Dodaj do ulubionych

Islamski raj?

06.04.02, 16:11
Chciałbym spytć się kogoś bardziej kompetentnego czy naprawdę po śmierci
wyznawcę islamu oczekuje ponad 70 dziewic? Jeśli tak, to czy ja, jako, jeszcze
niewierny, mam jakąkolwiek szansę skorzystać z tych dobrodziejstw? Co trzeba
zrobić? Do kogo sie zwrócić?
Obserwuj wątek
    • Gość: mirmat Re: Islamski raj? IP: *.dialup.eol.ca 07.04.02, 21:58
      Werw napisal:"Chciałbym spytć się kogoś bardziej kompetentnego czy naprawdę po
      śmierci wyznawcę islamu oczekuje ponad 70 dziewic? Jeśli tak, to czy ja, jako,
      jeszcze niewierny, mam jakąkolwiek szansę skorzystać z tych dobrodziejstw? Co
      trzeba zrobić? Do kogo sie zwrócić? "

W podreczniku terroryzmu, ktory nazywa sie Koran, jest wiele wyjatkow dla
      kazdego tak dlugo jak ten ktos, pragnie sie poswiecic dla sprawy Allaha. Masz
      pecha jezeli jestes kobieta, gdyz Koran nie mowi nic o meskich ogierach
      czekajacych na fanatyczne muzulmanki. Ale wszystko jest mozliwe tak dlugo jak
      zamordujesz duza ilosc niewiernych.

--------------------------------------------------------------------------------

• werw Re: Islamski raj? 08.04.02, 13:18
        Czy gość pt. Rodło też wchodzi w grę? Co z takimi jak oni? Może warto to
        rozważyć?
      • ania31 zmieni płeć? 13.04.02, 09:24
        Gość portalu: mirmat napisał(a):

> Werw napisal:"Chciałbym spytć się kogoś bardziej kompetentnego czy naprawdę po
        > śmierci wyznawcę islamu oczekuje ponad 70 dziewic? Jeśli tak, to czy ja, jako,
        > jeszcze niewierny, mam jakąkolwiek szansę skorzystać z tych dobrodziejstw? Co
        > trzeba zrobić? Do kogo sie zwrócić? "
        >
        > W podreczniku terroryzmu, ktory nazywa sie Koran, jest wiele wyjatkow dla
        > kazdego tak dlugo jak ten ktos, pragnie sie poswiecic dla sprawy Allaha. Masz
        > pecha jezeli jestes kobieta, gdyz Koran nie mowi nic o meskich ogierach
        > czekajacych na fanatyczne muzulmanki. Ale wszystko jest mozliwe tak dlugo jak
        > zamordujesz duza ilosc niewiernych.
        >

Może w raju dobra muzułmanka zmieni płeć? I ja sobie naużywam tych dziewic???
        Zdrówko
        > -------------------------------------------------------------------------------
        > -
        >
        >

• Gość: mirmat KORAN OBIECUJE RAJ DLA PEDALOW IP: *.dialup.eol.ca 10.04.02, 17:10
      W swojej zboczonej nienawisci do kiebiet Islam zabrania im nawet najmniejszej
      przyjamnosci seksualnej, stad nagminne wycinanie lechtaczek u muzulmanek. Dla
      meskich wyznawcow Mohameta, Koran obiecuje rozkosze wszelkich odcieni. Oto co
      czeka w raju MUZULMANSKICH PEDALOW, ktorzy zasluzyli sie mordowaniem
      niewiernych:
      Koran - Sura, rozdzial 52 wers 24: " i zabawicie sie (angielskie round about)
      chlopcami z raju pieknymi jak uktyte perly"

Koran - Sura, rozdzial 56 wers 17: " i zabawa potrwa z mlodziencami o wiecznej
      mlodosci"

Koran - Sura, rozdzial 76 wers 19: " i zabawiac was beda wiecznie swierzy
      mlodziency, jaj ich zobaczycie pomyslicie, ze to sa rozsypane perly".

W filmowej ekranizacji Ogniem I Mieczem Chan wita zdumionego Chmielnickiego
      zabawiajac sie wlasnie takim mlodziencem z raju Mohameta. Znany poeta
      muzulmanski Abu Nuwas znalazl nadchnienie w Koranie i tak wychwalal zboczenie
      pedalow w swoim poemacie "Perfumowany Ogrod:
      "O przyjemnosci sodomy,
      nie odwracajcie sie od nich
      sa to cudowne rozkosze
      wezcie jakis mlodych chlopcow w skretnym pocalunku
      ..........

wezcie mlodziencow o gladkich licach
      i sprobojcie ich ujezdzac
      jesli chodzi o kobiety niech ujezdza ich diabel"

Perwersje islamu wszelkich rodzajow pochodza bezposrednio od wersetow ksiegi
      sado-masochizmu zwanej KORANEM. I sa one praktykowane w calym swiecie
      muzulmanskiego fanatyzmu.
      • Gość: mik50 Re: KORAN OBIECUJE RAJ DLA PEDALOW IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 10.04.02, 17:18
        Gość portalu: mirmat napisał(a):

> W swojej zboczonej nienawisci do kiebiet Islam zabrania im nawet najmniejszej
        > przyjamnosci seksualnej, stad nagminne wycinanie lechtaczek u muzulmanek. Dla
        > meskich wyznawcow Mohameta, Koran obiecuje rozkosze wszelkich odcieni. Oto co
        > czeka w raju MUZULMANSKICH PEDALOW, ktorzy zasluzyli sie mordowaniem
        > niewiernych:
        > Koran - Sura, rozdzial 52 wers 24: " i zabawicie sie (angielskie round about)
        > chlopcami z raju pieknymi jak uktyte perly"
        >
        > Koran - Sura, rozdzial 56 wers 17: " i zabawa potrwa z mlodziencami o wiecznej
        > mlodosci"
        >
        > Koran - Sura, rozdzial 76 wers 19: " i zabawiac was beda wiecznie swierzy
        > mlodziency, jaj ich zobaczycie pomyslicie, ze to sa rozsypane perly".
        >
        > W filmowej ekranizacji Ogniem I Mieczem Chan wita zdumionego Chmielnickiego
        > zabawiajac sie wlasnie takim mlodziencem z raju Mohameta. Znany poeta
        > muzulmanski Abu Nuwas znalazl nadchnienie w Koranie i tak wychwalal zboczenie
        > pedalow w swoim poemacie "Perfumowany Ogrod:
        > "O przyjemnosci sodomy,
        > nie odwracajcie sie od nich
        > sa to cudowne rozkosze
        > wezcie jakis mlodych chlopcow w skretnym pocalunku
        > ..........
        >
        > wezcie mlodziencow o gladkich licach
        > i sprobojcie ich ujezdzac
        > jesli chodzi o kobiety niech ujezdza ich diabel"
        >
        > Perwersje islamu wszelkich rodzajow pochodza bezposrednio od wersetow ksiegi
        > sado-masochizmu zwanej KORANEM. I sa one praktykowane w calym swiecie
        > muzulmanskiego fanatyzmu.

m Podobnie jak pisze tora no i te SWIETO OBRZEZANIA.
      • free-minds.org kto ci wyciął łechtaczkę, stary? 10.04.02, 17:30
        doznałeś krzywdy z życiu?
      • werw Re: KORAN OBIECUJE RAJ DLA PEDALOW 11.04.02, 19:15
        To pedalstwo bezwstydne. Ale to też im nie wystarcza: wielu z nich bzyka też
        owce i barany
    • free-minds.org Re: Islamski raj? 10.04.02, 17:23
      Wszystko, co stanie sie po śmierci, jest wielką niewiadomą, a obrazy namalowane
      w świętych księgach są tylko metaforami.

• Gość: mirmat KORANSKIE METAFORY INPIRACJA DO MORDOW IP: *.dialup.eol.ca 10.04.02, 17:50
        Free-minds napisal:"Wszystko, co stanie sie po śmierci, jest wielką niewiadomą,
        a obrazy namalowane w świętych księgach są tylko metaforami."

Dobre mi metafory, ktore miliony islamskich fanatykow praktykuje co dnia
        KAMIENIUJAC KOBIETY, OBCINAJAC RECE, TRAKTUJAC KOBIETY JAK MATERACE I
        PRAKTYKUJAC PEDALIZM W KAZDYM ZAKATKU MUZULMANSKIEGO SWIATA.
        Koran nie jest metafora dla islamistow. Islam oznacza slepe posluszenstwo.
        • free-minds.org Islam to posłuszeństwo względem Boga, nie ludzi 10.04.02, 18:03
          A ci, co robią te rzeczy, słuchają ludzi, a nie Boga.
          Ludzi, którzy łażą po ziemi i mówią innym, co mają robić.
          A motyw jest nieważny, raz religijny, raz narodowy, raz ludowy.

• werw Re: KORANSKIE METAFORY INPIRACJA DO MORDOW 10.04.02, 18:12
          To wszystko prawda. Jednak trzeba oddać sprawiedliwość Temu-Co-Napadał-Na-
          Karawany że zdołał mimo wszystko trochę ucywilizować arabów: zakazał mianowicie
          grzebania żywcem noworodków płci żeńskiej, co było u arabów powszechną praktyką
          w czasach przedmahometańskich oraz ograniczył liczbę żon do 4, nakazał także
          wypłatę porzuconej żonie jakiegoś odszkodowania. Oczywiście drugą ręką
          wprowadzono też szrijat wraz z przyległościami, żeby nie było za wesoło.
          Wszystko to jednak, jak na araba, było nie lada osiągnięciem. Być może dlatego
          tak go czczą: zdołał ich troche ucywilizować. Problem w tym, że od tego czasu
          nie posunęli się ani na jotę do przodu i, co więcej, uważają że tak jest
          dobrze. Viva stagnacja.
          • free-minds.org Re: KORANSKIE METAFORY INPIRACJA DO MORDOW 10.04.02, 19:19
            Szariat wprowadzili uczeni muzułmańscy wiele lat po Muhammadzie (co udowodnili
            Europejczycy i z czym nie zgadzają się muzułmańscy ortodoksi). Myślełem, żeś żyd,
            a ty chyba jesteś krypto-muła, a przynajmniej powtarzasz ich dogmaty.
            gdyby byli tak cywilizowani i stechnologizowani, jak twój kochany naród wybrany,
            to byśmy mieli niezle grzybobranie z obu stron.
      • werw Re: Islamski raj? 10.04.02, 17:59
        Mam prośbę: nie róbmy z siebie idiotów. Czym innym jest metafora a czym innym
        precyzyjne opisy uciech seksualnych. Swoja drogą jakim trzeba byc kretynem żeby
        wierzyć w takie bzdety: już dzieci 8-10 letnie oglądają co prawda Rumcajsa czy
        inne smurfy ale wiedzą przecież że to nie jest rzeczywistość
        • free-minds.org Precyzyjne opisy uciech są u de Sade'a 10.04.02, 18:06
          Coż, jeśli dla kogoś 100 dni Sodomy jest księgą świętą, to jego sprawa.
          Nie masz go prawa nazywać kretynem, bo znowu taki mądrzejszy to ty nie jesteś.

• werw Re: Islamski raj? 10.04.02, 18:00
        Poza tym, nie rozumiem czemu czepiasz się Mirmata. Z tego co wiem, to nie on
        napisał Koran
        • free-minds.org Re: Islamski raj? 10.04.02, 18:09
          Dobrze się znacie?
          też ci wycieli co nieco w dziecinstwie, jak jemu?
          A twoj kolega napisał cokolwiek w życiu?
    • Gość: Rybka Re: Islamski raj? IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 10.04.02, 19:13
      werw napisał(a):

> Chciałbym spytć się kogoś bardziej kompetentnego czy naprawdę po śmierci
      > wyznawcę islamu oczekuje ponad 70 dziewic? Jeśli tak, to czy ja, jako, jeszcze
      > niewierny, mam jakąkolwiek szansę skorzystać z tych dobrodziejstw? Co trzeba
      > zrobić? Do kogo sie zwrócić?

Nikt ci nie odpowie... Ja kiedys pytałem arabofilów na forum, czy na arabki czeka
      70 prawiczków do rżnięcia w raju i też nie wiedzieli...
      • free-minds.org A ciebie kto zerżnie po śmierci. robaki? 10.04.02, 19:21
        a może własne dzieci.
        prosto w usta.
        • werw Re: A ciebie kto zerżnie po śmierci. robaki? 11.04.02, 16:36
          Bardzo nieładnie się wyrażasz. Ale nich tam, każdy orze jak może. Jest jeszcze
          jedna kwestia która mnie nurtuje, może znasz odpowiedź? Z moich dotychczasowych
          doświadczeń wynika, że dziewica jest dziewicą do momentu defloracji. Więc czy
          hurysom będzie odrastał hymnen? Bo jeśli nie to pachnie ściemą.
    • Gość: mirmat Sick free-mind IP: *.dialup.eol.ca 10.04.02, 23:56
      Free mind napisal:"Dobrze się znacie? też ci wycieli co nieco w dziecinstwie,
      jak jemu? A twoj kolega napisał cokolwiek w życiu?"

Nie wiem co wycieto w dziecinstwie "free mind", wyglada, ze pare klepek bo mi
      jak innym katplikom nic nie wycinano. Pewnie "free-mind naczytal sie u tego
      Moskiewskiego pacholka Dmowskiego jezeli mysli, ze katolik musi palac
      nienawiscia do Zydow. To nie Polski Katolicyzm free-mind, tylko wyprodukowany
      przez specjaliste od lizania Carskiego zadka.

Oczywiscie nie odpowiedzieles na zasadnicze pytanie czym jest islam jezeli nie
      religia bazujaca na "slowach bozych zapisanych w Koranie". Przeciez kazdy
      muzulmanin ma powtarzac: Allah jest wielki a Mohamed jego prorokiem. I nie jak
      w katolicyzmie, gdzie sie liczy tradycja, Koran to swiete slowa i nikt od nich
      nie moze zrobic wyjatlu. Koran nawet mowi jak wstawac z lozka,jak wycierac
      swojego ptaszka. Gdzie te bzdury mozna porownac z wypowiedziami Chrystusa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka