Dodaj do ulubionych

Muzułmanie

16.11.04, 12:10
Wasza religja zostaje z dniem dzisiejszym zdelegalizowana.
Koniec z trupami uciekającymi z pogrzebów.
Koniec z obcinaniem główek.
Koniec z prymitywizmem zachowań.
Mułłowie idą na bezrobocie.
Przeszkoli się was na płetwonurków.

Superspec dnia 16 listopada 2004 roku.
Obserwuj wątek
    • wojo1111 Przemyt narkotyków, ludzi, kryminalne bandy w EU 16.11.04, 12:17
      To konsekwencja zbytniego liberalizmu w stosunku do imigrantów - uważa Maria
      Zalewska, która mieszka w Holandii od ponad 20 lat. - Rozciągnięto nad
      przybyszami z inych państw taki parasol ochronny, tak się z nimi cackano, jak
      nigdzie na świecie. - Przemyt narkotyków, ludzi, kryminalne bandy - wszystko
      odbywa się niemal pod nosem policji. Ta ostatnia jest bezradna, bo tolerancja
      i prawa człowieka są tak obwarowane prawem, że stróżom prawa niczego nie
      wolno. Sądzę, że to dopiero początek dramatu, że przypdków terroru będzie
      więcej - twierdzi Polka.
      • kosel_maruwi Re: Przemyt narkotyków, ludzi, kryminalne bandy 16.11.04, 12:26
        wojo1111 napisał:

> To konsekwencja zbytniego liberalizmu w stosunku do imigrantów

wiadomosci.wp.pl/kat,1348,wid,6114586,wiadomosc.html?_err=1&ticket=6427309559865050Oc0NUfBo7JlMK3hprKiX4MofTHgWbPolN49UsjWpkQoKOCO269
        EJHa94TXzEbBNGTuG8l%2B0KHIvQP7gY4OmnCEWKWdEhOoZap2eE0HW1tk3f6Fc1bZ%2FmOe%
        2B9VQCt2gYt
        • kosel_maruwi Re: Przemyt narkotyków, ludzi, kryminalne bandy 16.11.04, 12:27
          Rekordowy przemyt polskiej ecstasy
          PAP 06:30

Policja australijska poinformowała o aresztowaniu dwóch mężczyzn i przejęciu
          rekordowego transportu 3 mln tabletek środka odurzającego ecstasy o wartości
          ok. 200 mln dolarów australijskich (154 mln USD), importowanych z Polski.

Drogocenny import o łącznej wadze 820 kg przybył do Australii samolotem
          transportowym Malaysian Airlines, ukryty w piecu piekarniczym. Dwaj
          Australijczycy w wieku 54 i 32 lat aresztowani zostali w sobotę, w chwili, gdy
          po odebraniu przesyłki wydobywali jej zawartość w jednej z fabryk w Sydney.

Przesyłka przyleciała do Sydney 15 października z Niemiec, ale według
          policyjnego komunikatu sam narkotyk pochodzi z Polski. Celnicy prześwietlili
          piec promieniami roentgena i odkryli podejrzane paczki ukryte w ścianach i
          podłodze pieca.

Poza tabletkami, które ważyły łącznie 705 kg, znaleziono rownież 65 pakunków o
          wadze 115 kg, zawierąjacych proszek MDMA, stanowiący substancje czynną tabletek
          ecstasy.

Udało się nam zniszczyć bardzo skomplikowaną i bardzo groźną sieć przemytu
          narkotyków - oświadczył rzecznik policji australijskiej Mike
      • Gość: Zakaew bo Polacy w holandii to anioly? IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 16.11.04, 12:49
        nie ma prostytutek nie ma dealerow nie ma zlodzielow?
        • luzak4 arabstwo beszczelne sie zrobilo na polskim forum 16.11.04, 14:17
          to juz przechodzi ludzkie pojecie .
          Wydalic ta V kolumne do arabowa , zaraza islamska terrorystyczna musi
          byc odizolowana zanim zamorduja gospodarza ktory ich przyjal
          latwowiernie pod swoj dach
          • krystian71 Re: arabstwo beszczelne sie zrobilo na polskim fo 16.11.04, 14:37
            odwal sie luzak od goscia,nie wiem czy on Czeczen czy Polak,ale jedno widac od razu.
            W przeciwienstwie do ciebie i innych polsko-jezycznych , on nigdy nie pluje na tych co go pod swoj dach przyjeli.
            • Gość: cien gucio Re: arabstwo beszczelne sie zrobilo na polskim fo IP: *.red.bezeqint.net 16.11.04, 16:31
              nie.........na cholere pluc. po wyjsciu z domu zaraz SIKIR BASZKA
          • Gość: Zakaew prawda boli? IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 16.11.04, 15:51
            • Gość: jarek-Zyd ne telus Widac ze boli, ze innym gardla podzynacie. IP: *.fastres.net 16.11.04, 18:33
          • _jacek71_ Re: arabstwo beszczelne sie zrobilo na polskim fo 18.01.05, 18:20
            luzak4 napisał:

> to juz przechodzi ludzkie pojecie .
            > Wydalic ta V kolumne do arabowa , zaraza islamska terrorystyczna musi
            >
            > byc odizolowana zanim zamorduja gospodarza ktory ich przyjal
            > latwowiernie pod swoj dach
      • Gość: jarek-Zyd ne telus Narkotyki i Nierzad jest w Holandii calkowicie w IP: *.fastres.net 16.11.04, 21:38
        rekach tureckiej mafii, ktora teraz malo co sie islamem przjmuje, ale moga
        bardzo latwo na handel broni dla islamistow sie przerzucic. Tylko Ukraina moze
        nas przed islamizacja uratowac.
    • Gość: Salma Islam jest czystym złem,mówie to jako b/muzułmanka IP: 82.160.70.* 16.11.04, 14:45
      • Gość: igor Jak w toto wdepnelas? To naprawde interesujace. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.11.04, 15:09
        Mozesz wiecej napisac na ten temat.
        • Gość: Salma Re: Jak w toto wdepnelas? To naprawde interesujac IP: 82.160.70.* 16.11.04, 16:25
          jak wszyscy, najpierw internet i znajomi którzzy to zrobili, potem ich namowy,
          meille, kilkugodzinne rozmowy na gg, info o wszystkich spotkaniach wokół
          miejsca mojego zamieszkania, uczestnictwo w nich, namowa, usilne namawianie,
          nagle masz tylu przyjaciół, wszyscy są tacy wspaniali, to wszystko działa jak
          sekta....
          aż z czasem zaczynasz myśleć co oni w ogóle mówią, czułam sie zniewolona,
          potajemne spotkania, aranżacje spotkań damsko-meskich, czesto z obcokrajowcmi,
          i ciągle powtarzanie na kazdym kroku, ze musisz byc całkowicie oddana bogu, że
          nie mozesz samodzielnie mysleć bo wszystko jest tak jak pisze w koranie albo
          jak powiedzial ten czy inny, radosc ze smierci kazdego, kazdego, kazdego!!! kto
          nie jest muzulmanem, okazywanie wielkiej rozpaczy nawet wtedy, gdy zabity czy
          zmarly muzulmanin nie zaslugiwal na to, sekta!sekta!sekta!
          a potem już tylko pomoc rodziny, kiedy sie dowiedziała, znajomy psycholog,

i wolność!
          jestem wolna!
          • Gość: igor Dziekuje. Takie to wyjatkowe dla Ciebie a takie IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.11.04, 16:39
            wrecz typowe w duzej skali. Chyba z miesiac temu polska studentka pisala o
            pobycie wakacyjnym w Londynie. Zakrecil sie wokol niej Arab, chociaz nie
            chciala. Po trzech dniach nachodzenia, zaczal ja traktowac jak wlasnosc i nawet
            uderzyl. Dobrze, ze mogla wrocic do Polski jak najszybciej. Co podkreslala to
            wpadanie w system zniewolenia psychicznego i utrate wlasnej wartosci jako
            pierwszy objaw. Zyczylbym sobie, aby wyszla jakas pozycja (moze ksiazka) na ten
            temat, napisana przez takie kobiety jak Ty. Czy zwracalas sie do jakiegos
            wydawnictwa np. Aneks w Krakowie. Kilka lub kilkanascie takich jak Ty mogloby
            przy pomocy wydawnictwa napisac niezla ksiazke-ostrzezenie.
            • Gość: Salma Re: Dziekuje. Takie to wyjatkowe dla Ciebie a tak IP: 82.160.70.* 16.11.04, 17:05
              nie moge, jestem za młoda i wstydze sie i boje, przed otoczeniem, sasiadami,
              znajomymi, to nie jest takie proste, nie potrzebuje klopotow. Wystarcza mi
              doswiadczenia jakie wynioslam i nauka na przyszlosc.
              Poza tym to nie bedzie zadne ostrzezenie, bo taka ksiazka to jest nic, zaraz ci
              domaluja gebe. Jest wiele ksiazek na polskim rynku o tej tematyce, teraz w nie
              wszystkie wierze, ale kiedy jestes z nimi nie wierzysz w to, maja cie w garsci,
              manipuluja twoja głowa, sa silni, wzajemnie sie wspieraja, religia to jest
              wielka sila.
              Ludzie tego nie rozumieja.

Zauwazylam bardzo duzo mlodych ludzi, ktorzy maja problemy w domu, albo sa z
              rozbitych rodzin, albo maja zle kontakty z rodzicami, czasem to zwykla
              fascynacja, chec bycia innym, wyjatkowym. Kiedy bylam muzulmanka wyobrazalam
              sobie ze jestem inna, lepsza, wyjatkowa, ze rozumiem rzeczy ktorych inni pojac
              nie moga, bo im to nie dane. Patrzylam na rowiesnikow z pogarda, za to co
              jedza, jak zyja, uwazalam sie za wybrana i super inteligentna, gardzilam tymi,
              ktorzy nie cenili tego co ja i uwazalam ze to wynika z ich lenistwa, zepsucia i
              komformizmu.
              Dopiero teraz wiem,ze to nie prawda, ze niczym nie roznie sie od innych ludzi i
              w niczym nie jestem lepsza, ze musze ciezko pracowac na wszystko, ze nic z
              nieba nie spada. Zrozumialam ze nie jestem wyjatkowa, ale ze wszyscy jestesmy
              sobie rowni i ze to nie jest dobre jesli ktos sugeruje ci cos innego,
              szczegolnie gdy jestes mloda i lasa na takie slowa. Jest mi wstyd a z drugiej
              strony jestem dumna.
              Te ksiazki o Islamie dzialaja na odwrot, uwierz mi.
        • Gość: Salma Re: Jak w toto wdepnelas? To naprawde interesujac IP: 82.160.70.* 16.11.04, 16:32
          i jeszcze jedno PRZEOGROMNA nie do opisania wprost NIENAWIŚĆ do zydów,
          niepohamowana,
          szerzenie tej nienawisci wsrod wszystkich i karmienie sie nia nawzajem. Tylko
          zyd ktory zmieni wiare zasluguje na zycie, wszystkich innych nalezy
          nienawidziec, zabijac, czcic tych ktorzy to robia za "nas", bojkotowac ich
          produkty, te faktyczne i te zmyslone, calkowite podporzadkowanie, jesli
          zapytasz
          ale dlaczego, przeciez to tez ludzie, a Islam to oddanie Bogu,
          patrza na ciebie z niezrozumieniem i wyrzutem ze stajesz przeciwko swoim
          braciom i przeciwko islamowi.

ale dzieki tym ludziom, dzieki temu ze bylam z nimi, wiem co to jest zlo.
          • alfonso.y.weiga bredzisz dziecko albo trafilas na zlych arabow 16.11.04, 16:48
            z takim samym prawdopodobienstwem moglabys trafic na zlych katolikow czy zydow.
            wiedz, ze kobiety w islamie otoczone sa szczegolna opieka i ochrona, a
            cudzoziemki sa uprzywilejowane dodatkowo. tak wlasnie przykazuja ich nauki i
            nic nie poradzisz na to ze niektorzy je wypaczaja. inna sprawa to wejscie w
            skomplikowane uklady rodzinne i klanowe (tu europejka moze poczuc sie
            nieswojo) - ale to kwestia bardziej roznic kulturowych, a nie religijnych.
            • carlos_jihados chrzanisz alfons jak szalony wielblad ,dosc 16.11.04, 16:51
              sciemy arabku.
              V kolumna arabska w akcji na polskim forum
              • alfonso.y.weiga jestem chrzesciajaninem karzelku. moja wiara 16.11.04, 16:59
                nakazuje mi modlic sie za takie moralne wraki jak ty.
              • Gość: igor carlos Ten smrodek Allaha tez pewnie krol u siebie IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.11.04, 17:09
                w domu gdzie bije swoja kobiete. A jak zolnierzy zobacza to uciekaja gubiac
                porcieta i Koran. Przeciez Zydzi robia sobie z nich poswmiewisko jak 5
                milionowy narod wygrywa cztery wojny ze 100 milionowym przeciwnikiem. Zydzi,
                masz pojecie. narod . ktory nie mial nawet czasu, zeby spokojnie wytworzyc
                kulture walki. W Afganistanie to bylo komedia doslownie; Omar sie wygrazal, ze
                zniszczy USA a tu w 3 tygodnie bylo po Talibach. To samo w Iraku. Milionowa,
                najpotezniejsza armia swiata arabskiego, poszla w rozsypke po tygodniu. A teraz
                zza wegla strzela, autobus szkolny wysadza z wlasnymi dziecmi arabskimi,
                postrela irackiego policjanta, itd. Na jednego zolnierza USA przypada 45
                zabitych isalmskich herosow.
                I te wstretne, niehumanitarne sury Koranu. Chcesz Alfonsiku to Ci zacytuje bo
                mam Koran tez. Zeby te wasza brudna religia wrocila tam skad przyszla. Prosto z
                annusa Szatana.
                • alfonso.y.weiga a moze osiolku ci tore pocytowac? tam pisze 16.11.04, 17:13
                  ze panstwo izrael jest nielegalne.
                  najpierw rozliczcie sie zionczki ze zbrodni na wlasnym narodzie popelnionych,
                  dopiero potem wezcie sie za ocenianie innych narodow.
                  • Gość: Salma Re: a moze osiolku ci tore pocytowac? tam pisze IP: 82.160.70.* 16.11.04, 17:55
                    muzulmanie czesto powoluja sie na tore i n.t, stosuja rozne techniki aby
                    przekonac cie ze tylko islam jest prawdziwa wiara, ale sami maja w koranie
                    napisane bardzo wiele rzeczy ktorych nie ujawniaja , pomijaja, badź tez
                    interpretuja po swojemu, mimo ze wiadomo o co chodzi, ukrywa sie to dlugo, a
                    potem naucza sie ze te czyny sa usprawiedliwione w pewnych okolicznosciach
                    czyli WEWSZYSTKICH ktorych sie dopuscili. Co ty wiesz o Islamie osilku!

o zydach z naturei quarta tez mowia, ale zawsze tylko to co im wygodne, czyli
                    ze oni nie uznaja izraela, wiec jest to przyzwolenie do jego zniszczenia i
                    wymordowania zydow. Tak to traktuja a nie inaczej i dlatego ich cytuja. W
                    rzeczywistosci nie uznaja ani judaizmu ani chrzescijanstwa, jesli te narody nie
                    beda ulegle islamowi nalezy ich zabic, jesli beda ulegle moga zyc, ale nie moga
                    zlamać nakazow, ktore ich obowiazuja, jednoczesnie dyskryminujac.Posluguja sie
                    wszystkim co im jest na reke, dobrze to znam. Zydzi sa narodem przegranym i
                    shanbionym, poniewaz nie przyjeli jezusa i mahometa, poza tym tora klamie!
                    oczywiscie jedyna szansa dla nnich jest przyjecie islamu i tak w kolko, islam,
                    islam, islam. Wypchaj sie.
                    • alfonso.y.weiga Re: a moze osiolku ci tore pocytowac? tam pisze 16.11.04, 18:12
                      oj chyba sie skads salmeczko znamy :-) sluchaj, nie musisz zmyslac tych
                      cieniutkich historyjek, aby wyrazic swoja nienawisc do arabstwa. to tylko
                      swiadczy o twoim szacunku do adwersarzy, a przede wszystkim do samej siebie.

> muzulmanie czesto powoluja sie na tore i n.t, stosuja rozne techniki aby
                      > przekonac cie ze tylko islam jest prawdziwa wiara, ale sami maja w koranie
                      > napisane bardzo wiele rzeczy ktorych nie ujawniaja , pomijaja, badź tez
                      > interpretuja po swojemu, mimo ze wiadomo o co chodzi, ukrywa sie to dlugo, a
                      > potem naucza sie ze te czyny sa usprawiedliwione w pewnych okolicznosciach
                      > czyli WEWSZYSTKICH ktorych sie dopuscili. Co ty wiesz o Islamie osilku!
                      > o zydach z naturei quarta tez mowia, ale zawsze tylko to co im wygodne, czyli
                      > ze oni nie uznaja izraela, wiec jest to przyzwolenie do jego zniszczenia i
                      > wymordowania zydow. Tak to traktuja a nie inaczej i dlatego ich cytuja. W
                      > rzeczywistosci nie uznaja ani judaizmu ani chrzescijanstwa, jesli te narody
                      nie
                      >
                      > beda ulegle islamowi nalezy ich zabic, jesli beda ulegle moga zyc, ale nie
                      moga
                      >
                      > zlamać nakazow, ktore ich obowiazuja, jednoczesnie dyskryminujac.Posluguja
                      sie
                      > wszystkim co im jest na reke, dobrze to znam. Zydzi sa narodem przegranym i
                      > shanbionym, poniewaz nie przyjeli jezusa i mahometa, poza tym tora klamie!
                      > oczywiscie jedyna szansa dla nnich jest przyjecie islamu i tak w kolko,
                      islam,
                      > islam, islam. Wypchaj sie.

nu, i co ja mam ci odpowiedziec? masz mi za zle ze wierze zydom, ktorzy nie
                      maja krwi bezbronnych na rekach? myslisz ze wypaczanie i bezwstydne
                      przeinaczanie pogladow tych zydow zmieni moje nastawienie do ciebie, islamu,
                      panstwa izrael?
                      nie zartuj.
                      • Gość: Salma Re: a moze osiolku ci tore pocytowac? tam pisze IP: 82.160.70.* 17.11.04, 18:47
                        mam to w dupie, wiem że nic nie zmienie

tak jak i ty nie zmienisz, jedyne co potrafisz to atakować moj punkt widzenia i
                        oskarżać mnie o .......nie wiem o co.
            • Gość: igor Alfons ktory wie cos o rodzinie? Hm, wqrwiony mi IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.11.04, 16:59
              pachnie. Tak samo sie wyrazal i tak samo atakowal kobiety, ktore pisaly prawde
              o Islamie. Moze nie widzialez Talibanu w Afganistanie.? Cale panstwo nastawione
              na degradacje kobiet; brak szkol, bicie, bezdomnos po smiesznych, muzulamnskich
              rozwodach. Dzicz i tyle. I za ta dzicz wreszcie sie Europa zaczyna brac.
              Alfonsi islamu jak Ty to zraza, rak na ciele Zachodu.
              • alfonso.y.weiga o dziczy zydowskiej zagrazajacej europie mowiono 16.11.04, 17:07
                paredziesiat lat temu. nazistowskie scierwa, ktore tu reprezentujesz karzelku,
                uzywaja tej samej retoryki.
                • Gość: igor Wiesz jak mi zalezy na Zydach. Odwrotnie niz Tobie IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.11.04, 18:49
                  na islamcach. Popieram Izrael bo jest sojusznikiem USA i tyle. Po drugie, tu
                  nie o Zydach mowa. A tak naprawde, to jak wytlumaczysz, ze z 6 milionow Zydow
                  Europejskich zostalo tylko pol miliona po wojnie. Czyzby dlatego, ze oni
                  ucinali Niemcom glowy? Alfons jestes i myslisz jak alfons i do tego alfons
                  kozojebcow (Theo byl nowatorem slownictwa politycznego). Nie przejmuj sie, tak
                  Cie zbisurmaniono i takim jestes. Uwazaj jak bedziesz rozmawial z Polakami bez
                  interenetu. Moga Ci wybic te kochanie wielbladow.
                  • alfonso.y.weiga Re: Wiesz jak mi zalezy na Zydach. Odwrotnie niz 16.11.04, 19:31
                    robaczku twoj styl dyskusji jest zadziwiajacy, ale w swym _chrzescijanskim_
                    (dotarlo to do ciebie w koncu baranku?) milosierdziu dla takich wlasnie
                    intelektualnych malenstw jak ty udam zes rownorzednym partnerem w dyskusji
                    (robie to po raz ostatni)

> na islamcach. Popieram Izrael bo jest sojusznikiem USA i tyle. Po drugie, tu
                    > nie o Zydach mowa. A tak naprawde, to jak wytlumaczysz, ze z 6 milionow Zydow
                    > Europejskich zostalo tylko pol miliona po wojnie.

miliony zostaly bestialsko wymordowane przez nazistow. wielu z nich udaloby sie
                    uratowac gdyby nie niemieszczace sie w glowie normalnego czlowieka dzialania
                    slawetnej agencji zydowskiej i innyc organizacji syjonistycznych (kolaboracja z
                    gestapo, "po coz ci europejscy zydzi w palestynie? przeciez oni tylko o
                    pieniadze wolaja" itp.). ale w przeciwienstwie do staroszabasowcow nie neguje
                    istnienia panstwa izrael - niech ono sobie w spokoju egzystuje - powtarzam w
                    _spokoju_, poszanowaniu praw wlasnego i innych narodow bliskiego wschodu i
                    umiejacego _rozliczyc sie_ z wlasnej przeszlosci (jak np. z dzialan owej
                    agencji), a nie zbudowanego na klamstwie, obludzie, terroryzmie panstwowym i
                    weszeniu wszedzie "antysemickich" spiskow.
                    co do islamu, osiolku bijacy piane nienawisci religijnej, to jest takie slowo
                    na to co ty tu wyprawiasz, a mianowice "uogolnienie". tak jak hitler winil
                    zydow za cale zlo tego swiata, tak robisz to ty odnosnie wyznawcow allaha.
                    myslisz, ze ja nie zauwazam tego jak wypaczane sa nauki koranu w _niektorych_
                    krajach arabskich, jak traktuje sie tam kobiety i co moze spotkac tam
                    cudzoziemca? myslisz ze nie ruszaja mnie zbrodnie al-quedy? przeciwnie, ja to
                    widze, ale na tej podstawie nie wyciagam takich bezsensownych wnioskow jakie
                    wychodza spod twojego cofnietego czolka, karzelku.

"A tak naprawde, to jak wytlumaczysz, ze z 6 milionow Zydow Europejskich
                    zostalo tylko pol miliona po wojnie" <- czy ty, wspolczesny goebbelsie,
                    naprawde chcialbys tego, zeby za pare lat ludzie zadawali sobie podobne
                    pytania, ale odnoszace sie do "rasy" arabskiej? (przemysl to sobie, nie
                    odpowiadaj mi, bo twoich dalszych wypocin nie zamierzam czytac)

> kozojebcow (Theo byl nowatorem slownictwa politycznego). Nie przejmuj sie,
                    tak
                    > Cie zbisurmaniono i takim jestes. Uwazaj jak bedziesz rozmawial z Polakami
                    bez
                    > interenetu. Moga Ci wybic te kochanie wielbladow.

widzisz miernoto, tylko na epitety cie stac.

BEZ ODBIORU.

• Gość: dana33 Re: Wiesz jak mi zalezy na Zydach. Odwrotnie niz IP: *.broadband.actcom.net.il 16.11.04, 22:29
                      jestes idiota, alfonso.
                • krystian71 Re: o dziczy zydowskiej zagrazajacej europie mowi 16.11.04, 18:51
                  jak przechodzil ojciec Halinki
                  to wrzucilem...
                • Gość: Salma a ty kim jestes alfonso.y.weiga ...... IP: 82.160.70.* 17.11.04, 19:25
                  a ty kim jestes alfonso.y.weiga i jaki masz cel pisząc to wszystko

i tak sie nie przyznasz, wiec pytania nie było
            • Gość: Salma Re: bredzisz dziecko albo trafilas na zlych arabo IP: 82.160.70.* 16.11.04, 17:41
              mogłabym ci przytoczyc wiele wersetów obalających te reklamowki dobrego islamu,
              jakie przytaczasz, ale po co
              to twoja sprawa w co wierzysz, twoje poniższe posty mowia same za siebie

nikt niczego sie nie dowie dopoki sam w to nie wdepnie, slowotworstwem niczego
              sie nie nadrobi
              bye
            • Gość: dana33 Re: bredzisz dziecko albo trafilas na zlych arabo IP: *.broadband.actcom.net.il 16.11.04, 22:24
              glupoty gadasz, alfonso. widze dzien w dzien ta "szczegolna opieke i ochrone"
              kobiet arabskich jaka dostaja od swoich mezow. szkoda kazdego slowa.
          • Gość: dana33 Re: Jak w toto wdepnelas? To naprawde interesujac IP: *.broadband.actcom.net.il 16.11.04, 22:23
            salma, nie masz cie czego wstydzic. mozesz byc z siebie dumna. z siebie i ze
            swojej rodziny, ktorzy ci pomogli. dumna z tego, ze znalazlas sile i odwage
            wyciagnac sie z tego. nie kazdy umie, nie kazdy moze, i nie kazdy ma rodzine
            gotowa do pomocy. widzialam u nas w telewizji pare tygodni temu film krecony
            ukryta kamera. o mlodych dziewczynach, wlasnie jak piszesz, z rozbitych domow,
            ktore w poszukiwaniu ciepla akurat lecialy do rodzin arabskich. widzialam jak
            je bito, ciagano za wlosy, maltretowano fizycznie i psychicznie. po prostu
            zgroza. i jak nasze wladze socjalne wyciagly je stamtad, nowe nazwiska, nowe
            adresy, zeby ich nie znaleziono. kol hakavod, jak to sie u nas mowi. mam
            nadzieje, ze znajdziesz swoje miejsce i bedziesz mogla zyc swobodnie, wg twoich
            wlasnych przekonan. wszystkiego najlepszego, salma.
            • Gość: Salma Re: Jak w toto wdepnelas? To naprawde interesujac IP: 82.160.70.* 17.11.04, 18:53
              dziekuje.
              nie piszę tego, żeby kogoś przekonać, bo i mnie swego czasu nikt przekonać nie
              mógł, nie mam pojęcia jak to działa, ale człowiek nikogo nie słucha, albo ze
              wszystkim co usłyszy leci do "nich", żeby znaleźć odpowiedź, której zresztą
              podświadomie oczekuje.....
              • Gość: dana33 Re: Jak w toto wdepnelas? To naprawde interesujac IP: *.broadband.actcom.net.il 17.11.04, 19:59
                to dziala tak samo, jak dziala w sektach, tak samo, jak maz ktory bije swoja
                zone, i ona mimo to zostaje przy nim i broni go, wymyslajac ciagle nowe
                usprawiedliwienie dla niego. tak dlugo, az.... az w koncu sama lub z pomoca
                znajduje sile, zeby zlozyc skarge na niego w policji i odejsc. nu, ale na
                szczecie, ty masz juz ta walke za soba ... :)
    • Gość: igor Chca deportowac mulle w Niemczech. Czy ksieza IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.11.04, 15:14
      moga kazac w meczetatch. Nasz Papiez-Polak nazywa muzulmanow bracmi w tym samym
      Stworcy. Kosciol katolicki nie wydal ani jednej encykliki na temat islamu w
      ostatnich 25 latach, chociaz jest to najwieksze zagrozenie dla chrzescijan.
      Ciekawe.
    • alfonso.y.weiga co za scierwa rasistowskie to forum opanowaly? 16.11.04, 16:28
      • Gość: igor Alfonsie nie wyrazaj sie jak sutener. Tu dzieci IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.11.04, 16:43
        tez nieraz wchodza. Niektore posty o islamie sa tak naiwne, ze musza byc to
        nieletni. A Ty Alfonsie, czy masz cos do powiedzenia na temat. Bo tak nieladnie
        napisales. Jedno zdanie i do tego obrazajace wszystkich i GW. Masz cos do
        powiedzenia na temat w tym watku?
        • alfonso.y.weiga igorze, scierwo winno byc nazywane po imieniu 16.11.04, 16:55
          bo jak nazwac takiego superspeca, gorliwego zwolennika przykazan
          goebbelsowskich, odmawiajacego ludziom praw do wlasnych pogladow na boga i
          religie?
          ot faszystowskie scierwo.
          • Gość: igor Islam jako religia w ogole ludzi na Zachodzie nie IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.11.04, 18:30
            interesowala az do 9/11. Mnie interesowal jako historyka, bo wszystkie
            otaczajace go kultury byly atakowane: chrzescjanstwo, hinduizm, animizm,
            taoizm, ateizm itd. Jedyna ideologia, ktora nie miala konfliktu z islamem byl
            faszyzm. Teraz juz nie interesuja mnie w ogole poglady ani teologia wyznawcow
            islamu. Jest wojna i kto ja wygra zadecyduje o tym, czy wrocimy do jaskin, czy
            wywedrujemy w kosmos. Wazy sie wiec przyszlosc calego gatunki, jak nigdy
            przedtem. Islam chcial tej wojny, prosil o nia Allaha. Wszystkie wypowiedzi Al-
            Kaidy, szejkow w Arabii i mullow w Londynie to ciagle nawolywanie do wojny
            swietej. Gdzies Ty byl, na Marsie? Wiec jest wojna, tam u nich. Nie skonczy sie
            dopoki jedna strona nie przegra i to ostatecznie, Ja nie mam zludzen, ze walka
            bedzie dluga. Wynik nie jest pewny, chociaz techniczna przewaga zachodu jest
            ogromna. Ale kultura zachodu jest przezarta rakiem politycznej poprawnosci i to
            jest glowna przyczyna, ze wojna bedzie dluga. Inaczej znikniecie Mekki, Mediny
            i paru innych 'swietych miejsc' Islamu ocuciloby durniow dzihadystow. Moze tak
            jeszcze sie astac w nadchodzacych latach. Pazywjom, uvidim.
            • Gość: ..... a wystarczy ich sterilizowac dodajac cos do darow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 18:57
              i pomocy humanitarnej jaka jeszcze dostaja te muzułamnskie swinie, niewdzieczne
              matoly.
              Pomysl zasypac ich taką zywnoscia po ktorej na amen brak rozrodczosci i za 100-
              150 lat swiat byłby czysty i nie trzeba by było kiedys w przyszłosci nowych
              obozow otwierac a ze takowe zaczna powstawac to wydaje mi sie kwestia czasu.
              • Gość: igor W wywiadzie ze Stanislawem Lemem, pisarz powiedzi IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.11.04, 19:11
                dokladnie o tym samym, z tym, ze on widzi rozpylanie w powietrzu na swiatem
                islamu antyzarodczych substancji. Jego marzenia o wyjsciu homo sapiensa w
                Kosmos moga sie nigdy nie zrealizowac jesli islam wygra. Pryyklad Talibanu
                wskazuje wyraznie na cofanie sie do jaskin.
                • Gość: ..... Nano technologia tez sie rozwija wiec...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 19:30
                  mozna ich tam zasypac jakimis nano robotami za jakies 10 lat bo tyle potrzeba
                  na doskonalenie tej technologi.
                  Ogolnie jestem przeciwnikiem zabiajnia i uwazam ze sterilizacja jest o wiele
                  lepsza a i usprawiedliwiona w tym wypadku bo:

po 1 ) rodzice w tych krajach nie interesuja sie losem swoich dzieci tylko
                  płodza bo tak im nakazał imman w celu przewagi nad innymi narodami.

po 2) dzieci te zyja w koszmarnych warunkach nie majac nic bo przeciez majac 5-
                  10 dzieci w krajach z taka gospodarka i prawem jak w islamie ciezko znalesc
                  srodki na podstawowe potrzeby.

po 3) dzieci te maja wrecz prane mozgi aby w przyszłosci zabijały i
                  przesladowały innych, nietoerancja oraz rasizm dominuje od domu poprzez
                  podreczniki szkolne i nauczycieli a konczac na meczetach.

po 4)wiekszosc młodych ludzi to fanatyczni popierajacy terroryzm ludzie ktorzy
                  poki kogos nie zamordują włacznie z sobą do tad beda szukac guza, staja sie
                  tacy poprzez wychowanie w chorych krajach gdzie szerzy sie tylko rasizm i
                  faszyzm

po 5) usprawiedliwieniem jest tez obrazek przecietnej rodziny w kulturze
                  muzułamnskiej, bicie i katowanie to codziennosc, mysle ze sterylizacja
                  oszczedzono by wielu osobom zycia pełnego przemocy i krzywdy, dzieci w takim
                  domu normlane sie wychowac nie moga a jesli nawet to jest to znikoma liczba.
                  Wszelkie piekne opowiadania jak to niby kobieta jest szanowana w islamie nalezy
                  wyrzycic do kosza, ci ludzie sa tak ogłupieni ze nie pojmuja co to szacunek,
                  jesli ktos uwaza ze pilnowanie, bicie za wszelkie jakies ludzkie odruchy lub
                  tez na zapas aby sie bała czegos robic , szpiegowanie, wybieranie partnera,
                  zakazywanie przebywania w trakcie odwiedzin przez znajomych i brak głosu to
                  szacunek to taka osoba musi byc poprostu chora( mam na mysli tego co tak
                  rozumie szacunek do kobiet).

Co do jakskin to byc moze i uda im sie cofna jakas czesc swiata, jednak mysle
                  tez ze wiele panstw sie predzej podzieli na dwie czesci niz przyjmie władze
                  muzułamnow.
                  Kosmos raczej uda sie zdobyc bo jednak jest masa ludzi ktorzy sie nie poddadzą
                  ale wtedy trzeba pamietac aby wprowadzic zakaz wsiadania do statkow
                  kosmicznych wyznawca allaha bo głupopty wypuscic tam nie wolno:).
                  • Gość: igor Wczoraj akurat ogl;adalem wywiad z Myhrvold'em IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.11.04, 19:52
                    Nathanem. Dlugoletni szef naukowych wynalazkow w Microsoft. Co za przyjemnosc
                    sluchania prawdziwego znawcy. Nic dziwnego, ze Microsft z takim ludzmi stal sie
                    potega. Mowil o tym, ze boi sie terrorystow w laboratoriach. Jego zdaniem,
                    mozna wytworzyc przez kombinacje genetyczne takiego wirusa, na ktorego dlugo
                    nie mozna bedzie znalezc antidotum; co moze spowodowac smierc miliardow ludzi.
                    Az sie poczulem nieswojo. Islam nie ma szacunku do zycia, skoro najwieksza
                    nagrode dostaje sie za jego niszczenie. Gdyby taki Osama mial szanse na
                    zniszczenie miliardow ludzi to na pewno by sie nie zawachal.
                    • mirmilek w kwestii wynalazkow microsoftu 16.11.04, 19:59
                      slyszales o korektorze ortograficznym ? :D
                    • Gość: staszek Re: Wczoraj akurat ogl;adalem wywiad z Myhrvold'e IP: 209.101.135.* 16.11.04, 20:01
                      Wlasnie i dokladnie. A masi medrcy sie wsciekaja ze Bush wyslal wojsko do Iraku
                      bo to "niehumanitarne" a Sharon to 'terrorysta" Niestety jezeli cywilizacja
                      nasza padnie to w duzej mierze z winy naszej a nie muzulmanow. Czasami sie
                      zastanawiam czy ci liberalowie zas.... to nie gorsi terrorysci niz fanatycy
                      muzulmanscy bo to oni najwiecej mozgow piora i najbardziej przyczyniaja sie to
                      upadku anszych wartosci
                      • Gość: igor Liberal to rak zoladka, islam to rak skory. Mozna IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.11.04, 20:48
                        argumentowac, ktory gorszy. Prawdziwy lekarz powie tak: Nalezy je usuwac w tym
                        samym czasie. Logika bowiem nakazuje, ze walka tylko z jednym moze spowodowac
                        wzrost drugiego.
                    • Gość: ..... tak to mozliwe ale jednak wiekszosc ........ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 20:32
                      najnowoczesniejszych laboratoriow jest w USA a tam jak wiadomo kontrola jest
                      tak duza ze nawet nie wiadomo o tym ze jest sie pod obserwacją. Sprzet tez
                      ciezko kupic bo jednak pewnie tez jakas tam kontrola nad tym jest. Ruskie
                      laboratoria to jednak technologia przestarzała.
                      Jestem zdania ze osoama by raczej takij broni nie uzył bo to nie
                      spektakularne ,a i odpowiedz na kraje islamkskie mogła by byc taka ze w rok by
                      znikneło z 70% muzułamnow:).
                      Oczywiscie jakies ryzyko istnieje i nie zaprzeczam temu co powiedizał ten facet
                      z Microsoftu.

Nie chce tu tez aby ktos pomyslał ze nie nawidze wszystkich ras, to nie tak ja
                      tam nic nie mam do Chinczykow, Japonczyko, latynosow, afrykanow jedyne czego
                      nie akceptuje to islam bo to jest tak bliskie ideogiom hitlerowskim jak nic
                      innego.
                      Mysle ze gdyby nardzoił sie to duzo pozniej np. 200-300 lat temu to by z tym
                      walczono jak z hitleryzmem a tak rozrosło sie to do takich rozmiarow i nie
                      wiadomo co z tym robic.
                      • Gość: igor Znam kilku Arabow z Libanu. Sa chrzescijanami IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.11.04, 20:56
                        (maronici)i moimi dobrymi znajomymi. Rasizm jest choroba psychiczna obojetnie
                        kogo w to wsadzasz. Niestety dla Arabow 98% to muzulmanie. Islam jest jak siec
                        mentalnej niewoli. Raz tam jestes to trudno sie uwolnic. Czytalem dobra ksiazke
                        Irshad Manji "The trouble with Islam". Bardzo ciekawe spostrzezenia kobiety,
                        ktora teraz mieszka w Kanadzie. Bylem nawet na spotkaniu autorskim w jednym z
                        college'ow w moim sasiedztwie. Ona ma pewne zludzenia co do wezwan o reforme
                        religii.
                        • Gość: ..... ja wiem ze nie kazdy arab jest zły IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 21:04
                          przeciez to byli normalni ludzie jeszcze 1600 lat temu:) Przeciez mahomet wielu
                          ich zabił podczas podobojw, juz nie wspominam jak ich cofnał w rozwoju
                          cywilizacyjnym.
                          Zydzi to tez przeciez narod pochdzacy z tamtych rejonow wiec uwazam to nie
                          arabowie sa zli to islam jest zły:)

Tzn. ta kobieta uwaza ze jest szansa na zreformowanie tego czy raczej ze nie
                          powinno sie tego reformowac?
                          • Gość: igor Sami Arabowie skorzystali na Islamie przez pierwsz IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.11.04, 21:34
                            200 lat. Dalo im to olbrzymie tereny poza polwyspem Arabskim az do Hiszpanii.
                            Dopieero pote zaczeli sie zasklepaic i w koncu staneli na tysiac lat.
                            Najwieksze straty (w sensie cywilizacyjnym)poniesli Persowie, ktorzy stracili
                            na polach walki z inwazja arabska okolo 120 tys mlodzych ludzi a potem podczas
                            pacyfikowaniia i nawracania na islam okolo pol miliona ludzi. W kraju, ktorego
                            ludnosc wynosila mniej wiecej 6 milionow w 640r. to byla tragedia. Arabowie
                            przyswoili sobie wiele osogniec architektury, nauki i kultury perskiej, ktore
                            pozniej reklamowali jako swoje wlasne. Tak jak cyfry arabskie, ktore naprawde
                            wwymyslomo w Indiach. Nigdy juz Persja nie uzyskala statusu mocarstwa jak
                            przedtem. Dzisiaj jest to zacofany kraj, ktory bez ropy naftowej bylby na
                            poziomie Somalii.
                            • Gość: ...... Re: Sami Arabowie skorzystali na Islamie przez pi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 21:49
                              TZN. piszac o arabach ja mam na mysli tych od iranu po maroko i własnie chodzi
                              mi o to ze przewaznie "bojowki" mahometa wszysko rozgrabily i poniszczyly.
                              Przeciez były tez jakies osiagnieca po starozytnym egicpie dzisiaj egipt dzieki
                              islamowi przypomina jeden wielki slums.
                        • Gość: jarek-Zyd ne telus Drogi Igorku-Arab nie moze byc Chrzescijanem, IP: *.fastres.net 16.11.04, 21:50
                          tych ktorych ty znasz to potomkowie tych ,ktorzy w Libanie przed Arabami
                          mieszkali i tych ,ktorzy w czasie pochodu Krzyzowcow Arabow lapali, aby ich
                          darmowo krzyzowcom wydac. Syrianie w Libanie i Syrii, witali krzyzowcow jako
                          wyzwolicieli i wiekszosc kavalerow lacinskich sie z paniami z Syrii ozenila.
                  • Gość: jarek-Zyd ne telus przeciez mozna ta sama latajaca zarazona IP: *.fastres.net 16.11.04, 19:56
                    Aidesem psioche, wielokrotnie uzywac, ta ktora Yassira SS Arafata zarazila...
                    jeseli maly samolocik juz Hamasowcom boski sad sprawil, ile moze ich ta latajaca
                    psiocha usunac.
                    • Gość: ..... to by było zbyt okrutne wg. mnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 20:37
                      mimo tej gigantycznej głupoty jaka są owładnieci ci ludzie w duzej mierze nie
                      przez siebie ale przez wszelkie zakazy i nakazy oraz tych niby duchownych
                      manipulatorw wykorzystujacych zacofanie to jednak zarazenie kogos AIDSem jest
                      zbyt okrutne, to zbyt duze cierpienie i nawet chyba gorsze niz zabicie w jednej
                      chwili.

Sterylizacja jest najmniej bolesna i najbardziej skuteczna do tego byc moze
                      spowodowała by samonaprawe w ich kulturze bo zaczeli by szanowac zycie.
                      • Gość: wszystkojednokto Re: to by było zbyt okrutne wg. mnie IP: *.chello.pl 16.11.04, 20:50
                        czy ty masz jakies urazy po przezyciach obozowych?
                        Niemozesz chyba byc taki stary
                        • Gość: ..... nie mam urazow bo mam tylko 24 lata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 20:59
                          jednak sadze ze jak sie juz ktos urodził to zabiajnie go w celu prewencyjnym
                          przy pomocy karabinu lub wirusa czy tez umieszczanie w oboazie jest troche zbyt
                          nieludzkie, jestem zdania ze niektorych ludzi nie warto brac sobie na sumienie
                          bo szkoda samego siebie.
                          Terrorystow jak najbardziej kula w łeb bo to jednak zagrozenie dla innych.

Są lepsze metody walki z nimi przy ktorych jest szansa ze sie naprawią,
                          wstrzymanie wszelkiej pomocy finansowej czy w postacie zywnosci, pełna izolacja
                          właczajac w to zakaz wjazdu do wszystkich nie islamskich panstw.
                          Cicha sterylizacja ktora chyba jest mozliwa wg. mnie.
                          Pełne embargo na wszystko.
                          W ciagu 10-20 lat doszło by do takiej sytałcji ze by odrzucili religie bo i
                          miedzy sobą by sie zaczeli lać i dostrzegli by ze ta religia ich doprowadzi do
                          absolutnego upadku.
                          • Gość: wszystkojednokto to dziwne,hm IP: *.chello.pl 16.11.04, 21:04
                            Nie jestem specjalistą,więc nie wiem czy takie urazy się dziedziczy aż w trzecim pokoleniu.A może Mein Kampf-u się naczytałeś?
                            • Gość: jarek-Zyd ne telus Wlasnie wszystkojednokogo, a wlasnie IP: *.fastres.net 16.11.04, 21:08
                              Mein kampf jest bestsellerem w krajach musulmanksich, co za dziwny zbieg
                              okolicznosci, a pozatym oprocz tej irlandki to znalezione tez dwadziescia cial
                              bez glow, moze oni sami w tym zamecie islamskim glowe stracili...
                              • Gość: ..... jeden z załozycieli Ligi Arabskiej był prz.Hitlera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 21:24
                                Arafat tez sie o niego otarł(nazwiska nie pamietam) był to taki typ ktory
                                zabiegał aby tylko zydow hitler nie odsyłał na bliski wschod i wsumie ponoc
                                choc nikt o tym głosno nie mowi własnie obozy powstały ze wzgledu na muzułamnow.

Ponoc to były jedne z "najgorliwszych" jednostek SS
                                • alfonso.y.weiga a o tym jakescie pejsaczki zionistyczne bratali 16.11.04, 21:36
                                  sie z gestapo juz nie opowiesz? :-)

moge ci pomoc, baranku z niskim czolkiem, i przypomniec o tym, kto nie chcial
                                  tego starego i biednego zydostwa z europy miec w palestynie.
                                  • Gość: igor Alfons. czy alfonsom tez obrzezuja jak przechodza IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.11.04, 21:46
                                    na islam. Pytam, bo dyskutujesz jak facet, ktory zamienil glowe z lbem i po
                                    obrzezaniu troche mozgu Ci wycieli. Ale to zart oczywiscie. Na powaznie, ile
                                    miales lat jak przeszedles na Islam? Jako katolik nie znam sie na tych sprawach
                                    ale ciekawy jestem czy to bolalo? Czy do dzisiaj jak sie walniesz w kolano to
                                    zaczynasz od " Jezu, ale boli" czy od "Allah Akbar"? Napisz cos kozojebcu bo
                                    jestem strasznie ciekawy.
                                    • alfonso.y.weiga i ty szmaciaku pejsaty mienisz sie katolikiem?! 16.11.04, 22:10
                                      katolickiego to trza ksiedza, moze jakies egzorcyzmy by ci pomogly. idz baranku
                                      juz spac, bo dlugie siedzenie przy komputerze wplywa destrukcyjnie na twoje
                                      szare komorki (a niewiele ci juz ich zostalo). a ode mnie masz krzyzyk na
                                      droge: + (wiesz co to krzyz, wiesz ze chrystus umieral miedzy innymi za takie
                                      wlasnie mendy ludzkie jak ty?). w imie ojca i syna i ducha swietego. amen.

no, juz cie tu nie ma.
                                  • Gość: ...... alfons powiem ci tyle od pokolen byli katolicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 21:51
                                    w mojej rodzinie a w dysusje z toba szkoda sie wciagac bo widac wyraznie jak
                                    jestes jednostronny i przesiakniety islamofilią.
                                    • alfonso.y.weiga pejsaku proponujesz rozwiazania godne goeringa 16.11.04, 22:01
                                      a najgorsze jest to, ze po twoich "wywazonych", skrajnie nazionofilskich
                                      postach widac zes nie zaden wirtualny frustrat tylko te poglady wyznajesz w
                                      rzeczywistosci. biedny i chory indolencie intelektualny powiem ci w przyplywie
                                      szczerosci - lecz sie, o ile jeszcze nie jest za pozno. i nie pozwol na to
                                      zeby twoje dzieciece traumy doprowadzily do tego ze reszte swego zycia spedzisz
                                      w psychiatryku.

ps. tyle dobrze kanalio, ze sam znasz swoja wartosc i sie przynajmniej nie
                                      podpisujesz.
                                      • Gość: ..... alfonsie przeczytane:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:04
                                        ps. takich jak ja nie biora do psychiatryka, z inteligencja oraz innymi
                                        walorami tez nie jest zle:)
                                        I nie spalaj sie tak z tymi kanaliami na mnie to nie dizała:)
                                        • alfonso.y.weiga nie dziala bo juz zes sie przyzwyczail :-) 16.11.04, 22:12
                                          • Gość: ...... synus ty moze bedziesz na mnie nawet głosował:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:18
                                            W przyszłosci:) kto wie kto wie:))

:)) jakos mnie jeszcze nikt nie zniewazył publicznie, ba wystarczy odpowiedni
                                            przekaz aby otoczenie powloli zaczynało myslec jak i ty:)

Nie zauwazyłes jednego mi bardzo zal dzieci muzułamnskich ze rodza sie w takich
                                            rodzinach i ze sa jedyie srodkiem dla jakiegos fanatycznego ideologa a nie
                                            kochanymi oczekiwanymi dziecmi.
                                            • alfonso.y.weiga megalomania, samouwielebienie, no no pejsaczku 16.11.04, 22:26
                                              widze ze choroba psychiczna u ciebie w rozkwicie. powiedz, ile lat miales kiedy
                                              tate zaczal ci czytac biografie hitlera zamiast bajeczek, co?

ps. ty juz na mnie glosujesz ociezalku :-)
                                              • Gość: ...... nie schodz na pokrewne tematy:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 22:32
                                                Zachowujesz sie jak dziecko ja cos napisze ty odpisujesz tak zeby tylko sie
                                                poczuc lepiej.
                                                Po przeczytaniu twoich postow wiadomo ze nie jestes nikim wyzej niz
                                                kierownik:)) brak ci chłopie charyzmy, dyplomacji ,zdrowego rozsadku i
                                                chłodnego podejscia do sprawy:)
                                                Przeczysz sobie w kołko.

ide na dedektywa bo z umysłowo 13 letnim alfonsem szkoda dyskutowac.
                                                • alfonso.y.weiga to wszystko w imie prawdy robaczku. 16.11.04, 22:39
                                                  a na klasowce nie pisz "dedektywa" tylko "detektywa", przynajmniej w tym jednym
                                                  mi zaufaj.
                                                  dobranoc, niech ci sie przysnia ss-mani zrywajacy kwiatki w polu.
                                  • Gość: Salma Re: a o tym jakescie pejsaczki zionistyczne brata IP: 82.160.70.* 18.11.04, 00:50
                                    ty, osiłek
                                    posłuchaj bratku,
                                    taki pokojowy jesteś, tak wszystko wiesz i rozumiesz, a tego co trzeba pojąć