karbat 12.08.15, 19:36 co sie dzieje ? non stop cos im spada . jak nie rakiety , to samoloty , jak nie samoloty, to helikopter www.welt.de/videos/article145144946/US-Militaerhubschrauber-verunglueckt-vor-Okinawa.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: dzisiaj znowu Rosji spadl wojenny helikopter 12.08.15, 20:01 .zaraz ci napisze taki jeden bystrzak ze kulturalnie grzotnol o glebe,nie to co ruskie pelne chamstwo: forum.gazeta.pl/forum/w,50,158380720,158419792,F_16_spadl_wprawdzie_ale_amerykanskie_samoloty.html Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: dzisiaj znowu Rosji spadl wojenny helikopter 12.08.15, 20:11 Im dobrze! Im więcej ich zginie tym lepiej dla nas. Odpowiedz Link Zgłoś
igor_u.k18 capku,czemu jestes tak glupi? 12.08.15, 20:55 Chodzi o hamerykanski helikopter,a ty piszesz:"Im więcej ich zginie tym lepiej dla nas." Odpowiedz Link Zgłoś
lubat Re: capku,czemu jestes tak glupi? 12.08.15, 22:34 igor_u.k18 napisał(a): > Chodzi o hamerykanski helikopter,a ty piszesz:"Im więcej ich zginie tym lepiej > dla nas." Że też Ci się chce zwracać uwagę na ameby;) Ale ta sytuacja przypomniała mi bardzo stary dowcip z niesłusznie minionych czasów walki z Kościołem: Idzie pielgrzymka do Częstochowy, ludzie umęczeni, spoceni i nie bardzo kontaktują. Przewodnik pielgrzymki prowadzi litanię, pielgrzymi odpowiadają. Zbliżają się do mostu nad rzeką, przewodnik śpiewa: "ludzie, dziura w moście", a pielgrzymi: "módl się za nami". Powtórzyło się to kilka razy, aż przewodnik zdenerwowany zaintonował: " ludzie, mówię wam, koorva, że dziura w moście. A pielgrzymi dalej: "módl się za nami". Odpowiedz Link Zgłoś
igor_u.k18 Lubat 12.08.15, 22:43 Nawet ameba,jako stworzenie boze,ma prawo do tego,zeby ja zwrocilem na nia uwage. A capek az prosil sie o to,zeby zwrocic uwage na jego glupote. A ile razy radzilem bystrzakom,zeby oni uczyli jezyki obce. Odpowiedz Link Zgłoś