Dodaj do ulubionych

French Open 2020

• zeitgeist2010 a oto ojciec sukcesu 10.10.20, 19:31
      • zeitgeist2010 Re: a oto ojciec sukcesu 10.10.20, 19:36
        ojciec sukcesu

• borrka Bardzo się cieszę 10.10.20, 20:04
      Grałem w tenisa, póki nie zacząłem nurkować i nie zestarzałem się.
      Ładnie gra dziewczyna, pomijając doznania "patriotyczne".
      Brawo!

Dawaj, Rafał! !
      • szwampuch58 Re: Bardzo się cieszę 10.10.20, 21:23
        mam nadzieje ze Czajka byla wtedy bez awarii....albo chcesz mi zasugerowac ze nurkowales w Bajkale?
    • szwampuch58 Re: French Open 2020 10.10.20, 21:21
      z 53 na 17-te.....numer jeden musi byc twoim celem Inga
    • szwampuch58 Re: French Open 2020 10.10.20, 21:56
      8 atykulow na pierwszej stronie o Swiatek....kurna wiedzialem ze bicie piany bedzie ogromnie ale rozmiar tego szalenstwa mnie jednak zaskoczyl
    • 1.melord Poland-Garros 11.10.20, 03:36
      Niespodziewanie latwo poszlo-Swiatek grala bardzo dobrze i zasluzenie wygrala.
    • malkontent6 Rafael!!! 11.10.20, 17:57
      Brawo, Rafa! 6:0, 6:2, 7:5.

Mam wrażenie, że Novak miał dzisiaj zły dzień.
      • polski_francuz Re: Rafael!!! 11.10.20, 18:02
        "Mam wrażenie, że Novak miał dzisiaj zły dzień."

Ano, niie byl agresywny. Przegral zanim zaczal grac.

PF
        • malkontent6 Re: Rafael!!! 11.10.20, 18:03
          Dopiero w trzecim secie trochę się rozkręcił.
    • gosc88 Ale tu Ige ubrali dziwacznie: 11.10.20, 19:16
      dziwacznie
      • malkontent6 Re: Ale tu Ige ubrali dziwacznie: 11.10.20, 21:02
        Co w tym dziwacznego? Jesteś stary a krytykujesz ubranie młodej dziewczyny.
        • gosc88 Re: Ale tu Ige ubrali dziwacznie: 12.10.20, 00:17
          malkontent6 napisał:

> Co w tym dziwacznego? Jesteś stary a krytykujesz ubranie młodej dziewczyny.

To spostrzezenie nie moje a mojej mlodej bratowej.

• wtop.ek Re: Ale tu Ige ubrali dziwacznie: 12.10.20, 07:36
            No, moja żona też było z lekka zdziwiona tą sukienką.

A tak swoją drogą, dlaczego Iga gra w legginsach?
            • boomerang Re: Ale tu Ige ubrali dziwacznie: 12.10.20, 08:46
              To jest przekaz - niesportowa sukienka, nareszcie, a nie te szorty wciąż, albo legginsy gdy jest zimno.
            • polski_francuz Re: Ale tu Ige ubrali dziwacznie: 12.10.20, 09:00
              "A tak swoją drogą, dlaczego Iga gra w legginsach? "

W Paryzu podczas RG temperatury byly troche ponad 10°C po poludniu a w nocy ponizej.

PF
              • wtop.ek Re: Ale tu Ige ubrali dziwacznie: 12.10.20, 09:37
                No, ale jakoś inne tenisistki obywały się be legginsów.

10+C to dość wysoka temperatura dla rozgrzanego organizmu. Chyba, że ma się wrażliwy pęcherz i nie chce się przeziębić.

Btw. co do sukienki, już wiem dlaczego wydawała się znajoma, nasz hamak w ogrodzie ma prawie identyczne paski ;)
                • polski_francuz Re: Ale tu Ige ubrali dziwacznie: 12.10.20, 10:04
                  "No, ale jakoś inne tenisistki obywały się be legginsów."

I przegraly!

PF
            • malkontent6 Re: Ale tu Ige ubrali dziwacznie: 12.10.20, 17:22
              wtop.ek napisał:

> A tak swoją drogą, dlaczego Iga gra w legginsach?

Bo było zimno. Zresztą nie tylko ona ciepło się ubierała: "Simona Halep, Coco Gauff czy Johanna Konta w rajstopach i bluzkach z długimi rękawkami to na kortach Wielkiego Szlema rzadki widok. "

www.sport.pl/tenis/7,64987,26377268,gwiazdy-roland-garros-narzekaja-na-pociski-i-kamienie-iga.html
            • gosc88 Re: Ale tu Ige ubrali dziwacznie: 12.10.20, 17:37
              wtop.ek napisał:

> No, moja żona też było z lekka zdziwiona tą sukienką.

Czy wiesz moze co takiego w sukience Igi spowodowalo to lekkie zdziwienie Twojej zony ?
    • jorl Re: French Open 2020 11.10.20, 19:56
      Ja to wychodze z zalozenia ze sport nalezy uprawiac a nie ogladac. Praktycznie sportu nie ogladam, po co.
      Ae o tej Swiatek to naturalnie slysze, nic dziwnego.
      www.radiozet.pl/Co-gdzie-kiedy-jak/iga-swiatek-RANKING-WTA-kim-jest-sukcesy-wiek-wzrost-rodzina-ranking-chlopak
      Stamtad wzrost, waga:

Iga Świątek ma 176 cm wzrostu, a jej waga to 76 kilogramów. 

Niezle, wzrost moj waga wieksza bo ja 70 kg. I do tego biustu u niej nie widze. To co u niej jest ciezkiego?

nastepny cytyt stamtad:

Wraz ze wzrostem popularności Świątek, w mediach brukowych pojawiały się sugestie, że młoda tenisistka ma chłopaka. Ona sama pilnuje jednak, by jej sprawy prywatne nie były omawiane w prasie i nie udziela odpowiedzi na pytania o ewentualny związek. 

Hmm, zaden chlopak. Czyzby tajemnica? A moze cos innego po prostu?

Kiedys slyszalem z Nr.1 kobieta w tenisie moze wygrac z numerem 200 w rankingu mezczyzn. Tak jest roznica ze wzgledu na plec.
      A Swiatek? Cos ci co nie lubia hmm ideologii LGBT, w tym watku chwalacy Swiatek pisza o niej, powinni sie zastanowic. Bo ona wyglada na faceta. Silna jak facet, LGBT sie klania. Nastepna plec wg mnie. Ta trzecie z glownych.
      W sporcie zaczynaja sie protesty wlasnie na takie kobiety. Bo nie daja szans prawdziwym kobietom. Cekawe jak bedzie dalej.
      • malkontent6 Re: French Open 2020 11.10.20, 20:58
        jorl napisał:

> Ja to wychodze z zalozenia ze sport nalezy uprawiac a nie ogladac. Praktycznie sportu nie ogladam, po co.

A ja sport uprawiam i oglądam. Do tenisa zachęciłem żonę (z trudem) i córkę. Córka namówiła do tego sportu swojego męża (czyli mojego zięcia) i ciągle jest od niego lepsza.

> Iga Świątek ma 176 cm wzrostu, a jej waga to 76 kilogramów. 

Mój wzrost to też 176 cm ale waga 80 kg.

> Bo ona wyglada na faceta. Silna jak facet

Świątek akurat wygląda jak dziewczyna. Męski wygląd mają Serena Williams, Carla Suárez Navarro, Svetlana Kuznetsova i do pewnego stopnia Ashleigh Barty. Mój brat twierdzi, że Szarapowa ma figurę mężczyzny.
        • jorl Re: French Open 2020 11.10.20, 21:16
          malkontent6 napisał:

> A ja sport uprawiam i oglądam. Do tenisa zachęciłem żonę (z trudem) i córkę.
          > Córka namówiła do tego sportu swojego męża (czyli mojego zięcia) i ciągle jest
          > od niego lepsza.
          >

Zawracanie glowy z takim sportem.

> Mój wzrost to też 176 cm ale waga 80 kg.

Wlasnie, tluscioch jestes, efekt uprawiania takiego "sportu" jak tenis. No i ogladania zamiast trenowania. PF tez tlusioch, tez "tenisista".

> Świątek akurat wygląda jak dziewczyna.

Acha, naprawde? Ale to akurat nie o to chodzi tak naprawde, chociaz zaden biust ale 75kg miesni przy wzroscie 176. Tylko czy ma pod majtkami co powinna miec dziewczyna, czy nie ma LGBT jakis jader wlasnietych, i ile ma testosteronu. Chlopak w tajemnicy.
          Trzecia plec gwarantowanie. LGBT sie klania
          • malkontent6 Re: French Open 2020 11.10.20, 22:04
            jorl napisał:

> Zawracanie glowy z takim sportem.

No tak, nigdy nie grałeś w tenisa.

> Wlasnie, tluscioch jestes, efekt uprawiania takiego "sportu" jak tenis.

Nie, nie jestem tłuściochem. W moim wieku to normalna waga w stosunku do wzrostu. Ja nie udaję młodzieńca.

> Chlopak w tajemnicy.

Masz nadzieję, że ona jednak jest chłopcem?
            • boomerang Re: French Open 2020 11.10.20, 22:18
              Masz nadzieję, że ona jednak jest chłopcem?

jorl ma wszystkie cechy samca alfa, który drugiego samca potrafi zasadzić pod ogon
            • jorl Re: French Open 2020 11.10.20, 22:20
              malkontent6 napisał:

> No tak, nigdy nie grałeś w tenisa.

Zawracanie glowy bo taka gra nie daje wysportowania tak naprawde. Tenisisci zawodowi robia silownie, wytrzymalosciowe sporty, tenis to dodatek u nich. Dla techniki. Podstawa sa te sporty ktore ja wlasnie robie. Ale fakt nie rabie tenis bo po co?

> Nie, nie jestem tłuściochem. W moim wieku to normalna waga w stosunku do wzros
              > tu. Ja nie udaję młodzieńca.

napewno masy miesniowej nie masz wiecej jak jak przy moich 70kg i tym samym wzroscie co Ty czyli 176cm. A te 10kg to tluszcz. I to nie ma nic wspolnego z wiekiem, sadlo jest sadlem.

>
              > > Chlopak w tajemnicy.

Przytoczylem chlopaka bo pisza ze trzyma te sprawy w tajemnicy ta Iga. Ja sadze ze nie ma chlopaka, latwo wtedy trzymac takiego w tajemnicy

>
              > Masz nadzieję, że ona jednak jest chłopcem?

Nie jest chlopakiem, nie ma normalnego kutasa ale jest wlasnie jakas LGBT krzyzowka. Ma testosteronu duzo wiecej jak dziewczyna, moze jakies wrosniete jadra, tak bywa. I wlasnie takie "dziewczyny" charakteryzuja sie sila jak facet. I ona, jak slysze wali pilka ktora leci tak szybko jakby facet walnal. Nie jest tak?
              Jest troche takich, mysle ze utworza osobna kategorie w sporcie. Takiej krzyzowki. Przeciez sa na ten temat juz dyskusje bo kobiety z takimi szans nie maja w sportach.
              • malkontent6 Re: French Open 2020 12.10.20, 03:02
                jorl napisał:

> Zawracanie glowy bo taka gra nie daje wysportowania tak naprawde.

Zagraj w tenisa przynajmniej raz. Na pocztek nie dłużej niż 30 minut.
      • vermieter Re: French Open 2020 11.10.20, 22:00
        jorl napisał:

> Stamtad wzrost, waga:
        > Iga Świątek ma 176 cm wzrostu, a jej waga to 76 kilogramów. 
        >

I tak powstają plotki, jeden idiota zacytuje nie sprawdzone informacje, inni idioci to podchwycą i powielą.
        Dlaczego do kurwy nędzy każdy wierzy ślepo w niesprawdzone informacje? Tak trudno to sprawdzić i porównać z innymi źródłami? Pierwsze bzdury, które wypluje wyszukiwarka muszą być wiarygodne?

Ja wiem, że Iga Świątek waży 65 kg przy wzroście 176 cm, jej BMI = 21.
        • jorl Re: French Open 2020 11.10.20, 22:11
          vermieter napisał(a):

> Ja wiem, że Iga Świątek waży 65 kg przy wzroście 176 cm, jej BMI = 21.

Czytalem to tez ale na moje oko wazy te 75kg. te 65kg to wazyla moze kiedys, jak wiki pisali.
      • boomerang Re: French Open 2020 12.10.20, 02:53
        wzrost moj waga wieksza bo ja 70 kg

To ty johrl masz małego i trzeszczysz pod konkubiną.

A co do Piątek, to ona na pewno jest dziewczyną - typ Amazonki. Miałem też i takie.
        • boomerang Re: French Open 2020 12.10.20, 02:56
          Świątek - piątek, coś mi się rymuje dzisiaj...
    • malkontent6 Agencja TASS milczy 12.10.20, 17:36
      Czy rosyjskie media informowały o zwycięstwie Igi Świątek? Nie zauważyłem żadnych informacji na ten temat na stronie RT.com. Wyszukiwarka też nie znajduje słowa "Świątek".

www.rt.com/search?q=%C5%9Bwi%C4%85tek
      • gosc88 Re: Agencja TASS milczy 12.10.20, 18:40
        Moja rt.com znalazla:

www.rt.com/search?q=Swiatek
        • malkontent6 Re: Agencja TASS milczy 12.10.20, 19:16
          Aaaaa, ty szukałeś Swiatek a ja Świątek. Przepraszam Agencję TASS.
          • gosc88 Re: Agencja TASS milczy 12.10.20, 19:55
            malkontent6 napisał:

> Aaaaa, ty szukałeś Swiatek a ja Świątek. Przepraszam Agencję TASS.

Hmmmm, jednak to Świątek wygrala turniej a nie Swiatek - to 2 rozne nazwiska.
    • jorl Re: French Open 2020 16.10.20, 19:51

> jorl napisał:
      >
      >
      > > Stamtad wzrost, waga:
      > > Iga Świątek ma 176 cm wzrostu, a jej waga to 76 kilogra
      > mów. 
      > >

>
      >
      > I tak powstają plotki, jeden idiota zacytuje nie sprawdzone informacje, inni id
      > ioci to podchwycą i powielą.
      > Dlaczego do kurwy nędzy każdy wierzy ślepo w niesprawdzone informacje? Tak trud
      > no to sprawdzić i porównać z innymi źródłami? Pierwsze bzdury, które wypluje wy
      > szukiwarka muszą być wiarygodne?
      >
      > Ja wiem, że Iga Świątek waży 65 kg przy wzroście 176 cm, jej BMI = 21.

Rzucasz wyzwiskami na lewo i na prawo a sam to kto jestes drogi verm?

www.sport.pl/tenis/7,64987,26399646,iga-swiatek-moje-zycie-wywrocilo-sie-do-gory-nogami-nadal.html#s=BoxOpMT

Tu jest jej zdjecie. Jak wyzej, moj wzrost bo 176cm przy 70kg wiec moge ocenic figure Swiatek. A wiec jest szersza odemnie i to zdecydowanie zwlaszcze w biodrach, ja mam inne proporcje. Biustu nie ma, wiec stad waga nie dochodzi, to co widac u niej na piersi to i ja mam miesnie w tym miejscu, trenuje je od lat. A wiec 75kg to ma gwarantowanie jak wyborcza podaje a nie zadne Twoje z wiki 65kg.
      Dlatego wali pilke jak facet, tak szybko leci. Stad podejrzenie ze LGTB. No chyba ze tatusiek jej testosteron szprycowal, w koncu, jak czytam byly sportowiec wiec sie zna. Ale to byloby jeszcze gorzej. No ale przez dziecko duza kase zarobic zawsze dobrze. Sa tacy ojcowie.
      • szwampuch58 Re: French Open 2020 16.10.20, 20:40
        wy tu pitu-pitu a" polskie piekielko" dopadlo dziewczyne:
        www.sport.pl/tenis/7,64987,26405420,iga-swiatek-idzie-do-sadu-z-agencja-chca-od-niej-gigantycznych.html#s=BoxOpImg3
      • vermieter Re: French Open 2020 27.10.20, 13:25
        jorl ty przygłupie, miałeś rację z tym testosteronem, na filmie widać wyraźnie jak ojciec Igi aplikuje jej końskie dawki testosteronu.
        Po czymś takim na pewno dziewczyna ma jaja większe od twoich.

www.youtube.com/watch?v=omAIqnoR8uo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka