Dodaj do ulubionych

Biedna Nancy

30.05.22, 07:40
Alez nieszczescia sie zwalaja na Nancy Pelosi, demokratyczna przewodniczaca Izby Reprezentantow w Stanach. Nie dosc, ze nasi forumowi republikanie na nia regularnie napadaja. Ale doszla do tego policja kalifornijska i arcybiskup z Frisco. Policja zatrzymala jej meza bo pil i prowadzil samochod a arcybiskup odmawia jej komunii swietej bo sie opowiedziala za legalnym przerywaniem ciazy.

Czas pewnie na wypoczynek w spokoju. Proponuje Nancy urlop w Nancy, bardzo przyjemnym miescie.

PF
Obserwuj wątek
    • boomerang Re: Biedna Nancy 30.05.22, 09:37
      Mąż stracił prawojazdy, Nancy musi pomyśleć o zakupie dobrych butów do chodzenia. www.youtube.com/watch?v=m2fPkzJsMU8
      • boomerang Re: Biedna Nancy 30.05.22, 23:58
        Obie Nancy to rówieśnice. Nie mogę pojąć dlaczego ta Pelosi jeszcze nie na emeryturze.
        • senioryta13 Re: Biedna Nancy 31.05.22, 00:22
          boomerang napisał:

> Obie Nancy to rówieśnice. Nie mogę pojąć dlaczego ta Pelosi jeszcze nie na emer
          > yturze.

Ma szanse , jak nigdy , zostac prezydentem.
        • engine8 Re: Biedna Nancy 31.05.22, 01:15
          May w Californi Szefowa Izby Reprezentantow - Nancy co ma 82 lata, Senatorke Dianne Feinstein ktora ma 89 lat i juz wogole nie kojarzy.
          Prezydent tez na prawie 80 lat... a Trump jako opcja 76..
          Ja bym dwoma rekami gloswal aby w wieku 80 lat byl obowiazek rezygnacji z urzedow publicznych i nie mozna by bylo kandydowac jesli sie nie skonczy kadencji przed 80-ka..
          • felusiak1 Re: Biedna Nancy 31.05.22, 02:33
            Ale Trump kojarzy.
            • engine8 Re: Biedna Nancy 31.05.22, 03:02
              Trump kojarzy i wielu kojarzy ale jakos wymyslono emerytury i okreslono ich wiek calkiem ponizej tego wieku gdzie czlowiek jeszcze kojarzy.
              I kiedy przemysl uwaza ze 70 latek generalnie jest za stary aby nam dyktowac jakich komputerow uzywac ale jest w kwiecie wieku aby nam dyktowac jak mamy zyc?
              Czy mnie sie to osobiscie podoba czy nie to nie jest fair aby prawa byly stanowione przez ludzi ktorych one juz dotyczyc praktycznie nie beda a wiec nalezy pozwolic nastepenemu pokolenu ustawic sobie pionki.
              A dla seniorow zdolnych, chetnych i komeptentnych oraz przydatnych jest masa opcji aby byc wykorzystanym
          • polski_francuz Re: Biedna Nancy 31.05.22, 08:57
            engine8 napisał(a):

"Ja bym dwoma rekami gloswal aby w wieku 80 lat byl obowiazek rezygnacji z urzedow publicznych i nie mozna by bylo kandydowac jesli sie nie skonczy kadencji przed 80-ka.."

Brak Ci szacunku dla starszawych, mlodziencze:)

Pozdro

PF
    • engine8 Re: Biedna Nancy 31.05.22, 01:07
      Nancy wkurzyla ducha swietego i ich opuscil.

No a Paul (maz) glupi bo przeciez wiec ze tam policji pelno jako ze wszyscy jezdza po pijaku - kwestia tylko po jakim. Oni tam maj winiarnie wiec pewnie tak jezdzil codziennie - ale tym razem nie zatrzymal sie na stopie i walnal.
      Nie podaja ile mial promili bo w sumie 0.8 to nie taki big deal...

O w polowie kwietnie Sonoma County prosecutor (prokuratorka powiatowa) walnela komus w D i jak zjechali na parking wymienic dane osobowe to walnela w drugie auto. Policje sie zjawila i sie okazalo ze Pani prokuratorka ma 4x tyle ile jest limit (0,8 promila) czyli ponad 3 promile...
      dui-news.org/dui-arrests/sonoma-county-prosecutor-out-on-leave-after-arrest-on-suspected-dui/
      To jest picie....:) Ja bym chyba nie mogl chodzic przy takim ladunku..

A Pan Pelosi mam nadzieje ze dostanie przynajmnije min tego co musi...

Czyli odda PJ do depozytu na 4 mies, dostanie w sumie ok $10k - kary i oplaty za rozne kursy i terapie, duzo godzin pracy spolecznej - najczesciej sprzataja autostrady ale taki VIP to pewnie bedzi emial o wile inteligentniejsza i szkolenia.

Ale sedzia moze wziac pod uwage srodki czy powody lagodzace ze on byl pijany m in dlatego ze jak mogl nie byc bedac z Nancy przez tyle lat? LOL

FYI
      in California.
      First Offense DUI

For the first offense, the penalties are relatively small:

- License suspension of 4 months or longer
      - Up to 6 months in jail
      - Fines and fees of up to $3,600 dollars (the total cost can range up to $15,649)
      - Three months of DUI school
      - Possible installation of an ignition interlock device on your vehicle
      - Three to five years DUI probation

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka