polski_francuz 11.02.20, 18:45 Czyli what a day to be gay. W Irlandii Polnocnej osoby tej samej plci moga sie zenic/wychodzic za maz. Ciekaw jestem czy znacie takie pary? PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: Homogenizacja Irlandii Polnocnej 11.02.20, 18:51 a w nadwislanskim ciemnogrodzie po staremu wyborcza.pl/7,75398,25686571,dziecko-nie-zostanie-wpisane-do-polskich-ksiag-stanu-cywilnego.html#s=BoxOpImg3 Odpowiedz Link Zgłoś
felusiak1 Re: Homogenizacja Irlandii Polnocnej 11.02.20, 19:01 Tak. Buttigieg i jego żonż. Nawet sa zdjecia jak sie migdola. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Homogenizacja Irlandii Polnocnej 11.02.20, 20:38 No on nawet mowiz o swoim mezu ze to "love of his life" A ja mowie ze generalnie mowiac Ameryka nie jest gotowa na "First husband" w Bialym Domu Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Homogenizacja Irlandii Polnocnej 11.02.20, 21:46 No prosze, i wygral w Iowie. Co sie z demokratami dzieje:) PF Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Homogenizacja Irlandii Polnocnej 11.02.20, 22:26 dyskryminacja. margines wygrywa z większością Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Homogenizacja Irlandii Polnocnej 11.02.20, 20:36 Pary jednoplciowe i ozenione czy znamy? No pewnie ze tak.... Sasiadow mam takich nawet maja i wychowuja 3 zaadoptownych dzieci.. - obecnie nastolatki. Nie zgadzam sie z tym sposobem na zycie i wychowanie chociaz ci dwaj robia to bardzo dobrze..ale dzieci wychwuja sie tak jak oni zyja - wsrod ludzi ale w izolacji... Nie zazdroszcze dzieciom... Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Homogenizacja Irlandii Polnocnej 11.02.20, 20:52 "Nie zgadzam sie z tym sposobem na zycie i wychowanie " Osmielem sie podsunac ci pomysla:Wez ,po amerykansku , flinte i rozwal te towarzystwo Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Homogenizacja Irlandii Polnocnej 11.02.20, 21:31 No wiesz , moglbym i kto wie czy to nie byloby najlepsze dla cywilzacji (bo rodziny homo to gwarancja zaglady cywilizacji) ale ci od ochrony zwierzat mogli by mnie do sadu podac... Ek , ponoc homo tez czlowiek tzn "Ludź" Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Homogenizacja Irlandii Polnocnej 11.02.20, 21:37 Tja,te twoje"mogbym" hehehehehehe,uwielbiam gdybanie ulankow polskich Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Homogenizacja Irlandii Polnocnej 11.02.20, 21:47 Ja, nie znam. Ale we Francji takie pary tez moga sie zenic. I jest ich pewnie troche. Ale niezbyt duzo. PF Odpowiedz Link Zgłoś