Dodaj do ulubionych

Bunt Kozakow

25.12.14, 16:16
MFW zmusa rzad Ruiny skasowac prawie caly social, na stanowiska ministrow wyznaczono obcokrajowcow.
Dzis Rada olala ustawe, ktora probowal wcisnac rzad Jajaceniuka.

Nowy posly wyrozniaja sie dobrym wyksztalceniemi i sa kategorycznie przeciw:-)

Slynny "kozak" Gawriliuk: Bedzie bunt ...rzad musi znalezc ar...., artel...., artelnatiwe...
Dziennikarz: alternatywe?
Kozak: O! No wlasnie!
www.youtube.com/watch?v=w6ZghAmh1WU

Posel Liaszko do ministra finansow Jaresko, obywacelki USA:
Moze u Pani w USA social i nie jest potrzebny, ale idźcie i powiedzcie u nas na wsi, ze zamykasz szpital i szkole.
Ludobojstwu obywacele ukrainskich mowime stanowczo "niet"!
112.ua/glavnye-novosti/lyashko-yaresko-mozhet-v-ssha-lgoty-i-ne-nuzhny-a-u-nas-nuzhny-165870.html

No i jak zawsze mordobicie na deser.
Speaker Rady Hrojsman: Panowie, dzis jest Swito!
112.ua/glavnye-novosti/v-rade-voznikla-potasovka-posle-perepalki-lyashko-i-shufricha-166005.html

Hanuka juz chyba byla, nie?:-)
Obserwuj wątek
    • brat_kryzysa Gawryluk na Majdanie byl dobry w jednym 25.12.14, 16:24
      I ja to doskonale pamietam, we wciaganiu kresek amfetaminy i innych wynalazkow to co sie dziwisz
    • antyk-acap Re: Bunt Kozakow 25.12.14, 16:41
      Byłem kiedyś na rosyjskiej wsi. Naście chałup, przychodnia, sklepik. Głównie z wódką. Jeśli zamkną przychodnię to najbliższa jest 200 km dalej. Drogi gruntowe. Przez pół roku nieprzejezdne. Pozostaje helikopter tylko że nikogo na to nie stać. Jeśli obetną socjal to Rosjanie wylądują w XIX wieku. Bo sklepik też zamkną. Pieniądze ludzie mają z socjalu. A jak nie będzie pieniędzy to i klientów nie będzie.
      • romek1612 W jakiej miejscowosci bylesz? 25.12.14, 17:19
        antyk-acap napisał:
        > Byłem kiedyś na rosyjskiej wsi. Naście chałup, przychodnia, sklepik. Głównie z
        > wódką. Jeśli zamkną przychodnię to najbliższa jest 200 km dalej. Drogi gruntowe
        > . Przez pół roku nieprzejezdne. Pozostaje helikopter tylko że nikogo na to nie
        > stać. Jeśli obetną socjal to Rosjanie wylądują w XIX wieku. Bo sklepik też zamk
        > ną. Pieniądze ludzie mają z socjalu. A jak nie będzie pieniędzy to i klientów n
        > ie będzie.

Zaraz cie sprawdzime, nie jestes ani pierwszym, ani ostatnim, kto tu wciska "ja osobiscie bylem".

Borrata-banderowca juz zalatwili kilka razy.

Czekam na odpowiedz "nie pametam":-)
        • johnny-kalesony Romku - teraz każdy może być ... 29.12.14, 01:56
          Wy, krasnale macie teraz nie lada problem. Skończyło się wciskanie kitu o elizejskich błoniach, olimpie i raju, jakim ma być w waszych enuncjacjach Rosja.
          Teraz każdy może sobie to zobaczyć sam, jak tam jest. Wystarczy otworzyć google street view ...

Pozdrawiam
          Keep Rockin'
          • romek1612 I o to chodzi, krasanale,.. 29.12.14, 09:40
            johnny-kalesony napisał:
            > Wy, krasnale macie teraz nie lada problem. Skończyło się wciskanie kitu o elize
            > jskich błoniach, olimpie i raju, jakim ma być w waszych enuncjacjach Rosja.
            > Teraz każdy może sobie to zobaczyć sam, jak tam jest. Wystarczy otworzyć google
            > street view ...

...zeby wy sie nauczyli nie klamac, a podawac GPS-pozycje na Google.

Kiebsko wam to idzie jednak.
            Albo natura nie pozwala nie klamac, albo tepawy dla korystania z Googla.
      • pskow Re: Bunt Kozakow 25.12.14, 17:41
        antyk-acap napisał:

> Byłem kiedyś na rosyjskiej wsi. Naście chałup, przychodnia, sklepik. Głównie z
        > wódką. Jeśli zamkną przychodnię to najbliższa jest 200 km dalej. Drogi gruntowe
        > . Przez pół roku nieprzejezdne. Pozostaje helikopter tylko że nikogo na to nie
        > stać. Jeśli obetną socjal to Rosjanie wylądują w XIX wieku. Bo sklepik też zamk
        > ną. Pieniądze ludzie mają z socjalu. A jak nie będzie pieniędzy to i klientów n
        > ie będzie.
        <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
        Jak ostatnio bylem na wsi w poznanskim,bylo podobnie.
        A przebywalem w bylym osrodku wczasowym Spolem.
        Ale co mnie zdziwilo,oprocz wody wiesniacy nic nie uzywali.
        A na zarobki czyli na ku...enie sie mlodziez plci obojga jezdzila do sasiadow niemieckich.
        No,ale to bylo jakichs lat dziesiec temu.
        O czym to swiadczy?
        Ze Rosjanie w stosunku do Poznaniakow sa opoznieni w rozwoju.
        • antyk-acap Re: Bunt Kozakow 25.12.14, 17:53
          Po pierwsze - zawdzięczamy to 50 latom rosyjskiej okupacji. Po drugie - Polska nie pozuje na supermocarstwo...
    • romek1612 5 piw pod kijowska Rada 25.12.14, 18:28
      Nowe pokolenie Europejczykow: "Hitlerjugend! SS!"
      www.youtube.com/watch?v=WAjYychSg8E

Prawdziwy Kozacy, qwa:-)
      • antyk-acap Re: 5 piw pod kijowska Rada 25.12.14, 18:37
        www.cristyli.com/wp-content/uploads/2009/11/Russian-Nazis.jpg
        • romek1612 W jakiej miejscowosci bylesz? 25.12.14, 19:07
          Nie widze odpowiedzi, klamco.

antyk-acap napisał:
          > www.cristyli.com/wp-content/uploads/2009/11/Russian-Nazis.jpg

Naziole sa wszedzie i w Polsce ich rowniez nie brakuje, tyle ze u nas oni ida do p@rdla, a nie do Dumy, a policja z nimi sie nie cacka.
          www.youtube.com/watch?v=tv4kIkU-BO4
          • antyk-acap Re: W jakiej miejscowosci bylesz? 25.12.14, 19:23
            W sobotę w Moskwie odbyła się demonstracja, której kilkuset uczestników zbierało datki na pomoc tzw. separatystom ukraińskim w Donbasie. Ze sceny do zebranych przemówił Aleksander Dugin, współzałożyciel Partii Narodowo-Bolszewickiej, główny ideolog putinizmu. Zaapelował on do prezydenta Władimira Putina, aby uznał samozwańcze republiki doniecką i ługańską i wysłał wojska na Ukrainę.
            • romek1612 Re: W jakiej miejscowosci bylesz? 25.12.14, 19:49
              Czyli "bylem rosyjskiej wsi" to zwykle klamstwo.
              Tam myslalem, trollu.

antyk-acap napisał:

> W sobotę
              > w Moskwie odbyła się demonstracja, której kilkuset uczestników zbierało datki
              > na pomoc tzw. separatystom ukraińskim w Donbasie. Ze sceny do zebranych przemów
              > ił Aleksander Dugin, współzałożyciel Partii Narodowo-Bolszewickiej, główny ideo
              > log putinizmu. Zaapelował on do prezydenta Władimira Putina, aby uznał samozwań
              > cze republiki doniecką i ługańską i wysłał wojska na Ukrainę.

I niby co?

To ze ty walisz w portki od nazwiska Dugin wcale nie swiadczy, ze Dugin jest nazistem czy faszystem.
              Jest lekko p@rdolnety i tyle.

A imbecyle z polskich gazet jak zawsze goowno wiedza o tym, o czym pisza.

"Ze sceny do zebranych przemówił Aleksander Dugin, współzałożyciel Partii Narodowo-Bolszewickiej, główny ideolog putinizmu".

NBP to skrajnie antyputinowska partia Limonowa, a nie Dugina, zakazana z powodu ekstremizmu od 2007.
              • antyk-acap Re: W jakiej miejscowosci bylesz? 25.12.14, 20:02
                Co do wioski - nie wiem jakiej. Przejeżdżałem, nie zapytałem o nazwę tego zadupia. Nie ono było moim celem.
                • romek1612 Ahahaha:-) 25.12.14, 20:44
                  antyk-acap napisał:
                  > Co do wioski - nie wiem jakiej. Przejeżdżałem, nie zapytałem o nazwę tego zadupia. Nie ono było moim celem.

Przeciez napisalem:
                  " Zaraz cie sprawdzime, nie jestes ani pierwszym, ani ostatnim, kto tu wciska "ja osobiscie bylem".
                  Borrata-banderowca juz zalatwili kilka razy.
                  Czekam na odpowiedz "nie pametam":-)"

W jakim obwodzie to bylo?
                  "Jeśli zamkną przychodnię to najbliższa jest 200 km dalej".

Dawaj, napisz jeszcze raz, ze nie pametasz:-))
    • 99venus Re: Bunt Kozakow 25.12.14, 21:34
      głupi to ty jesteś romeczku ale to cecha propagandzistów kremla.ty się zajmij lepiej biedą rosyjską.tam nie jest lepiej.
    • romek1612 "Jichala szlachom czerwona fira" 25.12.14, 22:43
      Люди в гвaлт: фiрмaн — cвoлoтa
      Де ж ти, cкyрвий cинy, вciх нac зaвiв
      Тoж першa рoбoтa — фiрмaнa в бoлoтo
      Нy, a пo-дрyге — перефaрбyєм вiз

Бyв червoний — oн де зaїхaв
      Бyде жoвтo-cинiй — пoбaчим дивний cвiт

I рaзoм зacпiвaли "Зacвиcтaли кoзaченьки"
      Прaвдa, нa мoтив "Нaш пaрoвoз вперед летит"
      Їхaлa шляхoм
      Червoнa фiрa
      Пoтiм вибирaли нaрoдних депyтaтiв