,zeby ja mial ambicje byc przez ciebie egzaminowanym . Tyze wykazala sie na forum szowinizmem i bardzo niska kultura osobista.
        Dla tego ,smagliczka,nie doczekasz sie ode mnie odpowiedzi,jak nawet zapytasz mnie o to,ile bedzie 2+2. Bo ty zaslugujesz tylko na pogarde i kpiny,o czym ciebie juz poinformowalem.
        • smagliczka2 Niech sie Pan Igor sie nie tlumaczy. 07.04.14, 16:24
          Wszystko przebiega zgodnie z moimi przewidywaniami.

Kpiny o Panu wlasnie tu biora poczatek O tym prosze dobrze pamietac.

Wszystko co teraz, to prymitywna proba wyjscia z niezrecznej sytuacji, w ktora Pan wsadzilam.

Intelekt panski podpowiada odpowiedzi na poziomie dzdzownicy.
    • borrka To prolet bez manier i honoru, Smagliczka. 07.04.14, 16:03
      Śmiec - bojkotuje go od dawna, bo pozwalal sobie na uwagi pod adresem mojej Rodziny.

Ale jest aspekt humorystyczny:
      Ten wielki "patriota rosyjski", od cwierc wieku BOI SIE odwiedzic swoj kraj.
      Musial cos nawywijac, bo dzis naprawde Rosjanie podrozuja dowolnie.
      I teraz rezydent fsb w ambasadzie rosyjskiej obiecal mu "odpuszczenie win" za aktywnosc w internecie.
      Ten mechanizm jest oczywisty dla kazdego, kto zna stosunki rosyjskie, szczegolnie wsrod emigracji na Zachodzie, zawsze sterowanej przez tajna policje.
      • smagliczka2 Prolet i nielot. 07.04.14, 16:07
        Zaden orzel, nawet nie wrona. Zwykla przydomowa szara kura.
      • yurek11111 Re: To prolet bez manier i honoru, Smagliczka. 08.04.14, 02:53
        Tez go olewam od pewnego czasu,na zasadzie ze jak sie wdepnie ,to potem smierdzi....:-))))))
        borrka napisał:

> Śmiec - bojkotuje go od dawna,....
    • bywszy1 Re: pomylka+ 07.04.14, 17:41
      Re: Panie Igorze ile panu jeszcze brakuje?
      wiarusik 07.04.14, 14:15 Odpowiedz
      igor jest rosjaninem, czyli z definicji jest prostakiem a praktyka to potwierdza. dziwisz się? bo ja nie.
    • przyjacielameryki Re: Panie Igorze ile panu jeszcze brakuje? 07.04.14, 17:54
      Tak, to rosyjski prostak i cham a takich nie wpuszcza się na salony. Takich można tylko psami poszczuć i wybatożyć.

Jak to dobrze że uwolniliśmy się od tego badziewia w 1989 r. Bóg istnieje i wysłuchał naszych próśb.
      • boavista4 Re: zasromana smagliczka 07.04.14, 18:01
        Zajmij sie lepiej koszernym obiadem dla bystrzakow, dla polakow to jest ohydne.
        • johnny-kalesony Uważaj z tą rosyjską ortografią na drugi raz ... 07.04.14, 18:16
          W jęz. pol. narodowości (jeżeli to nie przymiotnik) piszemy dużą literą. Pisanie nazw narodowości literą małą przyjęło się w ortografii jęz. ros.
          Straciłeś czujność ... Po premii ci polecą.

Pozdrawiam
          Keep Rockin'
    • smagliczka2 Panie Igorze minelo 6 1/2 godziny. 07.04.14, 22:50
      Wiem dobrze, ze Pan bedzie czytal i wiem doskonale, ze Pan ciagle szuka odpowiedzi na moje pytanie. Pamu to nie daje spokoju.

Oj jak bardzo Pan chcialby gdzies w bocznym watku rzucic klakierom odpowiedz i moje pytanie wysmiac. Mialby Pan radoche, ze az hej.

No coz, wujek Google spocony, ciocia Wikipedia zadyszana, a Pan Igor ciagle z reka w nocniku.

Popros Pan Centrale, to moze oni podrzuca.
    • j.jastrzebiec Dobra robota smagliczko. 07.04.14, 23:07
      Spuscilas z tego blazna powietrze. Nalezalo mu sie to od dluzszego czasu.
      • igor_uk Ha,ha. 07.04.14, 23:17
        To nie ze mnie zeszlo powietrze,to smagliczka puscila baka tym watkim.Wy sa tak tepi,ze tego nie sa wstanie zrozumiec.
        A smagliczka jest zwykla zdzira,ktora dawno juz dostala ode mnie list na prive,gdzie ma odpowiedzi.Albo babka klozetowa nie wie,ze ma skrynke pocztowa i nigdy jej nie sprawda,albo celowo was wszystkich robi w konia i w to drugie ja bardziej wierze .
        smagliczka jest zwykla prowokatorka,ktora nie wnosi nic na forum,a jej cela jest tylko dyskredytacja forumwicza,piszacego pod nickiem igor_uk,czyli mnie.sadze,ze to jakaz rzydowka,nie myl z Zydowka,ktora ostala takie zadanie.

p.s. Dla mnie byc wezwanym publicznie do tablicy,jest sprawa nie do przyjecia i o tym klozetowa zdzira wie dobrze i ona wiedziala na 100%,ze odpowiedzi publicznie nie udziele,co ja i podtwierdzilem osobiscie.
        • smagliczka2 Wszyscy wiedza, ze Pan jest wyjatkowy. 08.04.14, 00:44
          Jest Pan bardzo oczytany i ma Pan absolutna pamiec. Z wiedza jest Pan na biezaco, a nawet i lepiej.

Jest Pan glupszy niz myslalam. Prosze zalaczyc screenshot tej odpowiedzi.

To takie proste, nieprawdaz?

Widze, ze Pan jest mocno skaleczony. Czy to bardzo boli?
          • yurek11111 Pytanie drugie-Nelson Mandela.... 08.04.14, 03:08

• boavista4 Re: po h*** smagliczka piz***** 08.04.14, 03:31
              tego szkoda czytac i nie ma poco odpowiadac.
            • smagliczka2 Poprawna odpowiedz. Gratuluje. 08.04.14, 13:31
              Oczytanie i logika zawsze triumfuje.
        • smagliczka2 Oj klamczuszek z Pana i uparciuch rowniez. 09.04.14, 01:43
          Pan wolalby diablu dusze sprzedac niz komus przeznac racje.
    • smagliczka2 Panie Igorze - zostaly jeszcze tylko 3 pytania. 08.04.14, 13:56
      Koledzy z litosci Panu pomagaja, ale nie chca Pana calkowicie wyreczac.

Za chwile minie 24 godzin, a Pan ani w zab. A gdzie jest ten screenshot z Pana odpowiedziami?

Wiem, wiem - w krzakach razem z Panem.
    • smagliczka2 Czas minal Panie Igorze. 09.04.14, 01:24
      Stanowisko jakie Pan zajal bylo zgodne z moim wyobrazeniem o Panu i jego osobowosci.

---
      forum.gazeta.pl/forum/f,249094,Fakty_Opinie_Komentarze.html
      • smagliczka2 Ps. ups, cos zapomnialam dodac. 09.04.14, 14:13
        Osobowosci ze sloika z ogorkami kiszonymi.

Do ksiazek igorze.
    • 1blueelvic Panie Igorze na kolana prosze. 09.04.14, 15:45
      Czy nie ma Pan zamiaru poprosic mnie o pomoc?

Nie mam serca z kamienia i oczywiscie pomoge Pan - podesle dodatkowe informacje na temat tych pozostalych trzech pytan.
      • smagliczka2 Blue, watek jest juz zakonczony. 09.04.14, 16:00

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka