eva.aus.moskau 18.05.15, 10:57 Ukry wzieli do niewoli dwoch naszych kolegow z GRU ktorzy wypelniali pokojowa misje wysadzania mostu na Doncu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eva.aus.moskau Re: Dwaj nasi koledzy z GRU w niewoli. 18.05.15, 11:03 Jeszcze linkwiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17936966,W_Donbasie_ujeto_dwoch_rosyjskich_zolnierzy.html?utm_source=m.gazeta.pl&utm_medium=testbox&utm_campaign=WiadomosciLink Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Dwaj nasi koledzy z GRU w niewoli. 18.05.15, 11:38 Klamca i prowokator jestes Odpowiedz Link Zgłoś
eva.aus.moskau Re: Dwaj nasi koledzy z GRU w niewoli. 18.05.15, 11:45 Nie masz pojecia o niczym a sie wypowiadasz. Nie wstyd ci? Jesli zarzucasz mi klamstwo to wskaz w ktorym momencie w przeciwnym razie jestes tylko trolem ktory szuka zaczepki. Odpowiedz Link Zgłoś
wtop.ek to nie babina z bazaru 18.05.15, 14:33 to pani z administracji uniwerka w Mannheim d2cl5nb98d26a0.cloudfront.net/med-UybA5y5X6YZV7FSH241G-3803.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
5magna Re: to nie babina z bazaru 18.05.15, 14:44 Pietami do przodu...... podroze.gazeta.pl/podroze/51,114158,17878917.html?i=0&bo=1#BoxLSImg Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: to nie babina z bazaru 18.05.15, 16:55 ty kapusiu masz osiagniecia...czy to jest zabezpieczone prawnie? Podawanie danych osobowych podlega karze, kapusiu.... Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Wtopek to kretyn 18.05.15, 18:07 On jest zupełnie głupi. Zajrzał w internecie na uniwerek w Mannheim, zobaczył polskie nazwisko gdzieś w administracji i uznał, że to ja. Cyrk! Trudno o większego kretyna, kiedyś produkował się tu pod nickiem "skiper" i straszył mnie niemiecką policją z owczarkami. Mieszka w Sztuttgarcie, bierze socjal i ma dużo czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Wtopek to kretyn 18.05.15, 20:18 "..I ma dużo czasu"-to zupełnie jak ty.tyle tylko,że ty masz socjal z Moskwy. Odpowiedz Link Zgłoś
entefuhrer Re: ty masz socjal z Moskwy 02.07.15, 21:08 Teoretycznie powinni jej płacić...ale - w sumie - za co? Za odpychającą, tępą antypropagandę?... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tojabogdan ewausmoskau czyli problemy osobowościowe 18.05.15, 19:16 przede wszystkim z identyfikacją płci. Ale transseksualizm nie jest przecież grzechem, do tego nie płeć ważna, lecz uczucia. Zajrzyj sobie w gacie, może pod tłustym brzuchem uda ci się, ewausmoskau, dojrzeć coś, co kiedyś przypominało prącie. Odpowiedz Link Zgłoś
eva.aus.moskau Re: ewausmoskau czyli problemy osobowościowe 18.05.15, 20:23 Ale mnie interesuja twoje klopoty z osobowoscia i brakujace elementy twojego organizmu ponizej pasa. Tutaj omawia sie powazne sprawy zwiazane z kolegami z GRU. Odpowiedz Link Zgłoś
adamusb Re: ewausmoskau czyli problemy osobowościowe 18.05.15, 21:00 Wytłumacz mi co jest z wami rusofilami, że tak bardzo was ciągnie do męskiego przyrodzenia, albo tego na czym normalny człowiek siada. Odpowiedz Link Zgłoś
danillko Ciekawe,ten GRU-owiec ze zdjęcia wygląda całkiem.. 18.05.15, 20:56 ... znajomo. Jak Nadia Sawczenko... bi.gazeta.pl/im/42/1b/11/z17936962Q,Nadia-Sawczenko.jpg eva.aus.moskau napisała: > Ukry wzieli do niewoli dwoch naszych kolegow z GRU ktorzy wypelniali pokojowa m > isje wysadzania mostu na Doncu. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Putin się od nich odcina 20.05.15, 08:19 Pomyślcie o tym Rosjanie idąc na tą wojenką. US marines życiem ryzykują aby wynieść z pola walki swoich poległych. Rosjanie przrobią swoiich na nawóz. M. Odpowiedz Link Zgłoś
x2014 Re: Putin się od nich odcina 20.05.15, 08:33 .. Rosjanie przrobią swoiich na nawóz... przeciez to u ruskiego scierwa tradycja Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_ze_smolenska Re: Dwaj nasi koledzy z GRU w niewoli. 22.05.15, 09:39 Nie jestem za silowym rozwiazaniem sytuacji na Ukrainie, nie jestem zwolennikiem zbyt duzego zaangazowania Rosji w sprawy ukrainskie, ale jestem dumny z profesjonalizmu rosyjskich sil specjalnych. Dopiero po roku walk/starc udalo sie schwycic 2 ((do)slownie: dwoch). Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_ze_smolenska Re: błąd logiczny Panu wykrywaczu klamcow 22.05.15, 10:04 > Poza tym po co był punkt o wymianie jeńców w jednym i drugim porozumieniu mińsk > im? ruskich soldatów trzeba było odzyskać :P Wedlug Pana ukrainskich zolnierzy nie trzeba bylo odzyskac (naturalnie, po co), a poruzumienia minskie pisaly sie, zeby tylko wymienic ruskich zolnierzy. > zapomniałeś o całej grupie złapanej latem razem ze sprzętem pancernym, o której > putin mówił, że biedaki zabłądzili. Kazdy Ruski z bronia tym bardziej ze sprzetem pancernym (jestem ciekaw, ile sztuk bylo sprzetu pancernego) jest wedlug Pana czlonkiem wojsk specjalnych. Rzeczywiscie, strach ma wielkie oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_ze_smolenska Re: błąd logiczny gościu 22.05.15, 10:29 Pan oczywiscie uwaza siebie za odwaznego Gieroja. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_ze_smolenska Re: błąd logiczny gościu 22.05.15, 10:42 Gdzie Ty, mily czlowieku, widziesz, ze ja kogos bronie i udaje, ze rosyjskich wojsk specjalnych na Ukrainie nie ma? W swoim wstepnym poscie wymienilem tylko wysoka klase rosyjskiego specnazu, i tyle. Reszte Ty juz sam domysliles i dopisales za mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_ze_smolenska Re: niech ci będzie 22.05.15, 11:02 > pytanie, które się nasuwa to, który z nich kłamie? ;) Chetnie Ci odpowiem: - opcja A : klamia obydwoje - opca B: kazdy mowi prawde, ale prawde kazdy widzi na swoj sposob - opcja C : zalezy od tego, jak dlugo ich poddawano "demokratycznym" sposobom pobudzenia do zlozenia zeznan Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_ze_smolenska Re: niech ci będzie 22.05.15, 11:24 > oczywiście z tą opcją C to tak z własnego doświadczenia przy okazji porwania uk > raińskiej pilotki opowieści snujecie? Przyklady opcji C (zreszta niekoniecznie w Rosji): Porwania, tortury i przetrzymywanie w wiezieniu bez osadzenia przez sad: Patrz: Guantanamo Bay Detention Camp Patrz: Abu Ghraib p.s. Nie popieram wiezenia ukrainskiej pilotki. p.p.s. Napewno pani N.Sawczeko nie jest w sanatorium, ale nikt (nawet ona) nie podaje, ze poddano ja torturom. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Oczywiście zaufanie sołdatów wzrośnie do 22.05.15, 11:56 Putina, no nie? M. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_ze_smolenska Re: niech ci będzie 22.05.15, 12:10 Panie wykrywaczu, przeciez ja nigdy nie pisalem, ze ich torturuja. Zapytal Pan, dlaczego zolnierze skladaja sprzeczne zeznania. Zaproponowalem Panu kilka opcji, Pan sam wybral ta najbardziej ostra, czyli C. A teraz Pan wklada mi w usta to, co sam Pan powiedzial/napisal. Moze jest Pan zbyt zmeczony walka z agresorem i ruska webbrygada i nie czyta uwaznie slow swojego adwersarza. A to jest duzy blad. Swoich wrogow trzeba traktowac uwaznie i powaznie, inaczej wyjdzie tak, jak Panu wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc_ze_smolenska Re: niech ci będzie 22.05.15, 12:32 > socjotechniki też mieliście w akademii wojskowej? Owszem mielismy i nadal mamy. Zreszta też jak Pan w swojej akademii wojskowej. Chociaz chyba nasza jest troche lepsza, sadzac po Panskim nieco niezrecznym outingu. Panie, kolego, milego dnia i wspanialego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
drugiwojwa Kłamstwo do kwadratu 29.05.15, 10:02 eva.aus.moskau napisała: Ukry wzieli do niewoli dwoch naszych kolegow z GRU ktorzy wypelniali pokojowa misje wysadzania mostu na Doncu. ... Jak byś była z GRU naprawdę to byś swoich jak piszesz kolegów tak pubicznie oczerniała ? Marna z ciebie łże propagandystka i nawet prowokatorka ... lepiej do zmywaka marsz. Odpowiedz Link Zgłoś
eva.aus.moskau Re: Kłamstwo do kwadratu 29.05.15, 10:18 Gdybys pisal prawde to bys mial jakies dowody a tak jestes tylko lze propagandysta i prowokatorem i do tego marnym. Lepiej idz do zmywaka rusofobie. Odpowiedz Link Zgłoś
eva.aus.moskau Re: no to macie kolejny wywiad z chlopakami z GRU 01.06.15, 18:11 To sa prawdziwi bohaterowie Rosji i dostana nagrode od Putina jak tylko znajda sie w Rosji. Przygotowane sa juz dla nich piekne mieszkania z widokiem na bezkresna tajge. Odpowiedz Link Zgłoś
danillko Ten brodaty,w którą rękę jest właściwe ranny? 01.06.15, 18:26 W prawą, czy w lewą? bi.gazeta.pl/im/a3/22/11/z17965219AA,Zolnierze-GRU-zatrzymani-na-Ukrainie.jpg A może jak to sowieciarz, ma rany "wędrujące"? Odpowiedz Link Zgłoś
ghooost Re: do kogo piszesz 11.06.15, 10:04 To widać po cytacie w temacie i miejscu w "drzewku" - do gościa Odpowiedz Link Zgłoś
eva.aus.moskau Re: kolejne pogrzeby ruskich soldatów 03.07.15, 06:37 Przeciez nie moge byc w kilku miejscach na raz? Mam zadania do wykoanania w Niemczech a na pogrzeby jezdza z innych jednostek chociaz oni tez nie na sam pogrzeb tylko do ochrony zeby dziennikarze sie nie zblizali. Odpowiedz Link Zgłoś