Dodaj do ulubionych

Arnold na prezydenta

IP: *.twcny.rr.com 14.11.04, 21:04
Sa plany aby Arnold Swarzenegger (pewnie go zle napisalam)kandydowal na
prezydenta w nastepnej turze wyborczej. Ja tam uwazam,ze to swietny pomysl.
Chlop przynajmniej ma nieskomplikowane podejscie do zycia,zasluga tatusia
nazisty, jak rowniez zone demokratke. Mozna wiec polaczyc dwie partie w jedna
w naszym onegdaj Bialym Domu i zjednoczyc podzielona ameryke. Nie wspomne juz
o tezyznie fizycznej, przynajmniej jeden co wyglada jak chlop i latka mu w tym
nie przeszkadzaj. Viva Arnold.
story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&cid=519&e=12&u=/ap/schwarzenegger_president
Obserwuj wątek
    • Gość: marcin Re: Arnold na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 21:06
      Nie ma takiej możliwości. Prezydentem nie może być naturalizowany Amerykanin,
      jego dzieci - owszem.
      • Gość: rachelka Re: Arnold na prezydenta IP: *.twcny.rr.com 14.11.04, 21:09
        nie boj bidy. konstytucje mozna zmienic.ja tam popieram Arnolda.tylko bedziemy
        mieli problemy z napisaniem jego nazwiska,nie z kandydatura.
        • Gość: ABE Re: Arnold na prezydenta IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 14.11.04, 21:16
          Ja nie widze przeszkody. Konstytucja wymaga, zeby kandydat byl "born in the
          USA" no przeciez "born again in the USA" should be sufficient.
          Arnold ma ladna szczeke. Ja jestem za.
          • Gość: rachelka Re: Arnold na prezydenta IP: *.twcny.rr.com 14.11.04, 21:24
            Gość portalu: ABE napisał(a):

> Ja nie widze przeszkody. Konstytucja wymaga, zeby kandydat byl "born in the
            > USA" no przeciez "born again in the USA" should be sufficient.
            > Arnold ma ladna szczeke. Ja jestem za.

i tak ladnie mowi
            "I'll be back"
            czy "hasta lavista baby" :)))
            • krystian71 Re: Arnold na prezydenta 14.11.04, 21:31
              wy tak powaznie,dziewczyny?Bo ja malo realiow stanowych znam i sie wogole w te watki nie wtracam.A oprocz szczeki co mowi?
              A nie lepszy bylby tan czarny jakmutam,chyba Cosby.taki niepoprawny i niepolityczny?
              • Gość: rachelka Re: Arnold na prezydenta IP: *.twcny.rr.com 14.11.04, 21:38
                krystian71 napisała:

> wy tak powaznie,dziewczyny?Bo ja malo realiow stanowych znam i sie wogole w te
                > watki nie wtracam.A oprocz szczeki co mowi?
                > A nie lepszy bylby tan czarny jakmutam,chyba Cosby.taki niepoprawny i niepolity
                > czny?

Cosby jest swietny. ostatnio skrzyczal czarnych,ze sa gamonie i tylko w ebonics
                robia, wiec nikt ich zrozumiec nie moze. strasznie brothers zawrzaly, wiec nie
                wiem czy by go czarni poparli:))) ja tam bym na niego glosowala,przynajmniej
                wesoly i mowi do rzeczy a nie od...
                • krystian71 Re: Arnold na prezydenta 14.11.04, 21:41
                  no to wlasnie tego mialem na mysli:)
              • Gość: ABE Ja czarny to Morgan Freeman musi byc IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 14.11.04, 21:39
                bo on juz ma praktyke jako ze czesto grywa prezydentow w kinach. Od czegos
                trzeba zaczac!

Arnold jeszcze mowi "ho, ho, ho" jak gral Sante, co jest szczegolnie na czasie
                teraz ;)
                • krystian71 :))_ 14.11.04, 21:43
            • Gość: ABE He he, IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 14.11.04, 21:37
              mnie sie wydaje ze on mowi: I vil be bark! CO mi zawsze dawalo duzo do
              myslenia ;DDD
              • Gość: rachelka Re: He he, IP: *.twcny.rr.com 14.11.04, 21:40

> mnie sie wydaje ze on mowi: I vil be bark! CO mi zawsze dawalo duzo do
                > myslenia ;DDD

of course,ze Ve vill be baaaaak:))
                jak rowniez wyzwal wszystkich w parlamencie og "girlie manow":)))
                • Gość: ABE Re: He he, IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 14.11.04, 21:47
                  Ciekawe jak mu idzie redukcja dlugow w Kalifornii?
              • krystian71 Re: He he, 14.11.04, 21:46
                Ten na dole widac Arnolda z Alfredem pomylil i mysli,ze sie z niego nabijacie i jego skrytych snow,ech dziewczyny ,he,he,he
                • Gość: rachelka Re: He he, IP: *.twcny.rr.com 14.11.04, 21:51
                  krystian71 napisała:

> Ten na dole widac Arnolda z Alfredem pomylil i mysli,ze sie z niego nabijacie i
                  > jego skrytych snow,ech dziewczyny ,he,he,he
                  no tak I love macho men, cusik jak nasz alfred tfu arnold. sie zdziebko
                  pomylilam, to sie dojarkom, przy dojeniu zdarza jak sie rozmarza za bardzo nad
                  imionami zaczynajacymi sie na AAAAA.
                  • krystian71 Re: He he, 14.11.04, 22:06
                    Spojrz jak sie wsciekl ,jak mu przypomnialas,ze naturalizowany AAAmerykan prezydentem nie moze zostac ,chocby dlugie posty pisal
                    Miota sie jak Zyd po pustym sklepie i taki fajny rozrywkowy watek psuje :))
    • Gość: Alfred Nikt nie oczekuje, ze pomoc domowa zna obce jezyki IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 14.11.04, 21:31
      Ja jestem zaskoczony, ze piszesz po polsku jak dojarka z PGR. Ciagle klamiesz.
      Pisalas, ze masz duzy dom jak ppo adresie IP widac, ze mieszkasz tam gdzie sa
      kamienice. Pisalas, ze dzialalas w opozycji w PRL, jak nawet nie potrafisz
      powiedziec gdzie siedzialas. Twoj angielski jest podobny i zdradza fakt, ze
      nigdy nie uczylas sie go w szkole. Tak wiec nie przepraszaj. Wiekszosc
      forumowcow i tak wie, co mozna sie po Tobie spodziewac. Lubisz po prostu paplac
      jezorem. Za to klniesz niezle. Go ahead. Make my day !!!!!
      • Gość: rachelka Re: Nikt nie oczekuje, ze pomoc domowa zna obce j IP: *.twcny.rr.com 14.11.04, 21:44
        Gość portalu: Alfred napisał(a):

> Ja jestem zaskoczony, ze piszesz po polsku jak dojarka z PGR. Ciagle klamiesz.
        > Pisalas, ze masz duzy dom jak ppo adresie IP widac, ze mieszkasz tam gdzie sa
        > kamienice. Pisalas, ze dzialalas w opozycji w PRL, jak nawet nie potrafisz
        > powiedziec gdzie siedzialas. Twoj angielski jest podobny i zdradza fakt, ze
        > nigdy nie uczylas sie go w szkole. Tak wiec nie przepraszaj. Wiekszosc
        > forumowcow i tak wie, co mozna sie po Tobie spodziewac. Lubisz po prostu paplac
        >
        > jezorem. Za to klniesz niezle. Go ahead. Make my day !!!!!

my dojarki wiara rowna
        i alfredka mamy w domu
        nie zawadzi on nikomu

dojarki laczmy sie aby pozdrowic towarzysza alfreda wielkiego, humaniste
        angielskiego.

do szkoly nie chodzilam tylko doilam takie byki jak ty i doje dalej. a teraz
        jesli mozesz to otworz te Kamasutre i dopisz czesc druga sensacyjnej historyjki
        o chlopcu co poszedl do nieba. czekamy alfred. w koncu masz jakies tam
        wyksztalcenie chyba,czy ty tez doiles?
        • krystian71 Re: Nikt nie oczekuje, ze pomoc domowa zna obce j 14.11.04, 21:47
          Chcialem sobie pokowboic
          a kazali krowy doic
          • Gość: rachelka Re: Nikt nie oczekuje, ze pomoc domowa zna obce j IP: *.twcny.rr.com 14.11.04, 21:48
            krystian71 napisała:

> Chcialem sobie pokowboic
            > a kazali krowy doic
            krowy to ci takie byki
            jak alfredki z ameryki
            • krystian71 Re: Nikt nie oczekuje, ze pomoc domowa zna obce j 14.11.04, 21:50
              za to w Polsce straszna bieda
              no bo nie ma tu Alfreda
              • Gość: kiecka Re: Nikt nie oczekuje, ze pomoc domowa zna obce j IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 21:54
                kiedy alfred się tu zjawi
                to na obiad nam coś strawi .
                • Gość: ABE Zrobmy z tego "Dziela Zebrane" i zededykujmy IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 14.11.04, 21:57
                  Alfredowi, a moze.... Adolfowi... nie chyba jednak tak: "Dla Arnolda with love"
                  • Gość: rachelka Re: Zrobmy z tego "Dziela Zebrane" i zededykujmy IP: *.twcny.rr.com 14.11.04, 21:58

> Alfredowi, a moze.... Adolfowi... nie chyba jednak tak: "Dla Arnolda with love"
                    ya baby, czas leciec kible myc i sprzatac. czas to pieniadz he,he:)))
                    trzymajcie sie i nie dajcie sie do uslyszenia za jakis czas.
                • Gość: rachelka Re: Nikt nie oczekuje, ze pomoc domowa zna obce j IP: *.twcny.rr.com 14.11.04, 21:57
                  Gość portalu: kiecka napisał(a):

> kiedy alfred się tu zjawi
                  > to na obiad nam coś strawi .
                  kumasutra sie mu klania
                  ktora czyta do sniadania
                  potem stara gonic musi
                  by na lunczyk cos wydusic
    • Gość: Gucio A dlaczego niby nie Mickey Mouse? IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 14.11.04, 21:35
      > Byloby prznajmniej nieco weselej...
      • Gość: kiecka Re: A dlaczego niby nie Mickey Mouse? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 21:51
        prawdziwi amerykanie głosują na ET , wy pały jedne i alfredy ...zieloni górą
        • Gość: rachelka Re: A dlaczego niby nie Mickey Mouse? IP: *.twcny.rr.com 14.11.04, 21:53

> prawdziwi amerykanie głosują na ET , wy pały jedne i alfredy ...zieloni górą
          ty mi tu nie burz porzadku. jako dojarka musze pilnowac, aby nikakich
          dodatkowych zielonych do dojenia tu nie bylo. mamy ich dosyc w usa.
    • Gość: totyle Re: Arnold na prezydenta IP: *.176.6.171.Dial1.Phoenix1.Level3.net 14.11.04, 21:52
      Nu nazi tu pelno po amerykanskiej administracji,generalicji.
      To zasluga azylu jaki dostali po IIWS naukowcy hitlerowcy od programow
      rakietowych.NASA to ich tworczosc.
      W rzadzie tez ich jest pelno.Rumsfeld jest potomkiem takiego faszysty.
      Dziordz?-nu on sie stara jak moze aby krzywdy zydom naprawic z czasow kiedy to
      jego dziadek niejaki Prescot z hitlerowcami geszefty naftowo-bankowe
      uskutecznial.Zydzi go trzymia ciagle w szachu.
      Arnold ma charyzme rzeczywiscie terminatora hitlerowskiego i ma szanse duza aby
      porezydentowac tej pokopanej ostatnio Ameryce.Ale zanim zmienia konstytucyjne
      prawo to on sie tylko moze zalapac na vice.Niewiem jakby to wygladalo z chwila
      kiedy prezydent nie moglby sprawowac wladzy a on przecie z nie jest synem tej
      ziemi lecz importem.Amendment do konstytucji i juz faszysci maja raj na ziemi.
      • Gość: ABE Re: Arnold na prezydenta IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 14.11.04, 21:59
        Jako ze juz wiecej nie moze kandydowac i jako ze mu kasa szybko przez palce
        przeplywa, to go juz Zydzi pozwali ponoc
        totyle: "Dziordz?-nu on sie stara jak moze aby krzywdy zydom naprawic z czasow
        kiedy to
        > jego dziadek niejaki Prescot z hitlerowcami geszefty naftowo-bankowe
        > uskutecznial.Zydzi go trzymia ciagle w szachu.
        • Gość: kiecki dwie Re: Arnold na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 22:01
          ale propaganda sukcesu
      • Gość: kiecka Re: Arnold na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 21:59
        synowie ziemi amerykańskiej Siedzący z Końmi i Przyglądający Się z Boku
        łączą pozdrowienia dla wszystkich importów made in europa i innych kosmitów
        z melmaka czy tam rezydentów harlemu z syriusza ...
        • krystian71 i corki tez n/t 14.11.04, 22:14
    • Gość: aki prezydent na ARNOLDA IP: 80.51.161.* 14.11.04, 21:59
      ;-)
      BABCIA NA DZIADKA,DZIADEK NA RZEPKĘ... OJ PRZYDAŁBY SIĘ KTOŚ NA PRZYCZEPKĘ
      może fredzio54?????
      • Gość: rachelka Re: prezydent na ARNOLDA IP: *.twcny.rr.com 14.11.04, 22:02
        Gość portalu: aki napisał(a):

> ;-)
        > BABCIA NA DZIADKA,DZIADEK NA RZEPKĘ... OJ PRZYDAŁBY SIĘ KTOŚ NA PRZYCZEPKĘ
        > może fredzio54?????

tez wymysliles. moze gabcia i alfredek.to sam trzon.
        • Gość: ABE Ojej, ale siem niesmacznie robi IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 14.11.04, 22:14
          poca, sie sapia
          stekaja srogo
          *#@% i *&*@
          wy&%$@ nie moga
          • Gość: kiecka Re: niesmaczny trzon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 22:18
            ale mogło być gorzej , gdyby było CZŁON ... np .
            • Gość: kiecka Re: niesmaczny trzon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 22:20
              czy o to ci chodziło towarzyszko bojowniczko abe , blondyneczko pustynna
              • Gość: rachelka Re: niesmaczny trzon IP: *.twcny.rr.com 14.11.04, 22:24

> czy o to ci chodziło towarzyszko bojowniczko abe , blondyneczko pustynna

kiecka wstyd w geografii szwankujesz. zaraz cie nasz intelektualny alfred pogoni
                do dojenia krow. w nz nie ma pustyn, to w australii one bywaja i to czerwone
                piaski miewaja.
              • Gość: ABE Re: niesmaczny trzon IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 14.11.04, 22:25
                Ja tone w zieleni, z Daleka od radiologicznych pustyn Izraela. A tobie
                promieniowanie juz poszlo do glowy? Ojej
          • Gość: aki tak stękają że aż IP: 80.51.161.* 14.11.04, 22:19
            na antypodach słychać ;-)
            • Gość: rachelka Re: tak stękają że aż IP: *.twcny.rr.com 14.11.04, 22:22

> na antypodach słychać ;-)
              kto? ja nic nie slysze,ale trabka gra jazz,to moze dlatego.
              • Gość: ABE Re: tak stękają że aż IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 14.11.04, 22:26
                Tak sie zawzieli
                • Gość: ABE Sorry, rzepka siem mi urwala IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 14.11.04, 22:29
                  Tak sie zawzieli
                  Tak sie nadeli
                  ze Ameryke trrrrach
                  up*&doleli
                  • Gość: rachelka Re: Sorry, rzepka siem mi urwala IP: *.twcny.rr.com 14.11.04, 22:31

> Tak sie zawzieli
                    > Tak sie nadeli
                    > ze Ameryke trrrrach
                    > up*&doleli
                    dolneli dojarko z nz, zaraz ci tu od glupich nasz alfredzinka palnie. cosi tu
                    duzo kolegof i kolezankuf z mojego PGRA pisze dzisiaj. chyba ta kamasutra
                    zawinila,ze nam w glowach pokrecila.
                    • Gość: ABE Edycja w korekcie IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 14.11.04, 22:37
                      Tak sie zawzieli
                      tak sie nadeli
                      ze hameryke trrrach
                      up%$@dolneli!

U nas w PGR-erze nie ma czasu na $%^@(# to i pisownie siem mi mylnela ;)
                • Gość: aki Re: tak stękają że aż IP: 80.51.161.* 14.11.04, 22:32
                  że nagle fredka trach!!!!!!!!!!!!!! wyciągneli(i nie dokończył oboglodania filmu wajdy)
                  THE END
                  • Gość: ABE Re: tak stękają że aż IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 14.11.04, 22:35
                    To chyba alternatywne zakonczenie. I fredek jak filip z konopi wyskoczyl. Ale
                    on tak zawsze z zaskoczenia dziala
                    • Gość: aki Re: tak stękają że aż IP: 80.51.161.* 14.11.04, 22:43
                      takie happeningi teraz modne
                      • Gość: rachelka Re: tak stękają że aż IP: *.twcny.rr.com 14.11.04, 22:47

> takie happeningi teraz modne
                        z traka,puzonem,czy krowa? juz nie moge sie polapac w tym jazzie
                        • Gość: aki to ja sobie tez cos puszczę IP: 80.51.161.* 14.11.04, 22:52
                          branford marsalis.w sam raz na pózny wieczór
                          • Gość: rachelka Re: to ja sobie tez cos puszczę IP: *.twcny.rr.com 14.11.04, 22:55

> branford marsalis.w sam raz na pózny wieczór
                            oj dobry ci on dobry,ale mozesz tez sprobowac poludniowo afrykanski jazz,sa
                            rownie swietni, nie mowiac o naszym new orleans jazz. milych SNUF.
                            • Gość: aki Re: to ja sobie tez cos puszczę IP: 80.51.161.* 14.11.04, 23:02
                              n.orleans? wybieram sie tam wybieram jak sójka za morze.
                              dobranoc.good night
            • Gość: kiecka Re: tak stękają że aż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 22:26
              abe ,
              podobno tez lenin przemówił w zamkniętym mauzoleum i mumia faraona ramzesa
              a wszyscy o jednym , abe to dla ciebie ten spadek do zagospodarowania ...
              nawet na antypodach o tym słyszeli ...
              • krystian71 Re: tak stękają że aż 14.11.04, 22:50
                qrde,tu tak fajnie a mnie sie nawet serwer wciaz zawiesza i GW mnie przeprasza i nawet zadnego dziadka na horyzoncie co by chcial nogi wyciagnac i mnie cos zapisac.
                Nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie,bo nawet do adopcji za stary jestem
                • Gość: rachelka Re: tak stękają że aż IP: *.twcny.rr.com 14.11.04, 22:53
                  krystian71 napisała:

> qrde,tu tak fajnie a mnie sie nawet serwer wciaz zawiesza i GW mnie przeprasza
                  > i nawet zadnego dziadka na horyzoncie co by chcial nogi wyciagnac i mnie cos za
                  > pisac.
                  > Nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie,bo nawet do adopcji za stary jestem

e tam chlop to nigdy do adopcji za stary nie jest. widzialam program jak nasze
                  strasznie stesknione mezczyn mieszkanki florydy polowaly na jednego dziadka z
                  rosji. chlopu nigdy tak dobrze w zyciu nie bylo. chodzil od jednej do drugiej i
                  nie wiedzial ktora brac. wiec Krystyk chcesz zdobyc dame z paczkiem na floryde
                  wal, tylko nie pomyl gucia z aligatorem,bo dopiero by ci dal popalic. u nasz
                  duzo groznych zwierzat klapie japkami:))
                • Gość: kiecka Re: tak stękają że aż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 22:56
                  jaki za stary , ja gdzieś przeczytalem o takim włoskim dziadku , co to chcial
                  się adoptować , bo mu samotność dogryzla i dał ogłoszenie , masakra oferty z
                  całego świata ... ja tam jest za adopcją dziadków , dziadkowie potęgą są i
                  basta
                  • Gość: rachelka Re: tak stękają że aż IP: *.twcny.rr.com 14.11.04, 22:59

> jaki za stary , ja gdzieś przeczytalem o takim włoskim dziadku , co to chcial
                    > się adoptować , bo mu samotność dogryzla i dał ogłoszenie , masakra oferty z
                    > całego świata ... ja tam jest za adopcją dziadków , dziadkowie potęgą są i
                    > basta

ty blondyn nie wynos sie ponad poziom dojarek. my dominujemy tu i w zyciu
                    rowniez. that is final.
                    • Gość: ABE Przepraszam, ze sie tu zaniedbalam IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 14.11.04, 23:06
                      ale nasluchiwalam. I NIC. Nic nie slysze tu na antypodach. Mozesz powtorzyc,
                      kiecka?
                      • Gość: kiecka Re: Przepraszam, ze sie zaniedbalam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 23:18
                        trudno , ale radzę ci wizytę u fryzjera , pod chustką wprawdzie , ale
                        taka strzecha , nie wypada , nie słyszałaś ryku faraona tam na antypodach ,
                        nadstaw uszka jeszcze raz
                        • Gość: ABE Re: Przepraszam, ze sie zaniedbalam IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 14.11.04, 23:28
                          Co ty, kiecka? ja w chustce???? O zgrozo!!!!
                          Tylko dlatego ze ty kiecka i w chustce, nie znaczy ze ja tez.
                          Ja w kapeluszu. I to z piorkiem
                          • Gość: kiecko Re: Przepraszam, ze sie zaniedbalam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 23:30
                            pa dzieczynko , idę grzecznie spać ....
                            • Gość: rachelka Re: Przepraszam, ze sie zaniedbalam IP: *.twcny.rr.com 14.11.04, 23:32
                              Gość portalu: kiecko napisał(a):

> pa dzieczynko , idę grzecznie spać ....
                              tylko nie zabierz alfredowi kumasutry,jeszcze chlop w histerie wpadnie.
                              • Gość: ABE I zeby fredziowi koldry nie sciagnela z karku IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 14.11.04, 23:41
                                bo siem znowu chlop wkurzy
                          • Gość: rachelka Re: Przepraszam, ze sie zaniedbalam IP: *.twcny.rr.com 14.11.04, 23:31

> Co ty, kiecka? ja w chustce???? O zgrozo!!!!
                            > Tylko dlatego ze ty kiecka i w chustce, nie znaczy ze ja tez.
                            > Ja w kapeluszu. I to z piorkiem

he he komus sie rajery marza, oj byli to czasy,ze w damy to byly damy, a nie
                            takie podrabiane chlopy co to w kiecce biegaja , abe zaczepiaja a rachelce
                            przysmradzaja:)
                            • Gość: ABE Nu, chyba ze uny Szkoty n/t IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 14.11.04, 23:42
                      • Gość: kiecka Re: Przepraszam, ze sie tu zaniedbalam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 23:28
                        słyszałaś ,czy nie ? bierz ten spadek , a faraonowi powiedz żeby właził do
                        sarkofagu , bo go laska mojżesza zeżre , i niech tak nie wrzeszczy , bo
                        normalnie zasnąć nie można ...

spaaaaaać !
                        • Gość: ABE Re: Przepraszam, ze sie tu zaniedbalam IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 14.11.04, 23:31
                          Najpierw obgladnij sobie Sargate z fredziem. To bedziesz wiedziec co siem z
                          sarkofagami robi, i kto to naprawda jest faraon.
    • dritte_dame Ahhhhhhhhhhnold :) n/t 14.11.04, 23:16
      • Gość: rachelka Re: Ahhhhhhhhhhnold :) n/t IP: *.twcny.rr.com 14.11.04, 23:22
        ya baby
        • Gość: ABE Can I join the fan club? n/t IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 14.11.04, 23:29
    • mieetek Re: Arnold na prezydenta 14.11.04, 23:46

> w naszym onegdaj Bialym Domu i zjednoczyc podzielona ameryke.

Czyim?!
      • Gość: rachelka Re: Arnold na prezydenta IP: *.twcny.rr.com 14.11.04, 23:51
        mieetek napisał:

>
        > > w naszym onegdaj Bialym Domu i zjednoczyc podzielona ameryke.
        >
        > Czyim?!
        hamerykanskiego ludu wlasnosc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka