malkontent6 24.12.23, 23:16 Dziś Wigilia. Życzę wszystkim forumowiczom Wesołych Świąt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
senioryta13 Re: Wesołych Świąt 25.12.23, 00:04 malkontent6 napisał: > Dziś Wigilia. Życzę wszystkim forumowiczom Wesołych Świąt. Jak zwykle, co Roku pierwszy zyczysz, a wiec Wesolych Swiat dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Wesołych Świąt 25.12.23, 00:35 a ja dla odmiany życzę Świętołych Wąs Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Re: Wesołych Świąt 25.12.23, 05:10 W tym smutnym czasie życzę wsystkim pokoju I pomyslnosci oraz powrotu do tradycji I dekalogu. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Wesołych Świąt 25.12.23, 08:53 Wesolych Swiat dla forumowiczow FS! PF Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Wesołych Świąt 25.12.23, 11:33 vermieter napisał(a): > ??? > > ktoś się urwał z choinki Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
vermieter Re: Wesołych Świąt 25.12.23, 17:09 malkontent6 napisał: > vermieter napisał(a): > > > ??? > > > > ktoś się urwał z choinki > > Ty. > > > Józef z Marią nie znaleźliby u was schronienia, nielegalni won! rodzina? tylko własna Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Wesołych Świąt 29.12.23, 15:46 Moja odpowiedź na ten wpis wyleciała. Masz dobre układy z cenzorem? Odpowiedz Link Zgłoś
vermieter Re: Wesołych Świąt 29.12.23, 20:24 malkontent6 napisał: > Moja odpowiedź na ten wpis wyleciała. Masz dobre układy z cenzorem? > aż tak się nie poniżam, wystarczy że od czasu do czasu zajrzę do tego szamba z idiotami, weź przykład z wielonickowych pseudonaukowców i załóż też kilka kont, wystarczą potem dwa trzy zgłoszenia i wątek wylatuje bez sprawdzenia, na to administracja jest zbyt prymitywna Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Wesołych Świąt 29.12.23, 21:23 vermieter napisał(a): > od czasu do czasu zajrzę do tego szamba z idiotami, Pasujesz do tego szamba. Fakt, że wpisujesz się tłustym drukiem świadczy, że masz problemy z głową. > załóż też kilka kont Dziękuję za dobrą radę. Odpowiedz Link Zgłoś
vermieter Re: Wesołych Świąt 29.12.23, 21:42 malkontent6 napisał: > Fakt, że wpisujesz się tłustym drukiem świadczy, że masz problemy z głową. > > wytłumacz tę zależność Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Wesołych Świąt 30.12.23, 06:07 vermieter napisał(a): > malkontent6 napisał: > > > Fakt, że wpisujesz się tłustym drukiem świadczy, że masz problemy z głową > . > > > > > wytłumacz tę zależność Chyba masz rację, pisanie czcionką wytłuszczoną ale wielkimi literami jest zupełnie normalne... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k i po xuja ? 06.01.24, 17:57 vermieter napisał(a): > [b]aż tak się nie poniżam, wystarczy że od czasu do czasu zajrzę do tego szamba > z idiotami, i po xuja ci to, vermieter ? - masochista jestes ? - czy tez malkontentem, ze wyciagasz komus znaczenie tego slowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
vermieter Re: Wesołych Świąt 29.12.23, 21:49 malkontent6 napisał: > Moja odpowiedź na ten wpis wyleciała. Masz dobre układy z cenzorem? > www.google.com/search?channel=fs&client=ubuntu-sn&q=malkontent+kto+to#ip=1 Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Wesołych Świąt 29.12.23, 12:41 Śmierdzi przekrętem na kilometr. 9 ton rocznie to 24,66 kg dziennie ryb u Maliniaka….Qrwa Duda jestes wielki Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Wesołych Świąt 29.12.23, 19:32 Porównaliśmy zarobki w TVP i BBC. Michał Adamczyk przebija dyrektorów BBC Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Re: Wesołych Świąt 05.01.24, 20:38 Ja tyz muszem zyczyc wszystkim ortodoksom z Ukrainy, Rasiji, Belorasiji, a nawet z USA с Рождеством Христовым Щасливого Різдва Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος! a także zyczenia na chinski Nowy Rok 5 Wishes for Chinese New Year | Learn Chinese Now Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Re: Wesołych Świąt 06.01.24, 17:46 Ponieważ chiński Nowy rok jest już za miesiąc, życzę wam podróży do Peruyoutu.be/t619QH4kzrI?si=v0iu7AI3pIYiwtCK Odpowiedz Link Zgłoś