terra0 06.09.04, 08:24 Z tego powodu Gazeta Wyborcza i Marcin Wojciechowski oglaszaja swieto... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maruda Re: Rosja w żałobie IP: *.gdynia.mm.pl 06.09.04, 08:59 Bezgranicznie smutne i niepojęte jest to, że ofiarami szaleństw dorosłych stały się w końcu dzieci. I nic nie wskazuje na to, by politycy chcieli wyciągnać jakieś wnioski. Wyrazy współczucia dla rodzin ofiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Rosja w żałobie IP: 212.33.74.* 06.09.04, 09:05 tragedia wobec ktorej brakuje slow ... zapalam swiece za zamordowane Dzieci ... Matki Ojcowie z Bieslan placze z Wami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ do marudy IP: *.top.net.pl 06.09.04, 13:04 To nie są żadne "szaleństwa" tylko realizacja planów strategicznych. Chodzi tu o umocnienie władzy, wzięcie społeczeństwa za mordę po raz kolejny, wprowadzenie poczucia zagrożenia oraz kolejne skłócenie ze sobą narodów Kaukazu. Nie chcę być pesymistą, ale - na przykład - niedługo jacyś Abchazi napadną na jakichś Gruzinów albo odwrotnie. Scenariusz będzie podobny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulwaj zero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 09:13 zero z ciebie dupku idz do lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Rosja w telewizji pokazywala FILMY w chwili gdy IP: 148.81.128.* 06.09.04, 10:54 pacyfikowano szkole !!! - bez komentarza - wierze w żałobę tylko zwykłych ludzi, chora władza Rosjiniczego nie żałuje, do niczego się nie przyznaje, LUDOBOJSTWA w Katyniu NIE UWAŻA za ludobójstwo - a więc strzał w tył głowy kilkunastu tysiącom bezbronnych ludzi to co to jest? Szkoda mi tych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Rosja w telewizji pokazywala FILMY w chwili gdy IP: 148.81.128.* 06.09.04, 10:54 pacyfikowano szkole !!! - bez komentarza - wierze w żałobę tylko zwykłych ludzi, chora władza Rosjiniczego nie żałuje, do niczego się nie przyznaje, LUDOBOJSTWA w Katyniu NIE UWAŻA za ludobójstwo - a więc strzał w tył głowy kilkunastu tysiącom bezbronnych ludzi to co to jest? Szkoda mi tych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Nie ma takiego pojęcia wśród Rosjan jak żałoba - IP: 148.81.128.* 06.09.04, 11:00 są: robić wszystko co się da, żeby PAŃSTWO było silne, są zemsta za wszelką cenę, zabijanie, mordowwanie, nie dajmy się oszukać rosyjkiej żałobie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Wstydziłbyś się, głupku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 11:00 Wyborcza jeszcze najmniej z wszystkich publikatorów dowalała Rosjanom za tę tragedię. Rekord świata w chamstwie pobił TVN24 i jego rozmówcy, którzy nigdy z nikim oczywiście niczego nie wynegocjowali, na oczy nie widzieli religijnego fundamentalisty ale pouczali i miażdżąco krytykowali Rosjan. Teraz, jak m.in. po informacjach od ocalałej wicedyrektorki szkoły, wyszli na kompletnych kretynów, cisza. Ani słowa przepraszam. Nie daj Boże, aby kiedykolwiek w Polsce zdarzyło się coś podobnego. Jestem pewien, że przy naszym poziomie społecznym, nie tylko doszłoby do tragedii i to większej niż w Osetii, ale jeszcze jej ofiary byłyby okradzione a całość przedstawiona przez pismaków jako gigantyczny sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ wielikaja pobieda sowietskoj krasnoj armii IP: *.top.net.pl 06.09.04, 12:56 Da zdrastwujet towariszcz Putin! Ura! Da zdrastwujet sowietskaja krasnaja armia! Ura! Pust' bolsze takich wielikich pobied! Ura! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: wielikaja pobieda sowietskoj krasnoj armii IP: 212.33.74.* 06.09.04, 13:08 putin = rzeznik i klamca , taki sam jak te potwory, kimkolwiek sa, ktore zajely szkole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROSJANKA Re: wielikaja pobieda sowietskoj krasnoj armii IP: 194.149.234.* 06.09.04, 14:48 ROSJANIE WIEDZA CO TO JEST BOL. JA I CALA MOJE OTOCZENIE NIE ODCHOZILISMY OD TV Z TEGO OKROPNEGO DNIA. LZY STOJA W GARDLE I W OCZACH!!! NIE MOW TAK O ROSJANACH! POLACY NIE MOGA TAK MYSZLEC - JESTESMY JADNA SLAWIANSKA KRWI. Rosjanka Odpowiedz Link Zgłoś