spectronic 04.06.14, 12:51 Putina olali, nie zaprosili i bardzo dobrze. Nie wie, że okupantów cywilizowany Świat olewa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: Obama jest "cacy" 04.06.14, 18:18 Czesi i Słowacy nie chcą u siebie sojuszniczych wojsk ....maja "jaja" narody....wazeliniarze nadwislanskie gotowe do nowej okupacji kraju,brrrr, Targowica Rulez Odpowiedz Link Zgłoś
spectronic Cały Świat nie ma racji tylko Rosja 04.06.14, 18:37 ma rację? Nie zastanawia ciebie to? Odpowiedz Link Zgłoś
elka-sulzer Re: Cały Świat nie ma racji tylko Rosja 04.06.14, 18:43 A ten ..."caly swiat" ... to kto? Nie zastanawia cie to? No chyba ze Rosja, Chiny, Iran i wiele innych ... do "swiata" sie nie zaliczaja. Jesli tak, to dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
spectronic Re: Cały Świat nie ma racji tylko Rosja 04.06.14, 18:58 Jesteś tego pewna że Chiny i Iran przyjmują rosyjską propagandę za pewnik? Ja w to wątpię. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Cały Świat nie ma racji tylko Rosja 04.06.14, 18:44 wisi mi Rosja,brutalny imperializm USA mnie niepokoji Odpowiedz Link Zgłoś
romrus Cały Świat? 04.06.14, 23:04 spectronic napisał: > Nie zastanawia ciebie to? Xi Jinpinga z Narendra Modi tez nie zaproszono. Jak uwazasz, pochlastaja sie razem z Wolodia z rozpaczy? Lecz megalomanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Gula Kacapowi skacze, bo Putinusia lekceważą? 04.06.14, 23:35 szwampuch58 napisał: > Czesi i Słowacy nie chcą u siebie sojuszniczych wojsk ....maja "jaja" narody... A Putinuś przecież taki milusi, kochany, że ach, ach, ach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Spectronic do izolatki ! 04.06.14, 23:25 Co z tego, że nie zaproszono? To w sumie śmieszne grymasy "światowych potęg", bo jak nawet przyznaje Spiegel Rosja mimo, że nieobecna jest najbardziej ze wszystkich obecna, bo dyktuje tematy rozmów:-))). Zresztą Spiegel dalej pisze, że te dąsy i tak wkrótce pewnie się skończą, ponieważ bez Rosji nie da się rozwiązywać ważnych światowych problemów. Jakoś mam wrażenie, że zadbają o to Niemcy i Francja. Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Re: Do rozmowjak oskubac Ameryke 04.06.14, 23:36 i Zachod, najbardziej nadaje sie Nataniahu. Putin do tego sie nie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś