IP: 192.117.117.* 13.09.04, 11:29
droga eleno, mam nadzieje, ze sie nie myle i od czasu do czasu wpadasz na to
straszne forum swiat....

mimo bluzgow, kretactw, klamstw, ciaglych oskarzen i nienawisci tu panujacej,
jest tu pare osob, wartych uwagi, nie nalezacych do wyzej wymienionego klubu,
ktorym brakujesz i ktorzy cie baaardzo cenia. czy nie moglabys znalezc tak
zwanego "zlotego srodka" i wejsc znow na forum, wyraznie ignorujac ten "klub
nienawisci" natomiast wzbogacajac twoja obecnoscia "klub normalnych"???
najserdeczniej
dana
Obserwuj wątek
    • Gość: mirmil Re: DO ELENY IP: *.red-217-217-17.user.auna.net 13.09.04, 11:37
      > mimo bluzgow,

oj, dana, dana, kiedy odwolasz klamstwo, ze na ciebie bluzgalem? i kiedy sama
      przestaniesz bluzgac?
    • flamandka Re: DO ELENY 13.09.04, 11:38
      Gość portalu: dana33 napisał(a):

> droga eleno, mam nadzieje, ze sie nie myle i od czasu do czasu wpadasz na to
      > straszne forum swiat....
      >
      > mimo bluzgow, kretactw, klamstw, ciaglych oskarzen i nienawisci tu panujacej,
      > jest tu pare osob, wartych uwagi, nie nalezacych do wyzej wymienionego klubu,
      > ktorym brakujesz i ktorzy cie baaardzo cenia. czy nie moglabys znalezc tak
      > zwanego "zlotego srodka" i wejsc znow na forum, wyraznie ignorujac ten "klub
      > nienawisci" natomiast wzbogacajac twoja obecnoscia "klub normalnych"???
      > najserdeczniej
      > dana

Rozumiem Dana, ze Ty , ktora wyzywasz tu ludzi jak sie da, zaliczasz sie do
      tych normalnych, i czesc Twoich przyjaciol np taki pan Jerzy ze Szwecji i nini,
      ktorzy obrzucaja blotem kazdego kto sie osmieli miec inne zdanie niz oni.
      Ten pan, ktory w Twoim watku podal lin do sloweczka "hucpa" obrazajacy rodziny
      ludzi, ktorych nawet nie zna tez pewnie normalny, i kocha wszystkich swoich
      adwersarzy.
      Tylko Ci inni to nienawistnicy w tym ja pewnie.
      Przejrzyj najpierw posty swoje i swoich przyjaciol pani Dano, i spojrz w
      lustereczko.
      • danek4 Re: DO ELENY 13.09.04, 11:45
        flamandka napisała:

> spojrz w
        > lustereczko.

a lustereczko nurni odpowiada
        jesteś piękna Gini niesłychanie
        najładniejsze posty na nim
        wszystkie mądre i powabne
        cieszą moje serce co dnia

no Gini
        chyba nie zaliczysz tego postu do bluzgów
        • flamandka Re: DO ELENY 13.09.04, 11:53
          danek4 napisała:

> flamandka napisała:
          >
          > > spojrz w
          > > lustereczko.
          >
          > a lustereczko nurni odpowiada
          > jesteś piękna Gini niesłychanie
          > najładniejsze posty na nim
          > wszystkie mądre i powabne
          > cieszą moje serce co dnia
          >
          > no Gini
          > chyba nie zaliczysz tego postu do bluzgów

Alez skad, inteligentny inaczej jak wszystkie twoje posty .
          Idz dalej ratowac Polakow, Danusiu.
          • danek4 Re: DO Gini flamandki 13.09.04, 12:59
            flamandka napisała:

> Alez skad, inteligentny inaczej jak wszystkie twoje posty .
            > Idz dalej ratowac Polakow, Danusiu.

ależ ten inteligentny inaczej to naprawdę jakiś geniusz musi być
    • pepita "klub normalnych" czyli 13.09.04, 11:53
      fredzio,jarek-zyd,ftracalski i dana - towarzystwo wzajemnej adoracji
      (zydowskiej) w calym tego slowa znaczeniu i ciagle to samo pytanie co ci ludzie
      robia na polskim forum!!!!!!!!!!
      • Gość: wiktor Re: "klub normalnych" czyli IP: 5.5R* / 212.25.109.* 13.09.04, 11:59
        nostalgija do kretynow
      • Gość: kika Re: "klub normalnych" czyli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 12:08
        no właśnie, pepita, czy oni się nudzą na izraelskim i jakimkolwiek jeszcze,
        dana - prowodyrka, zaczyna wątki, żeby się wywnętrzać, a dalej jazda u siebie,
        to wszystko jest takie głupie: wątki o dupie, o hutzpie, o ortografii, o
        pierogach czy innych resztkach z talerza, jak to należy rozumieć? Czy ci Żydzi,
        którzy wychowali się w Polsce aż tak mocno tęsknią, że wracają tu choćby po to
        żeby się pokłócić, czy nie mają swoich spraw, swoich domów, swoich przyjaciół?
        Używam czterech języków, czytam brytyjskie i francuskie dzienniki, ale do głowy
        mi nie przychodzi pouczać Francuzów, Rosjan czy Anglików że są durni, denni itd
        i obrzucać ich przy tym wyzwiskami, bo nie są tacy jak ja, TO MUSI BYĆ RODZAJ
        JAKIEJŚ JEDNOSTKI CHOROBOWEJ Z ZAKRESU PSYCHIATRII, może ktoś powinien się tym
        zająć, to jakieś chore stwory
        • Gość: wiktor Re: "klub normalnych" czyli IP: 5.5R* / 212.25.109.* 13.09.04, 12:18
          jest przyslowie zabiles ijeszcze odzedzieczyles najpierw plujecie a puzniej
          krzyczycie ze na was deszcz pada
        • pepita Re: "klub normalnych" czyli 13.09.04, 12:38
          Gość portalu: kika napisał(a):

> no właśnie, pepita, czy oni się nudzą na izraelskim i jakimkolwiek jeszcze,
          > dana - prowodyrka, zaczyna wątki, żeby się wywnętrzać, a dalej jazda u
          siebie,
          > to wszystko jest takie głupie: wątki o dupie, o hutzpie, o ortografii, o
          > pierogach czy innych resztkach z talerza, jak to należy rozumieć? Czy ci
          Żydzi,
          >
          > którzy wychowali się w Polsce aż tak mocno tęsknią, że wracają tu choćby po
          to
          > żeby się pokłócić, czy nie mają swoich spraw, swoich domów, swoich
          przyjaciół?
          > Używam czterech języków, czytam brytyjskie i francuskie dzienniki, ale do
          głowy
          >
          > mi nie przychodzi pouczać Francuzów, Rosjan czy Anglików że są durni, denni
          itd
          >
          > i obrzucać ich przy tym wyzwiskami, bo nie są tacy jak ja, TO MUSI BYĆ RODZAJ
          > JAKIEJŚ JEDNOSTKI CHOROBOWEJ Z ZAKRESU PSYCHIATRII, może ktoś powinien się
          tym
          > zająć, to jakieś chore stwory

Nalezy jeszcze dodac ,ze ci "klubowi" posiadaja mase wolnego czasu,przez siedem
          dni w tyg.do rana do poznego wieczora robia wszystko co moga aby zaistniec.
          Sczegolna satysfakcje maja jak kogos wreszcie szlag trafi i nawymysla im od
          takich czy innych zydow.
          Cel osiagneli ujawnil sie kolejny antysemita.
          Tak to wyglada na jakas chorobe psychiczna bo nie sa to wylacznie
          kompleksy,ktorych oznaki mozna znalesc w ich(klubowych) postach.
          • Gość: dana33 alez, alez, moi drodzy!!!! IP: 192.117.117.* 13.09.04, 17:08
            uspokojcie sie na boga!!!! to byl post do eleny i tylko do eleny. a co wy tu
            wszyscy naraz sie zolodkujecie? ale mam ubaw, jak mowi to ladne polskie
            przyslowie: uderz w stol a nozyce sie odezwa?
            nu, idzcie na wieczorny spacerek. mam nadzieje, ze elena przeczytala tylko moj
            post.
        • Gość: dana33 Re: "klub normalnych" czyli IP: *.sharon2.actcom.co.il 14.09.04, 10:31
          dobrze ze zwrociles mi uwage na twoj post w tamtym watku, bo cie nie zauwazylam.
          a od kiedy ja to zaczynam watki "o dupie"?
          nu, ja uzywam 6 jezykow i czytam brytyjskie, francuskie, niemieckie, polskie i
          hebrajskie dzienniki, i jak mam cos do skrytykowania, to im pisze.
          a wyzywiskami to wy rzucacie, kikaczu, i to w kazdym poscie i na kazdym watku.
          teraz farsztejst? git.
          • Gość: kika Re: "klub normalnych" czyli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 10:54
            nie jestem kikaczem lecz kika (to po tacie, który jest kiki od wczesnego
            dzieciństwa) jeśli możesz i zechcesz to odpowiedz uczciwie po co to robisz?
            Uzależnienie? Zabawa? Praca? Terapia? O co chodzi?
            • Gość: dana33 Re: "klub normalnych" czyli IP: *.sharon2.actcom.co.il 14.09.04, 11:20
              co robie? pisze na forum? kiedys myslalam, ze bedzie to interesujaca wymiana
              zdan. a teraz to juz wiem, ze po prostu wyladowujecie sie na zydach i israelu.
              to jest moja forma protestu: jak manipulujecie, klamiecie i szkalujecie zydowq
              i israel, to wyjasniam wam wasza niewiedze lub idiotyzm.
              • flamandka Re: "klub normalnych" czyli 14.09.04, 11:32

> co robie? pisze na forum? kiedys myslalam, ze bedzie to interesujaca wymiana
                > zdan. a teraz to juz wiem, ze po prostu wyladowujecie sie na zydach i
                israelu.
                > to jest moja forma protestu: jak manipulujecie, klamiecie i szkalujecie
                zydowq
                > i israel, to wyjasniam wam wasza niewiedze lub idiotyzm.

Boze widzisz i nie grzmisz.Kogo Ty chcesz oszukac Dana?
                Jezeli ktos klamie wystarczy jego klamstwo obnazyc, jezeli ktos czegos nie
                wie , wystarczy go oswiecic, ale Ty i Twoi przyjaciele z "klubu normalnych "
                jedyne co potrafia, to obrazac i co najsmieszniejsze, wytykac innym, gdy sie
                zdenerwuja i zastosuja te sama metode vide wierszyki Wtracalskiego o balwanach.
                Co Ci ma odpowiedziec, Rachelka gdy piszesz do niej non stop szmetelko?Co Ci ma
                odpowiedziec, zbalansowany gdy piszesz do niego non stop zafajdany?
                Piszesz, ze prostujesz niewiedze, to jest nieprawda Dano, ja kiedys podalam
                artykul ktorym mowil o Dzieciach Holocaustu, domagajacych sie zwrotu dzialek w
                Izraelu.
                W artykule stalo jak byk, ze tych spraw sie nie zalatwia ale Ty napisdalas, ze
                Ty odzyskalas bez problemu.
                Tylko, ze ja nie wierze Danusiu, bo Ty dosc czesto klamiesz ukazujac Izrael
                jako panstwo, wlasciwie idealne, z tym, ze to co piszesz Ty i Twoi klakierzy,
                nie zgadza sie z tym co jest w gazetach, i w inyych publikatorach, chocby w
                artykule, ktory przytoczyl Split, chocby z tym co pisze Burg, Aloni, i wielu
                innych Zydow.
                • Gość: kika flamandko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 11:37
                  obawiam się, że szkoda naszych słów,
                  ładna ta baba jaga
                  pozdrawiam z zazdrością, że takiej nie mam
                • Gość: dana33 Re: "klub normalnych" czyli IP: *.sharon2.actcom.co.il 14.09.04, 12:51
                  alez masz racje, gini, ja klamie tutaj ciagle i bez przerwy.
                  na tym koncze dyskusje z szanowna.
                  • mirmilek Re: "klub normalnych" czyli 14.09.04, 12:54

> alez masz racje, gini, ja klamie tutaj ciagle i bez przerwy.
                    > na tym koncze dyskusje z szanowna.

oczywiscie, chcesz przyklad? napisalas, ze na ciebie bluzgam. to jest klamstwo.
              • Gość: kika Re: "klub normalnych" czyli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 11:33
                sorry, ale ci nie wierzę, czytam co tu wyprawiasz, mam na twój temat zdanie i
                powiem ci, że istniejesz na tym forum wyłącznie po to, żeby kłócić, jątrzyć,
                wykrzywiać. Nie przyszło ci do głowy (oj przyszło napewno), że bez takich jak
                twoje podjudzań antysemici się zamkną wreszcie. Tobie zależy na niezgodzie, to
                jest twój cel, a nie tam żadna sprawiedliwość, jesteś zla.
                • flamandka Re: "klub normalnych" czyli 14.09.04, 11:46
                  Re: dokad Polska bedzie placic za holocaust???
                  Autor: Gość: waligóra IP: *.internetdsl.tpnet.pl
                  Data: 14.09.2004 11:44 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
                  > Muzeum Historii Zydow polskich to jest zdaje sie obiekt zydowski .
                  wyrzygała wahabitka z flamandii[?]

a to głupia qrwa, meczety trzeba w kosmos wysłać, bo z pieniędzy podatników je
                  budują na całym świecie, w Polsce też, chodzą i szukają sponsorów, korzystają z
                  dotacji państwowych, a na chuj mi tutaj takie wahabickie pluskwy, co oficjalnie
                  w tych miejscach stają murem za terrorystami i nawołują do nienawiści na tle
                  rasowym.

Głupia qreska wahabitko, żydów to my już z Polski wypędzili,
                  a was to trzeba w powietrze wyadzić razem z tymi waszymi przywódcami wojennymi,
                  ukrytymi w meczetach
                  bo sami nie wyjdziecie, a szerzycie się jak ta szarańcza.

Popieram Chiraca, jak wam się we Francji nie podoba to wypierdalać,
                  a w ślad zanim powinni pójść wszyscy ludzie dobrej woli

To jeden z tych normalnych.
                  • flamandka Re: "klub normalnych" czyli 14.09.04, 11:48
                    Re: Zywot kobiet w Israel'u ,... Do fiuta ,...
                    Autor: pan.scan
                    Data: 12.09.2004 22:45 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
                    Widzisz, fiucie rozłupany, mogę ci udzielić wywiadu pod jednym warunkiem - że
                    zaakceptujesz w/w formę, w której zwracałbym się do ciebie w przyszłej
                    (ewentualnie) korespondencji. Chyba, że miałeś na myśli swego przyjaciela
                    "wqrwionego2". Identycznego fiuta i oszusta jak ty. Czy jasne?

Jeszcze jeden normalny .
                • danek4 Re: "klub normalnych" czyli 14.09.04, 11:48

> sorry, ale ci nie wierzę

ukochał głupiec swoją głupotę bo na inną miłość głupota nie pozwoliła
                • Gość: dana33 Re: "klub normalnych" czyli IP: *.sharon2.actcom.co.il 14.09.04, 12:52
                  masz oczywiscie racje, tak jak flamandka. good day, kika.
      • Gość: waligóra Re: "klub normalnych" czyli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 11:57
        to samo co te wahabickie świnie z całego świata i z POLSKI,
        a w ogóle to co się durnowato pytasz
        następny qrwa nawrócony
    • jarek-festweb Re: DO ELENY 14.09.04, 12:49

>
      > jest tu pare osob, wartych uwagi, nie nalezacych do wyzej wymienionego klubu,
      > ktorym brakujesz i ktorzy cie baaardzo cenia. czy nie moglabys znalezc tak
      > zwanego "zlotego srodka" i wejsc znow na forum, wyraznie ignorujac ten "klub
      > nienawisci" natomiast wzbogacajac twoja obecnoscia "klub normalnych"???
      > najserdeczniej
      > dana

To dziwadlo ma w sobie chyba cos z "artysty" a z artystami to juz tak bywa, ze
      jak sobie ucha nie obetna to podetna zyly, strzela sobie w leb lub przynajmniej
      wyladuja u czubkow.
      Czy tu wciaz czubkow za malo ?

• abdel.rahman.al.rashed Re: DO ELENY 14.09.04, 15:01

>
      > jest tu pare osob, wartych uwagi, nie nalezacych do wyzej wymienionego klubu

Chyba kpisz!
      Wymien kilka takich osob. Chetnie ich poczytam.
      Ja tu oprocz kretactwa, kretynstwa, bluzgow i prowokacji niczego nie widze.
      • Gość: dana33 Re: DO ELENY IP: *.sharon2.actcom.co.il 14.09.04, 15:14
        sa, sa, abdel... :)
        wprawdzie trzeba oczy otwierac baaardzo szeroko, ale sa.
        • flamandka Re: DO ELENY 14.09.04, 15:27

> sa, sa, abdel... :)
          > wprawdzie trzeba oczy otwierac baaardzo szeroko, ale sa.

To wymien slonko nicki wymien, daj linki do postow chetnie poczytam.
          • abdel.rahman.al.rashed Re: DO ELENY 14.09.04, 15:35
            flamandka napisała:

> Gość portalu: dana33 napisał(a):
            >
            > > sa, sa, abdel... :)
            > > wprawdzie trzeba oczy otwierac baaardzo szeroko, ale sa.
            >
            >
            > To wymien slonko nicki wymien, daj linki do postow chetnie poczytam.
            wlasnie!
            bo czytac bzdury szukajac te nicki to straszna strata czasu!
          • Gość: waligóra Re: DO ELENY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 22:05
            poczytaj sibie qrwo, najlepiej swoje posty z forum islam.org.pl
            jaka ty jesteś durnowata:)))))))))))
        • abdel.rahman.al.rashed Re: DO ELENY 14.09.04, 15:34

> sa, sa, abdel... :)
          > wprawdzie trzeba oczy otwierac baaardzo szeroko, ale sa.

Twierdzenie ze sa nie jest dowodem.
          Prosilem o przyklad.
          • jarek-festweb Re: DO ELENY 14.09.04, 15:39
            abdel.rahman.al.rashed napisał:

> Gość portalu: dana33 napisał(a):
            >
            > > sa, sa, abdel... :)
            > > wprawdzie trzeba oczy otwierac baaardzo szeroko, ale sa.
            >
            > Twierdzenie ze sa nie jest dowodem.
            > Prosilem o przyklad.

Poczytaj posy Gaala, Titusa_Flaviusa, CCCP lub Zbalansowanego i przekonasz sie,
            ze sa one prawie wszystkie ciekawe.
            Niestety nie maja z kim dyskutowac, bo poza bluzgami nikt jakos nie potrafi nic
            przeciwstawic.
            • abdel.rahman.al.rashed Re: DO ELENY 14.09.04, 17:01
              jarek-festweb napisał:

>
              > Poczytaj posy Gaala, Titusa_Flaviusa, CCCP lub Zbalansowanego i przekonasz
              sie,
              >
              > ze sa one prawie wszystkie ciekawe.
              > Niestety nie maja z kim dyskutowac, bo poza bluzgami nikt jakos nie potrafi
              nic
              >
              > przeciwstawic.

albo jestes durniem albo prowokatorem.
              Wlasnie udowadniasz moja teze do dany ze nie ma na tym forum powaznych
              wypowiedzi.
              • Gość: kika Re: do adbela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 19:33
                szlonek!
                gratulacje dla zręcznego zamknięcia wątku, niestety bardzo to na rękę danie,
                dwa razy dopchnięta do ściany - odfrunęła, bo tak jej było najwygodniej
                • danek4 Re: nie do ....Dany 14.09.04, 20:57

> szlonek!
                  > gratulacje dla zręcznego zamknięcia wątku, niestety bardzo to na rękę danie,
                  > dwa razy dopchnięta do ściany - odfrunęła, bo tak jej było najwygodniej

cieszy się głupek z głupoty swojej bo na inną radość głupota nie reaguje

ps
                  gdyby jednak głupata miała jakiś przebłysk to podaję, że....
                  gdyby tu na forum była tylko głupota to mnie by tu nie było
                  oprócz głupoty bywają tu i ludzie :)))
                • Gość: waligóra Re: do adbela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.04, 22:07
                  następna wahabicka qrwa
                  najpierw się puszczacie, chuje obciągacie
                  a potem twarze ze wstydu zakrywacie
                  święte hipokrytki
                  do domu !!!!!!!!!!!!!!
                  hadisy czytać i w piersi się qrwy walić:))))))))))
                • Gość: dana33 do kikacza IP: *.sharon2.actcom.co.il 14.09.04, 23:58
                  nic nie odfrunelam. ale oprocz forum mam jeszcze zycie prywatne, jutro
                  zaczynaja sie swieta, mam gosci, wiec gotuje i gotuje. a gdie to
                  zostalam "zepchnieta do sciany" ????

a co wg ciebie mam odpowiedziec na to co ty piszesz: "sorry, ale ci nie wierzę,
                  czytam co tu wyprawiasz, mam na twój temat zdanie i powiem ci, że istniejesz na
                  tym forum wyłącznie po to, żeby kłócić, jątrzyć, wykrzywiać. Nie przyszło ci do
                  głowy (oj przyszło napewno), że bez takich jak twoje podjudzań antysemici się
                  zamkną wreszcie. Tobie zależy na niezgodzie, to jest twój cel, a nie tam żadna
                  sprawiedliwość, jesteś zla." ????????????? zgodzilam sie z toba i koniec
                  dyskusji. przynajmniej z mojej strony./

• snajper55 Re: do dany. 15.09.04, 00:53

> nic nie odfrunelam. ale oprocz forum mam jeszcze zycie prywatne, jutro
                    > zaczynaja sie swieta, mam gosci, wiec gotuje i gotuje. a gdie to
                    > zostalam "zepchnieta do sciany" ????
                    >
                    > a co wg ciebie mam odpowiedziec na to co ty piszesz: "sorry,ale ci nie wierzę,
                    > czytam co tu wyprawiasz, mam na twój temat zdanie i powiem ci,że istniejesz na
                    > tym forum wyłącznie po to, żeby kłócić, jątrzyć,wykrzywiać. Nie przyszło ci do
                    > głowy (oj przyszło napewno), że bez takich jak twoje podjudzań antysemici się
                    > zamkną wreszcie. Tobie zależy na niezgodzie, to jest twój cel, a nie tam żadna
                    > sprawiedliwość, jesteś zla." ????????????? zgodzilam sie z toba i koniec
                    > dyskusji. przynajmniej z mojej strony./

Witaj ! Wpadłem gościnnie zobaczyć co w Ścieku, ops... w Świecie słychać. ;))
                    Widzę, że menażerią się zajmujesz. Trochę zaskoczony jestem, że tresura
                    przynosi efekty. Rozkazu >Daj głos !<, jak widzę, już się nauczyły. Bawisz się
                    dobrze, więc tylko cierpliwości Ci życzę. :))

Pozdrawiam

S.
                    • Gość: dana33 Re: do dany. IP: 192.117.117.* 15.09.04, 15:58
                      :)
              • jarek-festweb Re: DO ELENY 15.09.04, 08:15
                abdel.rahman.al.rashed napisał:

> albo jestes durniem albo prowokatorem.
                > Wlasnie udowadniasz moja teze do dany ze nie ma na tym forum powaznych
                > wypowiedzi.

Rozumiem, ze sie ze mna nie zgadzasz ale forma potwierdza to co napisalem
                wczesniej.
                No co zrobic ?
                Dyplomy mozna kupic, dobrego wychowania -nie.

Zegnam prostaczku.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka