Dodaj do ulubionych

Gdzie się podziały Web Brygady?

07.12.16, 01:04
Kiedyś jak były aktywne to było 1000 postów dziennie a teraz to jak jest 10 to już dobrze.
Igorek zniknął, Ewcia tez inne fora nadzoruje, niedługo to forum umrze śmiercią naturalna jak to by nie było problemow światowych do rozwiązania..
Chyba to nie wina Trumpa?
Obserwuj wątek
    • j-k nie rob jaj . 07.12.16, 01:07
      ewakuowaly sie na foro "Rosja i Swiat" i tam miedzy soba sie kisza.

- i dobrze.

durne niemerytoryczne ataki spadly na tym foro wielokrotnie.
      • engine8 Re: nie rob jaj . 07.12.16, 01:30
        O k....i nie mow ze za to im placa?
        • j-k Re: nie rob jaj . 07.12.16, 14:51
          nie wiem, czy im placa...
          ja traktowalem ich zawsze jako wolontariuszy Kremla. a ze sa teraz "na swoim"
          - to chyba dla wszystkich stron lepiej ?

Czasem jak mam potrzebe wyproznic sie na temat tych z Kijowa (bo tych nie znosze jeszcze bardziej - niz tych z Kremla) - to tam czasem do nich na foro Nanka-Wstanka wpadam...
      • ola.z.opola [...] 07.12.16, 17:49
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • engine8 Re: Wlochatku, 07.12.16, 18:15
          Ok, jedna sie "odkryła" ze jednak obserwuje to forum... Ale chyba nikt z tego forum na to ich ruskie nie idzie? Sami się kapią w swoim... jak się to forum nazywa? - "Rosja to nasz Swiat" ?
          • czuk1 Re: Wlochatku, 08.12.16, 11:50
            engine8 napisał(a): Ok, jedna sie "odkryła" ze jednak obserwuje to forum... Ale chyba nikt z tego forum na to ich ruskie nie idzie? Sami się kapią w swoim... jak się to forum nazywa? - "Rosja to nasz Swiat" ?

Pisałem o tym. Webbrygada miała dwa swoje fora. Zostało - "Rosja i świat", tam jest towarzystwo wzajemnej adoracji i ich placówka. Działa - o zgrozo - pod rosyjskim godłem . Ma wrogą innym forom Agory. I moderatorzy Agory tego nie zauważają.
            Było jeszcze drugie ich forum - "Rosja i Ukraina". Prawdopodobnie zbanowany został ich założyciel forum - Rosja i Ukraina". I forum stało się dostępne dla wszystkich , nikt go nie moderuje. Liczyłem, że będą z niego korzystać Ukraińcy mieszkający w Polsce. Pisuję ja i druga osoba.
            A olazopola ... to wyjątkowo złośliwy i prymitywny troll. Faktycznie (chyba) pokazał się i na
            tym wątku z chamskiej strony. Nie wiem co troll pisał .... wpisy zostały usunięte przez moderatora.
      • wiktor_jerofiejew Re: nie rob jaj . 07.12.16, 17:58
        NA forum SSojuz_swiat NIKT normalny nie wchodzi
        Dlatego BolSSz_eva15 regularnie sledzi forum SWIAT , i czasem otwiera jape jak sie jej juz znudzi monolog z NIE_taczka ...LOL
    • polski_francuz Schudlo, zczernialo 07.12.16, 06:50
      ale dziwnie wyszlachetnialo:)

To o naszym forum.

PF
      • enter2016 Web brygady nic nie wnosiły do dyskusji 07.12.16, 09:12
        oprócz prowokacyjnych, personalnych postów, często niezgodnych z polskim prawem, bo siejącymi nienawiść do innych nacji niż rosyjska.
        Lepiej jak jest mniej postów niż więcej, ale trzeba grzebać w śmieciach, by dokopać się do jednego coś wnoszącego.
        • czuk1 stosowano prymitywne metody propagandy... 08.12.16, 11:34
          enter2016 napisał(a): Web brygady nic nie wnosiły do dyskusji oprócz prowokacyjnych, personalnych postów, często niezgodnych z polskim prawem , bo siejącymi nienawiść do innych nacji niż rosyjska. Lepiej jak jest mniej postów niż więcej, ale trzeba grzebać w śmieciach, by dokopać się do jednego coś wnoszącego.

Potwierdzam powyższe. Nie mniej web brygada dość skutecznie bo przy pomocy niedozwolonych metod erystycznych zwalczała swoich przeciwników. Skuteczność tej propagandy (wg mnie) była
          mała , bo trolle "z nadania" Kremla : określali się jasno , odkrywali łatwo swoją misję, stosowali
          przeciwstawne bardzo poglądy, kłamstwa ich były szyte grubymi nićmi, w obronie poglądów trolli na ich adwersarza" rzucała się cała wataha trolli (tym samym odkrywając swoje sterowane , grupowe działanie), kilku aktywnych polskich forumowiczów bieżąco dyskredytowała działania trolli, ....
          Ktoś z ich kierownictwa zauważył ,że popełnianie są taktyczne błędy. I od ok. 2 miesięcy nastąpiła modernizacja pracy web brygady.Pisałem o tym na forum.
          Trolle działają ostrożnie i perfidnie. Rozeszli się po krajowych forach społecznościowych i piszą na tematy polskie. Zyskują najpierw zaufanie forumowiczów. Stawiają po jednej stronie sceny politycznej - PiS albo PO. I swoją robotę wykonują w interesie Rosji. Nie zdarza się by ich wpisy nie kończyły się agresywnymi i tendencyjnymi wnioskami skierowanymi do Polski, NATO i UE.
          Przy każdej okazji pokazują nieprawdziwy ale za to pozytywny obraz Rosji, jej wojny w Syrii i n Ukrainie.
          • czuk1 zmienione metody propagandy... 10.12.16, 22:56
            Na przykładzie ,potwierdzam to o czym już pisałem (vide drzewko):
            forum.gazeta.pl/forum/w,13,162941589,162941589,Zmiana_nastawienia_do_Ukrainy_.html
            Zauważcie , tak wygląda ukryta działalność członków webbrygady prorosyjskich (delikatnie mówiąc) propagandystów,na poczytnym forum AGORY.
            Serwowane są przez nich linki do artykułów z zagranicznych mediów, wraz z komentarzami samych trolli ...tu.... mającymi na celu - tak to odbieram - podburzanie/zachęcanie Polaków do torpedowania pomocy Ukrainie.
            W każdym ich wpisie na forach: Rosja i świat (tym z Godłem Rosji) czy Świat są treści propagandowe lub burzące lub kłamliwe - wszystkie w interesie Rosji.
        • czuk1 Re: Web brygady nic nie wnosiły do dyskusji 18.02.17, 22:46
          enter2016 napisał(a): Web brygady nic nie wnosiły do dyskusji oprócz prowokacyjnych, personalnych postów, często niezgodnych z polskim prawem , bo siejącymi nienawiść do innych nacji niż rosyjska.

Web brygada nie znika, raczej umacnia się na forach Agory. Całe wątki opanowane są przez
          igora-uk, evę15, ml2016, starego wróbla . Sieją zamęt, kłamią , lżą forumowiczów.....
          • czuk1 Web brygada żyje swoim życiem. 02.06.17, 06:30
            enter2016 napisał(a): Web brygady nic nie wnosiły do dyskusji oprócz prowokacyjnych, personalnych postów, często niezgodnych z polskim prawem , bo siejącymi nienawiść do innych nacji niż rosyjska.

czuk1 napisał:
            > Web brygada nie znika, raczej umacnia się na forach Agory. Całe wątki opanowane
            > są przez igora-uk, evę15, ml2016, starego wróbla . Sieją zamęt, kłamią , lżą forumowiczów.....

..... Web brygada żyje swoim życiem. Ma się dobrze. Pracują ....ale też odpoczywają. Luki w dowodzeniu nie ma są zastępcy :

rosjaiswiat1 29.05.17, 21:38
            Pilnujcie forum przez dwa nastepnych tygodnia.Zwracam sie do Ewy,Lisy i Lubata,kazdy z ktorych ma uprawnienia administratora.

• engine8 Re: Schudlo, zczernialo 07.12.16, 18:18
        No własnie to zauważyłem ze jak ludzi piszą to w miarę kulturalnie albo wcale..
        Ale sadzać po Oli te ruskie to po zmianie placu zabaw schamiały jakoś? No no... pare miesięcy w rosyjskim klimacie wystarczyło.
        • ola.z.opola [...] 07.12.16, 19:30
          • engine8 Re: Schudlo, zczernialo 07.12.16, 19:45
            Ruski nie musi mieszkać ani odwiedzać Rosji.. To nie miejsce pobytu ale stan umysłowy i to z kim się identyfikujemy.
            Wiem ze Polskiego się nauczyłaś i chwała za to ale możne uczyłaś się z rosyjskiej książki albo nauczyciele mieli negatywne charaktery ze zrobili z Ciebie tzw "wyksztalciucha" skoro jesteś tak zdolna to moze jeszcze nauczysz się trochę grzeczności? Gwarantuje ze na tym nie stracisz a jedynie możesz zyskać.
            • ola.z.opola [...] 07.12.16, 19:51
              • engine8 Re: Schudlo, zczernialo 07.12.16, 19:59
                Jak to było w Elementarzu?
                "Ola ma kota"?
        • polski_francuz Dlaczego sie awanturuja? 07.12.16, 21:21
          "Ale sadzać po Oli te ruskie to po zmianie placu zabaw schamiały jakoś?"

Rozmawialem kilka dni temu z tutejsza sprzedawczynia i staralem sie jej wyjasnic skomplikowane relacje polsko-rosyjskie i wynikajacy z nich stosunek Polakow do Rosjan. Ze sa dosc podobne do stosunkow Francji do Algierii z tym ze Polacy byli i sa bardziej cywilizowani. A Rosjanie sa silni wlasnie w konforntacjach militarnych.

Nie wiem, czy cos umialem wytlumaczyc bo Francuzi mysla tylko o wlasnym pepku, ale stosunki forumowe z webbrygada sa doskonala ilustracja. Dlugo nie pogadasz zanim rozmowca nie bedzie probowal ci jakos przylozyc.

Konkluzja? Ano trzeba sie zbroic i szukac sprzymierzencow.

Nie damy sie tym barbarzyncom:)

Pozdro

PF
    • jk2007 Re: Gdzie się podziały Web Brygady? 07.12.16, 19:12
      Forum Świat kiedyś swojski, staje się prostacki.
      • engine8 Re: Gdzie się podziały Web Brygady? 07.12.16, 19:46
        Dokladnie - kiedy tylko ruskie się pojawia, chamstwo zaczyna królować.
        • ola.z.opola [...] 07.12.16, 19:53
          • engine8 Re: Gdzie się podziały Web Brygady? 07.12.16, 20:03
            No własnie.. szkoda czasu na tego typu "dyskusje"
            Jest takie powiedzenie w angielskim (luźne tłumaczenie na polski)
            "nie mocuj się ze świnia, oboje utytłacie się w błocie no ale świnia to lubi"
            • polski_francuz Re: Gdzie się podziały Web Brygady? 07.12.16, 21:22
              Chciales Rosjan?

Masz za swoje:)

PF
              • engine8 Re: Gdzie się podziały Web Brygady? 08.12.16, 01:46
                Chciałem sprawdzić czy pluskwy się wyniosły czy tylko siedzą cicho i wiem ze maj swoje mole monitorujące to forum..
                I jeszcze jedna obserwacja - im bardziej przyciśnięci do muru tym bardziej agresywni. Jak im brakuje argumentów to maja chamskie odzywki..
    • engine8 Re: Wlochatku, 07.12.16, 19:37
      "Tutaj uposledzeni sa, albo milionerami dolarowymi (np. "wiktor...), albo naukowcami (np. "polski francuz"), albo nimi beda (np. "przyjaciel ameryki"). Natomiast 99% cechuje glupota, prostactwo, chamstwo, uposledzenie... i szczegolnie rusofobia! Zobacz co pisza "wasyle...", "wykrywacze...", "pijaczyny", "entery..."... czy inne polglowki "kilaki"..."

A ten kto innych tak określa czy ocenia to cechuje się inteligencja, mądrością, grzecznością itp?
      Często Ci co maja poważny deficyt powyższych piszą złe o innych ponieważ jest to jedyny sposób na wywyższenie siebie..
      Myślisz ze grzeczność (nawet kiedy inni dyskutanci takimi nie są) to cecha negatywna czy tez nie potrafisz inaczej?

• ola.z.opola [...] 07.12.16, 19:48
        • engine8 Re: Wlochatku, 07.12.16, 19:58
          No własnie....to jest dyskusja z Toba.. Chyba jesteś liberałem politycznym - oni żadnej krytyki albo przegranej nie potrafią tolerowac
    • gosc88 Re: Gdzie się podziały Web Brygady? 08.12.16, 02:15
      I tu tez jest problem .....

Posluchaj tego
    • kolpik124 web brygady zajmują się soba :))) 08.12.16, 09:57
      wódz piaskownicy wyrzucił z niej zasłużoną w lepieniu babek dziewczynkę, bojąc się, że dziewczynka będzie miał większego siusiaka od niego i przejmie dla siebie piaskownicę razem z babkami, dzieci z bandy wodza siedzą cicho nie wiedząc komu kibicować, jak na razie wódz nie dal im instrukcji, z wodzem negocjuje kaleki, opóźniony chłopczyk, z którym nikt się nie chce bliżej kumplować ;)
      • tojabogdan cenzor złapany na ipsacji 08.12.16, 11:10
        zawstydził się i szybko wyciągnął ręce spod kołdry
        • j-k a co z Ola z Opola ? 08.12.16, 11:47
          z tej rozpaczy poszla sie brans*lowac sama - miast publicznie - jak lubi ?
      • yurek11111 Re: web brygady zajmują się soba :))) 11.12.16, 15:04
        Jak wyrzucil przewodniczaca to rewolucja 😀, a popatrz pan ,jeszcze niedawno przewodniczaca namawiala na forum Swiat do udzielania sie na forum Rosja twierdzac ze 'naczalnik' nikogo nie bedzie represjonowal....
        Oj ,naiwna ,naiwna.....😄
        • yurek11111 Zaintrygowany wlazlem na forum "Rosja" a tam...😰 11.12.16, 16:06
          Komsomol zre sie miedzy soba lepiej niz to robili na forum Swiat z innymi ...😀😀😀
          Ale czesc tej wypowiedzi przewodniczacej zaadoptuje na sygnaturke :
          "Igor za karę za rzekome szczucie pokazał mi, kto tu rządzi i kto ma władzę nade mną. Mnie wystarczy, że Michnik mnie na FS kasuje, ale tam wiem przynajmniej z góry, że moderator FS jest do mnie wrogo nastawiony. Tu natomiast przeżyłam kompletne zaskoczenie.

Muszę przyznać, że NIC mnie tak nie rozczarowało, jak to, że Igor okazał się tak małego formatu, tak mściwy, w dodatku zupełnie bez potrzeby. "

forum.gazeta.pl/forum/w,154812,162923136,162923136,Cos_dla_Eva15_sadze_ze_czyta_jeszcze_te_forum.html?pelna=tak#p162928947
    • jk2007 Re: Gdzie się podziały Web Brygady? 10.12.16, 18:25
      właśnie, moderator ogranicza forumowiczom wolność słowa i swobodę wypowiedzi na tematy polityczne
      • j-k nie tragizuj 10.12.16, 18:37
        jk2007 napisał:
        moderator ogranicza forumowiczom wolność słowa i swobodę wypowiedzi na tematy polityczne

nie tragizuj
        i tak mniej , niz np. na konkurencyjnym Onecie. - dlatego tam nie zagladam.
        • jk2007 Re: nie tragizuj 10.12.16, 19:06
          czemu nikt nie narzeka na zamordyzm?
          • j-k napisalem juz 10.12.16, 19:11
            jk2007 napisał:
            > czemu nikt nie narzeka na zamordyzm?

napisalem juz.
            - bo ludzie wiedza, ze gdzie indziej jest jeszcze wiekszy, niz tu.

a znam i fora niemieckie, rosyjskie i amerykanskie...
        • ola.z.opola [...] 11.12.16, 01:50
          • engine8 Re: Wlochatku, jak zwykle pleciesz bzdury. 11.12.16, 01:58
            A co ty na tym scieku robisz? Lubisz to srodowisko i czujesz sie jak u siebie?

No pewnie ze powinien wywalic - chamstwo trzeba tepic.
            Dziw mnie ze sie same siebie nie brzydzisz piszac takie rzeczy? No cala smierdzaca i utytlana w tych sciekach. -Spojrz w lustro, przespij sie i postaraj sie uspokoic wszytkim wyjdzie na zdrowie.
          • j-k Ola, viem jak ci tu cienszko... 11.12.16, 06:34
            ale co z naszym obiecanym mi malym sexikiem ?

viesz, Slubna czesto wyjezdza...

dasz sobie chwile oddechu od Polityki i o razu, Aniele, poczujesz sie lepiej.

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
          • czuk1 Mierzi język trolla 11.12.16, 09:03
            Ty nigdy nic interesujacego nie masz do powiedzenia ani na tym scieku, ani na onecie.
            Onet.pl jest zdecydowanie bardziej liberalny, niz ten gazeciany sciek dla debili, takich jak ty - poczytaj komentarze na onecie i tutaj.
            Na onecie nie znajdziesz ani jednego przyglupa, ktory pisalby, ze jest "doktorem" (jedyny twoj argument, ktorym biedaku sie poslugujesz), ze jest "naukowcem" (jak przyglup P-F), albo "milionerem dolarowym" (jak forumowy dyzurny idiota "wiktor..." - tam po prostu uzurpatorzy, mitomani, milionerzy i inni idioci, sa odpowiednio traktowani przez olbrzymia wiekszosc internautow.
            Porownywanie onet.pl do forum Swiat gazta.pl, to tak jakby porownywac wspolczesny kombajn do cepa.
            Ten gazeciany sciek to siedlisko idiotow, prowadzonych przez gazecianego admina - tez debila.
            Dzis na tym scieku ostatnie podrygi manifestowalo jeszcze 15 watkow - co za mizeria...
            Sciekowi animatorzy-debile nie maja juz wiecej inwencji?
            Ten gazeciany sciek, powinien sie nazywac "azyl dla uposledzonych, kalek umyslowych i rusofobow" - nikt zdrowy psychicznie tu sie nie afiszuje. Chyba ze przez pomylke, albo jak ja niekiedy na krotko.
            Za chwile ten moj post, cenzor-debil na pewno usunie i nadal bedzie mial dobre samopoczucie i satysfakcje z dobrze wykonywanej, sluzby na tym gazecianym scieku uposledzenia.
            Nie pij tyle "doktorze" zony pani "docent" - bredzisz jak w delirium...
            • czuk1 Re: Mierzi język trolla 11.12.16, 09:07
              Ty nigdy nic interesujacego nie masz do powiedzenia ani na tym scieku, ani na onecie.
              Onet.pl jest zdecydowanie bardziej liberalny, niz ten gazeciany sciek dla debili, takich jak ty - poczytaj komentarze na onecie i tutaj.
              Na onecie nie znajdziesz ani jednego przyglupa, ktory pisalby, ze jest "doktorem" (jedyny twoj argument, ktorym biedaku sie poslugujesz), ze jest "naukowcem" (jak przyglup P-F), albo "milionerem dolarowym" (jak forumowy dyzurny idiota "wiktor..." - tam po prostu uzurpatorzy, mitomani, milionerzy i inni idioci, sa odpowiednio traktowani przez olbrzymia wiekszosc internautow.
              Porownywanie onet.pl do forum Swiat gazta.pl, to tak jakby porownywac wspolczesny kombajn do cepa.
              Ten gazeciany sciek to siedlisko idiotow, prowadzonych przez gazecianego admina - tez debila.
              Dzis na tym scieku ostatnie podrygi manifestowalo jeszcze 15 watkow - co za mizeria...
              Sciekowi animatorzy-debile nie maja juz wiecej inwencji?
              Ten gazeciany sciek, powinien sie nazywac "azyl dla uposledzonych, kalek umyslowych i rusofobow" - nikt zdrowy psychicznie tu sie nie afiszuje. Chyba ze przez pomylke, albo jak ja niekiedy na krotko.
              Za chwile ten moj post, cenzor-debil na pewno usunie i nadal bedzie mial dobre samopoczucie i satysfakcje z dobrze wykonywanej, sluzby na tym gazecianym scieku uposledzenia.
              Nie pij tyle "doktorze" zony pani "docent" - bredzisz jak w delirium...
              • yurek11111 czuku , a czym nagrabil sobie PF u Ciebie? 18.02.17, 23:17
                'Na onecie nie znajdziesz ani jednego przyglupa, ktory pisalby, ze jest "
                > doktorem" (jedyny twoj argument, ktorym biedaku sie poslugujesz), ze jest "nauk
                > owcem" (jak [b]przyglup P-F[/b]), albo "milionerem dolarowym" (jak forumowy
                > dyzurny idiota
                "wiktor..." - tam po prostu uzurpatorzy, mitomani, milion
                > erzy
                i inni idioci, sa odpowiednio traktowani przez olbrzymia wiekszosc int
                > ernautow.

A tu chyba powinno byc 'mezu' a nie 'zony'...

' Nie pij tyle "doktorze" zony pani "docent" -bredzisz jak w delirium...'
                • czuk1 Re: czuku , a czym nagrabil sobie PF u Ciebie? 18.02.17, 23:49
                  yurek11111 napisał: czuku , a czym nagrabil sobie PF u Ciebie?
                  Muszę przyznać, że teraz nie bardzo wiem dlaczego tak brutalnie PF tu potraktowałem, bo na co dzień wiele dobrego wnosi do forum. Musiałem zasugerować się jego ostrą polemiką , z kimś.
                  Mogłem pomylić pf 2007 ?
                  Jeśli go uraziłem tym wpisem..... to przepraszam, poprawię się.
      • engine8 Re: Gdzie się podziały Web Brygady? 10.12.16, 20:02
        jak na razie to wygląda ze robi to co powinien - wyrzuca chamskie odzywki
        • yurek11111 Re: Gdzie się podziały Web Brygady? 11.12.16, 00:05
          Jak to ruskie , liza rany w norze Rosja , ale co i raz usiluja wedrzec sie desantem na forum Swiat ,desant zwykle odpieramy ,przy wsparciu gazecianego cenzora...😀
          Dzisiaj igorczik cieszyl sie ze ceny ropy rosna ,radoche mial krotka...
          Re : gdzie sie podzialy web brygady
          • pijatyka Re: liżą rany w norze "Rosja i Świat" 27.04.17, 14:38

Już wylizane.
    • jk2007 Re: Gdzie się podziały Web Brygady? 11.12.16, 08:11
      Moderator czegoś nie czaję. Pora pogodzić się z tym, że czasy się zmieniają i Polska jest w strefie wpływów Rosji.
      • j-k A jak z szerokimi torami ? 11.12.16, 09:16
        jk2007 napisał:
        Polska jest w strefie wpływów Rosji.

Buduja je na Litwie ?
        • jk2007 patrzyc i podziwiac 11.12.16, 10:30
          j-k napisał:
          >A jak z szerokimi torami ?

www.youtube.com/watch?v=DDSiZdBn-L8
          • czuk1 Re: patrzyc i podziwiac 11.12.16, 11:11
            www.youtube.com/watch?v=qwNl-g_91GE
            Rewelacja...:)
            A jeszcze niedawno trzeba było czekać na granicy wymianę podwozia a nawet budować linie (LHS) na szerokich torach.
        • engine8 Re: A jak z szerokimi torami ? 11.12.16, 23:59
          No jak tak dalej pojdzie to Trump powola Szefa Exxon Mobile na Sekretarz Stanu o ten sie spokojnie z Putinem dogada tak ja to sie robi nie w polityce ale w biznesie.
          • pijatyka Re: ten sie spokojnie z Putinem dogada 18.02.17, 11:08

Pażywiom, uwidim...
            • yurek11111 igorczik bryluje na Aquanecie w swoim stylu...😀 18.02.17, 17:05
              ...korzystajac z poblazliwosci cenzora , reszta komsomolskich sierot tez tam sie udziela...
              Ale rozlam miedzy przewodniczaca a igorczikiem sie poglebia , nie ma juz obserwowanego na forum 'swiat' tete a tete , konflikt jak nie przymierzajac miedzy Leninem a Trockim...
              • czuk1 Re: igorczik bryluje na Aquanecie w swoim stylu.. 18.02.17, 22:52
                yurek11111 napisał: igorczik bryluje na Aquanecie w swoim stylu korzystajac z poblazliwosci cenzora , reszta komsomolskich sierot tez tam sie udziela...

Ten pobłażliwy stosunek moderatorów do łamiących tu prawo jest powszechny. Może dlatego, że to Hyde Park ?
    • karbat Re: Gdzie się podziały Web Brygady? 18.02.17, 17:24
      engine8 napisał(a):

> Kiedyś jak były aktywne to było 1000 postów dziennie a teraz to jak jest 10 to
      > już dobrze.
      > Igorek zniknął, Ewcia tez inne fora nadzoruje, niedługo to forum umrze śmiercią
      > naturalna jak to by nie było problemow światowych do rozwiązania..

ilosc wpisow swiadczy o poziomie tego forum .

no, powiedzmy,ze ca 30-, 40 sci % ciekawych wpisow, osob.
      reszta zapomij . im szybciej , tym lepiej .

z ewami mozna bylo polemizowac.
      woytki , pijatyki , polskie francuzy itp. mozna sie zalamac .
      wiele oszolomow zmienia nicki .
      wychodza z zalozenia, ze nikt tego nie zauwazy.
      ale tak juz maja ... oszolomy piszace po polsku .
    • lont12 dziwisz się? 19.02.17, 00:14
      Demokratyczna cenzura tnie alternatywę.
    • czuk1 Re: siedzą w rezerwacie "rosja i Świat" 21.06.17, 11:12
      To i dobrze....
      Osobiście cieszę się.
      Być może, jest to zwykłe przegrupowanie albo urlopy.
    • czuk1 Re: pewnie, że dobrze 21.06.17, 12:09
      Wypada mi - jako patriocie - przestać obserwować i dyskredytować działalność web brygady na forach Agory. Są inii, którzy robią to lepiej , konkretniej, bardziej skutecznie. Ten wątek o tym dowodzi.
      Dziś już okazuje się , że na forach Agory jest spora grupka Polaków, podobnie jak ja , uwrażliwionych na antypolską fobię, na propagandę i wojnę hybrydową rosyjskich najemników w sieci polskojęzycznej ..... którzy każdorazowo pokazują taką działalność, wrogą Polsce i Polakom.
      Wypada mi podziękować za taką, niekoordynowaną ale faktyczną współpracę ... w dyskredytowaniu antypolskiej propagandy.
      - wpis czuk1
    • czuk1 Re: nie wolno odpuszczać! 21.06.17, 12:45
      .... a to, to masz rację ....

Dostali inne zadania. Będą kontynuować robotę na wyższych "urowniach".....
      • fair_rules Re: nie wolno odpuszczać! 28.06.17, 20:18
        Po prostu tu panuje taka sama tolerancja do odmiennych pogladów ze strony moderacji jak na forum russia today.
        • czuk1 Re: nie wolno odpuszczać! 29.06.17, 07:48
          fair_rules
          "Po prostu tu panuje taka sama tolerancja do odmiennych poglądów ze strony moderacji jak na forum russia today.'

..... jeśli faktycznie nastąpiło wzmocnienie moderowania i usuwania najemników Rosji z forum to tylko dlatego, że nie można tolerować na forach antypolskiej działalności i propagandy .
          To, że podobnie jest jak w Rosjia Today to (akurat tu ) nie ma znaczenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka