proukrainka 02.10.07, 21:31 Potrzebny byly wlasciciel burdelu ,wymagane umiejentnosci - zaprowadzenie porzondkow w burdelu rzondu Rp Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kargulgdziepawlak Re: praca od zaras 02.10.07, 21:37 proukrainka napisała: > Potrzebny byly wlasciciel burdelu znudziło ci się udeptywanie pobocza Odpowiedz Link
kargulgdziepawlak Re: praca od zaras 02.10.07, 21:40 ... naszej pięknej polskiej drogi ) Odpowiedz Link
proukrainka Re: praca od zaras 02.10.07, 22:56 najpierw byl zwiat ,potem podjazd a teraz frontalny atak ;] no ale niewiem czy znasz sie na taktyce bojowej nigdy niebylam na poboczu naszego kraju zawsze bylam i jestem i bende w centrum Odpowiedz Link
proukrainka Re: praca od zaras 02.10.07, 23:00 poza tym bardzo chentnie sie z tond wyniose ,nim ludzie zaczna z onien skakac przez drozyzne i jebane euro ;] Odpowiedz Link
proukrainka Re: praca od zaras 02.10.07, 23:43 Ale teraz tak sobie mysle iz twoja wypowiedz niema glembszego znaczenia jak sondzilam i chodzi o pobocze dla tirowek i inych szmat jesli to miales na mysli tos cham i skonczona swinia ,gdyby jakis taki ktos sprubowal kiedykowiek mi cos takiego powiedziec w prost prosto w oczy mysle ze zesrall by sie ze srachu co go za takie slowa spotkac morze mam nadzieje ze sie myle co do twojej wypowiedzi Odpowiedz Link
kargulgdziepawlak Re: praca od zaras 03.10.07, 07:17 proukrainka napisała: > mam nadzieje ze sie myle jak się przestaniesz golić może jakiś syberyjski niedźwiedź się nad tobą zlituje Odpowiedz Link
kargulgdziepawlak Re: praca od zaras 03.10.07, 19:58 proukrainka napisała: > kup sobie wiagre moze ci pomoze ;]] a tobie pomaga?, tak bez chłopa?, samej?, ups! pardon z joystickiem Odpowiedz Link
proukrainka Re: praca od zaras 03.10.07, 20:05 Laszku wiagra jest dla polskich chlopakow nie dla dziewczyn i to jeszcze temperamentnych chlopcze ja sie nie bawie dzojstikiem a ty ile razy dzienie sie nim bawisz ? owazaja bys sobie nieurwal i popatrz na sufit i jak no wlasnie muszisz pomalowac bo wstyd teraz pewnie tej dzialasz co ? ja wiem co ty tam wyrabiasz Odpowiedz Link
kargulgdziepawlak Re: praca od zaras 03.10.07, 20:11 proukrainka napisała: >ja wiem co ty tam wyrabiasz świnia z ciebie, lubisz podglądać ? Odpowiedz Link
proukrainka Re: praca od zaras 03.10.07, 20:42 no ty gdybys mugl bys pprzez okno wlazl zeby zobaczyc co ja teraz robie knurku z zakrenconym malutkim ogonkiem jak zemna piszesz to trzymaj lapy na stole a nie tam Odpowiedz Link
kargulgdziepawlak Re: praca od zaras 03.10.07, 22:48 proukrainka napisała: > no ty gdybys mugl bys pprzez okno wlazl a co obciągasz joysticka Odpowiedz Link
proukrainka Re: praca od zaras 04.10.07, 20:42 sam sobie obciongnij ,jak umiesz ;] idz do dupodajek napewno ci to zrobia i przy okazji urwa i odgryza ;[ wyliz mi .... nuszki ;]]]] Odpowiedz Link