smagliczka2
07.04.14, 14:11
Panskie zachowanie jest karygodne i coraz bardziej przypominapaplanie sie w blocie.
Obrazanie internautow stalo sie juz panska natura. Panskie miemanie o sobie siega chmur.
Dla mnie i dla wielu innych jest Pan zwyklym chamskim rosyjskim prowokatorem i Pan sam swiadectwo o sobie wydaje.
Tylko czlowiek beznadziejnie glupi i prymitywny przedzeznia ksywki, imiona i je wulgaryzuje.
Obraze mnie Pan tylko dlatego, ze jestem kobieta? Przytacza Pan nie moje slowa i na ich podstawie przykleja pod moj nick wulgaryzmy. Dlaczego Pan to robi? Przeciez do kazdego watku o Rosji podawalam link do materialu zrodlowego i to wlasnie tam nalezalo kierowac swoje chore przemyslenia. Pan robi zupelnie inaczej - odwrotnie. Dlaczego?
Odpowiedz jes bardzo prosta. Pan ma na moim tle kompleksy. Moja inteligencja (nie mylic z wiedza) Pana frustruje. Czuje sie Pan jak moralny krasnal, ktory podskoczyc chce powyzej pasa. Czuje sie Pan zaniepokojony, a moze wrecz zagrozony, bo zdemaskowalam Panska agenturalnosc na tym Forum. Rzucilam Panu w twarz opinie, ktora o Panu mamy.
Tego rosyjski prowokator nie moze przepaczyc. On musi sie odegrac.
Proba zdewaluowanie mojej osoby jest wrecz smieszna, bo wyglada Pan niczym umyslowy kurdupel, ktory nie majac kreacji i inteligencji chwata sie - przepraszam, fekaliow.
To Pan jest z fekaliami za Pan brat i nie musze tego wcale udowadniac. Ty na tej stronie jest swiadectwo Panskiego chamstwa.
forum.gazeta.pl/forum/w,50,150435366,150435568,Amerykansi_sen_smagliczki_.html
forum.gazeta.pl/forum/w,50,150435366,150435750,fellusbaum_.html
Goownojadzie. Jak to latwo Panu przez gardlo przechodzi. To dla Pana normalka.
Rutyna. Poniza Pan kazdego i przy kazdej okazji.
Gdybym byla zlosliwa napisalabym, ze matka panska, ta wyszczekana cytata barmanka z knajpy na przedmiesciach rosyjskiego zadupia, nie poswiecala wystarczajaco duzo czasu zeby pana wychowac. Zajal sie tym dopiero dom dziecka. Nie zrobie tego jednak.
Wskazalam tylko, ze i Panu mozna ublizac.
A teraz do rzeczy. Jako kobieta obrazana i przez Pana wysmiewana postanowilam zajac sie Panem. Chce publicznie sprawdzic Panska fenomenalna i absolutna pamiec. Chce sprawdzic panskie oczytanie i wiedze, ktora Pan kazdego straszy. A wiec do roboty.
Oto pytania.
1. "I could be bounded in a nutshell and count myself a king of infinite space".
Kto wykorzystal slowa z Hamleta i umiescil je jako motto w swojej wiekopomnej pracy?
2. Dlaczego mamy kontynuowac wzbogacanie tych, ktorzy kradna produkty naszego potu i krwi.
"Our goal is in sight".
Pare lat wczesniej otworzyl z Olivierem biuro prawnicze przy Fox Street.
O kim jest mowa?
3. He was an influential man. He wrote more than sixteen book concerning American history and politics, winning two Pulitzer Prizes. He was adviser to Prsident.
He wrote: " I am just back from a week in the Soviet Union.
I had not been there since 1959 and was surprised at the absence of much in the way of phsicol improvement or change. I haf talk with Kornienko and Yuri Zhukov.
They are very tough on the question of Israel".
O kim jest mowa i o jakiego Prezydenta tu chodzi?
4. Newsweek o nim napisal: "The Man Who Started It All"
Kogo Newsweek wskazuje mimo, ze czlowiek ten wyraznie powiedzial, gdybym wiedzial, to nigdy bym nie kiwnal palcem?
5. He was a pioneer of "quantrum theory", the revolutionary description of the world of atoms.
The man who dicovered antimatter or at least suggested its existence.
He was a British physicist.
Bede Panu mierzyla czas.