Dodaj do ulubionych

Skansen "Forum Świat"

24.08.14, 20:14
Tyle rzeczy dzieje sie na świecie. Trzęsienia ziemi, odcinanie głów, strzelaniny na balach, zima w sierpniu, wybuchy wulkanów a tu w skansenie temat jest tylko jeden. ten sam od ponad 8 miesiecy.
pełna izolacja od swiata chociaż świat w nazwie.
Obserwuj wątek
    • wojciech.2349 Re: Skansen "Forum Świat" 24.08.14, 20:21
      Pisałem na różnych forach. Wybrałem to forum bo
      pisali tutaj ludzie z całego świata i najmniej kłamali.

Jednak przybyli tutaj koczownicy ze wschodu i nie wiadomo
      kiedy zmienią miejsce koczowania.
    • romrus "Tyle rzeczy dzieje sie na świecie" 24.08.14, 20:27
      felusiak1 napisał:
      > Tyle rzeczy dzieje sie na świecie. Trzęsienia ziemi, odcinanie głów, strzelaniny na balach, zima w sierpniu, wybuchy wulkanów a tu w skansenie temat jest tylko jeden. ten sam od ponad 8 miesiecy.

Odcinanie glow amerikanskim dziennikarzom przez finansowanych z USA wojownikow o demokracje w Syrii wcale mi nie cieszy. Szkoda czlowieka, bo on akurat na to nie zasluzyl w zaden sposob, pod warunkiem ze nie glosowal na prezydenta USA.

Co do reszty, to interesuja mi wulkany, a szczegolnie Yellowstone.
      Konkretnie - kiedy on w koncu j@bnie.
      • ukos Ciekawe kiedy meteoryt pierdyknie w Moskwę 24.08.14, 21:02
        romrus napisał:

> interesuja mi wulkany, a szczegolnie Yellowstone.
        > Konkretnie - kiedy on w koncu j@bnie.

Taki jak tunguski. Co też by niebożęta zrobiły bez ukazów centrali.
        • romrus Przeciez prawie juz:-) 24.08.14, 21:44
          ukos napisał:
          > Ciekawe kiedy meteoryt pierdyknie w Moskwę
          > Taki jak tunguski. Co też by niebożęta zrobiły bez ukazów centrali.

Mozeme po prostu nie zauwazyc:-)
          www.youtube.com/watch?v=qQoqnPlG7NE
      • pijatyka Ruskiemu debilowi wydaje się, że erupcja 24.08.14, 22:01
        ...kaldery Yellowstone będzie problemem jedynie dla jankesów...
        • romrus Debile, przezylem problemy z Eyjafjallajökull... 24.08.14, 23:09
          pijatyka napisała:
          > ...kaldery Yellowstone będzie problemem jedynie dla jankesów...

...ktory mi zlapal w Helsinkach po droge do Wloch.
          Dalem sie rady, wycofalem sie do Rosji taksowka, a potem ruszylem do Wloch samochodem.
          To ty bedziesz mial problem, bo cie nie zaplaca 10 centow za twoi debilny posty w smieciowych watkach z przed 10 lat. Bedziesz dalej srac za frico.

A my co naimniej bedzieme mieli ladny fajerwerk:-)
          • pijatyka Re: przezylem problemy z Eyjafjallajökull 26.10.14, 22:38
            ...aż przyszła kryska na sromruska ;-P
      • przyjacielameryki Re: "Tyle rzeczy dzieje sie na świecie" 25.08.14, 09:06
        romrus napisał:

> Co do reszty, to interesuja mi wulkany, a szczegolnie Yellowstone.
        > Konkretnie - kiedy on w koncu j@bnie.

A mnie interesuje, kiedy twoja bolszewicka łepetyna pie. . . . . . . lnie!
    • nie-tak Re: Skansen "Forum Świat" 24.08.14, 20:40
      felusiak1 napisał:

> Tyle rzeczy dzieje sie na świecie. Trzęsienia ziemi, odcinanie głów, strzelanin
      > y na balach, zima w sierpniu, wybuchy wulkanów a tu w skansenie temat jest tylk
      > o jeden. ten sam od ponad 8 miesiecy.
      > pełna izolacja od swiata chociaż świat w nazwie.
      -----------------------------------------
      Wietnam, Irak, Afganistan, Ukraina, Bliski Wschod, Jemen, USA i wiele innych (przeszlo 100) punktow zapalnych gdzie neokoni zza oceanu maja udzial w celu siania niezgody jak i podburzania do wojen i niepokoi w imie wyzyskow narodow jak i grabienia ich mienia.
      Jeszcze watpliwosci?
      Chcielibysmy by na swiecie panowal spokoj bez udzialu "swiatowego policjanta"!!!
      Psychologen sagen uns, dass Menschen (und Länder?) auf andere projizieren was sie bei sich selbst nicht sehen werden wollen. Andere tragen unseren „Schatten“, wenn wir ablehnen ihn anzuerkennen. Wir verleihen anderen all die Charakterzüge die wir zurückschrecken, bei uns selbst zuzugeben.
      • des4 Re: Skansen "Forum Świat" 24.08.14, 20:45
        najnowszy film Stevena Seagala...
    • remez2 Re: Skansen "Forum Świat" 24.08.14, 21:17
      felusiak1 napisał:

> Tyle rzeczy dzieje sie na świecie. Trzęsienia ziemi, odcinanie głów, strzelanin
      > y na balach, zima w sierpniu, wybuchy wulkanów a tu w skansenie temat jest tylk
      A wszystko toczy się zgodnie ze schematem:
      Pójdziemy na ryby?
      Nie mam czasu bo idę na ryby.
      A szkoda, bo poszlibyśmy na ryby.
    • igor_uk Felus,a ty nadal beczesz? 24.08.14, 21:43
      Zaloz ciekawy watek,chociazby o dupy Marii,tylko nie becz,badz facetem.
    • pijatyka Nalot kacapich trolli + gó...ana moderacja 24.08.14, 22:03
      I już się można rozkoszować ;->
      • igor_uk Zapijaczone przyglupy zasrali forum. 24.08.14, 22:06
        Udaja Polakow,a czy sa nimi?
        • pijatyka Re: Udaja Polakow, a czy sa nimi? 24.08.14, 22:17
          To forum osiągnęło już taki poziom, że taki ruski wypierdek spokojnie może tu wystawiać certifikaty polskości LOL
          • igor_uk Odstaw jabola,pijazczynko. 24.08.14, 22:23
            Bo zarzygales sie sam i zarzygales forum.
    • markvanreesk Re: Skansen "Forum Świat" 24.08.14, 22:52
      felusiak1 napisał:

>
      Czy nie widzisz felusiak1 ze na tym forum toczy sie walka propagandowa pomiedzy zwolennikami faszyzmu na Ukrainie a zwolennikami powstancow w Donbasie walczacych o wolnosc i niezaleznosc.Poziom tej walki nie jest wysoki.Wystepy zwolennikow faszystow maja odmienny efekt od zamierzonego,niestety wystepy zwolennikow wolnosci od faszyzmu tez nie sa najwyzszego lotu. W sumie Wybiorcza ma to na co pozwala .Mnie zamkneli 4 blogi fotograficzne z linkami do moich fot na flickrze bo ponoc za bardzo sie pozycjonowalem a site do ktorych byly linki nie dosc ze gratis to jeszcze sie reklamowaly.Nie ma litosci dla przeciwnikow faszyzmu !
      • boavista4 Re: Skansen "Forum Świat" 24.08.14, 23:16
        Felus trolus
        • nie-tak Re: Skansen "Forum Świat" 24.08.14, 23:19
          boavista4 napisał(a):

> Felus trolus
          -------------------------
          Dziadek nie otrzymuje uznania na forum, placze jak zawsze skamlac o litosc jak i wyrozumienie.
          Psychologen sagen uns, dass Menschen (und Länder?) auf andere projizieren was sie bei sich selbst nicht sehen werden wollen. Andere tragen unseren „Schatten“, wenn wir ablehnen ihn anzuerkennen. Wir verleihen anderen all die Charakterzüge die wir zurückschrecken, bei uns selbst zuzugeben.
    • jane-panzram Re: Skansen "Forum Świat" 25.08.14, 05:20
      No jak nie, jak tak?
      Ja bym dowiedziała się chętnie czegoś o tym "Państwie Islamskim", ale tak zaśmiecone jest to forum, że temat zginie w tym wysypisku.

No szlag by te ruskie trole trafił.
      • igor_uk Jane,popatrz na liste watkow.. 25.08.14, 09:11
        i zwroc uwage na zalozyciele.Zdecywana wiekszosc tych,co zakladaja watki o Rosji i Ukrainie,mozesz smialo zaliczyc do rusozercow,a co za tym idzie,to nie ruskie trolle zasieraja forum,a tylko polsko-zydowskie.I to ich powienien szlag trafic.
        • jane-panzram Re: Jane,popatrz na liste watkow.. 25.08.14, 10:57
          Ławrow za godzinę będzie mieć konferencję nt. Ukrainy.

Rosja wyśle drugi konwój humanitarny

Nie napisze o tym, bo tyle wątków, że piorun by to strzelil

Acha, chciałam ci powiedzieć ze przez swój jawny antysemityzm sprawisz wrażenie zle, wrażenie oszołoma
          Tak samo jak rusofoby sprawiają wrażenie oszołomów tak i antysemici je sprawiają. Teorie spiskowe i oczadzialy umysł, te sprawy...
          • igor_uk Re: Jane,popatrz na liste watkow.. 25.08.14, 10:59
            Nie jestem antysemitom,jestem przeciwko syjonistom.
          • jane-panzram Re: Jane,popatrz na liste watkow.. 25.08.14, 11:08
            Chciałam tez dodać jasne wyjaśnienie czemu jesteś ty i inni podobni Rosjanie tak źle tu odbierani
            Na prostym przykładzie to wyjaśnię
            Hipotetycznie: wchodzi sobie USA do Kanady i zabiera cześć ziem. No i wchodzi sobie Amerykanin tu na forum i się chwali "a dziś zalatwilismy 10 klonojadow, a te francusko-angielskie wypierdki przegrywajOM koncertowo"
            Na drugi dzień przychodzi i znów: "dlaczego klony powinny wrócić na łono mateczki jułesej"
            Na trzeci "bandyci z klono-ruiny przegrają i oto 28 powodów dlaczego tak bedzie"

Jakie byś miał wrażenie o takim człowieku? Ze ma wyprany mózg. Tak wyprany ze nawet nie widzi, że jego kraj najezdza inny bez powodu
            • polski_francuz Idealizm 25.08.14, 11:20
              traktujesz zdrowo-rozsadkowo tego Rosjanina. Jak ja ze 3 - 4 lata temu. Dopowiem Ci zatem jakie beda jego nastepne kroki, jesli zaczniesz z nim rozmawiac: (i) zacznie szukac bledow w Twoich postach; (ii) zacznie szukac bledow w Twoich postach ; i w koncu, (iii) zacznie podawac w watpliwosc Twoja wiedze .

W tej akcji beda mu towrzyszyc inne nicki jak eva, waltherr (schellenberg), syn-ramzesa, krzysioo, romrus i inne. W ich rosyjskiej mentalnosci forum nie jest rozrywka ale ciezka walka o to kto jest szefem. I metody jej prowadzenia sa bezpardonowe.

Wnioski wyciagnij sama.

PF
              • polski_francuz Korekta 25.08.14, 11:22
                ...(i) zacznie szukac bledow gramatycznych w Twoich postach; (ii) zacznie szukac bledow rzeczowych w Twoich postach...

Sorry

PF
            • igor_uk Re: Jane,popatrz na liste watkow.. 25.08.14, 11:26
              Ja nie odczuwam tego,ze jestem zle na forum odbierany przez rusofobow w zwiazku z wydarzeniami na Ukrainie.Dla rusofobow samo istnienie panstwa rosyjskiego jest wystarczajacym powodem,zeby nienawidziec wszystkich Rosjan.
    • volupte Re: Skansen "Forum Świat" 25.08.14, 11:54
      Rosyjska agentura opanowało to forum. Tylko co im to ma dać? Przekonuja tylko siebie , że ok. 40 mln. Ukraińców to faszyści :-)
      • pijatyka Re: co im to ma dać? Przekonuja tylko siebie 25.08.14, 12:12

forum.gazeta.pl/forum/w,50,149751165,149870676,Re_Dobre_pytanie.html
        • volupte Re: co im to ma dać? Przekonuja tylko siebie 25.08.14, 12:25
          To źle sie wyraziłem. Przekonuja swoich.
          • 5magna Re: co im to ma dać? Przekonuja tylko siebie 27.08.14, 21:40
            Felus nie powies sie czasem ,lepiej skocz do basenu...

stealthstocksonline.net/video/great-obama-financial-collapse-of-2014-b.php?SC=O082714
    • swiblowo Re: Skansen "Forum Świat" 27.08.14, 21:45
      :)) eee tam, nie przesadzajcie, fajnie jest :))
      • 5magna Re: Skansen "Forum Świat" 28.08.14, 02:16

Oil and Energy Investor with Dr. Kent Moors

Many in the U.S. Intelligence Community Fear
        a $100 Trillion American Meltdown is Imminent

Tomorrow, at 3 PM (Eastern Time), the Shocking Evidence
        That's Led to This Conclusion Will Be Released

Dear Reader,

Tomorrow, at 3 PM (Eastern Time), we are going to broadcast an urgent interview with Jim Rickards, the CIA's Financial Threat and Asymmetric Warfare Advisor.

And I believe it's critical you see it.

Rickards and many of his colleagues in the U.S. Intelligence Community have been tracking a series of alarming signals that point to an imminent American economic collapse.

They predict a sudden 70% stock market crash is about to strike, followed by a $100 trillion meltdown... and it will plummet our country into a 25-year Great Depression.

They now fear this outcome is unavoidable.

Which is why Jim Rickards is stepping forward to reveal all of the evidence they've uncovered, so you can decide for yourself.

In this exclusive interview he will discuss:

•The alarming pattern in our stock market that is now 2X more unstable than it was prior to the "Black Tuesday" crash of 1929.
        •The frightening signal the intelligence community has detected that suggests our society is already suffering from a secret depression that will soon spiral down to 1930s levels.
        •The one chart that proves our GDP growth is about to flatline.
        •The five flashpoints that could set everything in motion at any moment.
        •The emergency measures our government has already put "in play" for this coming collapse.
        •And much more...
        At 3 PM (Eastern Time), you will be sent an official invite to view a private airing of this interview. I encourage you to add this event to your online calendar.

• swiblowo Re: Skansen "Forum Świat" 28.08.14, 03:02
          No fajnie, moze za wyjatkiem "Great Depression". Dzieki.
          • romad2447 Re: Skansen "Forum Świat" 28.08.14, 06:58
            Na forum jest duzo swirow, ktorzy uwazaja opinie za fakty,powyzsze posty tego przykladem.
    • zeitgeist2010 zgadza sie 07.11.14, 17:46
      sądząc z tego forum swiat znajduje sie "in some worst spill of Russia"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka