Dodaj do ulubionych

Nie wiem o co chodzi i czy to wazno...

22.07.14, 23:19
Ale w tej chwile w centrum Kijowa,przy budynku administracji Prezydenta,zebral sie bardzo agresywny tlum,ktory z minuty na minute powieksza sie.
Prawdopodobnie banderowcy beda zadac wiecej krwi.Bo oni maja zamiar walczyc do ostatniego Ukrainca o swoja Ukraine.

Obserwuj wątek
    • eva15 Re: Nieważno. Won. 22.07.14, 23:37
      Masz rarcję, jeśli ktoś odpowiada za los Palestyńczyków to tylko Putin. To oczywista oczywistość.

W Bawarii krowy mało coś ostatnio mleka dają, rozpętała się więc w internecie dyskusja światłych bawarskich vigilów, czy to nie jest wina Putina.
      Ustalili, że tak. Trudno się z nimi sprzeczać.
    • eva15 Re: Nie wiem o co chodzi i czy to wazno... 22.07.14, 23:40
      Ja jestem ciekawa, co powiedzą rodziny ukraińskie na zarządzoną powszechną (niby na razie częściową) mobilizację ich synów, mężów i ojców.
      • igor_uk A czy zauwazyla,Ewa, 22.07.14, 23:45
        ze ja o tej mobilizacji pisalem juz w niedziele?
        forum.gazeta.pl/forum/w,50,152112233,152112939,Re_A_tym_czasem_w_Paryze_pod_Ambasadom_Ukrainy_.html
        Totak,Ewa,dla moich wielbiciele,ktore caly czas twierdza,ze ja klamie.
        A co rodziny powiedza?
        Na zachodniej Ukrainy pala listy mobilizacyjne:
        rusvesna.su/news/1406058830
        • nie-tak Re: A czy zauwazyla,Ewa, 22.07.14, 23:49
          O powszechnej mobilizacji na Ukrainie pisaly kazde zachodnie media, malo ktory Ukrainiec wierzy ze MH17 zostalo zestrzelone przez Rosje, na zachodnich forach pisza ze zrobil to rezim kijowsko-amerykanski.
          Powszechna mobilizacja - ZEMSTA ZA CZARNE SKRZYNKI.
        • eva15 Re: A czy zauwazyla,Ewa, 22.07.14, 23:50
          W niedzielę to ja trochę balowałam:, nie wszystko zauważałam na forum.

Zobaczymy,na ile te palenia będą masowe i skuteczne. Tego naprawdę jeszcze nie wiemy.
    • walter622 Re: Nie wiem o co chodzi i czy to wazno... 22.07.14, 23:52

1igor-uk napisał(a):

> Ale w tej chwile w centrum Kijowa,

Jedną z przyczyn jest reakcja na nadaną dziś wypowiedź J. Biriukowa ( na YT znajdziesz).
      Wczoraj przebił się z południowego "kotła" wywożąc ponad 70-u rannych.
      • igor_uk Walter. 23.07.14, 00:02
        ja ta wypowiedz juz podrzucilem na forum:
        forum.gazeta.pl/forum/w,50,152172114,152184539,Ewa_o_sytuacji_na_froncie_.html
        • walter622 72 23.07.14, 00:14
          Dziś na majdanie jeden z 72-giej opowiadał o tym jak tych co się uratowali
          z pogromu pod Zielonopolem władowali do psychiatryka by nie siali defetyzmu.
          Wcześniej ich przesłuchiwano na okoliczność "porzucenia broni".
          No, a dziś chyba 25 i 79 przestały istnieć.
        • eva15 Re: Walter. 23.07.14, 00:31
          Igor, dzięki, właśnie oglądam ten filmik.
    • ossey Re: i maja racje 23.07.14, 00:03
      ruskich na powroz i na pal....
      A ty ruski pacholku moglbys isc do band Putina...moze bys poczul kolek w swojej d....
      • boavista4 Re: jak o manifestacjach to i o antsemirtyzmie 23.07.14, 00:25
        mowie nienawisci,
        www.dailymail.co.uk/news/article-2701365/Anti-Semitic-attacks-rise-Europe-German-French-Italian-foreign-ministers-condemn-growing-hostility-against-Jews-wake-Gaza-conflict.html?ito=social-facebook
        • marsaqua Re: jak o manifestacjach to i o antsemirtyzmie 23.07.14, 00:30
          oni potepiaja rzekomo "antysemickie" sentymenty w Europie, a ani slowa o israelskich zbrodniach holokaustu popelniach na Palestynczykach. To znamienne dla zaklamanej I falszywej Europy. Najwiekszymi antysemitami (bo zbrodniarzami) sa izraelczycy eksterminujacy semitow Palestynczykow.
          • boavista4 Re: jak o manifestacjach to i o antysemirtyzmie 23.07.14, 00:37
            dla nich antyzemityzmem jest krytyka mordu w gazie, zlodziejstwa banksterow, wojen na BW i ic talmudycznych wymyslow.
    • eva15 Re: Nieważno. Won. 23.07.14, 00:27
      Sorry, ale w każdym temacie szukasz winy Putina. Trudno to za każdym razem uznawać za żart. Bardziej to wygląda na obsesję:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka