Dodaj do ulubionych

Koncza sie czasy Putina.

25.10.14, 02:19
Nie jestem tak skrajnym optymista, by sadzic, ze cala Raszka wystrzeli sie na Ksiezyc jakims satelita telekomunikacyjnym.
Zostanie i pewnie bedzie psuc nam krew.

Ale Wowan jest w widoczny sposob passe - jego "cud gospodarczy" uwalil sie nawet nie na sankcjach, ale na patologicznym wstrecie do reform i nowoczesnej gospodarki wolnorynkowej.

Czy go cichcem ubija?
Nie wiem.
Ale dwucyfrowa inflacja, rubel po grosiku i wojna ukrainska wykoncza Wowana Taurydzkiego politycznie.
Ktos go zastapi i od nowa zacznie mydlic oczy zachodnim eunuchom, ale juz jelcynowskiej pozycji.
Spasibo Wowan! Twoio delo prawoe!
Obserwuj wątek
    • borrka Pisze pod wrazeniem nowego budzetu Raszki. 25.10.14, 02:24
      Jest na dzien dobry zupelnie nierealny, zakladaja spadek inflacji 2015 do (bodajze) 4%.
      Ceny ropy zupelnie z kapelusza maestro Wolanda, a glupota Zachodu na poziomie lat 30-stych.
      • eva15 Re: Pisze pod wrazeniem nowego budzetu Raszki. 25.10.14, 02:31
        Całe szczęście, że przynajmniej ty jesteś mądry i bez końca wieszczysz o końcu Putina:-)))
        • borrka Nierealny budzet, to zawsze poczatek konca. 25.10.14, 02:38
          Tylko co radzieccy poczna bez stadionu X-lecia ?
          • 5magna Re: Nierealny budzet, to zawsze poczatek konca. 25.10.14, 03:58
            Borat bedzie sie dziwil co mu jaja urwalo.....

www.veteransnewsnow.com/2014/09/15/the-financial-nuclear-bomb/
          • brat_ramzesa kola w plot 25.10.14, 10:39
            ten budzet ciagle funkcjonuje przy NADWYZKACh, bredzisz borrka, kolejny budzet bedzie dostosowany do aktualnych przychodow i nie bedzie deficytowy
            • borrka Watpie. 25.10.14, 10:56
              Projekt zaklada zawyzone dochody panstwa i stabilizacje gospodarcza (vide dosc niska inflacja).
              To projekt autorstwa jakich szamanow gospodarczych, bo nic nie wskazuje na mozliwosc poprawy w raszce i dzieki Bogu:)
              Amen.
          • pijatyka Będzie gnić powoli, tak do końca kadencji 25.10.14, 15:27
            Następnej już chyba nie będzie.
            • j-k Obama bendzie gnić powoli, tesz do końca kadencji 30.03.15, 21:31
              a nastepnej juz NAPEWNO nie bedzie.

trzymaj dystans.
              • pijatyka Pomyliłeś wątek, doktorku. 28.06.15, 15:40

• pijatyka Re: Nierealny budzet, to zawsze poczatek konca. 24.08.15, 11:56

pl.investing.com/currencies/usd-rub
    • borrka Komentarze senilnych przyglupow zza 7 morz... 25.10.14, 09:48
      Nie zmienia faktow.

Otoz dzieje sie i tak na przyklad zaczelo sie majstrowanie przy emeryturach, ktorych w miare regularne wyplacanie bylo sztandarowym osiagnieciem ekipy Wowana.
      Dzis wprowadza sie nowy system, ktorego "narod" nijak nie rozumie i nie bez racji wniaskuje, ze bedzie gorzej i robia go w xyj:
      icdn.lenta.ru/images/2014/10/23/19/20141023194441725/pic_40a550fb93e18a49987f6a497f151328.jpg
      Nowa formula budzi niemal pewnosc, ze emerytur nie bedzie:))) i do konsumpcji oglupionym masom pozostanie "Krym nasz!".
      I slusznie, bo kurczace sie raptownie dochody panstwa ida na budzet ministerstwa obrony.
      A nie na "czopki dla emerytow", jak mawiali w filmie Barei:)

To juz reszta od pewnego czasu raczej ministerstwo wojny, a po orwellowskiej transformacji"pokoju".
      • jorl Re: Komentarze senilnych przyglupow zza 7 morz... 25.10.14, 10:04
        borrka napisał:

> I slusznie, bo kurczace sie raptownie dochody panstwa ida na budzet ministerstw
        > a obrony.
        To akurat dobrze, wlasny przemysl sie rozwija a to w ich warunkach jedna z waznych metod rozwoju przemyslu cywilnegoPrywatnego.

> A nie na "czopki dla emerytow", jak mawiali w filmie Barei:)

Albo tak krotko zyja ze po przejsciu na emeryture zaraz umieraja albo emerytury sa za wczesnie. Ja bym im przyladowal 65lat i wiecej. Jak ja mam. Ale jak chory to wtedy prosze bardzo wczesniej na emeryture. I tak dlugo nie pozyje.
        Czas najwyzszy to w Rosji zrobic. I teraz Krymnasz sie do tego przyda. Aby opory przelamac. Bo sa, wem, bywam w Rosji i slyszalem.

Pozdrowienia
        • borrka Wiek emerytalny w Niemczech, to fikcja. 25.10.14, 10:18
          Srednio 59 ... 63 poprzez wszystkim znane kruczki prawne.
          I tak lepiej w porownaniu do niezbyt dawnych czasow, gdy mozna bylo w wieku 49 lat zostac emerytem.

Ale porownywanie sytuacji w Rosji z systemem (dobrym) niemieckim, to absurd.
          W Rosji nie dozywaja 60 lat, a wiec podwyzszanie wieku emerytalnego jest odbierane jako represja, ale drugorzedna.
          Glowna obawa, to "nie beda placic".
          Tak wielkie jest zaufanie do panstwa:)))

PS. Pieniadze na ruski MON, to czarna dziura, sa praktycznie poza kontrola. Nijak nie przeklada sie to na rozwoj "cywilnego" przemyslu, ktorego nie ma.
          • brat_ramzesa co ty czlowieku za bzdury gadasz 25.10.14, 10:36
            Rosyjski system emerytalny jest o wiele bardziej zasobny i zabezpiecznoy np nadwyzkami z eksportu, tu chodzi o podebranie kasy z NADWYZKi na funduszu emerytalnym a nie uwalanie emerytur, zreszta odpowedz chociaz raz na pytanie , ile Rosja ma forsy we wszystkich funduszach?
            zeby bylo smieszniej mioje pokolenie w Polsce otrzyma co najwyzej srednio 400 zl emerytury , z czym ty?
            • borrka Ch.j mnie obchodzi twoja emerytura. 25.10.14, 10:53
              Trzymaj sie tematu.
              • brat_ramzesa mam 30 lat to mnie obchodzi 25.10.14, 10:58
                Ja jej nie bede mial, co madrzejsi przygotowuja sie na to odpowiednio
                • marko125 Re: mam 30 lat to mnie obchodzi 25.10.14, 11:06
                  Myślałem, że starszy jesteś Brat :)
                  • brat_ramzesa Re: mam 30 lat to mnie obchodzi 25.10.14, 11:21
                    nie, mam 30
              • brat_ramzesa nie odpowiedziales na moje pytanie 25.10.14, 11:02
                Ile kasy ma Rosja po funduszach?
                Ile ma Polska ?dla podpowiedzi deficytow
                • borrka Polska nie ma nic do ruskiego budzetu. 25.10.14, 11:07
                  Od ladnych paru lat:)))
                  To co mam odpowiadac ?
                  Idz na forum Kraj i pytaj.
      • pijatyka Re: do konsumpcji pozostanie "Krym nasz!" 19.12.14, 03:48
        A i to do czasu ;->
    • pijatyka Re: "cud gospodarczy" uwalil sie nie na sankcjach 25.10.14, 10:13
      Fakt, kacapia już wcześniej robiła bokami; w sumie w innej sytuacji te kosmetyczne sankcje tylko skompromitowałyby Zachód - a tak nastąpiło sprzężenie zwrotne ;->
    • borrka Ocena Kommiersanta. 25.10.14, 11:11
      Nie odbiega specjalnie od mojej:)
      www.kommersant.ru/doc/2598142
      Jesli kogos Raszka interesuje,warto przeczytac, bo jasno wskazano slabe strony budzetu.
    • gobo2 moge sie zalozyc, ze przezyje, twoj nick..:)!(2) 25.10.14, 14:49
      jezeli chcesz , to zaklad...!

borrka napisał:

> Ale dwucyfrowa inflacja, rubel po grosiku i wojna ukrainska wykoncza Wowana Tau
      > rydzkiego politycznie.(...)
      >
      • borrka Grubo sie mylisz. 25.10.14, 14:56
        Uzywam mojego nicku od ponad 10 lat i tylko raz, zartem i informujac o tym forum, uzylem innego.
        Podszywal sie rowniez pod moj nick kacapek borrka1, ale sie stracil w zawierusze dziejow.
        • gobo2 prosze, nie spowiadaj sie....! 25.10.14, 15:42
          putin, bedzie prezydentem rosji dluzej , niz twoj nick tutaj...? przyjmujesz zaklad....?

borrka napisał:

> Uzywam mojego nicku od ponad 10 lat i tylko raz, zartem i informujac o tym foru
          > m, uzylem innego.(...)
          • weteranus Re: prosze, nie spowiadaj sie....! 25.10.14, 15:52
            gobo2, Ty nawet nie aktywowałeś profilu, to tak jakbyś nie istniał na tym forum.
            • gobo2 i bardzo mi z tym do twarzy....! 25.10.14, 16:20
              ja, tu, nie musze istniec.... podobnie jak maciora z warchlakami( najlepszy,pod kazdym wzgledem, okres tego forum)....aktywizacja profilu, to tak, jak obdarcie ze skory...byc moze, to kwestia generacji,ale ja nie sprzedaje swojej prywatnosci ala konto....

weteranus napisał:

> gobo2, Ty nawet nie aktywowałeś profilu, to tak jakbyś nie istniał na ty
              > m forum.
              • weteranus Aktywowanie konta nie ma nic wspólnego 26.10.14, 01:29
                z Twoją prywatnością. Wysyłając tylko jeden przecinek do sieci już tracisz nieodwracalnie swoją prywatność. Pozostaje Twoja unikalna pieczątka tj. numer IP oraz szczegółowe info o komputerku, z którego nadajesz.
                • gobo2 szczegolowe info, o komputerku z ktorego nadaje 26.10.14, 10:26
                  jest do unikniencia, ale po co ...? przeciez, to tylko gazetowe forum...!
                  zakladajac tu konto, nie jestem, w zadnym stopniu zobligowany, zeby je aktualizowac...!

weteranus napisał:

> (...) Pozostaje Twoja unikalna pieczątka tj. numer IP oraz szczegółowe info o komputerku, z >którego nadajesz.
      • wojciech.2349 Re: moge sie zalozyc, ze przezyje, twoj nick..:)! 25.10.14, 15:00
        Zdarzenia w Rosji biegną coraz szybciej.
        Za rok może nie być Putina.

Skasuje go KGB.
        • 5magna Re: moge sie zalozyc, ze przezyje, twoj nick..:)! 25.10.14, 15:32
          Przyjdzie lepszy co moze zrobi jakis uzytek z tych 8500 glowic......
          • wojciech.2349 Re: moge sie zalozyc, ze przezyje, twoj nick..:)! 25.10.14, 15:37
            5magna napisał(a):
            > Przyjdzie lepszy co moze zrobi jakis uzytek z tych 8500 glowic......
            -------------------------
            Wrogiem nr 1 jest Hameryka.
            Jedna z tych głowic trafi w Twoje igloo.
        • gobo2 putin, jest kwintenencja KGB...! 25.10.14, 15:54
          jest osoba, ktora uzasadnia jej istnienie....!

predzej admin.skasuje twoje konto,za nic

wojciech.2349 napisał(a):

> Skasuje go KGB.
          • wojciech.2349 Re: putin, jest kwintenencja KGB...! 25.10.14, 16:04
            Zgadza się
            Putin = KGB.
            • gobo2 dla ciebie, to negatywne skojarzenie, negatywna 25.10.14, 16:42
              latka kgb....( historia, szkola, propaganda)
              dla mnie, odwrotnie, putin, jako produkt kgb, ta najbardziej sensowny polityk tu i teraz
              www.youtube.com/watch?v=9F9pQcqPdKo
              wojciech.2349 napisał(a):

> Zgadza się
              > Putin = KGB.
          • gobo2 putin, jest kwintesencja KGB...! 25.10.14, 17:00
            synonim.net/synonim/kwintesencja
            przepraszam, wczesniej, wymyslilem slowo, bez znaczenia....
            gobo2 napisał(a):

> jest osoba, ktora uzasadnia jej istnienie....!
      • gobo2 borrka, borrka, pamietasz....? 19.02.15, 12:55

gobo2 napisał(a):

> jezeli chcesz , to zaklad...!
        >
        > borrka napisał:
        >
        > > Ale dwucyfrowa inflacja, rubel po grosiku i wojna ukrainska wykoncza Wowa
        > na Tau
        > > rydzkiego politycznie.(...)
        > >
    • br0f Re: Koncza sie czasy Putina. 25.10.14, 16:56
      rura nie powstanie
      • pijatyka Re: rura nie powstanie 24.04.22, 16:06

Powstała - tylko co z tego?...

• pijatyka "Co po Putinie?" 25.10.14, 18:33
      labuszewska.blog.onet.pl/tag/klub-waldajski/
      • wiarusik historia lubi się powtarzać 25.10.14, 18:41
        jest putin-jest rosja?
        proszę spojrzeć na ostatnie minuty filmiku i mowę hess'a:
        www.youtube.com/watch?v=EV9kyocogKo
      • borrka A po putinie nowy gensek. 25.10.14, 19:00
        Mozemy sie mocno rozczarowac, liczac na radykalne zmiany.
        Bogiem, a prawda, z wyjatkiem smierci Stalina, zmiany nie bywaly zasadnicze:
        czy patrzac realnie, Jelcyn tak bardzo sie roznil od swego nastepcy o aparycji kieszonkowca z Rozyckiego ?
        Gdyby Jelcyn trafil na hosse naftowa, nie wykluczam , ze zachowalby sie podobnie.
        Probki arogancji kacapskiej dawal przeciez w Jugoslawii.

Gry koterii nie zaklocaja ciaglosci rezimow.
        • wojciech.2349 Re: A po putinie nowy gensek. 25.10.14, 19:20
          Następny gad może być bardziej jadowity.
          Niestety, ale to należy brać pod uwagę.
          • borrka Patrzac z perspektywy historycznej... 25.10.14, 19:57
            Nowy car, nowy gensek, czy prezydent niewiele zmienial:
            grupa u wladzy (ta widoczna), troche nowego PR, ale in the long run byla kontynuacja.
            Wiem, ze mozna pokazac drastyczne wolty, ale sa to wyjatki, badz rewolucja bolszewicka:)

"Liberalni" wladcy rownie brutalnie tlumili powstania i dokonywali agresji.
            • gobo2 Patrzac z perspektywy historycznej... 26.10.14, 10:07
              bush-obama, masz racje...!
              jelcyn-putin, masz zludzenia... ! to sie odbyla prawdziwa rewolucja...!

borrka napisał:

> Nowy car, nowy gensek, czy prezydent niewiele zmienial:
              > grupa u wladzy (ta widoczna), troche nowego PR, ale in the long run byla kontyn
              > uacja.(...)
              • borrka Oducz sie wtracania tematow bez zwiazku z watkiem. 26.10.14, 10:12
                Co ma Obama do Kacapstanu?
                Pisz na temat.
                • gobo2 patrzac z perspektywy historycznej... wszystko 26.10.14, 10:48
                  bez putina, obama , jako krol "wolnego swiata" , jest nagi....!

borrka napisał:

> Co ma Obama do Kacapstanu?
                • pijatyka Re: Oducz sie wtracania tematow bez zwiazku 10.12.14, 09:39
                  Tu więcej takich orłów fruwa
    • borrka Sentymentane ? Nie, prawdziwe. 26.10.14, 01:41
      www.facebook.com/backandalive/photos/a.346200148870762.1073741828.346164665540977/378825275608249/?type=1&theater
      Tak sobie mysle, ze nie do konca rozumiemy realnosc wojny na Ukrainie
      Dlatego ten rysunek i ostatnia akcja ВерниcьЖивым!
      • pijatyka Re: nie do konca rozumiemy realnosc wojny na UA 16.12.14, 05:32
        Jak każdej, w której się bezpośrednio nie uczestniczy...
    • br0f dedykuje czlowiekowi choremu z nienawisci i innym 19.12.14, 05:10
      zboczkom brandzlujacm platy mozgowe spadkiem ceny paliw.

www.heraldscotland.com/news/home-news/concern-for-future-of-north-sea-oil-production-as-cuts-bite.114827971
      www.telesurtv.net/english/news/Norway-Takes-Hit-Due-To-Falling-Oil-Prices-20141218-0006.html
      www.bloomberg.com/news/2014-12-09/algeria-plans-to-boost-natural-gas-shipments-to-asia.html
      www.shanghaidaily.com/article/article_xinhua.aspx?id=258126
      www.reuters.com/article/2014/11/28/europe-energy-prices-idUSL6N0TI2YF20141128
      www.cbc.ca/news/business/oil-price-drop-means-lost-billions-for-canada-cibc-says-1.2874641
      www.powermag.com/oil-price-collapse-poses-threats-to-u-s-shale-gas-boom/
      • pijatyka Ale się, trollu, nawklejałeś... 23.12.14, 17:09

• adnem.awis Re: Koncza sie czasy Putina. 28.12.14, 02:31
      "Bild", powiadasz...
      • 5magna Re: Koncza sie czasy Putina. 28.12.14, 02:38
        axisoflogic.com/artman/publish/Article_68110.shtml
        • adnem.awis Trollom dziękujemy. 01.01.15, 18:25
          .
    • jankowski1960 Re: Koncza sie czasy Putina. 01.01.15, 18:40
      Shoigu. Rogozin. Strelkov.... Rosja ma wielu patriotow do wyboru...
      • pijatyka Re: Shoigu. Rogozin. Strelkov 05.01.15, 18:25

Były sobie świnki trzy - sport, muzyka oraz gry...
    • j-k Nie tak szybko, Borek... 05.01.15, 18:31
      stawiam "zabojcza" teze, ze Putin dotrwa do konca kadencji, co rusoznawcy z pewnoscia potwierdza.

W Rosji, ten , kto sam ustepuje - jest slabeuszem.
      - taka tradycja.
      Tyle, ze Putin w pewnym momencie oglosi, ze w nastepnych wyborach nie bedzie kandydowal.
      • pijatyka Re: sam ogłosi, że nie bedzie kandydowal 24.02.15, 18:56

Ogłosić łatwo - tylko kto mu potem będzie krył dalej dupę?...
        • j-k Miedwiedjew. 30.03.15, 21:14
          - to juz od 15-tu lat ukartowane.
    • xystos Re: Koncza sie czasy Putina. 19.02.15, 12:58

absolutny blad Borrka,w Rosji inaczej - im gorzej tym lepiej dla wlasti.

ZEN
    • ubiquitousghost88 Zaczynają się czasy Micky Mous'a... 24.02.15, 19:00
      Picka ti materina!
      • ubiquitousghost88 Re: Zaczynają się czasy Micky Mouse'a... 24.02.15, 19:03
        ..offfffffffff courrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrse!
    • sorokin15 Re: szlifują mu makeup 16.03.15, 23:05

Maska już wyklepana - maszyna jak nowa
    • entefuhrer Re: Koncza sie czasy Putina. 30.03.15, 18:31

- W Rosji dojrzewa przeświadczenie, że do końca tego roku - przy utrzymaniu sankcji - Rosja może zostać bankrutem - mówi Onetowi dr Wiktor Ross, dyplomata, były ambasador Polski w Mołdawii i Armenii oraz były szef misji dyplomatycznej ambasady RP w Rosji.
      Jak dodaje, w Rosji zapanował "klimat zupełnej faszyzacji kraju", a system Putina jest już w fazie "schyłkowej".

wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/wiktor-ross-widac-koniec-systemu-putina/w3yp45
    • antyk-acap Cele Putina nie są ograniczone do Ukrainy 31.03.15, 08:49
      Rosja chce wbić klin między USA a Europę

Ostrzegł, że ambicje Putina wykraczają poza cele wojskowe, a prezydent Rosji najchętniej wbiłby klin między USA i ich europejskich sojuszników, a także między zachodnich i wschodnich członków NATO, tak by osłabić kraje Europy Środkowo-Wschodniej.

- To poważny błąd, jeśli myślimy, że cele Putina są ograniczone do Ukrainy - powiedział. Ocenił, że kraje Europy Środkowo-Wschodniej już odczuwają presję ze strony Rosji. - Niektórzy liderzy polityczni już zmieniają swoje stanowisko. Np. Polska była skłonna sprzedawać Ukrainie wojskowy sprzęt, ale potem usłyszeliśmy, że już nie - powiedział.

Generał ocenił, że Ukraińcy spodziewają się kolejnej rosyjskiej ofensywy po Wielkanocy, ale najpewniej przed 9 maja, czyli przed obchodami w Moskwie 70. rocznicy końca II wojny światowej.

- Działania podjęte na Krymie i te obecne w Donbasie przypominają Sowietów, gdy zajęli wschodnią Polskę w 1939 roku - porównał Clark. Zwrócił uwagę, że z powodu konfliktu na Ukrainie liczba uchodźców z Donbasu już przekroczyła milion. - Jeśli będzie to trwało dalej, to Bałkany (w porównaniu z sytuacją na Ukrainie) okażą się drobiazgiem - powiedział.

DRL: NATO na Ukrainę nie wejdzie

Wczoraj na temat kolejnego etapu wojny wypowiedział się również sekretarz rady bezpieczeństwa samozwańczej Donieckiej Republiki Ludowej Ołeksandr Chodakowski. W wywiadzie dla rosyjskiego portalu Lenta.ru Chodakowski oświadczył, że DRL jest gotowy do trzeciej fazy wojny. - Chcesz pokoju? Przygotuj się do wojny - odpowiedział. - Jeśli się zaktywizujemy, to tylko po to, żeby pójść dalej. My tego nie chcemy, bo w takim przypadku nieuniknione będą straty w ludziach i infrastrukturze. Nie mamy wystarczająco dużo żołnierzy, co oznacza, że będziemy zmuszeni używać artylerii - dodał.

Podkreślił, że istnienie samozwańczych republik donieckiej i ługańskiej to tylko etap przechodni. - Nasza wojna zakończy się wtedy, gdy na południe od Rosji będzie prorosyjskie antyfaszystowskie państwo. Inaczej mówiąc, potrzebna nam cała Ukraina - powiedział.

Dodał tez, że Rosja jest gwarantem samozwańczych republik, ale nie powinna wypowiadać się w ich imieniu, jak to się działo podczas spotkań w formacie normandzkim. - My powinniśmy uczestniczyć w negocjacjach. To nieprawidłowo, że Władimir Putin, nie mając możliwości kontrolować procesów, jest zmuszony dawać gwarancje za separatystów.

Na koniec Chodakowski podkreślił, że fakt obecności amerykańskiej broni na Ukrainie nie oznacza, że wojska NATO wezmą udział w walkach. - Wojska NATO na Ukrainę nie wejdą - oświadczył. - W skład NATO wchodzą kontyngenty państw europejskich. Nawet jeśli Niemcy i Francja uważają Rosję za agresora, to nie chcą tracić swoich żołnierzy na ukraińskim froncie - dodał.
      W takim razie wyjście jest jedno - zajebać wszystkich kacapów do ostatniego kacapskiego bękarta!
      • jabbaryt Putin nie ma żadnych celi 31.03.15, 15:07
        tylko pałace. Jak straci władzę to straci pałace ale do żadnej celi go nie zamkna. Tylko ukatrupią gdzieś po cichu.
    • xystos Re: Koncza sie czasy Putina. 31.03.15, 10:18
      "borrka" ale ty sie musisz bac zeby az takie bajki pisac
      nieboj sie damy ci kufajke i walonki,slonine,cebule i wodki duzo
      .. i przetrwasz Syberyjskie Zimy

a teraz chlapnij sobie 60% "spirytusu" gdyz unijna wodka zaslaba/nieleczy
      i 3m sie

ZEN
    • gobo2 koncza sie czasy borrki 31.03.15, 13:43
      melancholia juz nie kroczy za nim , niczym czarny pies.
      to czytac, to czuc..!

stac go tylko na takie duperele...!
      jak pierwszy lepszy "ekspert"...!

borrka napisał:

>
      > Ale Wowan jest w widoczny sposob passe - jego "cud gospodarczy" uwalil sie nawet
      >nie na sankcjach, ale na patologicznym wstrecie do reform i nowoczesnej gospo
      > darki wolnorynkowej.(...)
    • cxz333 LiliPut ma poważnie problemy ze szczurami, 31.03.15, 15:16
      które zagnieździły się pod kremlowskimi dywanami.
      Jak przyśnie, a kiedyś będzie musiał, to go zagryzą.
      • xystos Re: LiliPut ma poważnie problemy ze szczurami, 31.03.15, 16:46
        wnimanje-wylozono trutke na szczury na Kremlu,
        uwazaj kolego co podjadasz-to moze pochodzic z Polski !

ZEN
        • cxz333 Re: LiliPut ma poważnie problemy ze szczurami, 31.03.15, 17:09
          Bez obaw. Polaków LiliPut niewiele obchodzi, a na Kremlu ma swoich fałszywych zaufanych.
          To ich powinien najbardziej się obawiać bo szczury ryją cały czas i tylko czekają na odpowiednią okazję.
          • xystos Re: LiliPut ma poważnie problemy ze szczurami, 31.03.15, 17:33
            .. hmm,to powazna sprawa z.tymi szczurami-trzeba bedzie poluzowac sankcje wobec polski ...

Janko z fujarom znajdzie na Kremlu zatrudnienie
            coby gra na fujarze szczury z Kremla wyprowadzil

a my wam zato Lwow-Grodno-Wilno oddamy.

Z szczerym.slowianskim pozdrowieniem

Xystos
            Naczelny Szczurolap FR

ZEN
            • 5magna Re: LiliPut ma poważnie problemy ze szczurami, 31.03.15, 17:39
              A jak twoja rura borat? Czy tez sie kurczy??
              • xystos Re: LiliPut ma poważnie problemy ze szczurami, 31.03.15, 21:56
                Panowie ak i czujci po Doneckich wakach ,ja nimoge sbie miejsca znalezdz,ta cisza gwizdze mi usach
                Mam nadzieje ze w Mariopolu bedzie sie dzialo

w pzeciwym wyadku zaciage sie do Legi Cudzoziemskiej

ZEN
    • frompiter Koncza sie, koncza sie, ale nie skonczaja sie:-) 31.03.15, 22:16
      borrka napisał:
      > Zostanie i pewnie bedzie psuc nam krew.

To po co wypisujesz swoi brednie, banderowcu?
      Frustracja cie zzera?:-)

Zostanie i pewnie nie bedzie psuc wam krew, tylko ja wypije az do ostatniej kropli:-)
      • cxz333 Żarty sobie robisz? 31.03.15, 22:21
        Gdzie ty w Polsce widzisz banderowców?
        Nawet w ZOO ich nie ma.
        • frompiter Trollu,... 31.03.15, 22:35
          cxz333 napisał:
          > Gdzie ty w Polsce widzisz banderowców?
          > Nawet w ZOO ich nie ma.

...daj sie siana.
          Wasza ekipe tu wyslano dopiero po wojnie w Ruinie, a my z borratem sie zname 5 lat.
          Z niego taki Polak, jak ze mnie Japonczyk.
          Ja jestem Rosjaninem i nigdy tego nie ukrywalem, borrat 4-5 lat temu nie wstydzil sie odpowiadac cyrylica, teraz juz w zadnym wypadku, ale ten "Polak-Warszawiak" do tej pory sie nie kupil polskiej klawiatury:-)

• borrka Ja i dzisiaj sie nie wstydze... 31.03.15, 22:57
            Watnik.
            Co winna cyrylica?
            Bedzie mi jej brakowalo, gdy nowy gensek kaze wam przejsc na latinke.
            Kwestia czasu i potulnie, jak barany, posluchacie:)))
            • frompiter Myslalesz, ze udalo cie sie mnie obrazic? 31.03.15, 23:54
              borrka napisał:
              > Watnik.

Tak, jestem watnikiem i wcale z tego sie nie wstydze.
              I nie tylko ja.
              www.youtube.com/watch?v=YTmRgBeKdB0

> Co winna cyrylica?
              > Bedzie mi jej brakowalo, gdy nowy gensek kaze wam przejsc na latinke.
              > Kwestia czasu i potulnie, jak barany, posluchacie:)))

Borraciku, to "europejczykom" wskazuja moc zarowek i krzywizne ogorkow (na razie), a wkrotce beda wskazywac krzywizne penisow, ci ktory beda nie zgodny z norma - rabin z Brukseli bedzie odcinal:-).
              • borrka Dlaczego mialbym cie obrazac? 01.04.15, 00:07
                Swietnie wiem, ze jestes watnikiem, wiec zwracam sie wlasiwa formą.
    • borrka Kudrin wbija gwozdz do trumny? 31.03.15, 22:40
      To przenosnie.
      Ze wzgledu na glupote szowinistycznego spoleczenstwa, moze troche potrwac, ale watpie w dluga agonie.
      W sowku zbyt wiele wplywowych osob nie jest zainteresowanych w scenariuszu "sowek kaputt".
      Zdecydowanie bardziej "wowan kaputt".
      wyborcza.biz/biznes/1,100896,17688607,Koszty_rosyjskiej_interwencji_na_Ukrainie_siegna_200.html?biznes=local#BoxBizImg
      • frompiter Uderz w stol...:-) 31.03.15, 22:45
        borrka napisał:
        > To przenosnie.
        > Ze wzgledu na glupote szowinistycznego spoleczenstwa, moze troche potrwac, ale watpie w dluga agonie.
        > W sowku zbyt wiele wplywowych osob nie jest zainteresowanych w scenariuszu "sowek kaputt".
        > Zdecydowanie bardziej "wowan kaputt".

Kudrin moze jeczac dowoli, jak i cala ekipa wywalonych od koryta, a borrat moze Wowana pocalowac w tylek:-)
      • gobo2 borrka, o rosji, klasyczny cytat...! 01.04.15, 14:36
        rosja byla, jest, i bedzie...! usa, to tylko, zbiorowa umowa , czyli nie wiadomo co....!

borrka napisał:

> Ze wzgledu na glupote szowinistycznego spoleczenstwa, moze troche potrwac, ale
        > watpie w dluga agonie.(...)
        • entefuhrer Re: rosja byla, jest, i bedzie 01.04.15, 20:05

...zamordystycznym syfem? Najprawdopodobniej tak, niestety.

> usa to tylko zbiorowa umowa

Zbiorowa umowa wolnych ludzi - trwała od grubo ponad 200 lat. Piękna sprawa.
    • augenthaler Re: Koncza sie czasy Putina. 31.03.15, 23:17
      Putin okazał się być idiotą, ale czy jego miejsca nie zajmie przypadkiem jeszcze większy psychopata? Póki Rosja ma dostęp do broni jądrowej, póty jest nieobliczalna. To państwo zbrodnicze, bandyckie i terrorystyczne a takie nigdy nie respektuje zasad. Rosja jest w tej chwili gotowa pogwałcić wszystkie umowy, traktaty międzynarodowe i prawo międzynarodowe. A w jaki sposób my mamy się temu przeciwstawić?
      • xystos Re: Koncza sie czasy Putina. 01.04.15, 08:06
        .. taak,a Israel i USA to golabki pokoju
        i demokraci az do bolu.

ZEN
      • pijatyka Pytanie jak z dzisiaj 21.09.22, 03:42

augenthaler napisał:

> Putin okazał się być idiotą, ale czy jego miejsca nie zajmie przypadkiem jeszcze większy psychopata?
    • pijatyka Ojej - a kto poprowadzi tę nieuniknioną... 21.06.15, 23:55

...letnią ofensywę ?...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka