yurek_1111 08.04.20, 14:21 Jeszcze 3-4 miesiace temu, nikt nie chcial slyszec o tym by leciec do Wuhan, teraz Wuhan nie planuje wznowic lotow do New York USA... Tragedia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
senioryta13 Re: Chinczyki uruchomili lotnisko w Wuhan... 08.04.20, 14:30 yurek_1111 napisał: > Jeszcze 3-4 miesiace temu, nikt nie chcial slyszec o tym by leciec do Wuhan, > teraz Wuhan nie planuje wznowic lotow do New York USA... > Tragedia... chyba nie sadzisz, ze dobrowolnie chinczyy chcieliby sie osmieszyc ? --- -caesar_pl: Polacy to zruszczeni Slowianie -boomerang: Póknij się w łeb, Cysorzu Odpowiedz Link Zgłoś
yurek_1111 Re: Chinczyki uruchomili lotnisko w Wuhan... 08.04.20, 14:38 Wszyscy sie osmieszaja? Mysl to nie boli... Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Chinczyki uruchomili lotnisko w Wuhan... 08.04.20, 14:47 yurek_1111 napisał: > Wszyscy sie osmieszaja? > Mysl to nie boli... tzn. maja sie prosic Tru.ma o polaczenie z USA ? U nas samoloty nie lataja. O co ci chodzi ? --- -caesar_pl: Polacy to zruszczeni Slowianie -boomerang: Póknij się w łeb, Cysorzu Odpowiedz Link Zgłoś
yurek_1111 Re: Chinczyki uruchomili lotnisko w Wuhan... 08.04.20, 14:59 Widze ze myslenie logiczne jest Ci obce, wiec spiesze z wyjasnieniami... Chiny po ataku wirusa wracaja do w miare normalnego zycia... Uruchamiaja szkoly, uruchamiaja zaklady produkcyjne, uruchamiaja lotniska , its,itp... USA wrecz przeciwnie, paraliz we wszystkich dziedzinach... Zle to wrozy dla Stanow.... Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Chinczyki uruchomili lotnisko w Wuhan... 08.04.20, 15:14 yurek_1111 napisał: > Widze ze myslenie logiczne jest Ci obce, wiec spiesze z wyjasnieniami... > Chiny po ataku wirusa wracaja do w miare normalnego zycia... > Uruchamiaja szkoly, uruchamiaja zaklady produkcyjne, uruchamiaja lotniska , i > ts,itp... > USA wrecz przeciwnie, paraliz we wszystkich dziedzinach... > Zle to wrozy dla Stanow.... zle wnioski wyciagasz z rzeczy oczywistych. --- -caesar_pl: Polacy to zruszczeni Slowianie -boomerang: Póknij się w łeb, Cysorzu Odpowiedz Link Zgłoś
yurek_1111 Re: Chinczyki uruchomili lotnisko w Wuhan... 08.04.20, 15:40 Wskaz blad... Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Chinczyki uruchomili lotnisko w Wuhan... 08.04.20, 15:48 yurek_1111 napisał: > Wskaz blad... Daj USA rowniez 2 miesiace. --- -caesar_pl: Polacy to zruszczeni Slowianie -boomerang: Póknij się w łeb, Cysorzu Odpowiedz Link Zgłoś
yurek_1111 Re: Chinczyki uruchomili lotnisko w Wuhan... 08.04.20, 16:34 Chinczyki im dali wiecej niz 2 miesiace... Czemu sie tak zle zabezpieczyli? Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Chinczyki uruchomili lotnisko w Wuhan... 08.04.20, 16:43 yurek_1111 napisał: > Chinczyki im dali wiecej niz 2 miesiace... > Czemu sie tak zle zabezpieczyli? yurus , czy ty przypadkiem nie jestes wojtusiem ? najpierw zbadaj temat, a potem sie wypowiadaj. --- -caesar_pl: Polacy to zruszczeni Slowianie -boomerang: Póknij się w łeb, Cysorzu Odpowiedz Link Zgłoś
yurek_1111 Re: Chinczyki uruchomili lotnisko w Wuhan... 08.04.20, 17:41 Nie jestem wojtusiem choc Jerzego i Wojciecha imieniny sa w tym samym dniu.... Sytuacja w USA pokazuje ze obecna administracja nie przygotowala sie na atak wirusa i nie zabezpieczyla swoich obywateli w nalezyty sposob co skutkuje na dzis najwieksza liczba zarazonych wirusem i najwieksza smiertelnoscia na Swiecie.... Pozostaje pytanie czemu? Sa opinie ze chca odciazyc fundusze emerytalne.... Do doopy z takim preziem.... Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Chinczyki uruchomili lotnisko w Wuhan... 08.04.20, 18:51 yurek_1111 napisał: > Nie jestem wojtusiem w takim razie klon. piszecie w tym samym tonie, identycznie, wiadomosci zadnych. > Sa opinie ze chca odciazyc fundusze emerytalne.... no popatrz, pierwsze na to wpadly Wlochy, zaraz po nich Hiszpania, a dalej Francja, Niemcy, jedynie Polska w tyle zostaje. ciekawe kiedy zmadrzeje. No , ale to ci nie przeszkodzilo czepnac sie USA. --- -caesar_pl: Polacy to zruszczeni Slowianie -boomerang: Póknij się w łeb, Cysorzu Odpowiedz Link Zgłoś
yurek_1111 Re: Chinczyki uruchomili lotnisko w Wuhan... 08.04.20, 20:44 Pisze o USA w kontekscie czasu, mieli ekstra czas zeby sie przygotowac patrzac co sie dzialo w Chinach, we Wloszech, w Hiszpanii.... Nic lub niewiele zrobili zeby zapobiec badz zmniejszyc ewentualna epidemie u siebie, o to mam pretensje do Trumpa i jego ekipy I to wyglada mi na probe odciazenia systemu emerytalnego... Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Chinczyki uruchomili lotnisko w Wuhan... 08.04.20, 21:36 yurek_1111 napisał: > Pisze o USA w kontekscie czasu, mieli ekstra czas zeby sie przygotowac patrzac > co sie dzialo w Chinach, we Wloszech, w Hiszpanii.... > Nic lub niewiele zrobili zeby zapobiec badz zmniejszyc ewentualna epidemie u si > ebie, o to mam pretensje do Trumpa i jego ekipy I to wyglada mi na probe odciaz > enia systemu emerytalnego... Polska miala jednak najwiecej czasu, poczytaj sobie lepiej wiadomosci ze swojego podworka, najlepiej wtedy zrozmiesz. np. co sie dzieje w domach opieki czy w szpitalach, dlaczego cale oddzialy sa zamykane, pozostaja w kwaranntanie. itd. --- -caesar_pl: Polacy to zruszczeni Slowianie -boomerang: Póknij się w łeb, Cysorzu Odpowiedz Link Zgłoś
yurek_1111 Re: Chinczyki uruchomili lotnisko w Wuhan... 08.04.20, 22:09 Powolywanie sie na przyklad Polski zakrawa na glupote... Polska akurat sobie niezle radzi... Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Chinczyki uruchomili lotnisko w Wuhan... 08.04.20, 22:26 yurek_1111 napisał: > Polska akurat sobie niezle radzi... 'przyjemnej' lektury zycze. codziennie sa zamieszczane takie artykuly w polskiej prasie. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,173952,25855928,zakazeni-zamknieci-u-kresu-sil-kilkanascie-domow-pomocy.html#a=66&c=163&t=14&g=a&s=BoxNewsLink moze sie czegos nauczysz. --- -caesar_pl: Polacy to zruszczeni Slowianie -boomerang: Póknij się w łeb, Cysorzu Odpowiedz Link Zgłoś
yurek_1111 Re: Chinczyki uruchomili lotnisko w Wuhan... 08.04.20, 22:33 Porownaj wiadomosci z Polski z wiadomosciami z USA... Moze cos zrozumiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Adios wojtusiu. 08.04.20, 22:39 yurek_1111 napisał: > Porownaj wiadomosci z Polski z wiadomosciami z USA... ja o USA wiem w przeciwienstwie do ciebie, zajmij sie lepiej swoim podworkiem. Adios --- -caesar_pl: Polacy to zruszczeni Slowianie -boomerang: Póknij się w łeb, Cysorzu Odpowiedz Link Zgłoś
yurek_1111 Re: Adios wojtusiu. 08.04.20, 23:13 Masz jakies rozdwojenie jazni, piszesz do wojtusia a mnie cytujesz.... Zyj dalej w blogim przekonaniu ze wszystkie rozumy pozjadalas, bo ja odpowiem ci klasykiem: Wiem ze nic nie wiem.... Co do mojego podworka to nie ma sie czym zajmowac, nikt w czasach zarazy nie chodzi to i na podworku czysto... Odpowiedz Link Zgłoś
blueelvic2 Dla jednych tragedia, dla innych dobrodziejstwo... 08.04.20, 16:32 Pierniczyc Chiny. Imszybciej, tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
yurek_1111 Re: Dla jednych tragedia, dla innych dobrodziejst 08.04.20, 16:37 Problem w tym ze "pierniczyc" Chin sie nie da... Wyrosli na atomowe mocarstwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: Chinczyki uruchomili pociagi w Wuhan... 08.04.20, 17:41 55 tys. mieszkancow w Wuhan kupilo bilety na pociag, aby tylko wyjechac w sina dal. Ciekawe dlaczego taka masowa ucieczka juz pierwszego dnia wolnosci ? --- -caesar_pl: Polacy to zruszczeni Slowianie -boomerang: Póknij się w łeb, Cysorzu Odpowiedz Link Zgłoś
yurek_1111 Re: Chinczyki uruchomili pociagi w Wuhan... 08.04.20, 18:42 senioryta13 napisał: > 55 tys. mieszkancow w Wuhan kupilo bilety na pociag, aby tylko wyjechac w sina > dal. > Ciekawe dlaczego taka masowa ucieczka juz pierwszego dnia wolnosci ? > > --- > > -caesar_pl: Polacy to zruszczeni Slowianie > -boomerang: Póknij się w łeb, Cysorzu Moze utkneli w Wuhan na skutek zamkniecia Wuhan i okolicy.... Jak otworzyli to wracaja pierwszym pociagiem do sweet home.... Odpowiedz Link Zgłoś
yurek_1111 W Chinach zycie wraca do normalnosci ... 08.04.20, 18:50 ...od dzisiaj czego USA tez zycze..... smestreet.in/global/life-in-china-expected-to-come-back-to-normal-from-today/ W dokladnym tlumaczeniu oczekuje sie ze zycie wroci do normalnosci od dzisiaj..... Odpowiedz Link Zgłoś
senioryta13 Re: W Chinach zycie wraca do normalnosci ... 08.04.20, 18:52 yurek_1111 napisał: > W dokladnym tlumaczeniu oczekuje sie ze zycie wroci do normalnosci od dzisiaj.. o tym juz wspomnialam tydzien temu. --- -caesar_pl: Polacy to zruszczeni Slowianie -boomerang: Póknij się w łeb, Cysorzu Odpowiedz Link Zgłoś