Dodaj do ulubionych

Elisaveta Peskova

26.02.19, 21:12
Dzisiaj rano założyłem wątek nt. Krasawica. Nie chciałem od razu ujawniać szczegółów, ale cenzor był czujny i skasował. Teraz prasa już się rozpisała, więc to żadna tajemnica.

www.spiegel.de/politik/ausland/praktikum-tochter-von-putins-sprecher-arbeitet-im-eu-parlament-a-1255211.html
P.S. Po pierwszym roku studiów w Polsce otworzyła się możliwość studiów na MGIMO. Byłem w Moskwie latem 1972 roku i przyjrzałem się uczelni. Może gdzieś na korytarzu otarł się o mnie student Ławrow ;) On już kończył wówczas tę uczelnię.
Pamiętam, że niedaleko polskiej ambasady (ambasadorem był wtedy Zenon Nowak), był klub dla cudzoziemców. Przeżyłęm szok, gdy naraz ujrzałem co najmniej 100 podobnych do Elisavety Peskowej dziewczyn :) Było to blisko pół wieku temu.
Obserwuj wątek
    • monalisa2016 Re: Elisaveta Peskova 26.02.19, 21:34
      Vermieter skoro studiuje w Francji ma pelne prawo robic praktyke w danym kraju zarowno w przemysle jak i w urzedach a ze niektorzy tego nie rozumieja, co mozna im pomoc? NIC.
      Byl czas kiedy z praktykujacymi studentami mialam dosc duzo do czynienia i tak obok mnie siedzial student z Malazji, z Turcji, z Rosji, z Wielkiej Brytanii, z Francji, z Polski i co? I nic, na Zachodzie tak jak i w Polsce maja prawo studiowac studenci z calego swiata tak samo robic praktyki. Wiec gdzie problem?
      • walter622 Re: Elisaveta Peskova 26.02.19, 23:29
        monalisa2016 napisał(a):

> Wiec gdzie problem?

W tej medialnej zadymie chodzi głównie o Aymeric'a Chauprade.

• vermieter Re: Elisaveta Peskova 26.02.19, 23:44
          To ona tego nie wie? A taka niby mądra ;)
        • monalisa2016 Re: Elisaveta Peskova 27.02.19, 00:04
          walter622 kazdy ktory ma chocby namiastke pojecia czytajacy takie doniesienie, przymrozy oko z kpiacym usmiechem i widzi o co chodzi, media kopia same sobie wlasny grob.
      • vermieter Re: Elisaveta Peskova 26.02.19, 23:39
        Dziecko, komu i co chcesz wytłumaczyć? To ty widzisz problem i próbujesz coś wytłumaczyć. Ja nie widzę problemu, dziewczyna dużo ładniejsza od innej praktykantki z Białego Domu ;)
        Tylu studentów siedziało obok ciebie i nic? Daje do myślenia hehehe, nie sądzę, że twój intelekt ich onieśmielał.
        • monalisa2016 Re: Elisaveta Peskova 26.02.19, 23:49
          vermieter trzeba miec cos pojecia na temat zagranicznych studentow studiujacych jak i praktykujacych w roznych krajach a potem zakladac na ten temat watek. Ja osobiscie potraktowalam te tytuly w roznych systemowkach z usmiechem jak i nie wzielam ich na powaznie poniewaz wiem o co chodzi w przeciwnosci do ciebie.
          • vermieter Re: Elisaveta Peskova 27.02.19, 00:12
            Dlaczego udzielasz się na forum obcojęzycznym? Podałaś, że znasz język polski?
    • the-great-inuk Re: Elisaveta Peskova 26.02.19, 22:44
      vermieter napisał(a):

> Dzisiaj rano założyłem wątek nt. Krasawica. Nie chciałem od razu ujawniać szcze
      > gółów, ale cenzor był czujny i skasował. Teraz prasa już się rozpisała, więc to
      > żadna tajemnica.
      ==========================
      Krokodyle łzy !

Na forach, na których vermieter jest wykidajłą, wylatuje się bez żadnych powodów politycznych, ani regulaminowych, ani netykietowych, a wyłącznie z rasistowskich i ksenofobicznych.

Wot czto...
      • vermieter Re: Elisaveta Peskova 26.02.19, 23:42
        u mnie się wylatuje za głupotę, ty wylatujesz zanim naciśniesz enter :D
      • bywszy2 Re:ktore to forum?+ 07.03.19, 20:14
        the-great-inuk napisała:

>
        > Na forach, na których vermieter jest wykidajłą, wylatuje się bez żadnych powodó
        > w politycznych, ani regulaminowych, ani netykietowych, a wyłącznie z rasistowsk
        > ich i ksenofobicznych.
        >
        > Wot czto...
    • malkontent6 KGB znowu na FŚ 27.02.19, 03:11
      Okazuje się, że komsomolcy tylko pozornie opuścili Forum Świat. Oni nadal sprawdazają co się tutaj dzieje. Wystarczy, że ktoś założy wątek na temat panienki luźno związanej z Putiunem i pojawił się nawet kagiebista wołodia622 .

Zawsze na posterunku. :)
      • vermieter Re: KGB znowu na FŚ 27.02.19, 10:32
        Najlepsze w tym wszystkim, że z mojego wątku "Krasawica" nic nie wynikało, czy ktoś jest za, czy też przeciw. To było zdjęcie dziewczyny, która się udziela na instagramie :)
        Nadgorliwców cofnąć na przeszkolenie, przynoszą wstyd :D
    • vermieter jednak wynikło 27.02.19, 20:46
      skoro dmuchają na zimne :D
      gotowe odpowiedzi na nieistniejące zarzuty :D
    • mara571 Liza Peskov od lat zyje we Francji 28.02.19, 06:26
      Jej matka wyniosla sie do Paryza zaraz po rozwodzie. Z trojka dzieci.
      Media nie informuja, jakie obywatelstwo ma obecnie najstarsza latorosl
      Pieskowa.
      Sam Pieskow ozenil sie niedawno z lyzwiarka figurowa, a wesele bylo bardzo huczne i drogie. Podobnie jak zegarek rzecznika Putina.
      Wracajac do Lizy: skandalem nie jest zatrudnienie Lizy, ale miejsce pracy i dostep do poufnych dokumentow PE.
      • vermieter Re: Liza Peskov od lat zyje we Francji 28.02.19, 11:53
        "Sam Pieskow ozenil sie niedawno z lyzwiarka figurowa,"

Igitt, one wszystkie są takie chude. Same wygibasy to nie wszystko, trochę mięsa też musi być ;)
        Putinowi przypisywano jakąś gimnastyczkę, czy coś koło tego. Jakieś "chude" gusta mają panowie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka