Gość: BOGUŚ IP: 217.69.216.* 01.09.04, 07:58 TO I TAK ZA MAŁO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vagabond Izrael burzy domy zamachowców IP: *.telia.com 01.09.04, 08:01 To jest chyba najlzejszy rodzaj kary dla tych palestynskich bandytow...Zydzi morduja przywodcow organizacji terrorystycznej Hamas, ktorzy maja na swoim sumieniu udowodnione zbrodnie. Za to "palestynscy patrioci" morduja zydowskie dzieci i niewinnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lmark Re: Izrael powinien likwidować wszystko w okolicy. IP: 195.205.16.* 01.09.04, 08:12 Wszystko w okolicy co najmniej 1 km od siedziby terrorysty wraz z palestyńsko- islamskimi swołoczami powinno być utylizowane. Rzekomy rzad palestyński jest winien zbrodni ludobójstwa na sąsiadach i będzie odpowiedzialny za utylizację palestyńczyków w nagrodę za terroryzm. palestyńskie gówno jak chce się mordować to niech stanie twarzą w twarz z przeciwnikiem a nie za węgła jak tchórze i bez żadnej odpowiedzialności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pT Re: POPIERAM!!! ODWET DO TRZECIEGO POKOLENIA IP: 80.51.253.* 01.09.04, 10:32 ale dlaczego tylko na palestynczykach? skoro to taka dobra metoda, to zastosowac ja trzeba na niemcach. do trzeciego pokolenia? to akurat nalezaloby wybic dzieci i wnuki hitlerowcow. przy nich palestynczycy to amatorzy jacys. intifada trwa juz 3 lata, a oni zabili przez ten czas niespelna 1000 zydow? gdziez im do cywilizowanego narodu europejskiego? puknij sie w glowe i idz spac. albo ruszaj za odre mordowac niemcow. medrkowac kazdy potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: gaszenie ognia napalmem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 09:35 Po napalmie już nie będzie ognia. Wypali się wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zPalestynąSolidarn ROZMAWIAĆ, ROZMAWIAĆ, ROZMAWIAĆ- israelskie głąby! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 10:36 Zakute żydowskie pały, jest jeszcze jeden sposób rozwiązywania konfliktów: Usiąść do stołu i rozmawiać, starać się rozumieć argumenty przeciwnej strony, szukać porozumienia. Amerykańskie społeczeństwo ma już dość ponoszenia ciężarów israelskiej awantury. Pieniądze amerykańskiego podatnika przestaną płynąć do Israela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aci Re: ROZMAWIAĆ, ROZMAWIAĆ, ROZMAWIAĆ- israelskie g IP: 195.68.129.* 01.09.04, 12:40 Powiedz mi, jak rozmawiac z kims kto ma w programie FIZYCZNA LIKWIDACJE PANSTWA IZRAELSKIEGO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kir Re: ROZMAWIAĆ, ROZMAWIAĆ, ROZMAWIAĆ- israelskie g IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 01.09.04, 16:10 Nie ty, kretynie, decydujesz o tym, dokad plyna amerykanskie pieniadze. Nie zachlystuj sie, one plyna niezaleznie od twojego rozumku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sv "Jak tchórze i bez żadnej odpowiedzialności" ???? IP: *.ha.pwr.wroc.pl 01.09.04, 09:37 "jak tchórze i bez żadnej odpowiedzialności" - Ciekawe określenie wobec ludzi którzy poświęcają swoje życie... Jestem przekonany że Ty będziesz miał dużo więcej odwagi w chwili śmierci. Ciekawe też jak szybko zapominamy o swoich własnych korzeniach. Też mielismy pare zamachów terrorystycznych na sumieniu zwłaszcza w okresie Królestwa Polskiego. I zabarcy robili podobnie - zamachowiec gnił w więzieniu - rodzinka na sybir. A jeśli chodzi o niechowanie się za węgłem - wolałbyś iść z nożem na czołgi czy z kamieniem na śmigłowce? Załóżmy zresztą że jesteś w bogatej i świetnie wypozażonej organizacji Hamas i masz nawet koktail mołotowa i kałasza kupionego od rosyjskiego dezertera za roczna pensję całej 25-osobowej rodziny (z której tylko 3 osoby moga być gdzieś zatrudnione bo Izrael ostatnio wysadził zakład stryja, a dokoła mur, drut kolczasty i wojsko). To jak panie Odważniak?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok cuś ci się pop.. w główce chłoptasiu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 09:49 Nawet jeśli jest tak jak piszesz, to głupotą jest kupować kałacha za roczne zarobki 25 osób - bezrobotnych zresztą. Logicznie rzecz biorąc - kałach kosztuje zero. ZERO. Druty kolczaste, zakład stryja wysadzony (produkował chyba kamizelki wybuchowe dla bomb małointeligentnych)co ty bredzisz chłopczyku. Dorośnij, przejdź mutację to pogadamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dex Re: "Jak tchórze i bez żadnej odpowiedzialności" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 11:29 Czy to prawda te kałachy sprzedaje swoim ludziom Arafat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solidarni_zPalesty Re: Izrael powinien likwidować wszystko w okolicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 10:14 Każdy orze jak może, panie żydowski prokuratorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: Izrael powinien likwidować wszystko w okolicy IP: *.p-s-inter.net 01.09.04, 12:56 Szkoda tylko, że nie zauważasz nierówności sytuacji. Ja absolutnie nie popieram terroryzmu palestyńskiego, ale nietrudno zauważyć, że to wszystko jest wynikiem polityki Izraela. No i ta Wasz logika odwetu, która zawsze prowadzi do jeszcze większych tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Izrael burzy domy zamachowców IP: *.client.comcast.net 01.09.04, 09:34 Krew mnie zalewa jak slysze takie wypowiedzi jak twoje Vagabond i tych pozstalych rzekomych obroncow Zydow. Po pierwsze to wy zabijacie te dzieci ,te kobiety swoja glupota . Jak dlugo bedzie okupacja, rewanze beda gineli niewinni ludzie czy do was debili nie dociera ze popierajac hitlerowska polityke SSharona sami zabijacie i jednych i drugich. "Zydzi morduja przywodcow Hamas" To odpowiedz mi na pytanie jak to sie dzieje ze dotychczas zginelo 902 ze strony Izraela a 3167 ze strony palestynskiej w tym 3/4 dzieci do lat 14 Jaka roznice widzisz czy zginie od bomby w autobusie czy z helikoptera, Co zrobiles zeby temu zapobiec? 90% teraz nawoluje do zemsty to czym roznicie sie od hamasu. Ulzy wam sie jak zbombardujecie domy w ktorych mieszkaja dzieci czy kobiety ktore nic z tym nie maja wspolnego. Nie ta droga narodzie zydowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batman forever Re: Izrael burzy domy zamachowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 09:49 > dotychczas zginelo 902 ze strony Izraela a 3167 ze > strony palestynskiej w tym 3/4 dzieci do lat 14 Niezle brednie tu wypisujesz, zmien lekarza, ten ktory cie leczy klamie w zywe oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Izrael burzy domy zamachowców IP: *.client.comcast.net 01.09.04, 09:55 Te dane znajdziesz wszedzie to raczej ty zacznij czytac lub zmien okuliste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kir Re: Izrael burzy domy zamachowców IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 01.09.04, 16:11 I daj Bog, zeby Cie zalala. Odpowiedz Link Zgłoś
walbrzych JESTEŻ ZAŚLEPIONYM NIENAWIŚCIĄ ŻYDEM 01.09.04, 10:14 To arabscy partyzanci walcząc o swoją ojczyznę okupowaną przez żydostwo tracę żony i dzieci mordowane przez żydowskich siepaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OJ Re: JESTEŻ ZAŚLEPIONYM NIENAWIŚCIĄ ŻYDEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 11:31 Nic gorszego niż Żyd przechrzczony na katolicyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Izrael burzy domy zamachowców IP: *.um.wroc.pl 01.09.04, 08:06 Zbudują sobie nowe domy za premię otrzymaną za ofiarność... ćzym się różnią ci TERRORYŚCI od tych co wysadzili się 11 września? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Izrael burzy domy zamachowców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 08:07 Ci fanatycy muszą wiedzieć w jakim położeniu zostawiają swoje rodziny. Jestem za brzeniem domów, przeciw zabijaniu ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirex Re: Izrael burzy domy zamachowców IP: *.abhsia.telus.net 01.09.04, 08:30 hitlerowcy mieli o wiele latwiej, polskie chalupy byly drewniane wiec z dymem puszczali cale wioski ktore udzielaly pomocy partyzanta. biedny izrael wykosztuje sie na tych wyburzaniach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SV Izraelczycy sporo nauczyli się na holokauście... IP: *.ha.pwr.wroc.pl 01.09.04, 09:41 Jak efektywnie mordować... Odpowiedz Link Zgłoś
aqwert Re: Izrael burzy domy zamachowców 01.09.04, 08:33 Bardzo słuszna taktyka a jaka skuteczna. Popieram izrael niech bronią swoich terenów. A pacyfistów zach.ęcam do wyjazdu do strefy gazy. Napewno sie tam przydadzą jako żywe tarcze dla "bojowników" arabskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat TLUC LEADEROW HAMASU BEZ ZBYTNIEGO HALASU! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 08:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirex [...] IP: *.abhsia.telus.net 01.09.04, 08:46 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOLINOGA ODPOWIEDZIALNOSC ZBIOROWA IP: *.nyc.rr.com 01.09.04, 08:43 Odpowiedzilnosc zbiorowa to ani wymysl Izraelczykow ani Niemcow. Pochodzi prosto z Biblji. Dlatego jesli wierzysz w slowo boze, powinienes ja zaakceptowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirex Re: ODPOWIEDZIALNOSC ZBIOROWA IP: *.abhsia.telus.net 01.09.04, 08:52 Gość portalu: BOLINOGA napisał(a): > Odpowiedzilnosc zbiorowa to ani wymysl Izraelczykow ani Niemcow. Pochodzi > prosto z Biblji. Dlatego jesli wierzysz w slowo boze, powinienes ja > zaakceptowac. no zaakceptuje, jezeli przyznasz za te 6 mln zydow wymordowanych przez faszystow to tez prosto z biblii pochodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Czerwone Brygady też likwidowali IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.09.04, 08:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: human Re: Izrael burzy domy zamachowców....YES!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.09.04, 09:04 zburzyc wszystkie domy palestynczykow.oni wszyscy od urodzenia to popierdoleni psychopaci i terrorysci.zburzyc.zaorac.zapomniec.AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trąba [...] IP: 62.181.161.* 01.09.04, 09:07 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: Zydzi : zakala swiata os stuleci, podobnie ja IP: *.us.wroc.pl / *.us.wroc.pl 01.09.04, 09:24 i idioci - np. "Trąba" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trąba Re: Zydzi : zakała swiata os stuleci, podobnie ja IP: 62.181.161.* 01.09.04, 10:47 Sam jestes idiota i zydem albo, co gorsza, oglupionym przez Wybiorcza Polaczkiem - zydowskim sluga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enemy Re: Izrael burzy domy zamachowców IP: *.dip.t-dialin.net 01.09.04, 09:13 pewnie ze za malo.. postawic po baterii haubic przy granicy i w odpowiedzi na zamach dodatkowo ostrzelac.. tak 30 min. intensywnego ognia na losowo wybrany oboz "uchodzcow" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: human [...] IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.09.04, 09:25 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solidarny_zPalesty ARIEL SHARON - WSPÓŁCZESNY FASZYSTA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 10:43 Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Nowe wyroki smierci na kolejnych Izraelczykow.. 01.09.04, 09:17 Potem znow beda zaskoczeni, gdy Palestynczycy ponownie wysadza autobus albo kawiarnie w powietrze... Dlaczego? Za co? Przeciez oni tylko sie mscili, niszczyli egzystencje innych i mordowali.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frogman Re: Izrael burzy domy zamachowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 09:18 jedyna metoda na terrorystów-likwidować ich jednego po drugim-obojętnie jakimi metodami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: human [...] IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.09.04, 09:29 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum snij dalej 01.09.04, 09:31 Gość portalu: human napisał(a): > z jedna poprawka..GERMAN STYLE...100 do 1.jeden niewinny poszarpany na > kawaleczki czlowiek z autobusu...100 pojebanych palestynczykow/wybor > dowolny/.apache nad obozem uchodzcow...laser pointer...OGNIA!!!amen snij dalej, tylko sie nie zmocz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sv Izrael ma czołgi, helikoptery, wojsko... IP: *.ha.pwr.wroc.pl 01.09.04, 10:01 Naprawdę sądzisz że w tym konflikcie to Żydzi są bardziej poszkodowani?? Trzeba przyznać, że szybko się uczą - zwłaszcza metod eksterminacji. I myślę że powinni spalić Twój dom i wyrzucić Cie na bruk, a najlepiej jeszcze zamknąć w więzieniu, gdy Twój wujek spowoduje wypadek drogowy pod wpływem alkoholu i kogoś zabije... Chwilowo żyjesz we wmiare cywilizowanym kraju gdzie nikt nie uprawia odpowiedzialności zbiorowej, gdzie nie żyjesz pod jednym dachem, który zaraz może runąć, z 25-osobową rodziną, gdzie niema wojsk okupacyjnych i drutu kolczastego dokoła. To, że tego wszystkiego niema, i że nie mówisz po rosyjsku, albo niemiecku, zawdzięczasz paru milionom samobójców i ich rodzinom zesłanym na Sybir. Pamiętaj o nich zanim coś napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
goidbaum mustafa-g, islamski wilku w skorze zydoskiej owcy 01.09.04, 12:02 zawsze ci mowilem, ze nie ma to, jak mieszkac w namiotach. jeszcze kilka lat zamachow islamskich BANDYTOW z HAMASU, a wszyscy twoi milusinscy palestynczycy, bo i rodziny sa tam liczne, przeniosa sie do namiotow, gdyz Izraelczycy rozwala wam wszystkie domy. I w ten to sposob, Mustafa-g, powrocicie "do korzeni". Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum zmoczyles sie jasiu? :)))) 01.09.04, 12:41 tak az podniecila cie wizja setek tysiecy ludzi pozbawionych dachu nad glowa, ty ....synu "powstanca"? Do tego jeszcze jako ofiary tego, co nazywa sie odpowiedzialnoscia zbiorowa i co stosowali nazisci? No to snij sobie dalej jasiu i mocz sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
goidbaum mustafa-g, ten legendarny Jasio bardzo 01.09.04, 12:56 cie seksualnie i psychicznie nadwyrezyl? musze Ci zdobyc adres Jasia, moze alimenty ci wyplaci? i widzisz mustafa-g, jak chcecie mieszkac w namiotach, to wystarczy tylko jeszcze pare lat popierac islamskich BANDYTOW z Hamasu i bedziecie mieli zalatwione. A unia z pewnoscia wam te namioty podesle. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum jasiu, rozumiem, zmoczyles sie... 01.09.04, 13:35 ale to jezcze nie powod, zeby az tak odplywac... Jasiu, obudz sie! HEJ! Wiem, ze bardzo chcialbys widziec mnie w jakims namiocie, wsrod twoich znienawidzonych wrogow ale TAM MNIE NIE MA jasiu. Naprawde. Siedze sobie w wygodnym, jasnym biurze, przed komputerem i mam sie wysmienicie. Obserwuje to, co sie tam na dole dzieje i widze, ze jedni i drudzy sie masakruja i masakrowac beda sie jeszcze dlugo bo obie strony sa zbyt prymitywne, zeby zrobic cos przeciwko temu. Obserwuje tez pewnego zramolalego idiote z Akwizgranu w Niemczech, ktory tak sie zacietrzewil po jednej ze stron, ze stracil juz zupelnie poczucie rzeczywistosci... Nie obiecuje jasiu, ze odpowem bo strasznie znow nudzisz ale to juz przeciez znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
goidbaum ale zdobylem dla ciebie adres Jasia, mustafa-g! 01.09.04, 13:53 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=10477896 Wiem , ze Jasio jest erotycznie porywczy, ale dobry chlopak z niego. jak ci zrobil erotycznie krzywde, to ci to w alimentach wynagrodzi. napisz do niego koniecznie. A co do niejakiego J.K., to zwracaj sie wprost do niego. On mnie malo interesuje. A co Izraela, tak sie sklada, ze zabijanie przywodztwa Hamasu, jakos oslabia jego dzialanosc - nie widzisz tej zaleznosci? Obiecywales tyle razy , mustafa-g, ze nie bedziesz mi odpisywal. Sam cie o to prosze, gdyz nie mam zbyt duzo czasu na czytanie twoich przekretow, ew. ewidentnej glupoty (jak np. tej, ze Niemcy nie zamierzali zaatakowac Francji) specjalnie jednak na twoje milczenie nie licze. czy mozna wierzyc slowu mustafy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Do Human IP: *.client.comcast.net 01.09.04, 10:06 Dziwisz sie narasta antysemitzm przeciesz Hamas przy tobie wysiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Izrael burzy domy zamachowców IP: *.client.comcast.net 01.09.04, 10:10 To powinni zaczac od ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zPalestynąSolidarn [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 10:41 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doc dr Re: Izrael burzy domy zamachowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 09:27 chi chi a u nas naród niegdys wybrany podnieca się zniesieniem kary śmierci. To są humanitaryści, geograficzni. Żenująca azjatycka dzicz. Wystrzelić w kosmos to faszystowskie państewko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Zlikwidować wszystkich. Dowódców, członków, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 09:33 sympatyków. Również w europie. Odciąć źródła finansowania. Wypalić plagę do korzeni. Mam nadzieję,że Francji się przyłączy. Koniec z tolerancją dla bandytów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirex Re: Zlikwidować wszystkich. Dowódców, członków, IP: *.abhsia.telus.net 01.09.04, 09:54 Gość portalu: ok napisał(a): > sympatyków. Również w europie. Odciąć źródła finansowania. Wypalić plagę do > korzeni. Mam nadzieję,że Francji się przyłączy. Koniec z tolerancją dla > bandytów. zlikwidowac wszystkich. dowodcow, członkow, ? tzn zydow i palestynczykow? czy wszystkich zydow i arabow?... francja moze sie by dolaczyla ale kto taka akcje szykuje czyzby chiny? :) popieram koniec z tolerancja dla bandytow zydowskich, arabskich i amerykanskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BELIAL Re: Izrael burzy domy zamachowców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 09:51 Czołgi,helikoptery,rakiety. To wszystko przeciw kamieniom i kałachom.Szanowni Izraelczycy, przeszliście lekcję poglądową.Proponuję getta,druty kolczaste i piece.Wasze postępowanie jako żywo przypomina mi cos z historii współczesnej.Pytanie do malkontentów: Czy wg was ci "śmierdzący" Palestyńczycy" nie majA prawa do własnego państwa i walki o niepodległość?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batman forever Re: Izrael burzy domy zamachowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 09:53 nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sv Żyjemy w chorym kraju!!! IP: *.ha.pwr.wroc.pl 01.09.04, 10:08 Ledwie 15 lat wolności i już odmawiamy jej innym. ROSJANIE WRACAJCIE !!! Troche okupacji może przywróci pamięć... Ale tym razem burzcie domy i mordujcie a nie tylko internujcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saul Re: Izrael burzy domy zamachowców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 10:05 Jestem zasmucony obłudą i fałszem GAZETY w przekazie i treści informacji na temat zamachu w mieście Beer Szewa . Pisanie o „ ... palestyńskich samobójcach ... „ to podłość i szyderstwo wobec ofiar zamachu. Samobujca to postać tragiczna która w akcie desperacji zabija siebie, a ci o których GAZETA pisze „ samobójcy” to dyszący nienawiścią mordercy !!! A jak nazwać, określanie morderców i terrorystów i ich szwadrony śmierci mianem „... działaczy palestyńskich organizacji ekstremistycznych ... „ lub „ ... radykalnej organizacji Hamas.” A kolejność i waga przekazu , to kpina z ofiar i z prawdy ! Pisanie o tym że „Władze Izraela zapowiedziały wznowienie kampanii likwidacji przywódców palestyńskiej Hamasu ... „ a dopiero później, tak jakby mimochodem , przy okazji, o zamachu i jego ofiarach to już ... nie wiadomo jak ( ?! ) określić . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sv Troche empatii... IP: *.ha.pwr.wroc.pl 01.09.04, 10:23 Ja jestem zasmucony Twoją obłudą i fałszem. Wyobraź sobie że tam mieszkasz. 40-pare lat temu przyjechali jacyś osiedleńcy pod opieką Brytyjczyków, wyładowali czołgi, podbili sąsiednie państwa, od tego czasu zabili Twojego dziadka i 3 razy zburzyli Twoj dom. Od tego czasu coraz ciaśniej otaczają wasze osiedle murem i drutem kolczastym, co jakiś czas ostrzeliwują rakietami, albo z czołgów, czasem kogoś wywleką potorturować. Nie masz gdzie pracować bo zakład stryja był zbombardowany, ot po prostu rakieta nie trafiła... Dom juz 3 razy odbudowywałeś także nawet się specjalnie nie zdziwisz kiedy znów bedzie zburzony... Jedyne czego chcesz to WOLNOŚĆ. Zato warto umrzeć, a gdy się przymiera głodem i cuchnie pasożytami nie ma znaczenia kogo zabierzesz ze sobą - byle byli to Izraelczycy... Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Re: Troche empatii... 01.09.04, 11:07 Popadasz w ten sam bledny krag, w jaki popadli Palestynczycy i Izraelczycy. > Wyobraź sobie że tam mieszkasz. 40-pare lat temu przyjechali jacyś osiedleńcy Jacys osiedlency? A gdzi oni mieli niby zyc? W kajach gdzie zyli do tej pory? A to Palestynczycy nie moga sie przeniesc do jakiegos arabskiego, milego sasiada w okolicy? Tyle tam bogatych krajow... Rozumiesz? Popadasz w bledne kolo stawiajace prewo do bytu jednych ponad drugich. Jedni stawiaja ponad to prawo Izraelczykow inni Palestynczykow i obie strony robia to samo naduzycie. A tak na marginesie - to nie tylko przesiedlency. Tylko w granicach Iraku z lat 1930-41 zylo 300 tys Zydow. Co do frustracji i jej powodow wsrod Palestynczykow, to masz racje. Tylko nie raz juz zaprzepaszczali sami mozliwosc zycia i pracy kolejnymi zamachami. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawe, ale wszystkie organizacje bojowkowe walczace z Izraelem, wcale nie walcza ani o autonomie, ani o suwerennosc Palestyny w jej obecnym, lub zblizonym ksztalcie - one wszystkie maja za cel glowny likwidacje panstwa Izreal. Stawiajac sobie takie cele, to i w dziesiatym pokoleniu beda zyli na terenach okupowanych. Nie usprawiedliwiam teraz Izraela. Oni maja tez krew na rekach. Ale Palestynczycy zachowuja sie momentami tak irracjonalnie, ze wrecz glupio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lew Re: Troche empatii... IP: *.radom.pilicka.pl 01.09.04, 11:36 Zanimzaczniesz się wypowiadać należałoby się torochę zajrzeć do historii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mab Re: Troche empatii... IP: *.crowley.pl 01.09.04, 11:41 Ty chyba nie wiesz co mówisz.. Wczuć się w ich sytuację???!!! Czy izraelczycy mordują bezbronnych palestynczyków???!!! NIE!!! Oni likwidują TERRORYSTÓW, a jest chyba jednak mała różnica!!! Mówisz o biednych arabach, którzy chcieli w autonomii tylko sobie spokojnie mieszkac? ! Mieli Autonomie Palestyńską i nadal im było mało!! Poczytaj sobie historię wybuchu Intifady! Wypadek był tylko pretekstem do wybuchu powstania! Nawet w czasie okupacji izraelczycy używali tylko gumowych kul przy starciach ulicznych. W 1988 roku zgineło tylko 324 Palestyńczyków(i byli to bojówkarze!!), natomiast zamachy terrorystyczne przynosiły kilkanascie razy więcej ofiar wśród cywili Izraelskich!! I Hamas to niby organizacja pokojowa?!! Terrorystow trzeba zwalczac skutecznie, a skuteczne zwalczanie to tylko ich likwidacja!! Wiec nie gadaj bzdur o empatii!! Odpowiedz Link Zgłoś
walbrzych [...] 01.09.04, 10:33 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trąba Pretensje do Heinricha H. sa nieuzasadnione IP: 62.181.161.* 01.09.04, 10:54 <<można mieć tylko żal do Himmlera, że nie dokończył swojego dzieła - całkowitego unicestwienia żydowskiej padliny!!!<< Staral sie chlop jak mogl, ale zabraklo czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon Wrocek piekne miasto..... IP: *.net81-65-27.noos.fr 01.09.04, 11:14 ...ale nie wiedzialem, ze moze tolerowac takie kretynstwo w swoich szacownych murach. SV, Twoja glupota i nieznajomosc historii wola o pomste do nieba, nie wiem czy mam sie smiac czy plakac nad Twoja niewiedza. Ta "opieka Brytyjczykow", te "czolgi" w 48 roku, te "podbite sasiednie panstwa" :-)))))) Boze, Ty czytasz ten stek bzdur i nie grzmisz !!! Poucz sie chloptasiu historii a potem wypowiadaj sie publicznie bo osmieszasz sie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat A propos wrocka i zagarnietej cudzej ziemi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 12:07 Co Polacy robia w takkich "rdzennie polskich" miastach jak: Stettin, Danzig, Schwenemunde, Breslau, Gruenberg, Oppeln, Hirschberg, Kattowitz, Gleiwitz, Hindenburg czy Bielitz?! Albo w "rdzennie polskich" Bieszczadach? A gdzie gniezdza sie wsiedleni stamtad brutalnie i krwawie (Akcja "WISLA"!) Ukraincy i Lemkowie??? Jak mowi amerykanskie przyslowie: "Ludzie ktorzy mieszkaja w szklanych domach nie powinni rzucac kamieniami!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gromowład Re: A propos wrocka i zagarnietej cudzej ziemi... IP: 212.244.252.* 01.09.04, 13:09 Zasrańcu faszystowski - powiedz mi co niemcy robią w takich miastach jak: Wołogoszcz, Radogoszcz, Swarzyn, Lubica, Brenna, Chociebuż, Roztoka i wiele wiele innych. Gdzie podziali się Galindowie Pogeazenie i inni Prusowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: PLUGAWE ZYDOSTWO JAK KARALUCHY... IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 01.09.04, 16:21 Nie zeby uwagi pana walbrzycha zaslugiwaly na komentarz. Dowodza tylko, ze w Polsce prawo nie jest prawem, skoro moga sie ukazywac, a ich autor nie zostaje aresztowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Junkier Re: PLUGAWE ZYDOSTWO JAK KARALUCHY... IP: 62.181.161.* 01.09.04, 17:37 autor nie zostaje > aresztowany. Chyba ci kompletnie w tej francyi odbilo. Sam sie zaaresztuj i przepros za jedwabne i polskie fora interentowe; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solidarny_zPalesty ISRAELSKA DROGA DO NIKĄD - gdzie macie rozum .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 10:50 Jakoś nie widać waszej wielo-tysiącletniej inteligencji, do której macie pretensję, w rozwiązywaniu tego problemu. Raczej pokazują się u was oznaki degeneracji, w pędzie do zabijania innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart BEDE TOLEROWAĆ ŻYDÓW TAK JAK ONI PALESTYŃCZYKÓW IP: 212.180.138.* 01.09.04, 10:53 To co izrael robi to kpina i wszyscy mają to w dupie od wielu lat, więc ja też żydów bede miał gdzieś i zaczne postępować tak jak postępują oni u siebie z palestyńczykami. Proponuje cholernie drogie wizy dla żydów, albo zakaz wpuszczania robactwa do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mab Likwidacaja terrorystow to jedyny sposób na pokój! IP: *.crowley.pl 01.09.04, 11:27 Izrael nie ma innej możliwośći walki z terrorystami niż ich likwidacja!! Ci ludzie to fanatycy i żadnymi cywilizowanymi metodami nie można osiągnąć pokoju. W przeciwnym razie nadal będą ginąć niewinni cywile i to nie tylko izraelscy!! Nie powinno być żadnej litości dla terrorystów bo oni nie mają litości dla niewinnych ofiar!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszk Re: Izrael burzy domy zamachowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 11:32 Pomóżmy braciom Izraelitom. Wyślijmy im Maciarewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Izrael burzy domy zamachowców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 11:39 Ktoś tu niedawno wspomniał na forum, że Mahomet to jedyny Bóg, który prowadzi burdel w piekle, w którym jak przystało na pospolitego bandziora się smaży. Dodał również, że ten alfons proponuje za męczeńską śmierć 72 dziewic do pier.....a. Teraz ode mnie :), najwyraźniej Arabowie wierzą w te brednie o burdelu w zaświatach. Jak tylko Izrael im zluzuje to z miejsca znajdzie się jakiś dziwkasz :))) Hamas chce wojować i chce mordować, postanowił zamordować dzieciaki w autobusie i to zrobił, plany pokojowe są nie dla nich, niestety nie ma jak z nimi rozmawiać, trzeba niestety mówiąc wprost tych ludzi unieszkodliwić. Radykalnym pomysłem jest zabijać ich przywódców. Ja jej nie pochwalam, ale skoro tylko to skutkuje. Co do sponsoringu? Świat arabski nieoficjalnie popiera swoich braci w dżichadzie, płyną do nich setki milionów petro zielonych. To już wiecie dlaczego po bestialskim zamordowaniu 12 Nepalskich kucharzy w świecie arabskim nikt nie zareagował. Tak więc Hamas, Alkaida .... ma wszystko co tylko chce, nieograniczone środki, poparcie szejków. Można by się pokusić nawet o stwierdzenie, że mają lepiej niż Żydzi, którzy muszą pracować żeby to wszystko mieć. Co do Francji. Żabojady hodują sobie monstrum w domciu, już niedługo będą mieli emocje z tym związane. Wkrótce również taki LePen zostanie zamordowany przez radykałow bo najprawdopodobniej wygra wybory :)))) Od francuskich Arabów będzie zależeć czy się ucywilizują i staną sie Francuzami. Według mnie jest to mało prawdopodobne, bo Francja to nie USA, gdzie niestety trzeba pracować żeby mieć, we Francji wystarczy stać w kolejce po zasiłek. Według mnie, jeśli Bush wygra wybory w USA nie będzie więcej ataków w tym kraju. Warto dodać, że Arabowie mieszkając w USA ciężko pracują i nie w głowie im wysadzanie własnego dupska. W Europie i Rosji niestety skupi się cała walka radykalnego islamu ze światem zachodnim. Kwestia polska. Polacy mają o tyle dobrze, że Arabowie to amatorzy jeśli chodzi o walkę podziemną, nie wiadomo co by robili, nigdy nie prześcigną w tym POlaków. Tak więc POlska raczej nie stanie się polem ich działania. Jeśli tak by się stało, właściwie sami wydadzą na siebie wyrok, budki z kebabami opustoszeją, a ich właściciele codziennie będą mieli ścieżki zdrowia organizowane przez nasze patriotyczne organizacje :))))) Inna sprawa, że każdy emeryt będzie chciał się poczuć jak za okupacji i będzie nadsłuchiwał każdego pierdnięcia Araba w naszym kraju. Cecha może wpieniająca w czasie pokoju, ale doskonała w takich czasach jak obecne :)))) Właściwie POlska jest podobna trochę do USA w tym względzie, potrafimy się mobilizować i jak trzeba dokopać. Żałuje tylko, że Stalin zepsuł nam możliwość dokopania Hitlerowi w 39 roku. Ach co to by było za zwycięstwo, gdyby się udało :) Dzisiaj bylibyśmy potęgą gospodarczą i nie mielibyśmy tylu problemów :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Dać czołgi i samoloty Paletsyńczykom wtedy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 12:22 bedą równe szanse. Tak nie mają sznas z bombami własnej roboty. To walka Davida z Goliatem. Przcież Izrael ma super armię a oni parę kalaszy to śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xeno A co przeszkadza państwom arabskim przekazać... IP: 213.134.140.* 01.09.04, 12:38 ... Hamasowi np. ze dwa tuziny T-72? Albo kilka MiGów? Prawda jest taka, że arabowie oficjalnie gardłują, jaki to Izrael zły, a Palestyńczycy biedni, a po cichu liczą, że Izrael wytłucze tych oszołomów z Hamasu i będzie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Kto w tej wojnie jest ofiarą, a kto katem ? IP: *.acn.waw.pl 01.09.04, 12:33 Wszyscy, którzy tak bronią żydów zapomnieli chyba, kto w tej wojnie jest ofiarą, a kto katem, kto okupuje, a kto żyje pod przerażającą okupacją, kto ma wszelkie rodzaje broni, z atomową włącznie, a komu pozostały tylko butelki z benzyną i ataki samobójcze ... Na jednego zabitego żyda przypada od 30 do 50 bestialsko zamordowanych Palestyńczyków- mężczyzn, kobiet i dzieci ... Odpowiedz Link Zgłoś
pinocchio Re: Izrael burzy domy zamachowców 01.09.04, 12:40 to nie jest egzekucja tylko polowanie i zabojstwo, wladza Izraela prowadzi wojne nie z terroryzmem ale z Palestynczykami. Burzenie domow swiadczy o nienawisci nie do samobojcow z zamachu ale do ludzi ktorzy tam mieszkają (tak jak niemieckie burzenie powstanczej Warszawy) Odpowiedz Link Zgłoś