Dodaj do ulubionych

Kto wygra w wyborach do Europarlamentu?

21.05.14, 11:03
Niebawem rozpoczynaja sie wyboru do Europarlamentu.Wszystko wskazuje,ze wygranym tych wyborow okaze sie ,...Putin, tak twierdzi "The Washington Post" i trudno z nim nie zgodzic sie.
Marine Le Pen jednoznacznie wstala po stronie Rosji w sporze wokol Ukrainy,rowniez inni polityki europejskie,wyznajace tak zwane tradycyjne poglady ,jednoznacznie sa po stronie Rosji. Rosja pod kierownictweem Putina postrzegaje sie w Europie,jako ostoja wartosci chrescijanskie,czyli historia zatoczyla kolo. To Rosja broni dzis to,co stanowi podstawe cywilizacji chrescijanskiej .
Ale nie chce,zeby ten watek stal kolejnym,w ktorym mowilo sie o Putinie i Rosji. Moze pogadamy o Europie?

Obserwuj wątek
    • vladexpat Re: Kto wygra w wyborach do Europarlamentu? 21.05.14, 11:07
      1igor-uk napisał(a):

> Rosja pod kierownictweem Putina postrzegaje sie w Eu
      > ropie,jako ostoja wartosci chrescijanskie,czyli historia zatoczyla kolo. To Ros
      > ja broni dzis to,co stanowi podstawe cywilizacji chrescijanskiej .

Tym bardziej dziwi przywiązanie europejskich postkomunistów do Rosji. Czy oni nie zauważyli, że nie ma już ZSRR a car Putin bardzo dawno rozstał się z lewicowymi poglądami?
      • igor_uk Vlad,Swiat nie jest czarno-bialym. 21.05.14, 11:10
        A ty wlasnie tak go postrzegasz.
        Putina wspiera i skrajna lewica ,jak i skrajna prawica. Bo wartosci,promowane przez obecna Rosje,sa uniwersalne.
    • arkaf Re: Kto wygra w wyborach do Europarlamentu? 21.05.14, 11:17
      Durny, ty durny
      Marinka ci sie sni, ha ha ha
      Francja jak to Francja, obecnie niezadowolona, da jej 25%, no moze 30%, ale kiedy napelni brzuszki i mordy winskiem opije, znowoz sprowadzi ja (Marinke) do jej realnosci, czyli ok. 10%

Podniecasz sie, kurdupelku, tym ze ekstremy dochodza do glosu w Europie, bo one gdzies tam popieraja Putina, to ze te ekstremy do wojny moga doprowadzic, to co tam, najwazniejsze ze jest poparcie Putina.

Jestescie kanalia, kolego Sorokin,
    • 1krupnik czy Polska jest wolnym krajem? 21.05.14, 11:31
      Polska współpracowała z NSA, podsłuchiwano rozmowy milionów Polaków dziennie.
      pclab.pl/news57756.html
    • man_sapiens Re: Kto wygra w wyborach do Europarlamentu? 21.05.14, 11:53
      > Marine Le Pen jednoznacznie wstala po stronie Rosji w sporze wokol Ukrainy
      Faszystowska międzynarodówka Paryż - Moskwa
      • igor_uk Czlowieczek.. 21.05.14, 12:47
        Rzucasz sie slowami,sensu ktorych nie rozumiesz. Moze najpierw podszkol sie.
        • arkaf Re: Czlowieczek.. - piszesz o sobie kurdupelku ? 21.05.14, 12:56

• vladexpat Re: Czlowieczek.. 21.05.14, 12:57
          igor_uk napisał:

> Rzucasz sie slowami,sensu ktorych nie rozumiesz. Moze najpierw podszkol sie.

Robisz się czasem nudny Igorze. Jak nie masz nic do powiedzenia poza "nie rozumiesz", "nie wiesz", "jesteś głupi", "to cię przerasta" to po co zaśmiecasz takimi komunikatami forum? Nie twierdzę, że nie możesz mieć racji, ale bez uzasadnienia z twojej strony jak chcesz mnie i innych do tego przekonać?
          Jak nie stać cię na nic więcej to przenieś się na facebook. Tam wystarczy lajkować albo hejtować.
          • igor_uk Vlad. 21.05.14, 13:02
            Sa forumowicze,ktorych uwazam za godnych dyskusje,miedzy innym i Ciebie.
            Tego czlowieczka znam nie od dzis i wiem ,ze niema sensu do niego cokolwiek pisac merytorycznego. Takim odpisuje tylko po to,zeby podbic watek .

p.s. Tobie zawsze staram sie wytlumaczyc to,w czym nie masz racje i dla tego uwazam,ze twoja uwaga jest chybiona.
          • arkaf Re: Czlowieczek.. 21.05.14, 13:09
            typowe zachowanie zakompleksionego non lifa wymieszanego z typowo rosyjska mentalnoscia "malego czlowieka"
            nie mogac dac sobie rady w realu, jakos trzeba sobie radziw chociaz w necie

PS, ladnie Cie pogladzil pod brodka :), tyle ze pewnie jutro, a moze juz za chwile slynnych swoich argumentow ad persona przeciw Tobie uzyje
            • vladexpat Re: Czlowieczek.. 21.05.14, 13:23
              arkaf napisał:

> typowe zachowanie zakompleksionego non lifa wymieszanego z typowo rosyjska ment
              > alnoscia "malego czlowieka"
              > nie mogac dac sobie rady w realu, jakos trzeba sobie radziw chociaz w necie
              >
              > PS, ladnie Cie pogladzil pod brodka :), tyle ze pewnie jutro, a moze juz za chw
              > ile slynnych swoich argumentow ad persona przeciw Tobie uzyje
              >
              Wcale nie jesteś lepszy od Igora. Też mnóstwo jednozdaniowych wiadomości ogłaszających światu, że kogoś nie lubisz czy nie szanujesz.
              To ja już chyba wolę brednie wypisywane przez niektórych forumowiczów. Przynajmniej stać ich na napisanie kilku zdań, choć sensu w nich dopatrzyć się trudno.

Oczywiście moja uwaga dotyczy wszystkich podobnych przypadków. Naprawdę nie ma obowiązku odpowiadać na każdą zaczepkę i dopisywać się do każdego wątku.

Na tym kończę mój udział w niniejszej dyskusji.
    • darekvtb Dzieki za watek! 21.05.14, 13:15
      Tez glosuje w niedziele i jestem w rozterce: Nowa Prawica czy Ruch Narodowy?

Kto mi cos poradzi? I Swiblowo tez za mna pojdzie glosowac.. :-)
      • vladexpat Re: Dzieki za watek! 21.05.14, 13:25
        darekvtb napisał:

> Tez glosuje w niedziele i jestem w rozterce: Nowa Prawica czy Ruch Narodowy?
        >
        > Kto mi cos poradzi? I Swiblowo tez za mna pojdzie glosowac.. :-)

Kiedyś poradziłbym Polską Partię Przyjaciół Piwa. Wprowadzili kilku posłów do sejmu. Niestety partia już nie istnieje.
      • ubiquitousghost88 Re: Dzieki za watek! 21.05.14, 13:40
        W pełni podzielam Twoją wdzięczność.
        Znaczy: w niedzielę pijemy?!
    • ubiquitousghost88 Chciałem Ci odpowiedzieć: "Rosja" czym ujrzałem... 21.05.14, 13:37
      ...Twój wątek.
      No ale jak tu w ogóle o Europie gadać... bez Putina?
      Tak jak jeszcze niedawno Rosja okropnie traciła na utożsamianiu jej ze sprzedajnymi zdrajcami i ofermami, tak dziś nieprawdopodobnie zyskuje z imieniem Putina.
      A z Rosją, of course, Europa - dlatego na USA pada blady strach.
      I na to nie ma lekarstwa.
      forum.gazeta.pl/forum/w,154812,151071913,151071913,Rusko_kitajski_majstersztyk.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka