Dodaj do ulubionych

Niepokoi mnie absencja web brygady

21.03.17, 21:14
To jednak o czyms swiadczy - skonczyli robote?

Ot, jedynie Jorl czasem napisze o swych seksualnych fantazjach, ale czy nalezal do chlopakow Igorka?
Raczej wolny strzelec o spaczonej nieco osobowosci.

Gdzie sa chlopcy z tamtych lat?
Obserwuj wątek
    • j-k Mnie , nie... 21.03.17, 21:20
      factem jest, Trumpa wszystkie sie boja...
      • borrka Re: Mnie , nie... 21.03.17, 21:28
        No, ja sie nie boje:)
        Boje sie radzieckich, ale moze zbyt wiele czasu na Ukrainie spedzam - to sie udziela.
        Ale ma plus - daje dystans do spraw krajowych.
      • pijatyka Tęsknię za web-brygadą... 23.03.17, 00:35

...jak za czyrakiem na tyłku.

Zmieniło się tu o tyle, że fanów Fiutina zastąpili wielbiciele Trumpa, Le Pen no i naszego Gnoma.

Nudno nie jest ;)
    • lont12 Re: Niepokoi mnie absencja web brygady 21.03.17, 21:43
      bo tak to już jest z urojeniami
    • wojciech.2349 Re: Niepokoi mnie absencja web brygady 21.03.17, 21:44
      Ropa miła być po 250 zielonych papierów.
      Futures na ropę są teraz poniżej 50.
      Igorek jest wart 20% tego co obiecywał wszem i wobec.

Wstyd.
      • borrka Re: Niepokoi mnie absencja web brygady 21.03.17, 21:51
        Koncz Wasc.
        Wstydu Igorkowi oszczedz:)
        Rosja przegrala wielką szanse na awans cywilizacyjny, a nie tylko militarny.
        Ale zeby nawet na Igorków kasy zabraklo?!
        • eva15 Cóż za obłuda... 21.03.17, 22:44
          Najpierw donosami i cenzurą likwidowaliście wszystkie wpisy inaczej myślących na tym forum, a teraz pobekiwania, że kisicie się we własnym stęchłym sosie...
          • czuk1 eva - Cóż za obłuda. ? 21.03.17, 23:19

Eva15. Cóż za obłuda. ? >Najpierw donosami i cenzurą likwidowaliście wszystkie wpisy inaczej myślących na tym forum, a teraz pobekiwania, że kisicie się we własnym stęchłym sosie...
            - na żartach się nie znasz ? Nikt za wami nie tęskni . W Hyde Parku tematów (też krajowych) jest ogrom. Wasze wszystkie służbowe wpisy nie należą do inaczej myślących lecz do piszących po myśli pracodawców z ul. Sawuszkina 55 w Sankt Petersburgu. Cenzorów na forum Aquanet nie widać.
            Stali bywalcy są tam bez zmian. A , że zmieniają się loginy wasze , najemników z grupy rosyjskich wpływów, to tylko świadczy o waszej niesubordynacji i łamaniu zasad regulaminu.

• eva15 [...] 21.03.17, 23:32
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • j-k Jewuszka, ja at sierdca radujus 22.03.17, 04:31
                szto Ty jeszczio zywiosz...
          • wasyl_szuja eva... 22.03.17, 05:26
            eva15 napisała:

> Najpierw donosami i cenzurą likwidowaliście wszystkie wpisy inaczej myślących n
            > a tym forum, a teraz pobekiwania, że kisicie się we własnym stęchłym sosie...

Czytałem, że igorek cię kasuje na swoim forum lub nawet wyrzucił stamtąd-jak to skomentujesz? ;)
            • przechrztaimason Re: eva... 22.03.17, 10:02
              Okrutnik, konfrontujesz Efffcię z rzeczywistością, a to jej zawsze szkodziło.
              • wasyl_szuja Re: eva... 22.03.17, 20:03
                eva, jak każdy soviet, wykształciła w sobie dwumyślenie.
                Wkurzyła igorka chyba za kwestionowanie potęgi Matuszki , a ten "nieprawilności" nie zdzierżył.
            • eva15 Re: eva... 22.03.17, 22:42
              Nie właź między kotleta a zakąskę, bo to nie dla ciebie.
              • j-k Evelein - to bylo troche inaczej: 23.03.17, 00:42
                eva15 napisała:
                > Nie właź między kotleta a zakąskę, bo to nie dla ciebie.

Evelein - to bylo troche inaczej:
                - Nie wlaz miedzy kobiete, a zakaske - tylko spozywaj spokojnie jedno po drugim.
    • malkontent6 Re: Niepokoi mnie absencja web brygady 21.03.17, 22:28
      Przenieśli się na forum Aquanet ale ostatnio tam też wdali sie w kłótnie i ograniczyli działalność.
      • eva15 Re: Niepokoi mnie absencja web brygady 21.03.17, 22:45
        Niestety, za nami powlokło się stadu duraków i teraz tam zaśmieca wątki.
        • wasyl_szuja Re: Niepokoi mnie absencja web brygady 22.03.17, 05:28
          Kolejni, którzy nie wierzą w raj Putina? ;)
      • eva15 Malkontencik, czytaj szybko 21.03.17, 23:16
        Malkontencik, czytaj szybko, bo zaraz mnie tu znów wytniecie - ty i twoi duchowi kumple.
        • malkontent6 Re: Malkontencik, czytaj szybko 22.03.17, 05:22
          Ewciu, for the record - zgłosiłem do usunięcia JEDEN wpis. Mój, w którym zrobiłem kompromitujący błąd ortograficzny.
          • eva15 Re: Malkontencik, czytaj szybko 22.03.17, 22:26
            Nie jestem w stanie sprawdzić, kto donosi i prosi o wycinkę postów. Możliwe, że nie ty, skłonna jestem wierzyć, bo jakoś to do ciebie nie pasuje. Ale pasuje do twoich kumpli duchowych, z którymi świetnie komunikujesz.
            Nie zawsze trzeba samemu wykonywać brudną robotę:-).
    • polski_francuz Forsa sie konczy 21.03.17, 22:49
      i tyle. Co prawda Polska zdurniala pod ignorantami przy sterze, ale nikt jeszcze na tyle nie zdurnial by szukac opieki Matuszki.

Podobnie bylo kilka lat temu, jak inne mocarstwo chcialo wyciagnac od Polski 65 mld € i zainwestowalo w webrygadzistke. Ale i tamta akcja zrobila psit.

Wniosek? Pobieda budiet nasza:)

PF
      • jorl Re: Forsa sie konczy 21.03.17, 23:07
        Oczywiscie ze cenzura wycinala posty. Obluda, Ewa ma Racje.
        A Igora Brexit dopadnie, skonczy mu sie wiszenie na socjalach w Anglii. I dobrze. Bo kase dostawal z socjali angielskich nie z jakies mitycznej ropy rosyjskiej.
        Ale widze borrka ze bamderowcy boja sie Rosji. Prawidlowo.
        A moze oni korzystaja z szansy cywilizacyjnej? Jak siedza w Polsce na robotach za 1500zl na miesiac? Jak jestem w Polsce ich widuje, stracona generacja.
        • eva15 Re: Forsa sie konczy 21.03.17, 23:14
          Igor tak siedzi na brytyjskim socjalu, jak ty na coraz to nowych płatnych kochankach.

Trump powiedziałby na to: "fake news".
          • jorl Re: Forsa sie konczy 21.03.17, 23:18
            Oczywiscie ze siedzi na socjalach. Przeciez nie pracuje, calymi dniami siedzi w necie.
            No chyba ze kradnie ale i to sie Po Brexicie skonczy. Bo Jak beda Polacy mogli zostac w Anglii to tylko wtedy Jak beda mieli brutto na rok spore zarobki. Np. 36tys funtow. A wiec musialby pracowac w normalnej pracy.
            • eva15 Re: Forsa sie konczy 21.03.17, 23:30
              Dla ciebie to i ja siedzę na socjalu, M-L, Igor, mara i każdy, kto z tobą polemizuje. Ty tak już masz, że socjal to dla ciebie argument w dyskusji. Jako jedyny pracujący rozdajesz ten socjal szczodrze:-).
              • monalisa2016 Re: Forsa sie konczy 22.03.17, 00:23
                Eva15, co można wymagać od niego, przecież on mierzy wszystkich swoim własnym standardem. :-)
                • eva15 Re: Forsa sie konczy 22.03.17, 00:24
                  On walczy cały czas o to, by czuć się lepszym.
                  • monalisa2016 Re: Forsa sie konczy 22.03.17, 00:32
                    Genau /dokładnie.
                    • malkontent6 Re: Forsa sie konczy 22.03.17, 05:26
                      Genau. Przypomniałaś mi słowo, które często słyszałem gdy mieszkałem w Deutschland.
            • lont12 Takiś mądry, Jorl 22.03.17, 20:08
              a pieniądze trzymasz w bankach na 0.2%, zamiast inwestować, żeby dorobić się godziwej emerytury. Taki z ciebie ekonomista?
    • 1.melord Niepokoila mnie absencja borrki 21.03.17, 23:38
      wlasciwie tego nicku
      codziennie i na okraglo ten sam osobnik robi na FS jako wasyl-szuja
      • eva15 Re: Niepokoila mnie absencja borrki 21.03.17, 23:49
        Też odnoszę to wrażenie, że borrka= wasyl-szuja....
      • czuk1 Re: Niepokoila mnie absencja borrki 21.03.17, 23:49
        1.melord napisał(a): wlasciwie tego nicku codziennie i na okraglo ten sam osobnik robi na FS jako wasyl-szuja
        Jak Ty poznajesz , że facet jest w dwóch osobach ?
        • wasyl_szuja Re: Niepokoila mnie absencja borrki 22.03.17, 05:39
          czuk1 napisał:

> Jak Ty poznajesz , że facet jest w dwóch osobach ?

Był już tu taki jeden z Petersburga, podawał się za prawnika, łączył mnie z kylaxem. Oczywiście uchodziło jego uwadze fakt, że poza sprawami rosyjskimi mamy inne poglądy wewnątrz polskie i społeczne. A może nie uchodziło, wszak jedną z zasad webbrygady jest by wpisy antyrosyjskie-poza przypisywaniem ich naturalnie Ukraińcom-ogłaszać jako dzieło wielonikowca, naturalnie banderowskiego.
          Jak wspominałem podawał się za rosyjskiego prawnika z "nosem" do takich spraw. Mając na względzie "praworządność" w Rosji jestem w stanie w to uwierzyć. Biedna ta Rosja...
          I jak zazwyczaj w takim wypadku:

• 1.melord Re: Niepokoila mnie absencja borrki 23.03.17, 00:36
          czuk1 napisał:

> Jak Ty poznajesz , że facet jest w dwóch osobach ?

Wielonikowosc na forach nie jest zjawiskiem odosobnionym,na FS rowniez.
          Nie kojarze twojego nicku-czuk na "dlugim dystansie" ale na przestrzeni ponad 15 lat mojej obecnosci na tym forum przypadkow bylo wiele...wpadali glownie zapominajac sie przelogowac.
          Dwa razy poruszalem swoje spostrzezniana FS dot. oby w/w nickow i natychmiast wpisy byly usuwane co moze wskazywac na powiazania z gazeta...?

Borrka jest wieloletnim uczestnikiem FS i moge stwierdzic to z cala odpowiedzialnoscia,ze to nie jest glupi facet,pisze czasami zupelnie rozsadnie,choc w wiekszosci przypadkow "nie jest nam po drodze" tzn rozbieznosci pogladow sa zbyt duze by znalezc kompromis co jest istotne w kazdej dyskusji....wiec sie nie "wcinam"
          Szuja to relatywnie nowy nick-typowy propagandzista "ukrytej opcji ukrainskie" jak to tutaj nazywaja.
          Tacy ludzie jak borrka nie znikaja na tygodnie z forum...FS jest nalogiem dla wielu"weteranow" ,z ktorego trudno sie wyleczyc (mnie rowniez)

W poprzednich skasowanych postach pokazywalem dziwne podobienstwo pewnych sformowan/zdan jednego i drugiego nicku.
          W tym watku i innych obaj uzywaja czesto slowa Matuszka co inni uzywaja b.sporadycznie,poglady na sprawe prawie identyczne,roznia sie jedynie tym,ze borrka wciska ciemnote kulturalnie,szuja na chama.
          Jeden jest dobry,drugi zly....jak w amerykanskich filmach....jeden policjant przesluchiwanego wali w morde(szuja),drugi wchodzi wyciaga chusteczke by ten gebe wytarl i czestuje papierosem(borrka)

To tyle w tym temacie i wiecej nie mam zamiaru go poruszac...wystarczy

ps.szuja ponizej twierdzi,ze ktos kojarzyl go z kylaxem
          Kylax jest orlem(bez LGBT) w porownaniu z szuja...sroka
          • borrka Re: Niepokoila mnie absencja borrki 23.03.17, 10:50
            Nie dorabiaj ideologii, melord.
            Nigdy nie pisalem pod innym nickiem.
          • wasyl_szuja Re: Niepokoila mnie absencja borrki 23.03.17, 17:38
            1.melord napisał(a):

> Dwa razy poruszalem swoje spostrzezniana FS dot. oby w/w nickow i natychmiast
            > wpisy byly usuwane co moze wskazywac na powiazania z gazeta...?

A może moderacja czuwa by żaden webbrygadzista nie pomawiał uczestników forum? Moderacja widzi kto używa więcej niż jeden nick i nie wiem jak tu, ale na innych forach takie osoby kasuje w związku z naruszeniem regulaminu, który przecież każdy musiał zaakceptować logując się.

> Szuja to relatywnie nowy nick-typowy propagandzista "ukrytej opcji ukrainskie"
            > jak to tutaj nazywaja.

Nazywa tak tylko jeden debil-szambuszek. Kiepski znalazłeś sobie autorytet z "ukrytej opcji rosyjskiej".

> Tacy ludzie jak borrka nie znikaja na tygodnie z forum...FS jest nalogiem dla w
            > ielu"weteranow" ,z ktorego trudno sie wyleczyc (mnie rowniez)

Sądzisz innych po sobie, a na tym już niejeden się przejechał.

> W poprzednich skasowanych postach pokazywalem dziwne podobienstwo pewnych sform
            > owan/zdan jednego i drugiego nicku.
            > W tym watku i innych obaj uzywaja czesto slowa Matuszka co inni u
            > zywaja b.sporadycznie,poglady na sprawe prawie identyczne

Wow! Słówka użyliśmy takiego samego i już webbrygadzista buduje szeroką narrację... Przypominam tobie, że w tym wątku słowo "Matuszka"-bardzo popularne na forach-użył jeszcze polski_francuz. I co? Historyjka runęła jak domek z kart.
            Poza tym ludzie też nieświadomie zapożyczają pewne sformułowania od innych, czytając ich wypowiedzi, szczególnie w jednym wątku.

> To tyle w tym temacie i wiecej nie mam zamiaru go poruszac...wystarczy

Słusznie. Kończ waść, wstydu sobie oszczędź.

> ps.szuja ponizej twierdzi,ze ktos kojarzyl go z kylaxem
            > Kylax jest orlem(bez LGBT) w porownaniu z szuja...sroka

Ciebie porównałbym do ptaka kiwi-ślepa uliczka ewolucji.
    • engine8 Re: Niepokoi mnie absencja web brygady 21.03.17, 23:53
      Swoje zrobili - Polska ma opinie anty unijnej i Polacy juz Trumpa i jego Ameryki nie lubia wiec nie wiadomo do czego by tu teraz ludzi przekonywac?
      No i rubelkow mniej wiec Ci co zostali na etatach pracuja n innych wazniejszych forach.
      • czuk1 Re: Niepokoi mnie absencja web brygady 21.03.17, 23:57
        engine8 napisał(a): > Swoje zrobili - Polska ma opinie anty unijnej i Polacy juz Trumpa i jego Ameryki nie lubia wiec nie wiadomo do czego by tu teraz ludzi przekonywac?
        > No i rubelkow mniej wiec Ci co zostali na etatach pracuja n innych wazniejszych
        > forach.
        Chyba tak. Przełożonych web brygadzistów przekonaliśmy ,ze są nieskuteczni. I za karę zostali przeniesieni do innych np. na forach innych , starych demoludów.
        • engine8 Re: Niepokoi mnie absencja web brygady 22.03.17, 00:06
          No oni teraz tylko monitoruja i dyzury tu pelnia i w wiekszosci to tylko nasluch a tylko czasami z nudow pisza..
          Jak sie znow zrobi goraca np okolo Ukrainy to obowiazkowo rzuca pare plutonow operacyjnych.

• eva15 Re: Niepokoi mnie absencja web brygady 21.03.17, 23:57
        A jakie fora są ważniejsze niż te, na których wy się udzielacie?
        • engine8 Re: Niepokoi mnie absencja web brygady 22.03.17, 00:00
          O widzisz jaka ciekawa...:)
          • eva15 Re: Niepokoi mnie absencja web brygady 22.03.17, 00:23
            O widzisz, jak nie masz rozsądnej odpowiedzi...
    • gosc88 Jest bardzo mozliwe, ze ci 22.03.17, 03:50
      ktorzy wierza w istnienie tzw. "web brygady" na FS wierza tez w UFO albo w biale myszki.

To normalne, ze sa ludzie z roznymi urojeniami.
      • wasyl_szuja Re: Jest bardzo mozliwe, ze ci 22.03.17, 05:45
        My nie tyle wierzymy, co wiemy:
        pl.wikipedia.org/wiki/Brygady_Sieciowe
        • wasyl_szuja Re: Jest bardzo mozliwe, ze ci 22.03.17, 05:53
          Zapewne tak wygląda stołówka pracownicza na Sawuszkina:

Video kręci eva albo monalisa ;)
          • czuk1 Jest pewność, że to nasi... 22.03.17, 06:23
            Nie wstydźmy się ich zdefiniować i opisać :

Brygady Sieciowe (ros. Веб-бригады) – według niektórych rosyjskich środowisk demokratycznych i intelektualnych, zorganizowane grupy komentatorów, zależne od rosyjskich służb specjalnych, uczestniczące w dyskusjach na forach i blogach internetowych w celu szerzenia dezinformacji i uniemożliwienia rzeczowej obiektywnej dyskusji i atakowania poglądów niepożądanych z punktu widzenia polityki rosyjskiej
      • czuk1 Bardzo mozliwe, że nie faktów ;) 22.03.17, 06:33
        gosc88 napisał: > ktorzy wierza w istnienie tzw. "web brygady" na FS wierza tez w UFO albo w biale myszki. To normalne, ze sa ludzie z roznymi urojeniami.

Gościu za 88 groszy .... twoje urojenia są na etapie "zaślepiania siebie i innych":

Brygady Sieciowe (ros. Веб-бригады) – według niektórych rosyjskich środowisk demokratycznych i intelektualnych to zorganizowane grupy komentatorów, zależne od rosyjskich służb specjalnych, uczestniczące w dyskusjach na forach i blogach internetowych w celu szerzenia dezinformacji i uniemożliwienia rzeczowej obiektywnej dyskusji i atakowania poglądów niepożądanych z punktu widzenia polityki rosyjskiej.

...sami Rosjanie piszą te określenia... a my widzimy jazdę web brygady na forach..
        • gosc88 Re: Bardzo mozliwe, że nie faktów ;) 22.03.17, 19:16
          Pytanie jest takie:

Czy kazdy kto tu na FS napisze cos pozytywnego o Putinei to web-brygadzista ??
          • wasyl_szuja Re: Bardzo mozliwe, że nie faktów ;) 22.03.17, 20:05
            Da się coś o nim pozytywnego napisać?
            Z cyklu ludzie i ludziska...
            • gosc88 Re: Bardzo mozliwe, że nie faktów ;) 22.03.17, 21:52
              wasyl_szuja napisał:

> Da się coś o nim pozytywnego napisać?
              > Z cyklu ludzie i ludziska...

Jak wszyscy beda odpowiadac pytaniem na pytanie to nikt nigdy nie odpowie na zadne.
    • borrka Internacionalnyj dołg web-brygadzisty 22.03.17, 08:42
      Oczywiscie, pojawily sie inne priorytety - rosyjskojezycznych centrala rzucila na front ukrainski.
      To widac na kazdym kroku, na ukrainskich portalach, czy na Youtubie wrecz roi sie od patriotów Matuszki.
      Taka specyfika naszego Sasiada znad Dniepru, iz jest praktycznie dwujezyczny, wiec przy odrobinie wysilku Wielkorus moze robic za Ukrainca z dziada pradziada:)

PS. Pragne uspokoic zaniepokojonych: nigdy nie uzywalem innego nicku, dokonala sie jedynie naturalna ewolucja z Bor'ka do Borrka.
      Wymuszona: edytor nie przyjmowal apostrofu w logingu:)
    • czizus Re: Niepokoi mnie absencja web brygady 22.03.17, 08:55
      Odpowiedz jest bardzo prosta. Zadanie zostało wykonane a obecna ekipa rządząca Polską na czele z Kaczyńskim, Macierewiczem i Waszczykowskim realizuje z wielkim zaangażowaniem cele Kremla. Więc po co web brygada?
      • szwampuch58 Re: Niepokoi mnie absencja web brygady 22.03.17, 13:32
        hmmmm,cos w tym jest
      • czuk1 Re: Niepokoi mnie absencja web brygady 23.03.17, 09:46
        czizus napisał: Odpowiedz jest bardzo prosta. Zadanie zostało wykonane a obecna ekipa rządząca Polską na czele z Kaczyńskim, Macierewiczem i Waszczykowskim realizuje z wielkim zaangażowaniem cele Kremla. Więc po co web brygada?

Chyba masz rację. Putin nie miałby szans posadzić Tuska (jednego z przywódców UE) nieprzychylnego Rosji. A Kaczyński rękoma swoich sług ku temu zmierza.

Wg mnie, web brygada działa nadal (w małym składzie) i w tematach polskich.
    • lubat Re: Borracik, nie przesadzaj... 22.03.17, 10:17
      ... przecież jesteś. Ty robisz za całą ferajnę i jeszcze więcej. Więc nie narzekaj. Po co ci konkurencja? Jak zostaniesz na forum sam z Wojtkiem, enterem czy asmalem to masz szansę na palmę pierwszeństwa:)
    • fajnnyydammm Re: Niepokoi mnie absencja web brygady 22.03.17, 13:03
      przygotowują sie do inwazji na mieczaków z EU
      (na szczęście dla nas Polaków zginąć na w walce ,zabić najeżdzcę to nie jest jakiś problem )
      • lubat Re: Niepokoi mnie absencja web brygady 22.03.17, 17:31
        > (na szczęście dla nas Polaków zginąć na w walce ,zabić najeżdzcę to nie jest ja
        > kiś problem )

Z okrzykiem "allahu akbar" czy bez?
    • bywszy2 Re: a mnie niepokoi stan psychiczny tego forum+ 22.03.17, 19:54
      wyglada,ze calkiem ...!
      Wymazuje nawet linki z Gazety Wyborczej.
      • bywszy2 Re: a mnie niepokoi stan psychiczny tego forum+ 22.03.17, 19:56
        a mnie niepokoi stan psychiczny cenzora tego forum.
        • lont12 Re: a mnie niepokoi stan psychiczny tego forum+ 22.03.17, 20:10
          psychika nie ma tu nic do rzeczy, cenzor tego forum dostał wytyczne od Nadredaktora Gazety
          • bywszy2 Re:nie weirze+ 22.03.17, 20:13
            lont12 napisał:

> psychika nie ma tu nic do rzeczy, cenzor tego forum dostał wytyczne od Nadredak
            > tora Gazety
            <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
            nie moze byc,by On kazal cenzorowi watki z linkami materialow ze swojej wlasnej Gazety.
            Tutaj sa jakies zaburzenia psychiczne na miare niejakiego Moczara.
            • lont12 Re:nie weirze+ 22.03.17, 20:33
              przecież Nikołaj Diomko nie miał zaburzeń, on już taki był
              • bywszy2 Re:nie weirze+ 23.03.17, 07:49
                lont12 napisał:

> przecież Nikołaj Diomko nie miał zaburzeń, on już taki był
                <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
                a co teraz nowy sie pojawil?
                • czuk1 znów o Żydach ? 23.03.17, 10:10
                  bywszy2
                  Nie masz profilu - dlaczego. Napisałbym na twój profil.

A tak, korzystając z okazji pojawienia się Twojego na forum, chcę ci zalecić książkę - ŻYDZI - Piotra Zychowicza DW Rebis 2016 . Kupiłem ją i czytam --
                  • lont12 Re: znów o Żydach ? 23.03.17, 21:47
                    Żydzi to też nie monolit. Ci cywilizowani nie lubią się z ortodoksami. Wiele antysemickich tekstów wyszło spod pióra samych Żydów (polecam wierszyki Tuwima).
                    Współcześnie za jednego z największych antysemitów uchodzi Izrael Adam Szamir, urodzony w ZSRR, wciąż Żyd ale już nie żyd, bo przeszedł na prawosławie. Bywszy powinien go znać, bo Iasza mieszka w Szwecji i stamtąd, wraz z synem, współpracuje z Julianem Assange'm.
                  • czuk1 Re: znów o Żydach ? 23.03.17, 22:21
                    Bywszy2. Nie reagujesz jak do ciebie tu piszą ? Potem masz pretensję, że ktoś cię prześladuje. ;)
                    • lont12 Re: znów o Żydach ? 25.03.17, 00:38
                      czyżby Bywszy skapitulował?
                      • czuk1 Re: znów o Żydach ? 25.03.17, 08:36
                        lont12 napisał: czyżby Bywszy skapitulował?
                        Nie sądzę. On nie jest rasowym (uzależnionym) forumowiczem.... raczej, piszącym z nudów.
                        • lont12 Re: znów o Żydach ? 25.03.17, 11:30
                          a ja myślę że oboje, ty i bywszy, jesteście agentami putina
                          • czuk1 "znów o Żydach ?" - bujda, nie ma o tym. 25.03.17, 14:32
                            lont12 napisał: a ja myślę że oboje, ty i bywszy, jesteście agentami putina
                            ..... niestety setny raz muszę - przy okazji błędu - przypomnieć/upomnieć (jako pedagog), że pisze się: ". ...OBAJ, ja i bywszy jesteście ...."

Prowokujesz młody, ba, też służysz do zapalania. Służąc lojalnie rządowi, umiejętnie zagranicznym wrogom Polski służysz. Po pierwszych efektach widać ,w jakich stolicach cieszą się z polskich rządów. Z UCIECHY to już TROLLE WYSZŁY.
                            Dobrze ci lont wyszło... jako suweren, świetnie wybrałeś. Masz swój rząd, który wreszcie widzi Polaków i im pomaga. Rząd który ma silną rękę i mądre głowy ministerialne. Rzad który buduje suwerenną, narodową , katolicką Polskę, bez komuchów. Wszystkie działania rządu nakierowane są na budowę UE, po myśli Polski. Pod tymi rządami powstanie Przymorze , ze stolicą w Warszawie. A grupa wyszehradzka kierować będzie jednolicie UE . A Niemiec nie będzie pluł nam w twarz... z gazet i z sieci.
                            Tak trzymaj.
    • lont12 domyślam się kto jest liderem 22.03.17, 21:32
      Jest nim Timmermans, oficjalnie, dla zmyłki, specjalista od przesłuchiwania jeńców rosyjskich, a tak naprawdę wtyka Putina w EU. Zadaniem jego jest rozbić EU, zwalając winę na Polskę, tak żeby można było oznajmić "eta wsio czieriez Paliakow" (Timmermans zna rosyjski).
    • j-k web brygada - vsiegda sie nam NADA... :) 22.03.17, 21:32
      Ty nie walnujsa Borrka, wroca lepsze czasy.

i znowu bedziemy sie walic motykami :)
      • borrka Re: web brygada - vsiegda sie nam NADA... :) 22.03.17, 23:36
        Lepsze czasy juz byly. Dzis tylko robota i niepewnosc jutra:)
        Zakret historii, jak 81/82.

Wkurza mnie, kiedy z planu A, B, C, D, E wreszcie wychodzi mi E.
        To nie jest do porządku!
    • bogumilka Re: Niepokoi mnie absencja web brygady 24.03.17, 02:02
      masz dziwne zmartwienia
      • czuk1 wyjaśnienie 25.03.17, 08:31
        bogumilka napisała: masz dziwne zmartwienia
        Nie żeby zmartwienia. Prowadziłem z nim polemikę na temat antysemityzmu w Polsce. Zjawisko to widzi facet na każdym kroku w Polsce i na tym forum. Ma jakieś obsesje. Prowokacyjnie wlecze za sobą wizytówkę Żyda, prowokując też treścią żydowskie tematy. Nie znam na tyle tematu - sytuacja Żydów w świecie. Zacząłem go zgłębiać. Chciałem mu zadedykować książkę którą czytam.... niech i on ochłonie i przegania swoje obsesje narodowe.
        I co ? ..... facet nie ma profilu (a więc chyba nie ma poczty). Pozostał NIEDOZWOLONY kontakt forumowy. Przepraszam.

PS. Mnie cieszy brak web brygady na forum. A innych niepokoi ! Czy to nie dziwne ?
    • amg10 To nie zarty !! Web brygade to trzeba 25.03.17, 03:41
      tu koniecznie sciagnac - chocby na sile !!!
      • czuk1 Re: To nie zarty !! Web brygade to trzeba 25.03.17, 08:34
        amg10 napisał: tu koniecznie sciagnac - chocby na sile !!!

Jeśli piszesz poważnie, to dlaczego i po co trzeba ściągać na Świat jakieś brygady rosyjskich służb specjalnych, i .... toczyć tu wojnę hybrydową ?!!
        Nie mało Świat ma innych problemów do omówienia ?
    • pijatyka I po absencji - prawie wszystkie... 26.04.17, 23:04

...kacapskie mendy już z powrotem.
      • engine8 Re: I po absencji - prawie wszystkie... 27.04.17, 00:14
        Przestali dobrze placic to uciekli ale widza ze nie maja zamiaru podnosci stawek to powoli wracja, lepsze to niz nic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka