Dodaj do ulubionych

Dowody na odpowiedzialnosc pariasa za Boeinga

18.07.14, 17:26
Za Czasow soviet-unionu mozna bylo winic alkoholizm ale za epoki putinizmu juz sie da. Pozostaje tylko kretynizm ;)

Ponizej dow´d. Wypuszczony ze smyczy pies wojny kremla, ktory sie urwal, chwali sie zestrzeleniem. Usunął wpis ale na forach swiatowych spece wiedzą jak go odtworzyc.

dowod na strelkowa
web.archive.org/web/20140717155720/https://vk.com/wall-57424472_7256

a tutaj blog strelkova

i.imgur.com/fi4Zkx6.png
Obserwuj wątek
    • pijatyka Wyłgać już się nie da- za dużo śladów zostało, ale 18.07.14, 17:32
      ...zawsze można pójść na bezczela: "a strąciliśmy - i co nam zrobicie?"
      • zeitgeist2010 Re: Wyłgać już się nie da- za dużo śladów zostało 18.07.14, 17:38
        w ONZ trwa otwarte gnojenie Rosji

pokazuje BBC i AL Jazeera

-----------------------------------------------
        Dla mnie wynik jest rzeczą podrzedną. Najwazniejszy jest sam spektakl tak jak teatr albo opera z tym, ze w meczu pilkarskim nie znasz ostatniego aktu!
      • j-k nie zgadzam sie 18.07.14, 17:43
        pijatyka napisała:
        > ...zawsze można pójść na bezczela: "a strąciliśmy - i co nam zrobicie?"

nie zgadzam sie. jezeli samolot lecial na wysokosci ponad 10.000 m, nie wiedzieli nawet do czego strzelaja.
        mogli zalozyc , ze to samolot obserwacyjny, bo kto przy zdrowych zmyslach puszczalby nad terenem walk samolot cywilny ?
        • pijatyka Mam gdzieś z czym się zgadzasz lub nie - u mnie... 18.07.14, 18:14
          ...doktorku jesteś już (w końcu!) w wygaszonych...
          • j-k Mam cie rowniez gdzieś 18.07.14, 21:03
            pijatyka napisała:
            > ...doktorku jesteś już (w końcu!) w wygaszonych...

Mam cie rowniez gdzieś
            - w koncu nie do ciebie pisze, tylko do ogolu.

PS. po co sie odzywasz , jesli jestem na owej "liscie"

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
            • pijatyka Re: nie do ciebie pisze 18.07.14, 22:20
              Ale podpiąłeś się pod mojego posta; znajdź sobie inny obiekt adoracji.
        • yurek11111 j-k,chloopcze,.... 18.07.14, 23:27
          Moglbys sprecyzowac kto nie wiedzial do czego strzelal,bo to jest meritum....

j-k napisał:
          nie zgadzam sie. jezeli samolot lecial na wysokosci ponad 10.000 m, nie wiedzie
          > li nawet do czego strzelaja.
          > mogli zalozyc , ze to samolot obserwacyjny, bo kto przy zdrowych zmyslach puszc
          > zalby nad terenem walk samolot cywilny ?
    • zeitgeist2010 Nie masz moralnosci patrz tutaj po 0.36 18.07.14, 17:33

Dla mnie wynik jest rzeczą podrzedną. Najwazniejszy jest sam spektakl tak jak teatr albo opera z tym, ze w meczu pilkarskim nie znasz ostatniego aktu!
    • zeitgeist2010 w tej chwili jakis yurij sergeev w radzie bezp 18.07.14, 17:44
      czyta po angielsku tekst, ktory mu sprawia duzo trudnosci. Widac i slychac , ze ogarnela ich panika. Nie panują juz nad sytuacją

• zeitgeist2010 sorry, Sergeev jest reprezentantem Ukrainy 18.07.14, 17:49
        dlatego jego wypowiedz wydala mi sie dziwna w kontekscie oczekiwanej wypowiedzi przedstawiciela Rosji
    • ubiquitousghost88 Gaławu pacierał?... 18.07.14, 18:11
      Wg. ciebie Hitler nie był winny za Oradour, Lidice, Auschwitz, rzeź Powstania Warszawskiego?
      forum.gazeta.pl/forum/w,50,152065854,152068285,Cala_wina_po_stronie_USA.html
    • romrus Zadny dowody 18.07.14, 18:29
      zeitgeist2010 napisał:
      > dowod na strelkowa
      > web.archive.org/web/20140717155720/https://vk.com/wall-57424472_7256
      > a tutaj blog strelkova
      > i.imgur.com/fi4Zkx6.png

Strelkow nie ma ani bloga, ani konta w sieci Vkontaktie.
      I nigdy nie mial.
      Wielokrotnie oswiadczal, ze nikt nie ma prawa wypowiadac sie czy pisac w jego imeniu.

Istnieje tylko jeden nie publiczny forum, na ktorym on zostawia krotki relacji, ale i ten juz byl pare razy zlamany przez hakerow.

Wiarygodny sa tylko jego wywiady i oswiadczenia z wideo.
      • br0f Re: Zadny dowody 18.07.14, 18:39
        romus jak juz pisalem ludziskom rozum odebralo nikt jeszcze nie dotarl do miejsca katastrofy nikt nie zacza dochodzenia ktore jest fizyka a nie polityka nikt nie otworzyl czarnych skrzynek a juz idjoci "wiedza" wszystko
        • wojciech.2349 Re: Zadny dowody 18.07.14, 18:46
          br0f napisał(a):
          > romus jak juz pisalem ludziskom rozum odebralo nikt jeszcze nie dotarl do miejs
          > ca katastrofy nikt nie zacza dochodzenia ktore jest fizyka a nie polityka nikt
          > nie otworzyl czarnych skrzynek a juz idjoci "wiedza" wszystko
          ----------------------
          ... od lutego nad granicą ukraińsko-rosyjską na wysokości ok. 40 tys. km wiszą satelity obserwujące aktywność rosyjskiej armii i separatystów ...

www.tvn24.pl/nbc-news-satelity-usa-zobaczyly-atak-wiedza-z-jakiej-wyrzutni-wystartowal-pocisk,451058,s.html
          • br0f Re: Zadny dowody 18.07.14, 20:49
            juz wielokrotnie wystawialem ci diagnose . choroba sie rozwija. powiedz mi "logiku" na xooy to ruskim?
          • jorl Re: Zadny dowody 18.07.14, 20:59
            wojciech.2349 napisał(a):

> ... od lutego nad granicą ukraińsko-rosyjską na wysokości ok. 40 tys. km wiszą
            > satelity obserwujące aktywność rosyjskiej armii i separatystów ...

Jednak wojtus nic sie nie znasz. Na technice. I jako ze antyrosyjki jad zalewa Tobie mozg to i takie glupoty piszesz.
            Co to sa te satelity na tych ca. 40tys km nad powierzchia Ziemi?? To sa satelity majace ostrzegac przed atakiem nuklearnym. A ten mialby byc wykonany wielkimi kilkudziesiciotonowymi rakietami. One podczas stratu wydzielaja ogromna ilosc promieni podczerwonych i je z tej ogromnej wysokosci 40tys km widac. Jakby mialy byc wykrywane start rakiet jak Buk to by na Ziemi taki satelita widzialby mnostwo takich zrodel promieniowanie podczerwonego. Bo taki Buk jest duuuzo mniejszy jak miedzykontynetalne rakiety.
            Te satelity sa tylko do wielkich rakiet.
            Ladnie w takich informacjach jest zamazywane ogolne znane obrazy w swietle widzialnym znane tez z satelitow. Ale nie tamtych a z takich co lataja nisko nad Ziemia. Max 400km a nawet nizej. Wtedy odlegosc ich jest 100 razy mniejsza od powierzchni ziemi wiec i obrazy sa odpowiednio dobre. Sproboj wojtek dojrzec cos na odleglosc 1km i to samo z 10m, takie sa to proporcje.
            Ale te satelity z kolei nie moga wisiec mniej wiecej w jednym miejscu bo z uwagi na wysokosc orbity oblatuja Ziemie kilka razy na dobe. Takimi mozna wtedy dobrze zobaczyc zwlaszczy ze maja soczewki 2m albo i wieksze. I takimi mozna cos zobaczyc np. wyrzutnie itd. Z tym ze nie wisza dlatego USA jak i Rosja ma takowych wiecej.

Jak mozna drogi wojtusiu takie glupoty powtarzac? Nie wstyd Ci? Czy tez w imie antyrosyjskosci kazde klamstwo jest dobre? Dla Ciebie?

Pozdrowienia
      • walter622 Re: Zadny dowody 18.07.14, 19:04
        romrus napisał:

> Strelkow nie ma ani bloga, ani konta w sieci Vkontaktie.
        > I nigdy nie mial.

Owszem, ale medialne bydło, na które tego typu shit-info jest obliczone, o tym nie wie.

Lepszy numer:
        www.youtube.com/watch?v=NwtxBA1m9x8

Encoded date : UTC 2014-07-16 21:25:43 Tagged date : UTC 2014-07-16 21:25:43
        • adamusb Re: Zadny dowody 18.07.14, 20:15
          ruskim grunt pali się pod nogami, nawet towarzysz Świerczewski dał głos.
    • jk2007 wczesniej był Ił-76, dzis Boeing-777 18.07.14, 20:31
      mir-mag.livejournal.com/35836.html
      mir-mag.livejournal.com/71639.html#cutid1
      911tm.9bb.ru/viewtopic.php?id=407&p=22
    • jorl Re: Dowody na odpowiedzialnosc pariasa za Boeinga 18.07.14, 21:24
      zeitgeist2010 napisał:

> czyta po angielsku tekst, ktory mu sprawia duzo trudnosci. Widac i slychac , ze
      > ogarnela ich panika. Nie panują juz nad sytuacją

Juz Tobie radzilem drogi zg zajmuj sie zgloskami literkami ale juz sens zdan to dla Ciebie za wysoko. I po co Tobie to?
      Wlasnie teraz. Ladnie napisales ze amasador Ukrainy w RB ONZ byl bliski paniki. Bo co bylo z tym samolotem?
      Oczywiste jest ze Ukraina musiala zamknac, i to od kilku dni albo i kilkunastu, swoja przestrzen powietrzna co najmniej nad tymi wschodnimi terenami. Od dluzszego czasu lataja tam rakiety, samoloty spadaja. Zamknac byl ich psi obowiazek. Tego nie zrobila.
      Jakies gadanie ze samolot na wysokosci 10km mial byc bezpieczny jest bzdura. Zawsze moglo sie wydarzyc ze np. spadlo cosnienie w kabinie i wtedy musi leciec na wysokosci max 4km. A tam juz na tym terenie dziennie 2 samoloty byly zestrzelone.
      Jestem przekonany ze Amerykanie w tym palce maczali. Chcieli aby doszlo do jaiegos wypadku, to oczywiste. I niech mi tu nikt nie mowi ze moralnosc by im na to nie pozwolila. Moralnosc wladz jest tylko na pokaz, za zamknietymi drzwiami liczy sie tylko skutecznosc. A ta katastrofa jest na reke banderowcom czyli i Amerykanom bo oni banderowcow wykreowali i steruja.
      Rosjanin, tak slyszalem jako pierwsze pytanie w RB ONZ postwil dlaczego Ukraina kazala temu samolotowi tam leciec. To jest najwazniejsze pytanie. Za to kazanie jest Ukraina winna 100%.
      Ale dalej. Moze separatysci go zestrzelili bo mysleli ze to ukrainski a do nich grzeja ze wszystkiego co maja i slusznie, to wojna. Ale bardziej prawdopodobne jest ze Banderowcy go sami specjalnie zestrzelili. Bo takiej okazji juz zapewne nie mieliby. Bo jaki wariat dobrowolnie tam lecialby? Takich Malazyjczykow udalo im sie wposcic, moze w gazetach w Azji o Ukrainie malo pisza, ciemni ludkowie i sie dali wpuscic w maliny. Inni napewno by tam nie polecieli. Z Europy. OK Kaczynski, znany z odwgi moze by polecia, ale chyba sam by musial sterowac bo pilota by na taki lot nie znalaul.
      Co dalej? Bedzie propagandowa wojna ciekawie co USA bedzie opowiadac w obronie swoich banderowcow ale tak juz jest. Demokracje musza klamac, i robia to dobrze. To wynika z istoty systemu demokratycznego bo w koncu ludzie sa durnowaci w ogolu ale glosy durnowatych sie tak samo licza jak np. moj. Wiec durnowatym trzeba klamac bo prawdy i tak nie zrozumieja.

Pozdrowienia
      • zdybex Re: Dowody na odpowiedzialnosc pariasa za Boeinga 18.07.14, 21:28
        Wybrali sobie Króla czekoilady Jacyś debile
        AKról czekolady też jakiś debilny
      • jk2007 temat znany 18.07.14, 21:29
        vg-news.ru/n/110237
        • jorl Re: temat znany 18.07.14, 21:48
          Przejrzalem ten artykul i naturalnie Putin wie kto strzelal i Obama tez. Putin napewno, przeciez to sie dzialo z 50km od granicy z Rosja a Rosja napewno przeswietla wszystko co sie tam dzieje. I radarami i odbieraniem wszelkich sygnalow tam emitowanych. Nie tylko te Woronez radary ale tam lata A50 przy granicy. Ze strony Polski i Rumuni AWACKs NATOwski, troche ma dalej ale rosyjski ma obok.
          Obama bedzie bronil Banderowcow to jasne, bylo juz tak w Syrii jak Obamy powstancy strzelali gazami aby zwalic na Asada. Stare metody amerykanskie, nic nowego.

Pozdrowienia
      • gocha033 jorl - tylko jedno pytanie: 18.07.14, 21:33
        tekst merytorycznie niezly...
        - tylko, do licha, dlaczego tak jezyk polski kaleczysz ?
        ja w koncu jestem tez ponad 30 lat poza Polska...

J.K.

(nick j-k mi nie wchodzi)
        • jorl Re: jorl - tylko jedno pytanie: 18.07.14, 21:54
          gocha033 napisała:

> - tylko, do licha, dlaczego tak jezyk polski kaleczysz ?
          > ja w koncu jestem tez ponad 30 lat poza Polska...

Kalecze? Jak przed ponad 10 laty zaczelem pisac na forum kaleczylem bardziej. Zreszta moze pytanie jak kalecze. Bo jedna sprawa literowki ktore malo co poprawiam, mam ich sporo, wiem, kto chce niech sie domysli. Szyk zdania? Wiem ze mialem gorzej kiedys. Czasownik po niemiecku na koniec zdania.

Ty chyba dorabiales tlumaczeniami, ja zawodowo poruszam sie tylko w niemieckim.
          Jedyne to mowie chyba jakos tam chociaz dziewczyny juz mi mowily ze mozna poznac ze jakis polski dziwny. Sporo slow musze sie zastanowic jak po polsku, koncowki wtedy tez czasem mi nie wychodza, nie wiem.

Pozdrowienia
      • pijatyka O, nawet jorle się ożywiły... 18.07.14, 22:21
        Sytuacja musi być naprawdę poważna - raptem znów tyle dawno niewidzianych nicków ;->
        • jorl Re: O, nawet jorle się ożywiły... 18.07.14, 22:33
          pijatyka napisała:

> Sytuacja musi być naprawdę poważna - raptem znów tyle dawno niewidzianych nickó
          > w ;->

Dzisiaj piatek, wlasciwie jak juz jedyny dzien kiedy mam wieczorem chwilke czasu.
          A ze wydarzenie ciekawe to warto cos napisac. Bo po watkach i postach splywaja kaskady glupot.
          Pociesz sie pijaczyno wylacze sie znowu na kilka dni, musze pracowac, sport codziennie, w weekend dziewczyna. Na jutro i hotel i kochanka, 25 lat, zamowiona. Jak ja kocham kapitalizm! Mozna jak sie dobrze pracuje dobrze zarabiac a dziewczyny w takiej Polsce biede klepia wiec sie i sprzedaja. Masowo. Chcieliscie kapitalizmu to i dobrze.

Pozdrowienia
    • indeed4 FBI już w drodze na Ukrainę. 18.07.14, 21:35
      twitter.com/TygodnikWPROST/status/490198772820234241

czyli (jak mawia klasyk) - nu kacapki, koniec ciuciubabki :->
      • j-k nu, Chacholy jestescie matoly. 18.07.14, 21:39
        indeed4 napisał:
        > czyli (jak mawia klasyk) - nu kacapki, koniec ciuciubabki :->

nu, Chacholy - jestescie matoly.

- tego nie znasz ?
        • indeed4 Won, komusze ścierwo /bt. 18.07.14, 21:40
          • indeed4 EOT. 18.07.14, 21:40
            • j-k LOT. 18.07.14, 22:00
              ile razy, mam ci k... pisac, hloopcze, ze lataj LOT-em ?

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.

• j-k islamski belkot Indyka :) 18.07.14, 21:59
            dziaibnij dzialke koshera - to pomaga:
            stopsyjonizmowi.files.wordpress.com/2011/06/wodka.jpg
    • zeitgeist2010 Kolejne twarde fakty 20.07.14, 16:47
      Obszar katastrofy, ok 15 km w formie owalu, oraz trzeba to powtarzac , teatr haniebnej zbrodni na 298 doroslych i 80 dzieciach, jest pod kontrola pro-rosyjskich separatystow.

NIE zolnierzy Usa , NIE sluzb Ukrainy.

Pro-rosyjscy separatysci , lokalni bandyci , agenci rosyjscy odpowiedzialni sa za:

- niedopuszczenie do miejsca katastrofy funkcjonariuszy miedzynarodowych OSCD

- kradziez pieniedzy, kart kredytowych, komputerow ofiar

- kradziez 2 skrzynek z nagraniami lotu

- uprowadzenie ok 30 zwlok, podejrzewamy, ze nosily one slady ran spowodowanych kulkami z Buka

- resztki pocisku Buka ktory spowodowal katastrofe

- resztki samolotu, ktore nosily slady pocisku buka

• br0f Re: Kolejne twarde fakty 20.07.14, 16:53
        odebralo ci rozum zeitgy zupelnie. wypluwasz z siebie emocje z zupelna pogarda dla fizyki wydarzen. nie chcesz znac prawdy bo juz wydales wyrok
        • felusiak1 fizyka wydarzeń? co to takiego? 20.07.14, 17:11
          brof, propagandzisz nieudolnie.
          zadajesz idiotyczne pytanie, "jaką korzyść mieliby z tego rosjanie". a jaką mieli zestrzeliwując Korean Air 007? Jaka korzyść mieli amerykanie zestrzeliwując irańskiego airbusa?
          To są kosztowne pomyłki. Zbiegi okoliczności. Ci, ktorzy wystrzelili rakietę nie wiedzieli do czego strzelają. No i zakładasz, ze operatorzy wyrzutni maja wszystkie potrzebne dany do identyfikacji celu. Zakładasz też, ze czarne skrzynki wyjaśnią kto strzelał, kiedy strzelał i dlaczego i masz niepohamowaną nadzieję, ze wskażą na "banderowców".
          Już wskazały. Na rosyjskiej wikipedii stoi napisane, ze zestrzelili banderowcy.
          • br0f Re: fizyka wydarzeń? co to takiego? 20.07.14, 17:32
            felusiak ograniczasz siebie do do wlasnych konkluzji
            jak mogli nie wiedziec do czego strzelaja jesli naprawde strzelali bo ty zalorzyles juz ze strzelali i ze byli to ruscy. chlopie jesli nawet to prawda ze samolot dostal od jakiegos Buka ukrainskiego czy ruskiego to jest to skomplikowana operacja trzeba pierwsze wiedziec co leci ( a przeciez mogl leciec sam Putin) trzeba decydowac czy cel jest grozny bo nie ma sensu ujawniac swojej pozycji szczegolenie gdy kontroluje sie terytorium troche wieksze od znaczka pocztowego. czarne sprzynki pomoga ustalic paramerty lotu i rozmowy zalogi z ziemia. eksperci powinni powiedziec co bylo przyczyna wypadku bomba czy rakieta. jak mozna rzeczywistosc wiginac tutaj
            do koreaiskiego samolotu ruscy sie przyznali po zestrzeleni iranskiego airbusa nastapil koniec wojny z irakiem w tym przypadku trudno mowic o pomylce , juz pisalem radary sa w stanie ustalis typ samolotu i intencje na bazie analizy trjektorii lotu. czy ty wiesz jak funkcjonuje system buk?co zbiera informacje? co je przetwarza ? jaka jest struktura dowodzenia?
            powiedz mi felusiak po co strzelac do samolotu na wysokosci 33000 stop lecacego do rosji tak blisko ruskiej granicy ze nie jest on w stanie zejsc na wysokosc na ktorej jest grozny. i ty w=felusiak podpierasz sie wikopedia wiedzac ze kazdy moze wpisac tam kazde gowno.
            • felusiak1 Re: fizyka wydarzeń? co to takiego? 20.07.14, 17:50
              W tej chwili nie ma wątpliwości, ze strzelali separatyści którzy są klientami putina. to on robi rozgardiasz na ukrainie i tylko on może to zakończyć w mgnieniu oka.
              rozmowy pilotów z ziemią są znane a czarne skrzynki pokażą rozmowy pomiedzy pilotami w kabinie. loty są monitorowane radarem i każdy samolot co chwila wysyła SQUAWK informujacy o kierunku, pułapie, szybkości.
              Sowietom zabrało dużo czasu zanim przyznali się do zestrzelenia. Zrobili to kiedy Jane Kirkpatrick odtworzyła nagrania pomiedzy pilotem i jego dowództwem w Radzie Bezpieczeństwa ONZ.
              Czasem jest tak, ze nie kontroluje się sytuacji, którą się kontroluje.
              • br0f Re: fizyka wydarzeń? co to takiego? 20.07.14, 18:10
                copentalo ciebie zupelnie powtarzasz to sama mantre
                "W tej chwili nie ma wątpliwości, ze strzelali separatyści którzy są klientami putina."
                czy do ciebie nie moze dotrzec ze samolot nie spada bo ktos jest klijentem kogos. tylko dlatego ze ze stalo sie cos co tylko fizyka moze wyjasnic . juz tobie i innym przypomionalem jak xoojano 10 lat temu i co i nic irak jest duzo lepszym panstwem bez sadama

hlopie juz ci mowiolem wielokrotnie nieodrzucanie bullshitu propagandowego nie stoi w sprzecznosci z robieniem pieniedzi . mozesz dale domy sprzedawac i mozesz wypie...c tv z zajac sie czyms innym

jeszcze raz poco strzelac do samolotu ktory jest na 33000 stop i za kilka minut bedzie nad rosja?
                nie intryguje cie to?
            • indeed4 Czego Kremlin znów nie zrozumiał? 20.07.14, 17:58
              - Źródło w operacyjnym dowództwie "Jug" ("Południe") oświadczył, że strzał do samolotu malezyjskich linii lotniczych został oddany z terenu zajętego przez separatystów i rosyjskich najemników - poinformował Jurij Butusow, redaktor naczelny portalu censor.net.

Według informacji Butusowa, trasa malezyjskiego samolotu przebiegała obok trasy ukraińskiego wojskowego samolotu transportowego Ił-76, który leciał z ładunkiem dla zablokowanych przez rebeliantów ukraińskich żołnierzy.

Ukraińskie źródło w Ministerstwie Obrony Ukrainy przypuszcza, że separatyści strzelili do samolotu pasażerskiego w wyniku błędu.
              • br0f Re: Czego Kremlin znów nie zrozumiał? 20.07.14, 18:39
                i ten il 76 mial robic zrzuty zaopatrzenia z 10 km? gdze cie lecza?
                • indeed4 Durniu. 21.07.14, 01:23
                  A kto ci powiedział, że zrzuty robi się z wys. 10 km?! Stuknij się w łeb i najpierw myśl, a potem pisz.

EOT.
                  • br0f you crazy fuck 21.07.14, 02:07
                    jak lecial nisko to nie mogli go polmylic z tym na 10 km. powiedz mi fucku jeden po co mieli strzelac do samolotu lecacego do rosji na 10 km bardzo blizko granicy przecierz to nie mogl byc zaden ukrainski samolot wojskowy. radze ci poczekac na wynik dochodzenia
                    • indeed4 Ile masz kremlowski tumanku IQ? 21.07.14, 13:31
                      grzej na korepetycje do przedszkola - nawet 5 letnie dziecko ci uświadomi, że samolot transportowy leci na innej wysokości i dokonuje zrzutów na innej (tuż przed zrzutem obniża lot)

Wszystko na temat, bo nie mam czasu na dyskusje z kolejnym putinowskim debilem z FŚ.
                      • indeed4 EOT. 21.07.14, 13:31
      • romrus To sa twarde fakty, czy ... 20.07.14, 17:03
        ...kolejny belkot bez zadnych podtwierdzen?

zeitgeist2010 napisał:
        > Obszar katastrofy, ok 15 km w formie owalu, oraz trzeba to powtarzac , teatr ha
        > niebnej zbrodni na 298 doroslych i 80 dzieciach, jest pod kontrola pro-rosyjski
        > ch separatystow.

8, a nie 80.
        Co zmenia faktu, ze to wielka tragedia.
        Lista pasazerow:
        i2.cdn.turner.com/cnn/2014/images/07/19/mh17.paxcrew.manifest.docx.pdf?hpt=hp_t2

> Pro-rosyjscy separatysci , lokalni bandyci , agenci rosyjscy odpowiedzialni sa
        > za:
        >
        > - niedopuszczenie do miejsca katastrofy funkcjonariuszy miedzynarodowych OSCD

Czyste klamstwo:
        www.youtube.com/watch?v=-NMw8IvFR_4
        www.youtube.com/watch?v=LnC7dm4Fo8k

> - kradziez pieniedzy, kart kredytowych, komputerow ofiar

Dowody masz?
        Belkot bez podtwierdzen, chociaz nie wykluczam taka mozliwosc.

> - kradziez 2 skrzynek z nagraniami lotu

Dowody masz?
        Belkot.

> - uprowadzenie ok 30 zwlok, podejrzewamy, ze nosily one slady ran spowodowanych
        > kulkami z Buka

Dowody masz?
        Belkot.

> - resztki pocisku Buka ktory spowodowal katastrofe

Dowody masz?
        Belkot.

> - resztki samolotu, ktore nosily slady pocisku buka

Leza na miescu.
        • walter622 Re: To sa twarde fakty, czy ... 20.07.14, 17:15
          romrus napisał:

> Dowody masz?
          > Belkot.

A po kiego dowody ???
          Oni nawet nie są w stanie skomentować coś takiego :
          Encoded date : UTC 2014-07-16 21:25:43 Tagged date : UTC 2014-07-16 21:25:43
    • zeitgeist2010 Kolejna superkompromitacja P-a 20.07.14, 17:04
      Jego slowa: „Za katastrofe odpowiedzialne jest panstwo, nad terytorium ktorego rozbil sie samolot”.

Czyli za katstrofe smolenską odpowiedzialna jest ... Papua Nowa Gwinea ;)

I love those moments!

Solche Repliken schmecken besser als fränkisches Schweinebraten!!!!
    • zeitgeist2010 przelacz na tour de france 20.07.14, 17:06

mundial sie skonczyl. ale kolarze ich zastapili
      • br0f Re: przelacz na tour de france 20.07.14, 17:44
        tak to zeidgy funkcjonuje
        1 masz teorie w tym przypadku latwo bo to ruscy
        2dobieranie dowodow potwierdzajacych teorie
        • zeitgeist2010 laufende Fortbildung - further education, 20.07.14, 18:05
          br0f napisał(a):

> tak to zeidgy funkcjonuje
          > 1 masz teorie w tym przypadku latwo bo to ruscy
          > 2dobieranie dowodow potwierdzajacych teorie

nigdy nie mam teorii ale mam ogromna wiedze, aktualne Fortbildung - further education, historyczne doswiadcznie (przezylem i doswiadczylem na wlasnej skorze PRL, DDR, RFN, chiny, brazylie, cube, wegry, austrie, Hiszpanie franco, portugalie Caetano etc, dar wyjatkowej obserwacji i precyzyjnie wytrenowany mozg, ktory funkcjonuje krytycznie i analitycznie.

Od dzisiaj popieram kazdy wątek, ktory nie jest rosyjski a ogolnoswiatowy bez smrodu propagandy./20/lipiec/july 2014
          • br0f Re: laufende Fortbildung - further education, 20.07.14, 18:13
            i te linguistyczne zdolnosci i wiedza kwalifikuja cie do ustalania co sie stalo z samolotem?
            powiedz mi zeidgy po co strzeac do samolotu ktory jest na 33000 stop i za pare minut bedzie nad rosja? czy lingwistyka ma na to odpowiedz?
    • zeitgeist2010 wielki Zbig przemawia na CNN 20.07.14, 17:57
      Nawoluje do powolania trybunalu przecwko tej zbrodni wojennej.

Postawic przed nim mordercow 298 niewinnych ludzi. Jezeli Putin nie jest winny to niech powie, kto naduzyl Buka. To jego szansa , (zeby zmyc farbe pariasa). – Redemption.

Prezydent USA dal przyklad. Liderzy europejscy powinny pojsc w jego slady.

A tu hollande dupek dzwący sprzedaje bron dla Rosji!!, Angela Merkel juz zapomniala, jak rozmawial z Rosja Konrad Adenauer etc.

Obama powinien wykazac silniejsza „promotion” = zaangazowanie i dynamike (wiecej Reagana) dla swojej linii i „ascertion” = upartosc (wiecej Clintona i Nixona).

Putin otwarl puszke pandory z nacjonalizmem. (wczesniej zrobili to juz Serbowie)
      • br0f Re: wielki Zbig przemawia na CNN 20.07.14, 18:15
        nikt nie ma dowodow na to co sie stalo , bo gdyby mial byloby o tym na pierwszych stronach gazet ty jako lingwista powinienes dostrzec z latwoscia jak zmienia sie kierunek wscieklej poropagandy
        • br0f Re: wielki Zbig przemawia na CNN 20.07.14, 18:16
          cale tz dowody sprowadzaja sie do powtarzania mamy niezbite dowody
          • zeitgeist2010 Wielki Zbig Wielki strateg 20.07.14, 19:35
            dupka dzwąca Angela kontynuuje zdradziecką polityke energetyczną dupka dzwącego Gerharda Schroedera, ktory wyprzedal niemiecka energie do KGB.

Dupek dzwący Cameron zamienil londynskie City na rosyjskie Las Vegas.

Te dupki dzwące muszą sie opamietac.

My, europejscy wyborcy musimy im przypomniec, ze nie po drodze nam ze Stalinami, Hitlerami i Putinami.

Chcemy w spokoju isc na ryby i mecz pilkarski.
            • br0f Re: Wielki Zbig Wielki strateg 20.07.14, 20:20
              przeciez igrzysk i chleba nie brakuje tych na gorze opia dolow nie interesuje
            • mrs.courvoisier Chcemy w spokoju isc na ryby i mecz pilkarski 21.07.14, 02:11
              a kto ci przeszkadza? Putin eta wybornyj rybak i kibic. Unlike Obama ;)
    • felusiak1 dziegciu się napij, romrus 20.07.14, 18:23
      mówisz zestrzelili legalnie. Nawt nie wiedzieli do czego strzelaja. Samolot był w sowieckiej przestrzeni powietrznej przez ponad godzinę. pilot wiedział ,że strzela do B747 ale nie poinformował dowództwa, które było niezainteresowane. Do tego trzeba dodać, że sowieci zaprzeczali "legalnemu" zestrzeleniu przez 6 dni.
      Amerykanie zestrzelili irański samolot i przyznali się w 20 sekund.
      To są tragiczne pomyłki. Wasza, romrus wynikła z zaniechania weryfikacji a amerykańska z mylnego odczytu sygnału radarowego z irańskiego samolotu.
      • br0f Re: dziegciu się napij, romrus 20.07.14, 18:25

jeszcze raz po co strzelac do samolotu ktory jest na 33000 stop i za kilka minut bedzie nad rosja?
        nie intryguje cie to?
        • felusiak1 Re: dziegciu się napij, romrus 20.07.14, 18:50
          intryguje mnie twoja głupota brof. co ty chcesz powiedzieć? że do samolotu nikt nie strzelał? że strzelali ukraińcy? a może to była bomba?
          chcesz powiedzieć, że jeśli strzelano to strzelcy doskonale wiedzieli do czego strzelaja?
          zadaj to pytanie romrusowi w sprawie lotu 007 1 września 1983. Czy nie intryguje go fakt, ze samolot był na minutę id opuszczenia sowieckiej przestrzeni powietrznej na wysokości 35000 stóp.
          • br0f Re: dziegciu się napij, romrus 20.07.14, 19:26
            z charakterystyczna dla ciebie zdolnoscia faryzejska do dielenia wlosa na czworo unikasz odpowiedzi po co strzelano do samolotu lecacego na wysokosci 10 km z intecja przekroczenia ruskiej granicy. ja rozumiem ze mieszasz samolot koreanski by przez association obwinic ruskich. jednoczesnie zapominasz jak poweel xoojal publike wymachujac w onz fiolka z proszkie do prania. zapomniales wygodnie o noworodkach wyrzucanych z inkubatorow , o mobilnych fabrykach BMR nawet zapomniales o tym ze irak jest dzis panstwem duzo lepszym od iraku sadama.

dale nie masz na nic dowodow poza kawalkami samolotu pokazywanegow telewizorni.
      • romrus Sam sie napij, felus 20.07.14, 18:45
        felusiak1 napisał:
        > mówisz zestrzelili legalnie. Nawt nie wiedzieli do czego strzelaja. Samolot był w sowieckiej przestrzeni powietrznej przez ponad godzinę. pilot wiedział ,że strzela do B747 ale nie poinformował dowództwa

Legalnie.
        Poinformowal i dostal rozkaz zestrzelic.
        To jest faktem.

> Amerykanie zestrzelili irański samolot i przyznali się w 20 sekund.

Przestan klamac, jak wynajety.
        Zestrzelili w 1988, a kompensacje zgodili sie wypalic w 1996.
        Troche za dlugo wam 20 sekund potrwalo.

> To są tragiczne pomyłki. Wasza, romrus wynikła z zaniechania weryfikacji a amer
        > ykańska z mylnego odczytu sygnału radarowego z irańskiego samolotu.

Qwa, "mylnego odczytu", wstydu nie macie ani ty, ani twoj rzad.

Airbus - dlugosc 55 m, szkrzydla 45 m.
        F-14, z ktorym niby go pomylil hipokryci, - dlugosc 19 m, szkrzydla 19 m.

Az taki goowenny sprzet macie na swoich okretach, ze da sie pomylic dlugosc o 3 razy?

Daj sie siana.

Z litosci nie wspominam, ze oszukaliscie caly Swiat z BMR Saddama i do tej pory rzniecie glupa w tym temacie.
        • felusiak1 Re: Sam sie napij, felus 20.07.14, 19:32
          poduczył byś się zamiast pluć głupoty.
          dowódca okrętu mylnie odczytał squawk sygnal jako IFF Mode II czyli wojskowy a nie Mode III cywilny. Próbował zkontaktować się z samolotem 7 razy na kanale wojskowym i 3 razy na cywilnym chociaż to bez znaczenia bo airbus nie był wyposażony do odbierania sygnału militarnego a cywilny jest do wszystkich samolotów wobec czego załoga nie wiedziała, ze jest skierowany do nich.

romrus napisał: a kompensacje zgodili sie wypalic w 1996
          A wy romrusy do dzisiaj nie zapłaciliście nawet drewnianej kopiejki.
          U was zawsze winny jest ktoś inny ale nigdy WY.
          • br0f Re: Sam sie napij, felus 20.07.14, 19:41
            jestes beznadziejny romus ci tlumaczyl roznice geometryczny moj znajomy szkot ktory kiedys sluzyl w brytyjskiej marynarce byl na tym krazowniku i sam nie wierzy w przypadek oczywiscie nie ma dowodow tak jak ty
          • romrus Re: Sam sie napij, felus 20.07.14, 20:12
            felusiak1 napisał:

> dowódca okrętu mylnie odczytał squawk sygnal jako IFF Mode II czyli wojskowy a nie Mode III cywilny. Próbował zkontaktować się z samolotem 7 razy na kanale wojskowym i 3 razy na cywilnym chociaż to bez znaczenia bo airbus nie był wyposażony do odbierania sygnału militarnego a cywilny jest do wszystkich samolotów wobec czego załoga nie wiedziała, ze jest skierowany do nich.

Bylesz na pokladzie czy zresz papke z mediow?
            Raz jeszcze, jeden samolot mial 55 m dlugosci, ten z ktorym w/g oswiadczen wasego rzadu pomylili - 19 m.

Przestan klamac, hipokryto.

> romrus napisał: a kompensacje zgodili sie wypalic w 1996
            > A wy romrusy do dzisiaj nie zapłaciliście nawet drewnianej kopiejki.

Nie zaplacili, bo nie museli placic.
            Samolot byl zestrzelony zgodnie z prawem w naszej przestrzeni powietrznej.

To wy sie wp@dalacie we wszystko co sie da i co sie nie da za 10 000 km. od waszych granic.

Sklamalesz o 20 sek., ktory trwali 8 lat, a teraz sie wykrecasz jak wegorz.
    • ubiquitousghost88 anal_lizer niczewo nie ponjał... 22.07.14, 12:29
      "NIE WOLNO GMERAĆ PRZY IMPERIUM ROSYJSKIM"

Ponjał, kanalia, ili żełajesz jeszczo pa rzopi?
    • ubiquitousghost88 skaczesz jak wesz na grzebieniu... 22.07.14, 14:00
      Wyżej buka nie podskoczysz...
    • jk2007 ukranskie Su-27 a Boeing 22.07.14, 14:11
      Malaysia Flight MH17 May Have Been Escorted By Ukrainian Su-27 Fighter Jets
      www.businessinsider.com/source-malaysia-flight-mh17-was-being-escorted-by-ukrainian-su-27-fighter-jets-2014-7

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka