Dodaj do ulubionych

Muzułmanie w Polsce: Uwolnijcie obywatelkę Polski

IP: *.pcz.czest.pl 29.10.04, 10:33
Skonczcie z tymi apelami dla picu. I tak wiadomo jacy naprawde jestescie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: Muzułmanie w Polsce: Uwolnijcie obywatelkę Po IP: 213.241.38.* 29.10.04, 10:58
      Nie masz racji kolego. Troche czlowieczenstwa i tolerancji....
      • Gość: . wycofac polaków z bezsensownej okupacji !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 12:44
        można przynajmniej kogoś uratować
        ta wojna nie ma sensu
        świat bez saddama nie jest lepszy, może bez busza byłby

openmind.desk.pl ekstrema dla każdego !!
        • Gość: Polak Patriota Wytrzebic zydopacholkow okupantow IP: *.sup.waw.pl / *.rev.sup.waw.pl 29.10.04, 21:04
        • Gość: Wolnosc Re: wycofac polaków z bezsensownej okupacji !! IP: *.dsl.bcvloh.ameritech.net 20.11.04, 05:29
          To nie jest okupacja.Okupacja to byla jak Niemcy napadli na Polske.
          Zobacz na historie jaki kraj Amerykanie podbili?Zapytaj Niemcow albo
          Japonczykow czy nie chca Amerykanskich wojsk?Amerykanie walcza w Iraku z
          terrorystami.Czy wysadzanie niewinnych cywili nazywasz walka o wolnosc.
          Najwyszy czas zeby ludzie zrozumieli prawdziwy powod tej wojny.Czyli walki nie
          z narodem Irackim ale z terrorystami.Modl sie zeby nie przyszli do
          Polski.Lepiej jest walczyc z nimi w Iraku niz w Polsce.
      • alkmax Muślimki w Polsce to tylko interesują się w którą 20.11.04, 09:07
        stronę ustawić dywanik, żeby wskazywał na Mekkę. Całe szczęście, że Polska nie
        jest jeszcze takim pajacykiem pociąganym za islamskie nitki, jak Hiszpania czy
        Francja... i mam nadzieję, że nigdy nie będzie...
    • Gość: wróg-islamu Re: Muzułmanie w Polsce: Uwolnijcie obywatelkę Po IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.10.04, 11:04
      Racja brzytwa tym pojebańcom nie chodzi o życie porwanych tylko o obraz islamu w
      oczach świata , a i tak będą prywatnie twierdzić że porwał ją mosad a nie
      pie..ni wyznawcy najbardziej zbrodniczej religii (patrz Algeria).
      • Gość: ja Re: Muzułmanie w Polsce: Uwolnijcie obywatelkę Po IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.10.04, 12:34
        Gó.. wiesz o Islamie. Tyle wspólnego mają terroryści
        z Islamem, co Rydzyk z chrześcijaństwem. W każdej religi
        znajdą się szajbusy.
        • Gość: Oozie Re: Muzułmanie w Polsce: Uwolnijcie obywatelkę Po IP: *.handelsbanken.se 29.10.04, 13:08
          Gość portalu: ja napisał(a):

> Gó.. wiesz o Islamie. Tyle wspólnego mają terroryści
          > z Islamem, co Rydzyk z chrześcijaństwem. W każdej religi
          > znajdą się szajbusy.

Coś sporo macie tych szajbusów
          • Gość: ja Re: Muzułmanie w Polsce: Uwolnijcie obywatelkę Po IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.10.04, 13:23
            Kolesie z Biblią w łapie mordowali hurtowo,
            nazywając to wyprawami krzyżowymi.
            Kolesie z Biblia w łapie mordowali hurtowo,
            nazywając to inkwizycją.
            Co ma religia do mordowania? Nic, to tylko
            jakiś pretekst. Sadzisz, ze ci z Koranem
            w łapach, to ten Koran chociaż przeczytali?
            A jesli tak, to czy cokolwiek zrozumieli?
            • Gość: Oozie Re: Muzułmanie w Polsce: Uwolnijcie obywatelkę Po IP: *.handelsbanken.se 29.10.04, 14:17

> Kolesie z Biblią w łapie mordowali hurtowo, nazywając to wyprawami krzyżowymi.
              Aha
              • mirmilek Re: Muzułmanie w Polsce: Uwolnijcie obywatelkę Po 29.10.04, 14:31
                potep terrorystow zydowskich, mordujacych palestynczykow, to bedziesz mial
                prawo sie wypowiadac.
                • Gość: FRANCUZ Re: Muzułmanie w Polsce: Uwolnijcie obywatelkę Po IP: *.96.119-80.rev.gaoland.net 29.10.04, 16:08
                  ISC LEPIEJ ZYC Z ARABAMI I CI POKAZA ILE JESTES WART JAKO KATOLIK!!! pusty
                  jeden !!!
                  • Gość: Arabska-duma Re: Muzułmanie w Polsce: Uwolnijcie obywatelkę Po IP: *.3web.net 30.10.04, 03:02
                    Francuzie, Arabowie zawsze beda dumnym narodem. Europa wydala na swiat
                    najwiekszych zbrodniarzy: Napoleona, Hitlera, Stalina, imperializm brytyjskie,
                    konkistadorzy hiszpanscy itd...
                    • Gość: FRANCUZ Re: Muzułmanie w Polsce: Uwolnijcie obywatelkę Po IP: *.98.119-80.rev.gaoland.net 30.10.04, 10:19
                      wracac do siebie ,polska nie jest twoj kraj i nigdy nie bedzie rozumisz,nie
                      lubi i nienawidzi i twoja religia islam jest glupota jak wzysczy arabowie na
                      swiecie !!!ci ludzi nie maja zaden intelekt !!!
              • Gość: ja Re: Muzułmanie w Polsce: Uwolnijcie obywatelkę Po IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.10.04, 14:37
                Rozumię, że biblia z czasem się zmieniła, tak?

> Pewnie
                • Gość: Oozie Re: Muzułmanie w Polsce: Uwolnijcie obywatelkę Po IP: *.handelsbanken.se 29.10.04, 15:54

> Szczególnie, że nie masz o tej religii żadnego pojęcia.
                  Z tego wynika że ty masz pojęcie.
                  No dobrze.... czytamy dalej

> Tak jak kiedyś fanatycy chrześcijańscy mordowali z biblią w ręku, tak teraz
                  > fanatycy Islamscy mordują z Koranem w ręku.
                  To ciekawe
                  • Gość: ja Re: Muzułmanie w Polsce: Uwolnijcie obywatelkę Po IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 29.10.04, 16:54
                    Tia, kazdy Arab to fanatyk, który prędzej czy później
                    będzie chciał mnie zabić.
                    Przykro, mi że nie odróżniasz religii od fanatyzmu.

PS: Co ztego że mamy XXI wiek? Czy w średniowieczu
                    w biblii było co innego napisane, coś co kazało
                    palić czarownice? Czy był to objaw religijnego fanatyzmu?
                    Rozdziel dwie rzeczy: religię i fanatyzm. Religia jest
                    tylko narzędziem w rękach fanatyków. Tak jak
                    w średniowieczu Biblią usprawiedliwiano morderstwa
                    i tortury, tak teraz Islamscy fanatycy Koranem
                    usprawiedliwiają swoje działania.

> Ech idź sie doucz zanim coś pokęcisz.
                    Ehh...
                    • Gość: Oozie Re: Muzułmanie w Polsce: Uwolnijcie obywatelkę Po IP: *.handelsbanken.se 03.11.04, 12:31

> Tia, kazdy Arab to fanatyk, który prędzej czy później
                      > będzie chciał mnie zabić.
                      > Przykro, mi że nie odróżniasz religii od fanatyzmu.
                      Bzdury godocie gazdo, jak się na islamie nie wyznajecie to gęby nie rozwirojcie
                      bo smród straszny leci a i głupote widać.
                      Merytorycznie ani sowa a tylko gęba frazesów pełna.

> PS: Co ztego że mamy XXI wiek? Czy w średniowieczu
                      > w biblii było co innego napisane, coś co kazało
                      > palić czarownice? Czy był to objaw religijnego fanatyzmu?
                      Jak już pisąłem
    • fredzio54 Re: Muzułmanie w Polsce: Uwolnijcie obywatelkę Po 29.10.04, 11:12
      nie licz na nich oni porwja nastepno polke do haremu na golfie :)))
    • Gość: jk Re: Muzułmanie w Polsce: Uwolnijcie obywatelkę Po IP: *.proton.net.pl / *.proton.net.pl 29.10.04, 11:36
      Wiesz znam nację której żołnierze z hasłem na ustach Gott mit uns (jakbyś nie
      wiedział Bóg z nami) szli przez wojenną Europę. Głosili ideały religii
      chrześcijańskiej jednocześnie mordując w obozach koncentracyjnych
      kobiety,dzieci,cywilów. Nie mów że religia nie taka tylko ludzie wypatrzają jej
      sens....
      • Gość: brzytwa Re: Muzułmanie w Polsce: Uwolnijcie obywatelkę Po IP: *.pcz.czest.pl 29.10.04, 12:03
        To Gott mit uns to nie bylo "haslo na ustach", tylko napis na klamrach pasa,
        ktory nota bene byl tam znacznie wczesniej. Wierchuszka nazistow byla raczej
        zafascynowana okultyzmem, satanizmem itp. To sa powszechnie znane fakty.
    • Gość: mijau komentarze ksenofobów IP: *.aster.pl 29.10.04, 12:32
      brzytwa napisał "Skonczcie z tymi apelami dla picu. I tak wiadomo jacy naprawde
      jestescie". Ciekawe czy zna choć jednego muzułmanina.

Islam jak Chrześcijaństwo potępia zabójstwo, nasze religie są bardziej do
      siebie podobne niż niejeden odłam typu Mormoni czy Świadkowie Jehowy do
      głownych nurtów Katolicyzmu, Prawosławia i Kościołów Protestanckich.

Muzułmanie żyją w Polsce od 500 lat, współtworzą naszą kulturę, głosują z nami
      w wyborach, zasiadają w Sejmie, RPP, mówią w domu po polsku i mają polskie
      imiona i nazwiska, są Polakami tak jak Ewangelicy, Katolicy, Prawosławni i
      inni. Skończcie z tą bezmyślną ksenofobią. Takie teksty jak brzytwy mogą co
      najwyżej dowodzić jego ograniczenia umysłowego.
      • Gość: Cc Re: komentarze ksenofobów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 13:18
        W czasie studiów poznałem Jordańczyków i Syryjczyków. Usiłowali wykształcić się na lekarzy, ale z ich
        podejściem... Ale poimprezowaliśmy parokrotnie (chlali jak wszyscy, tylko lepsze alkohole, po zmroku
        - mówili: "allah nie widzi"), pogadaliśmy i dla mnie to był szok. Spoza kulturalnej maski niebiednych
        przecież Arabów wyjrzała straszna gęba głębokiego średniowiecza, wręcz zwierzęcy antysemityzm i
        obłuda w stosunku do Polek. To właśnie od tamtego czasu, a było to lat z górą dwadzieścia, mam
        uprzedzenie do Arabów a zwłaszcza to tej ich "religii".
        • Gość: XXX Re: komentarze ksenofobów IP: 67.131.131.* 29.10.04, 15:05
          W Toruniu, byl taki klub Wodnik i wlasciwie to ten klub to arabi utrzymywali,
          czesto tam imprezujac. Rozruby byly tam bardzo czesto, straszni awanturnicy,
          policja musiala za kazdym razem interweniowac, dochodzilo do tego ze musieli
          palowac cholote, tacy byli zawzieci. Mieli poprostu bardzo wysokie mniemanie o
          sobie i wystarczylo, ze cos im sie nie spodobalo to sie zaraz awanturowali.
          • Gość: FRANCUZ Re: komentarze ksenofobów IP: *.96.119-80.rev.gaoland.net 29.10.04, 16:18
            TO TYLKO POCZATEK ARABISOWANIE POLSKIE !!!ARAB LUBI POLSKIE BO LUBI DOBRY TOWAR
            CZYLI POLKI !!!DZIEKI POLKI POLSKA ZOSTANIE FRANCJA Z MURZYNAMI I ARABOWIE !!A
            POLAK BEDZIE PRACOWAL JAK NIEWOLNIK DLA ARABA !!FAJNA TA UNIA EUROPEJSKA
            PRAWDA!!!JAK POLAK NIE OBRONI POLKI I SWOJA WLASNOSC CZYLI POLEK TO NIESTETY
            POLAK TO NIE FACET ALE LALKA !!!ROJSAN JEST DUMNY I TO POKAZUJE!!!dziekuje!!!!
      • fredzio54 Re: komentarze ksenofobów 29.10.04, 14:07
        Muzelami 500 lat sprzedali Rzeczpospolita dla Rosjaninow Kosakow
        Turczycow
        takie obroncy polsce niebylo potrzebne zadne
        co oni robja wpolsce dawaj do Krimu albo do arabistanu
        • krystian71 Re: komentarze ksenofobów 29.10.04, 14:18
          ale Stalinu Polski nie sprzedali-kto inny zrobil ten geszeft
          Agadnij Fredziu kto,Chmielnickiego juz malo kto pamieta,za to Bermana ho,ho,ho
    • Gość: francuz musulman to nie polak IP: *.104.119-80.rev.gaoland.net 29.10.04, 12:58
      wiadomo dlaczego przyjechali do polski !!!na towar ktore sa polki !! polki to
      ladne,naivne i latwe kobiety i oproz tego katolicki bez moralnosci !!!musulman
      to lubi !!! polki ktore sa z arabami nie sa juz polkami ale arabki i dlatego
      nie powinna mieszkac w polsce!!!
      • Gość: francuz wztyd byc polka IP: *.104.119-80.rev.gaoland.net 29.10.04, 13:05
        nie dziwie sie dlatego jest u nas hiv i rozne chorobe !!!!dzieki polek ktore
        podrozuja i sie kochaja z byle kim czyli murzynow ,arabow !!! w polsce grozi
        nie tylko choroby ale tez terorism !!! dziekujemy polkami za glupote i za brak
        rozumu i moralnosci !!niech tak bedzie dalej !!!
      • Gość: Adomas Re: musulman to nie polak IP: 213.134.132.* 29.10.04, 13:12
        Ci muzułmanie nie są arabami palancie i są w Polsce od kilkuset lat. Są to
        głównie Tatarzy Polscy. Do szkoły kretynie.
        • fredzio54 Re: musulman to nie polak 29.10.04, 14:11
          no to co zydy byli w polsce 1000 lat i polacy ich wygnali a mnie osobiscie do
          Izraela to co robja arabyw polsce
          • krystian71 Re: musulman to nie polak 29.10.04, 14:14
            zyja se spokojnie,dobre kebaby sprzedaja,to chyba lepsze od cymesu z marchwi?
            • fredzio54 Re: musulman to nie polak 29.10.04, 14:21
              kebyby z kota gwalcal kobiet i sprzedawaj chaszi libanski
              to jet muzelmanski sparwodliwosc
              • krystian71 Re: musulman to nie polak 29.10.04, 14:24
                a wcale nie prawda,kebab mniam-mniam a wasze koszerne mniesko fuj,bo z umeczonego zwierzecia.A po co mi hasz jak mam dobra wodeczke
      • Gość: polka cwana Re: musulman to nie polak IP: *.chello.pl 29.10.04, 13:19
        zloscisz sie pokrako,ze cie polki nie chca
        u nas sie spiewa,ze
        francus pokraka
        pie..li na raka
        francuza,francuza och nie
        aids mamy w sladowych ilosciach,przynajmniej w porownaniu z wami
        musulmanow u nas tez mniej i sa to lojalni obywatele
        spiepszaj ze swoimi kompleksami
        • fredzio54 Re: musulman to nie polak 29.10.04, 14:22
          Gość portalu: polka cwana napisał(a):

> zloscisz sie pokrako,ze cie polki nie chca
          > u nas sie spiewa,ze
          > francus pokraka
          > pie..li na raka
          > francuza,francuza och nie
          > aids mamy w sladowych ilosciach,przynajmniej w porownaniu z wami
          > musulmanow u nas tez mniej i sa to lojalni obywatele
          > spiepszaj ze swoimi kompleksami
          nastepny polak sluzy muzelmasnke sypialni
          • Gość: polka cwana Re: musulman to nie polak IP: *.chello.pl 29.10.04, 14:29
            a ty tu poco sie do rozmowy wtroncasz?
            Czym mi chcesz zaimponowac,wez lusterko i sprawdz co ci tam jeszcze zostalo
            • Gość: brzytwa Re: musulman to nie polak IP: *.pcz.czest.pl 29.10.04, 14:39
              Gość portalu: polka cwana napisał(a):

> wtroncasz?

O Jezuuuuu!
              • Gość: polka cwana Re: musulman to nie polak IP: *.chello.pl 29.10.04, 14:46
                ciii,to po to by Fredzio nie mial kompleksow.On i tak biedny,Gomulka wytupal go z Polski,dziewczyny wola Arabow,jeszcze nam sie pochlasta
                • Gość: FRANCUZ Re: musulman to nie polak IP: *.96.119-80.rev.gaoland.net 29.10.04, 16:10
                  BIEDNY Z CIEBIE POLAK WIESZ !!NIE DLUGO CI ZOSTANIE TYLKO AGENCJE
                  TOWARZYSTKIEJ !!!NIE DLUGO BEDZIESZ PLACIL ZA STOSUNEK A ARAB W POLSCE BEDZIE
                  MIAL ZA DARMO !!!!NIC NIE WIESZ TO LEPIEJ ZAMNIJ SIE OK polaczek!!!!
                  • Gość: polka cwana Re: musulman to nie polak IP: *.chello.pl 29.10.04, 16:14
                    przekrec sie na brzuszek,bo za duzo z tego sufitu wyczytujesz.I wyluzuj sie ,juz sie tak o mnie nie martw.
            • Gość: FRANCUZ Re: musulman to nie polak IP: *.96.119-80.rev.gaoland.net 29.10.04, 16:07
              JESTES BRUDNA I SAMA WIESZ !ISC LEPIEJ DO KOSCIOLA NABRAC ROZUMU !!!!
              • Gość: polka cwana Re: musulman to nie polak IP: *.chello.pl 29.10.04, 16:11
                jak jestem brudna to biore prysznic,francuskich perfum nie uzywam
                • Gość: FRANCUZ Re: musulman to nie polak IP: *.96.119-80.rev.gaoland.net 29.10.04, 16:26
                  NIE UZYWASZ PERFUMY BO CI NIE STAC( za drogie ) BO JESTES POLKA PO PIERWSZE, PO
                  DRUGIE ISC LEPIEJ ZAROBIC NA ULICE BO TYLKO Z TEGO MASZ PIENIADZE I ISC SIE
                  SPRZEDAC ARABA KTORE MA KEBABA ALBO BORDEL w polsce TO CI POKAZE JAK BRUDNA
                  JESTES I BEZ WARTOSCI WTEDY ZROZUMISZ ILE JESTES WARTA DLA INNYCH !!!
                  • Gość: francuz Re: musulman to nie polak IP: *.96.119-80.rev.gaoland.net 29.10.04, 16:34
                    ZA 10 LAT POLSKA=ARABIA=AFRYKA !!!!drogi polace ,badzcie facetami i broncie
                    wasze wartosci ?a nie wartosci arabow ALBO INNYCH ,bo oni zadne wartosci nie
                    maja!!!! francja juz TO ZROBILA i zaluje ze 5 milionow arabow i murzynow
                    mieskaja i biora pieniadze i ponizaja francusow !!!JAZ BEDZIE DALEJ W POLSCE
                    CZEKA WAS TA SAMA PRZYZLOSC NAWET GORZEJ BO POLAK TO NAIVNY CZLOWIEK KTORE UFA
                    INNY A NIE SIEBIE I NIE MA SZASUNEK TO WLASNY NAROD I LUDZIE Z POLSKI !!!
                    • Gość: FRANCUZ Re: musulman to nie polak IP: *.96.119-80.rev.gaoland.net 29.10.04, 16:40
                      MAM NADZIEJE ZE ZROZUMIECIE ZE NIE TRZEBA BYC OTWARTE NA LUDZIE ALE REALISTA I
                      MYSLEC TROCHE NA SWIAT !!!DROGI POLACE I POLKI KTORE BARDZO KOCHAM BO MAM ZONE
                      Z POLSKI !!BADZCIE MIEDZYWAMI SOLIDARNE I PRZYLOSC BEDZIE DLA WAS DOBRA I BOG
                      TEZ BEDZIE Z WAMI BO TYLKO SZYLA NARODU I JEJ WARTOSCI WAS URATUJE I URATUJE
                      NAROD POLSKI !!!SZYLA JEST WIARA O BOGA A NIE WARIA O SZATANA A WLASNIE ISLAM
                      TO RELIGIA SZATANA BO POZWOLI ZABIC CZLOWIEKA !!!JEZELI TEGO NIE ROZUMIECIE ?
                      JESTESCIE W STRONE ZLA I NIE JESTESCIE PRAWDZYWE POLAKOW I NIE POWINIESCIE
                      MIESZKAC W POLSCE BO POLAK TO TYLKO KATOLIK I EYD NIC WIECEJ !!!!!
                      • Gość: francuz Re: musulman to nie polak IP: *.96.119-80.rev.gaoland.net 29.10.04, 16:42
                        a polki powinni isc do kosciola i nabrac troche rozumu !!!!
                        • Gość: FRANCUZ Re: musulman to nie polak IP: *.96.119-80.rev.gaoland.net 29.10.04, 16:45
                          NIE ROBCIE JAK FRANCJA KTORA SIE SPRZEDALA WROGU CZYLI SZATANA I JEJ RELIGIA
                          ISLAM !!!!
                          • Gość: polka cwana Re: musulman to nie polak IP: *.chello.pl 29.10.04, 17:06
                            fajnie posluchac jak facet do siebie gada
                            • Gość: FRANCUZ Re: musulman to nie polak IP: *.96.119-80.rev.gaoland.net 29.10.04, 17:55
                              biedna z ciebie musulmanka prawda!!!!NIKT NIE CHCE CIE JAKO ZONE I MASZ
                              KOMPLEXI!!!!
                              • Gość: kasia krakow Re: musulman to nie polak IP: *.96.119-80.rev.gaoland.net 29.10.04, 18:02
                                jedyni polak madry!!!!w krakowie ,cale kebabi wlasciele sa arabami a polki
                                ktore tam pracuja traktowane jako towar do lozka przez te terroristow !!
                                on ma racje ,nie dlugo narod polski zginie za pare lat ,a polak niewolnik w
                                wlasne kraju !!! juz jestesmy niewolnikami nowa europe ,unia wykoszystuje
                                polakow jak bialych murzynow!!!!!a arab nigdy nie bedzie polakiem,w zyciu !!!!
                                • lechu1 Re: musulman to nie polak 26.01.05, 20:48
                                  Gość portalu: kasia krakow napisał(a):

> jedyni polak madry!!!!w krakowie ,cale kebabi wlasciele sa arabami a polki
                                  > ktore tam pracuja traktowane jako towar do lozka przez te terroristow !!
                                  > on ma racje ,nie dlugo narod polski zginie za pare lat ,a polak niewolnik w
                                  > wlasne kraju !!! juz jestesmy niewolnikami nowa europe ,unia wykoszystuje
                                  > polakow jak bialych murzynow!!!!!a arab nigdy nie bedzie polakiem,w zyciu !!!!
        • Gość: igor Twoj polski jest zalosny, nie jestes tez w Polsce. IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 29.10.04, 14:31
          Czy masz doswiadczenia z Francuzami, ze tak twierdzisz? Sztaudynger mial duzo
          gorsze powiedzenia. Niestety nie byly publikowane jak te grzeczniejsze. Jesli
          chodzi o islamcow w Polsce to ich nigdy nie ma duzo na poczatku. Ledwo sie
          obejrzysz a tu nagle ich duzo i zaczynaja zadac wyjatkowego traktowania.
          Poczekaj 10 lat to nie poznasz Polski.
          • Gość: polka cwana Re: Twoj polski jest zalosny, nie jestes tez w Po IP: *.chello.pl 29.10.04, 14:42
            hi,hi,hi swoja skladna i gramatyka i napuszonym stylem ty bijesz nawet fredzia na glowe..prosil cie ktos o ostrzezenia przeciwko arabom?to morda w kubel.oni sa tu juz od 500 lat.ani ich wiecejani mniej.a klopotow napewno z nimi mniej.
            czy przybyl posel z lechistanu?kapisz?
            • Gość: FRANCUZ Re: Twoj polski jest zalosny, nie jestes tez w Po IP: *.96.119-80.rev.gaoland.net 29.10.04, 15:51
              TAKIE KOBIETY JAK TY NIE MAJA NIC W GLOWIE TO LEPIEJ NIC NIE PISZ BO ROBISZ
              MALA !!!
              • Gość: polka cwana Re: Twoj polski jest zalosny, nie jestes tez w Po IP: *.chello.pl 29.10.04, 15:55
                ty sie porzadz we wlasnym kraju,schowaj sie za linia maginota i lba nie wystawiaj ze swej pedalskiej Francji
                • Gość: FRANCUZ Re: Twoj polski jest zalosny, nie jestes tez w Po IP: *.96.119-80.rev.gaoland.net 29.10.04, 16:22
                  sam jestes pedalem bo polak !!! ARBEIT DLA ARABOW I OBCOKRAJOWCOW POLACZEK !!!
    • Gość: igor "Wartosci Islamu'? Znakomity pokaz na video. IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 29.10.04, 13:29
      Propaganda "milosci blizniego" - zamaskowani, jedna ofiara przeciw wielu katom,
      bezbronnosc przeciw bandytom, podcinanie gardla dla zabawy. I ten Allah
      wszedzie: dla Allaha, z Allaha woli, Allah powiedzial, Allah polecil, nagroda
      Allaha itd. Co to za Bog, ktorego najwyzsza nagroda jest burdel w raju?
    • Gość: Sentencius bez slubu koscielnego IP: *.introweb.nl / *.introweb.nl 29.10.04, 13:59
      Taka z niej Polka ,jak z Zeimera zegarmistrz.Wyszla za Araba($?),od 30 lat
      mieszka w Iraku z obywatelstwem irackim.Poza tym wyparla sie Wiary przechodzac
      na islam,za co ja zasluzona kara spotkala.Pan Niebios nierychliwy ,ale
      sprawiedliwy i jihadowcy zapewne oddziela jej glowe od reszty
      ciala.Anyway,dla "bojowcow Allacha" konczy sie czas, kiedy to scinanie glow
      przyprawialo swiat o szok,teraz beda musieli wymyslic cos bardziej
      spektakularnego. Zapewne sami beda sobie obcinac lby, a zaprzestanie tej akcji
      uwarunkuja wycofaniem Irakijczykow z.... Iraku.
    • Gość: brzytwa PARE CYTATOW BY NIE BYC GOLOSLOWNYM. IP: *.pcz.czest.pl 29.10.04, 14:07
      Paru pieprznietych tolerancjuszy przyczepilo sie do mojego posta. By nie byc
      goloslownym zamieszczam pare cytatow z koranu:

"O wy, którzy wierzycie! Nie bierzcie sobie za przyjaciół żydów i chrześcijan"
      (5:51), "I zabijajcie niewiernych, gdziekolwiek ich spotkacie"
      (2:191), "Mordujcie ich i bądźcie dla nich surowi" (9:123), "Zabijajcie
      bałwochwalców, tam gdzie ich znajdziecie; chwytajcie ich, oblegajcie i
      przygotowujcie dla nich wszelkie zasadzki!" (9:5).
      Koran radzi: "uderzcie mieczem po szyi niewiernych; a kiedy ich całkiem
      rozbijecie, to mocno zaciśnijcie na nich pęta" (47:4)".
      Allach objawił swą wole w Surze Bara'at (Skrucha, IX) gdzie nakazuje muzułmanom
      łamać wszelkie zobowiązania (traktaty) i walczyć z wszystkimi poganami, jak
      również "ludźmi Księgi" (czyli żydami i chrześcijanami), jeżeli nie przejdą na
      islam, dopóki "nie zapłacą z pokorna radością Jizia" (podatku ściąganego z
      żydów i chrześcijan) i nie zostaną poniżeni (9:29).

Islam dobry, islamisci fe?

• krystian71 Re: PARE CYTATOW BY NIE BYC GOLOSLOWNYM. 29.10.04, 14:20
        tutaj takie brzydkie cytaty z talmudu lataja,ze upewniam sie w przekonaniu,ze tylko nasze ewangelie sa godne lektury
        • Gość: igor Tu sie musze przyznac do ignorancji. Nigdy w IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 29.10.04, 14:24
          zyciu nie widzialem Talmudu. Wiem i znam Tore, ktora jako piecioksiag Mojzesza
          jest czescia Starego Testamentu. KrystianAchmed71 - czy moglbys cos zacytowac.
          Jaka jest wartosc Talmudu jako ksiegi swietej u Zydow? Czy jakis znawca moglby
          cos napisac.
          • krystian71 Re: Tu sie musze przyznac do ignorancji. Nigdy w 29.10.04, 14:36
            po pierwsze primo,juz ci kiedys pisalem,ze nadawanie mi arabskich imion wcale mi nie uwlacza i dziwie sie twemu zapalowi
            W swietle powyzszego powaznie sie z toba dyskutowac nie da,bo sam swoj wlasny styl i poziom narzucasz
            A zatem po drugie primo podtrzymuje swoja wstepna teze,ze tylko ewangelie godne sa studiowania i nasladowania bo nie masz tam do przemocy i nienawisci.amchu?
            • Gość: igor krystianie achmedzie71. Imiona arabskie jak imiona IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 29.10.04, 14:46
              nie byly wymyslone przeze mnie. Inni forumowicze tak Ciebie tytulowali; z tego
              co Twoje posty zawieraja mozna powiedziec, ze maja racje. Masz wyrazne sympatie
              proislamskie co dziwi biorac pod uwage, ze jestes znawca Nowego Testamentu.
              Sugerujesz nawet, ze jestes chrzescijaninem. Jesli uzywasz wyrazenia 'po
              drugie' to nie powinienes powtarzac go slowem lacinskim. Tu zreszta 'primo' nie
              pasuje. Powinno byc 'secundo'.
              Podtrzymuje chec poznania cytatow z Talmudu, bo sam to zaczales. Kontynuuj wiec
              co napisales. Nie wstydz sie znajomosci Talmudu - kultura zydowska wniosla duzy
              wklad do swiatowej.
              • krystian71 Re: krystianie achmedzie71. Imiona arabskie jak i 29.10.04, 14:57
                Igorku,rozbawiles mnie do lez.Twierdzisz,zes Polak.To przyjmij do wiadomosci,ze narodowosc to rowniez pewna wspolnota jezyka,kultury,historii,rowniez tej kabaretowej.A wyrazenie po pierwsze primo,po drugie primo taka ma wlasnie kabaretowa geneze.
                Uff,wyszedl mi post rownie napuszony jak wszystkie twoje.Sprowadzasz mnie na zla droge.:)))
                A tak na logike,sympatyzuje z Arabami(w polskim stylu-bo to slabsza strona w tym konflikcie)Nazywasz mnie Ahmedem.
                Ty bezkrytycznie trzymasz strone Izraela(tak po zydowsku-"zawsze trzymac z silniejszym")Czy kiedykolwiek nazwalem cie Moskiem?
                Pozdr
                • Gość: igor powiedz Arabom ze sa slabsza strona. Oni nawet IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 29.10.04, 15:27
                  nie umieszczaja Izraela na mapie. Popieram Izrael nie z powodu Zydow jako grupy
                  etnicznej. Gdyby tam mieszkali Finowie, tez bym ich popieral. Dlaczego? Proste.
                  1) ludnosc jest tak niewielka, ze w Kairze mieszka 5 razy wiecej Arabow niz w
                  tym panstwie
                  2) Arabowie nie uznali rezolucji ONZ o prawie Zydow do swojego panstwa i
                  pokazali swoje nastawienie w 5 konflikatach nie mowic o intifadzie
                  3) Izrael jest demokracja w odroznieniu od teokracji lub dyktatury sasiadow
                  Arabskich. Wole demokracje nawet jak ma duzo bledow.
                  4) Izrael jest sojusznikiem USA, a USA jest sojusznikiem Polski. Moze slyszales
                  o podpisaniu ukladow o sojuszu wojskowym Polski z Egiptem albo Syria, ja nie.
                  5) Zycie ludzi ktorym sasiedzi mowia bez oslonek, ze chca ich zabic, zasluguje
                  na sympatie a nie pogarde.
                  Popieranie Izraela jest dowodem stania po wlasciwej stronie, stronie slabszej
                  pod wieloma wzgledami.
                  Izrael ma lepsze wojsko. Jest to jednak kwestia wyboru odpowiedniego sojusznika
                  i wkladu Zydow w tworzenie takiej obrony aby ich nie zmieciono do morza.
                  Arabowie wybrali kiedys Sowiecje jako przyjaciela. Nikt ich do tego nie zmusil.
                  Chocby z tego powodu, ze byli popierani przez komunistow nie moge stac po ich
                  stronie.
                  Teraz oczywiscie doszedl elemeny terroru islamskiego. Mozesz to popierac, ale
                  dla chrzescijanina to jest juz calkowite odrzucenie ewangelii.
                  • krystian71 Re: powiedz Arabom ze sa slabsza strona. Oni nawe 29.10.04, 15:38
                    Nie bujaj Igorku i na sile argumentow nie plodz
                    1/wczuj sie w skore narodu ktoremu nagle jakas organizacja miedzynarodowa na sile implant w zywy organizm wsadza
                    2/arabowie swoje nastawienie pokazali broniac sie przed napadem i aparthaidem
                    odmawiasz im takiego prawa?
                    3/Israel jest tak samo teokratycznym panstwem .Mielismy tu dlugie doswiadczenia z nadawaniem pieknych nazw bardzo brzydkim zjawiskom-vide demokracja ludowa.
                    Na takie plewy mnie nie wezmiesz
                    4/Polska miala wielu sojusznikow a w potrzebie zostawala sama.Wartosc tego sojuszu okaze sie w biedzie
                    5/autorem panstwa Israel byl w 48-Stalin
                    6/terror zydowski jest rownie wstretny,albo jeszcze bardziej bo stoja za nim organa panstwa
                    To tak w wielkim skrocie,bo sie spiesze
                    pozdr

• fredzio54 Re: PARE CYTATOW BY NIE BYC GOLOSLOWNYM. 29.10.04, 14:34
          U nich wolno kobiet gwalcic
          Nie mezczyzna jest oskarzony tylko kobieta !
          • krystian71 Re: PARE CYTATOW BY NIE BYC GOLOSLOWNYM. 29.10.04, 14:50
            a u was sa takie brzydkie imiona,Srul,Baruch,Mordka-i kto temu jest winien?
            A jak Baruch rozstrzeliwuje kleczacych w meczecie to mu jeszcze mauzolea stawiacie.I kto temu jest winien?
            • fredzio54 Re: PARE CYTATOW BY NIE BYC GOLOSLOWNYM. 29.10.04, 15:01
              krystian71 napisała:

> a u was sa takie brzydkie imiona,Srul,Baruch,Mordka-i kto temu jest winien?
              > A jak Baruch rozstrzeliwuje kleczacych w meczecie to mu jeszcze mauzolea
              stawia
              > cie.I kto temu jest winien?
              Achmed Arafat Muchamad Fatma ale imja wole takich nie mniec
              • krystian71 Re: PARE CYTATOW BY NIE BYC GOLOSLOWNYM. 29.10.04, 15:08
                nie wierze fredziu,ze wolisz sie Srul nazywac
                • fredzio54 Re: PARE CYTATOW BY NIE BYC GOLOSLOWNYM. 29.10.04, 15:30
                  krystian71 napisała:

> nie wierze fredziu,ze wolisz sie Srul nazywac
                  moje Hebarjskie imie jest cudowne bibline od slyszenia polki juz maja orgazm
                  nie takie arabska szmata muchamed albo jasiuabdula
                  • krystian71 Re: PARE CYTATOW BY NIE BYC GOLOSLOWNYM. 29.10.04, 15:40
                    to ty pewnie masz na imie Samsonidilajla
                    • fredzio54 Re: PARE CYTATOW BY NIE BYC GOLOSLOWNYM. 29.10.04, 15:41
                      krystian71 napisała:

> to ty pewnie masz na imie Samsonidilajla
                      napewno nie jak Ty jasiu Abudzilda
                      • krystian71 Re: PARE CYTATOW BY NIE BYC GOLOSLOWNYM. 29.10.04, 15:44
                        nie trafilem?Pewnie Herod?
                        • fredzio54 Re: PARE CYTATOW BY NIE BYC GOLOSLOWNYM. 29.10.04, 15:49
                          krystian71 napisała:

> nie trafilem?Pewnie Herod?
                          a ty napewno abdula el Pilatus ibn szarmuta(twoja polska Mamusia)
                          • krystian71 Re: PARE CYTATOW BY NIE BYC GOLOSLOWNYM. 29.10.04, 16:01
                            slicznie fredziu,800 lat edukacji i prob zaszczepienia wam wyzszej kultury rozwialo sie w dym.Tyle lat nauki,ze sie matek nie rusza w glupawych dyskusjach
                            i wystarczylo,ze przez 40 lat popasles barany w kibucu i wyglada na to,ze nigdy nic innego nie robiles
                            Zegnam ozieble i udaje sie na weekendowa wodeczke w milszym towarzystwie
      • fredzio54 Re: PARE CYTATOW BY NIE BYC GOLOSLOWNYM. 29.10.04, 14:23
        Gość portalu: brzytwa napisał(a):

> Paru pieprznietych tolerancjuszy przyczepilo sie do mojego posta. By nie byc
        > goloslownym zamieszczam pare cytatow z koranu:
        >
        > "O wy, którzy wierzycie! Nie bierzcie sobie za przyjaciół żydów i
        chrześcijan"
        >
        > (5:51), "I zabijajcie niewiernych, gdziekolwiek ich spotkacie"
        > (2:191), "Mordujcie ich i bądźcie dla nich surowi" (9:123), "Zabijajcie
        > bałwochwalców, tam gdzie ich znajdziecie; chwytajcie ich, oblegajcie i
        > przygotowujcie dla nich wszelkie zasadzki!" (9:5).
        > Koran radzi: "uderzcie mieczem po szyi niewiernych; a kiedy ich całkiem
        > rozbijecie, to mocno zaciśnijcie na nich pęta" (47:4)".
        > Allach objawił swą wole w Surze Bara'at (Skrucha, IX) gdzie nakazuje
        muzułmanom
        >
        > łamać wszelkie zobowiązania (traktaty) i walczyć z wszystkimi poganami, jak
        > również "ludźmi Księgi" (czyli żydami i chrześcijanami), jeżeli nie przejdą
        na
        > islam, dopóki "nie zapłacą z pokorna radością Jizia" (podatku ściąganego z
        > żydów i chrześcijan) i nie zostaną poniżeni (9:29).
        >
        > Islam dobry, islamisci fe?
        >
        >
        >
        to kuran ich Bibla Milosci
    • Gość: Gosc Re: Muzułmanie w Polsce: Uwolnijcie obywatelkę Po IP: *.239.93.253.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 29.10.04, 14:47
      Najbardziej jest mi zal modlacych sie muzulmanow z pierwszego rzedu.Biedacy nie
      maja zadnych dup do wachania przed nosem.
      • fredzio54 Re: Muzułmanie w Polsce: Uwolnijcie obywatelkę Po 29.10.04, 14:53
        Gość portalu: Gosc napisał(a):

> Najbardziej jest mi zal modlacych sie muzulmanow z pierwszego rzedu.Biedacy
        nie
        >
        > maja zadnych dup do wachania przed nosem.
        niech wybuchna do alla Amen polska
      • Gość: igor Czemu Allahowi jest milsza derriere niz glowa? IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 29.10.04, 15:40
        Widzialem w Mediolanie na ulicy przy meczecie te wypietz zadki ponad malymi
        glowkami. Od tego czasu szukam skad ta tradycja?
        • krystian71 Re: Czemu Allahowi jest milsza derriere niz glowa 29.10.04, 15:46
          nie ladnie kpic z modlacych sie ludzi.To tez ma byc niby polska tradycja?
          • fredzio54 Re: Czemu Allahowi jest milsza derriere niz glowa 29.10.04, 15:52
            krystian71 napisała:

> nie ladnie kpic z modlacych sie ludzi.To tez ma byc niby polska tradycja?
            wiecie ze u nich baby sa ogolone i obrzyzane na dole?
            • krystian71 Re: Czemu Allahowi jest milsza derriere niz glowa 29.10.04, 16:03
              a ja slyszalem,choc uwierzyc w to nie moge,ze za jedna zydowka Ryfka wolali-to dlatego,ze sie dobrze rypala?
            • Gość: Do Fredzia 54 FREDZIO 54 WRACAJ DO WROCLAWIA IP: *.dynamic.mts.net 29.10.04, 22:54
              Nikt cie juz nigdy nie wypedzi , jest u nas paru debili, ale gdzie ich nie ma.
              • Gość: FRANCUZ Re: FREDZIO 54 WRACAJ DO WROCLAWIA IP: *.98.119-80.rev.gaoland.net 30.10.04, 10:17
                SAM JESTES DEBILEM !!!!!
    • Gość: ZZ poczuli swędzenie IP: *.top.net.pl 29.10.04, 16:07
      Chyba polscy muzułmanie i Arabowie mieszkający w Polsce poczuli swędzenie i
      mrowienie na szyi.
      A gdyby tak wzorem Nepalczyków pomścić? Ale trochę ostrzej....
    • Gość: wartosc-islamu Re: Muzułmanie w Polsce: Uwolnijcie obywatelkę Po IP: *.bredband.comhem.se 29.10.04, 17:03
      "ochrona zycia i godnosci ludzkiej jest jedna z najwyzszych wartosci islamu" -
      czytamy w oswiadczeniu.
      I jak w to uwierzyc? Gdzie o tym jest w Koranie? Tam jest napisane zupelnie cos
      odwrotnego!
      Na przyklad: Sura 9:5,47:4
    • Gość: TadeuszLuzny Takie postępowanie nie jest zgodne z zasadami????? IP: 67.70.228.* 29.10.04, 18:51
      "Takie postępowanie nie jest zgodne z zasadami i naukami islamu"? Bullshit,
      terrorysci to sie wlasnie powoluja na Koran.
      • Gość: igor Czemu oni nie chca wytlumaczyc 'pokojowy' islam IP: *.detroit-20rh16rt.mi.dial-access.att.net 29.10.04, 21:59
        terorystom na miejscu. Komu tlumacza w zachodniej TV? Wziac w dupe troki,
        pojechac do Iraku, Afganistanu, Arabii Saudyjskiej itd. i tam wytlumaczyc.
        Zaczyna mnie to powoli denerwowac, choc mam anielska cierpliwosc nauczyciela
        polskiego liceum. Mully, imamy, mufti i ulamy - jechac do terrorystow a nie
        paplac na Zachodzie jaki islam jest pokojowy.
    • Gość: kr Moze niech lepiej ja sobie trzymaja, jak chca. IP: *.abhsia.telus.net 30.10.04, 05:50
    • Gość: Marek Re: Muzułmanie w Polsce: Uwolnijcie obywatelkę Po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 15:08
      Co za idiota dał taki tytuł! Przecież ona nie jest obywatelka Polski, tylko
      Iraku. Taki ena siłe szukanie "naszych w kłopotach".
      • Gość: igor Jesli sama nie wystapila o pozbawienie obywatelstw IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 02.11.04, 15:20
        polskiego, lub tez nie pozbawiono jej zgodnie z polskim prawem o obywatelstwie,
        jest obywatelka III Rzczp. Jej status w Iraku nie ma tu znaczenia. Czym innym
        jest jak potraktuja ja terrorysci, ktorzy widocznie sie pomylili. Okupu
        przeciez nie dostana ani Polska nie wycofa wojsk. Zreszta, chodzi tu naprawde o
        pieniadze niezaleznie od bunczucznych hasel islamcow. Ona jest muzulmanka, ma
        meza Irakijczyka, ma dzieci Irakijczykow. Z Polska laczy ja tylko pochodzenie.
        Nie pracowala nawet dla Polakow, bo wyrzucono ja kiedys z pracy w ambasadzie.
    • Gość: she Allach wie lepiej IP: *.cable.wanadoo.nl 02.11.04, 15:59
      "Takie postępowanie nie jest zgodne z zasadami i naukami islamu, a także
      ludzkimi wartościami."

Dzis rano 26-letni marokanczyk posiadajacy paszport holenderski z zimna krwia
      zabil na jednej z amsterdamskich ulic 47-letniego publicyste, rezysera Theo van
      Gogha. Morderca przybil nozem do ciala ofiary list. Sprawca zabijac posluzyl
      sie zarowno nozem jak i pistoletem, zranil przypadkowego przechodnia, w trakcie
      proby zatrzymania oddal strzaly w kierunku policjantow i ich wozow. Zostal
      zatrzymany po tym jak policja postrzelila go w noge.

Chociaz, motywy sprawcy jeszcze nie sa znane, w wielu kregach mowi sie ze
      morderstwo van Gogha ma zwiazek z jego praca i z jego wypowiedziami. Theo van
      Gogh odwaznie walczyl o wolnosc slowa a wyrazem tej walki byla m.in. jego
      strona internetowa. Theo nigdy nie wahal sie zakonczyc swej walki,
      przekraczajac nawet granice tzw. poprawnosci poltycznej, mimo ze przysparzalo
      mu to wielu wrogow. Smierc Theo to nie tylko strata dla holenderskiej
      filmatografii ale takze zamach na wolnosc slowa.

Zamach na van Gogha to prawie nieznany spoleczenstwu holenderskiemu atak
      terroru, porownywalny z morderstwem Pima Fortyuna 6 maja 2002. Morderstwo
      Fortyuna bylo zamachem na demokracje, zamach na van Gogha to zamach na wolnosc
      sztuki i wolnosc slowa. Zamach ten jest przykladem na to, ze demokracji i
      panstwu prawa latwo zagrozic, jeden tylko sprawca moze byc takim
      niebezpieczenstwem. Nie mozna pozwolic by takiemu terroryscie sie udalo, nie
      teraz, nigdy.

Polecam:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=17249127&v=2&s=0
    • fredzio54 Re: Muzułmanie w Polsce: Uwolnijcie obywatelkę Po 03.11.04, 12:37
      tak to jest wypedzili nas do Erec Israel i sprowadzili muzelamanow jako
      studenci do polski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka