Dodaj do ulubionych

Evidence of Mossad Treachery in the WTC Attack

04.05.02, 15:11
The day after the attack on the World Trade Center, the Jerusalem Post, the
most respected and famous Israeli newspaper in the world, reported that 4000
Israelis were missing in the attack on the WTC. The Foreign Ministry compiled
the number from Israeli relatives, who in the first few hours after the attack,
contacted the Israeli Foreign Ministry and gave the names of Israeli friends
and relatives who worked in the WTC or who had business scheduled in it or its
adjacent structures. Even without seeing the article in the Jerusalem Post,
logic alone would tell you that there would be many hundreds, if not thousands
of Israelis in the World Trade Center at the time of the attacks. The
international Jewish involvement in banking and finance is legendary. For
instance, two of the richest firms in New York are Goldman-Sachs and the
Solomon Brothers; and both firms have offices in the Twin Towers. Many
executives in these firms regularly commute back and forth to Israel. New York
is the center of world-wide Jewish financial power, and the World Trade Center
is at its epicenter. One would naturally expect the Israeli death toll to be
catastrophic. The Jerusalem Post certainly thought so on September 12, 2001.
Here is the beginning of its article:

Obserwuj wątek
    • Gość: wieslaw6 Re: Evidence of Mossad Treachery in the WTC Attack IP: *.cm-upc.chello.se 04.05.02, 15:17
      gelatik napisał(a):

> The day after the attack on the World Trade Center, the Jerusalem Post,

Jerusalem Post ma swoje archiwum - wskaz nam wiec lin do dej wiadomsoc
      w Herusalem Post.
    • fanka_gelatika Re: Evidence of Mossad Treachery in the WTC Attack 29.05.02, 16:30
    • fanka_gelatika Re: Evidence of Mossad Treachery in the WTC Attack 30.05.02, 00:21
    • fanka_gelatika Re: Evidence of Mossad Treachery in the WTC Attack 30.05.02, 13:14
    • fanka_gelatika Re: Evidence of Mossad Treachery in the WTC Attack 30.05.02, 13:16
      • Gość: hycel Re: Evidence of Mossad Treachery in the WTC Attack IP: 63.100.216.* 30.05.02, 21:58
        "kochanka" Nie krytykuj "gelatika",ze kopiuje.Czytaj ! Wiele sie
        dowiesz,prawdy oczywiscie.
    • kochanka ___________BANKERS_WORK_9AM_to_5PM_:)_____________ 30.05.02, 22:27
      gelatik napisał(a):

The
      > international Jewish involvement in banking and finance is legendary.

HE,he. May I remind you AGAIN! That almost all financial and banking institutions
      in New York City, including those which resided at World Trade Center, work 9AM
      to 5 PM. Which means that when first plain hit the north tower the work in those
      institutions did not start yet!!! There was almost no one at work when it
      happened!!
      • Gość: hycel Re: ___________BANKERS_WORK_9AM_to_5PM_:)_____________ IP: 63.100.216.* 30.05.02, 22:50
        kochanka napisał(a):

> gelatik napisał(a):
        >
        > The
        > > international Jewish involvement in banking and finance is legendary.
        >
        > HE,he. May I remind you AGAIN! That almost all financial and banking institutio
        > ns
        > in New York City, including those which resided at World Trade Center, work 9AM
        >
        > to 5 PM. Which means that when first plain hit the north tower the work in thos
        > e
        > institutions did not start yet!!! There was almost no one at work when it
        > happened!!

Wiec,ja Ci rowniez znowu wyjasnie,ze logicznie rzecz biorac,powinni byc juz
        przynajmniej w windach,skoro pierwszy samolot uderzyl 8.50.
        Przeciez mowa o setkach,tysiacach ludzi i kilkudziesicio pietrowych budynkach.
        Czyz nie potrzeba przynajmniej kilku minut,zeby winda dojechac do biura? Rusz
        troche glowa i pomysl.
        • Gość: Kingfish Re: ___________BANKERS_WORK_9AM_to_5PM_:)_____________ IP: *.dyn.optonline.net 31.05.02, 01:18
          Gość portalu: hycel napisał(a):

> Wiec,ja Ci rowniez znowu wyjasnie,ze logicznie rzecz biorac,powinni byc juz
          > przynajmniej w windach,skoro pierwszy samolot uderzyl 8.50.
          > Przeciez mowa o setkach,tysiacach ludzi i kilkudziesicio pietrowych budynkach.
          > Czyz nie potrzeba przynajmniej kilku minut,zeby winda dojechac do biura? Rusz
          > troche glowa i pomysl.

WTC miał windy niesamowicie szybkie i na wyższe piętra były windy ekspresowe
          które się niezatrzymywały. Na przykład pierwszą ekspresową windą była winda która
          dochodziła do 42 piętra i to w nie więcej niż 20 sekund. Wiem bo tysiące razy
          byłem w tej windzie. Zapewniam cię że nawet z przesiadką do ostatniego piętra
          można było dojechać w mniej niż w 2 minuty.

Dam ci konkretny przykład o tej dziewiątej rano:

Marsh & McLennan którego biura były umieszczone na 90,91 i chyba 91 piętrze
          północnego wieżowca zatrudniał w WTC 1400 pracowników. Przypomnę ci że pierwszy
          samolot uderzył w północną wieżę gdzieś w 85 piętro. Nikt z tych którzy
          znajdowali sie w biurze Marsh & McLennan nie przeżył. A wiesz ile osób ta firma
          straciła? Około 350. Wiesz dlaczego ? Bo zaczynali pracę o 9 rano.

Pzdr
          Kingfish

• kochanka Re: ___________BANKERS_WORK_9AM_to_5PM_:)_____________ 31.05.02, 16:03

Strata czasu. Slepemu nic sie nieda wytlumaczyc
            • bimi Re: ___________BANKERS_WORK_9AM_to_5PM_:)_____________ 31.05.02, 16:36
              kochanka napisał(a):

> Strata czasu. Slepemu nic sie nieda wytlumaczyc

To może mi wytłumacz...
              OK - przyjmuję do wiadomości argument, że bankierzy pracują od 9:00. Tylko
              dlaczego samolot nie uderzył 20 minut później? Przecież terrorystom chodziło o
              jak największą liczbe ofiar? Szczególnie ofiar narodowości izraelskiej.
              Przygotowali tak skrupulatnie zamachy, ale nie zauważyli drobnego faktu; że
              izraelczycy w WTC przychodzą do pracy na 9:00. :)
              • kochanka Re: ___________BANKERS_WORK_9AM_to_5PM_:)_____________ 31.05.02, 16:58
                bimi napisał(a):

> kochanka napisał(a):
                >
                > > Strata czasu. Slepemu nic sie nieda wytlumaczyc
                >
                > To może mi wytłumacz...
                > OK - przyjmuję do wiadomości argument, że bankierzy pracują od 9:00. Tylko
                > dlaczego samolot nie uderzył 20 minut później? Przecież terrorystom chodziło o
                > jak największą liczbe ofiar? Szczególnie ofiar narodowości izraelskiej.
                > Przygotowali tak skrupulatnie zamachy, ale nie zauważyli drobnego faktu; że
                > izraelczycy w WTC przychodzą do pracy na 9:00. :)

A jak mam ci na to odpowiedziec? Ja nie wpierdolilam sie samolotem w WTC!!To ze
                bankierzy zaczynaja prace o 9 rano jest faktem i dlatego bylo "tylko" 3000 ofiar.
                Sam przeznajesz ze tak jest ale nadal zadajesz pytanie ktore sugeruje ze masz
                jakies watpliwosci?? O co ci chodzi? Zadzwon do banku w NY o 8:45 i zobaczysz czy
                ktos odbierze telefon.

• bimi Re: ___________BANKERS_WORK_9AM_to_5PM_:)_____________ 31.05.02, 17:05
                  kochanka napisał(a):

> A jak mam ci na to odpowiedziec? Ja nie wpierdolilam sie samolotem w WTC!!To ze
                  > bankierzy zaczynaja prace o 9 rano jest faktem i dlatego bylo "tylko" 3000 ofia
                  > r.
                  > Sam przeznajesz ze tak jest ale nadal zadajesz pytanie ktore sugeruje ze masz
                  > jakies watpliwosci?? O co ci chodzi? Zadzwon do banku w NY o 8:45 i zobaczysz c
                  > zy
                  > ktos odbierze telefon.

Już ci mówię o co mi chodzi.
                  Chodzi o to, że twierdzisz, iż tak mała (zerowa) liczba ofiar WTC narodowości
                  izraelskiej wynika tylko i wyłącznie z tego, że bankierzy pracują od 9:00. Otóż,
                  może i pracują od 9:00, ale moim zdaniem fakt, że codzinnie pracowało ich tam
                  4000, a 11 września, w chwili zamachu nie było ani jednego jest dowodem albo na
                  istnienie waszego boga, albo na to, że sami ten zamach zaplanowaliście.
                  A fakt, że pierwszy samolot uderzył o 8:50 jest tylko potwierdzeniem moj tezy -
                  oczywiście nie mógł uderzyć o 9:10, bo wtedy podejrzanie wyglądało by, że nie
                  było żadnej ofiary po stronie izraelskiej. A tak proszę - macie wymówkę.

Co więcej fakt, że samolot uderzył nie o 9:10, a o 8:50 jest dodatkowym
                  potwierdzeniem tego, że to wcale nie bin Laden był głównym prowodyrem zamachu -
                  on wiedział by dobrze, żeby nie uderzać o 8:50.
                  • kochanka Re: ___________BANKERS_WORK_9AM_to_5PM_:)_____________ 31.05.02, 17:44
                    bimi napisał(a):

> kochanka napisał(a):
                    >
                    > > A jak mam ci na to odpowiedziec? Ja nie wpierdolilam sie samolotem w WTC!!
                    > To ze
                    > > bankierzy zaczynaja prace o 9 rano jest faktem i dlatego bylo "tylko" 3000
                    > ofia
                    > > r.
                    > > Sam przeznajesz ze tak jest ale nadal zadajesz pytanie ktore sugeruje ze m
                    > asz
                    > > jakies watpliwosci?? O co ci chodzi? Zadzwon do banku w NY o 8:45 i zobacz
                    > ysz c
                    > > zy
                    > > ktos odbierze telefon.
                    >
                    > Już ci mówię o co mi chodzi.
                    > Chodzi o to, że twierdzisz, iż tak mała (zerowa) liczba ofiar WTC narodowości
                    > izraelskiej wynika tylko i wyłącznie z tego, że bankierzy pracują od 9:00. Otóż
                    > ,
                    > może i pracują od 9:00, ale moim zdaniem fakt, że codzinnie pracowało ich tam
                    > 4000, a 11 września, w chwili zamachu nie było ani jednego jest dowodem albo na
                    >
                    > istnienie waszego boga, albo na to, że sami ten zamach zaplanowaliście.
                    > A fakt, że pierwszy samolot uderzył o 8:50 jest tylko potwierdzeniem moj tezy -
                    >
                    > oczywiście nie mógł uderzyć o 9:10, bo wtedy podejrzanie wyglądało by, że nie
                    > było żadnej ofiary po stronie izraelskiej. A tak proszę - macie wymówkę.
                    >
                    > Co więcej fakt, że samolot uderzył nie o 9:10, a o 8:50 jest dodatkowym
                    > potwierdzeniem tego, że to wcale nie bin Laden był głównym prowodyrem zamachu -
                    >
                    > on wiedział by dobrze, żeby nie uderzać o 8:50.

No tak madrzy Zydzi wszystko dokladnie policzyli. Wiedzieli dokladnie o ktorej
                    godzinie samolot wystartuje z Boston, oczywiscie wiedzieli czy beda opoznienia,
                    potem policzyli dokladnie gdzie i kiedy uprowadzic samolot w odpowiedniej
                    odleglosci od WTC, tak zeby doleciec dokladnie do NY o 8:50.

Lecz sie kolego bo twoj rasizm przeszkadza ci w mysleniu.

• bimi Re: ___________BANKERS_WORK_9AM_to_5PM_:)_____________ 03.06.02, 10:05
                      kochanka napisał(a):

> No tak madrzy Zydzi wszystko dokladnie policzyli. Wiedzieli dokladnie o ktorej
                      > godzinie samolot wystartuje z Boston, oczywiscie wiedzieli czy beda opoznienia,
                      > potem policzyli dokladnie gdzie i kiedy uprowadzic samolot w odpowiedniej
                      > odleglosci od WTC, tak zeby doleciec dokladnie do NY o 8:50.

Czyli co? Uważasz, że wasze wspaniałe służby specjalne nie są zdolne do
                      zaplanowania zamachu tak, aby uderzyć w wieże z dokładnością 10 minut?
                      (szczególnie jeśli jeszcze pomogą im w tym ich amerykańscy koledzy)

Albo ich nie doceniasz, albo mi chcesz wmówić, że są gorsze niż myślę.
                      Ja myslę, że potrafią dużo więcej, a ty jako patriotka powinnaś raczej wychwalać
                      ich możliowści... :)

> Lecz sie kolego bo twoj rasizm przeszkadza ci w mysleniu.

"Rasizm"? Nie ma to jak zabłysnąć merytorycznym argumentem... :)
                  • Gość: Swiadek az sam sobie nie wierze, zgadzam sie z kochanka IP: *.nyc2.dsl.speakeasy.net 31.05.02, 17:58
                    Jestem w szoku , pierwszy raz w historii nowozytnej musze sie zgodzic z
                    kochanka zydowska.
                    A nawet doloze cos na poparcie jej tez.
                    To prawda ze gdyby atak nastapil 15 minut pozniej liczba ofiar bylaby wielo
                    krotnie wieksza.
                    To absolutna prawda ze malo kto w NY przychodzi do pracy przed 9 ta.
                    Poza tym nie oszukujmy sie, zydzi to czesciej menagement niz sila robocza a ci
                    czesto zaczynaja o 10-11 rano.
                    Fakt nieobecnosci zydow na listach ofiar ataku mozna jednak wytlumaczyc w
                    jeszcze jeden wg mnie bardzo sensowny sposob.
                    Malo kto pamieta ale 9-11 byl dniem wyborow w stanie NY!!!!!!!
                    Wiekszosc zydow (jesli nie wszyscy) glosuja, tego dnia tysiace ludzi poszlo do
                    urn i mialo sie zameldowac do pracy z opuznieniem.
                    Rabin kazal glosowac na Bloomberga i cale zydostwo stalo rano w kolejkach dp
                    urn.
                    Nie wiiem czy dla pilotow bylo wazniejsze zabicie jak najwiekszej ilosci ludzi
                    czy rozpieprzenie WTC, mysle ze gdyby im zalezalo na ilosci mogli by sie tak
                    nie spieszyc i udezajac 15 czy 20 minut puzniej podniesc cyfre ofiar do 20-30
                    tysiecy. wydaje mi sie ze czy by bylo to 1000 czy 20000 efekt dla nich byl by
                    ten sam i moze wlasnie fakt ze udezyli przed 9-ta byl czescia planu, wiedzieli
                    ze zginie na tyle duzo ludzi ze ich cel zostanie osiagniety, swiat sie
                    zatrzesie, nikt mi nie powie ze to im sie nie udalo.
                    • kochanka Re: az sam sobie nie wierze, zgadzam sie z kochanka 01.06.02, 02:47
                      Gość portalu: Swiadek napisał(a):

> Jestem w szoku , pierwszy raz w historii nowozytnej musze sie zgodzic z
                      > kochanka zydowska.
                      > A nawet doloze cos na poparcie jej tez.
                      > To prawda ze gdyby atak nastapil 15 minut pozniej liczba ofiar bylaby wielo
                      > krotnie wieksza.
                      > To absolutna prawda ze malo kto w NY przychodzi do pracy przed 9 ta.
                      > Poza tym nie oszukujmy sie, zydzi to czesciej menagement niz sila robocza a ci
                      > czesto zaczynaja o 10-11 rano.
                      > Fakt nieobecnosci zydow na listach ofiar ataku mozna jednak wytlumaczyc w
                      > jeszcze jeden wg mnie bardzo sensowny sposob.
                      > Malo kto pamieta ale 9-11 byl dniem wyborow w stanie NY!!!!!!!
                      > Wiekszosc zydow (jesli nie wszyscy) glosuja, tego dnia tysiace ludzi poszlo do
                      > urn i mialo sie zameldowac do pracy z opuznieniem.
                      > Rabin kazal glosowac na Bloomberga i cale zydostwo stalo rano w kolejkach dp
                      > urn.
                      > Nie wiiem czy dla pilotow bylo wazniejsze zabicie jak najwiekszej ilosci ludzi
                      > czy rozpieprzenie WTC, mysle ze gdyby im zalezalo na ilosci mogli by sie tak
                      > nie spieszyc i udezajac 15 czy 20 minut puzniej podniesc cyfre ofiar do 20-30
                      > tysiecy. wydaje mi sie ze czy by bylo to 1000 czy 20000 efekt dla nich byl by
                      > ten sam i moze wlasnie fakt ze udezyli przed 9-ta byl czescia planu, wiedzieli
                      > ze zginie na tyle duzo ludzi ze ich cel zostanie osiagniety, swiat sie
                      > zatrzesie, nikt mi nie powie ze to im sie nie udalo.

Buzka za potwierdzeni.
      • Gość: Karol Re: ___________BANKERS_WORK_9AM_to_5PM_:)_____________ IP: *.tor.aei.net 31.05.02, 19:33
        kochanka napisał(a):

> gelatik napisał(a):
        >
        > The
        > > international Jewish involvement in banking and finance is legendary.
        >
        > HE,he. May I remind you AGAIN! That almost all financial and banking institutio
        > ns
        > in New York City, including those which resided at World Trade Center, work 9AM
        >
        > to 5 PM. Which means that when first plain hit the north tower the work in thos
        > e
        > institutions did not start yet!!! There was almost no one at work when it
        > happened!!

Od 9 am to 5 pm ???? Cos za krotko!!!!! W tych godzinach sa otwarte biura a nie
        godziny pracy. 8 godzin wlacznie z przerwa obiadowa???? Cos nie tak!!!!!
        Godziny pracy nie sa takie same jak godziny otwarcia biura!!!
        Pracownicy w biurach maja przewaznie 7.5 godziny pracy plus 1 godzina przerwy na
        obiad. Czyli razem 8.5 godziny!!!!!!!!!!!!!!!!! To jest minimum pracy urzednikow
        biurowych. W twoich "9 to 5" brakuje conajmniej 0.5 godziny - tej przed dziewiata!
        • kochanka Re: ___________BANKERS_WORK_9AM_to_5PM_:)_____________ 01.06.02, 02:10
          Gość portalu: Karol napisał(a):

> kochanka napisał(a):
          >
          > > gelatik napisał(a):
          > >
          > > The
          > > > international Jewish involvement in banking and finance is legendary.
          >
          > >
          > > HE,he. May I remind you AGAIN! That almost all financial and banking insti
          > tutio
          > > ns
          > > in New York City, including those which resided at World Trade Center, wor
          > k 9AM
          > >
          > > to 5 PM. Which means that when first plain hit the north tower the work in
          > thos
          > > e
          > > institutions did not start yet!!! There was almost no one at work when it
          > > happened!!
          >
          > Od 9 am to 5 pm ???? Cos za krotko!!!!! W tych godzinach sa otwarte biura a nie
          >
          > godziny pracy. 8 godzin wlacznie z przerwa obiadowa???? Cos nie tak!!!!!
          > Godziny pracy nie sa takie same jak godziny otwarcia biura!!!
          > Pracownicy w biurach maja przewaznie 7.5 godziny pracy plus 1 godzina przerwy n
          > a
          > obiad. Czyli razem 8.5 godziny!!!!!!!!!!!!!!!!! To jest minimum pracy urzedniko
          > w
          > biurowych. W twoich "9 to 5" brakuje conajmniej 0.5 godziny - tej przed dziewia
          > ta!

A nigdy nie slyszales powiedzenia: Bankers hours? Takie powiedzenie uzyte w
          stosunku do kogos godzin pracy oznacza ze ta osoba pracuje skrócony dzień.
          Zresztą co to jest za różnica, faktem jest to że życie w biurach Nowego Yorku
          zaczyna się z reguly o 9 rano. Nie wierzysz to zadzwoń do banku w NY o 8:45 i
          poczekaj do 9 aż ci ktoś odbierze telefon
          • Gość: karol Re: ___________BANKERS_WORK_9AM_to_5PM_:)_____________ IP: *.tor.aei.net 03.06.02, 19:44
            kochanka napisał(a):

> Gość portalu: Karol napisał(a):
            >
            > > kochanka napisał(a):
            > >
            > > > gelatik napisał(a):
            > > >
            > > > The
            > > > > international Jewish involvement in banking and finance is legen
            > dary.
            > >
            > > >
            > > > HE,he. May I remind you AGAIN! That almost all financial and banking
            > insti
            > > tutio
            > > > ns
            > > > in New York City, including those which resided at World Trade Center
            > , wor
            > > k 9AM
            > > >
            > > > to 5 PM. Which means that when first plain hit the north tower the wo
            > rk in
            > > thos
            > > > e
            > > > institutions did not start yet!!! There was almost no one at work whe
            > n it
            > > > happened!!
            > >
            > > Od 9 am to 5 pm ???? Cos za krotko!!!!! W tych godzinach sa otwarte biura
            > a nie
            > >
            > > godziny pracy. 8 godzin wlacznie z przerwa obiadowa???? Cos nie tak!!!!!
            > > Godziny pracy nie sa takie same jak godziny otwarcia biura!!!
            > > Pracownicy w biurach maja przewaznie 7.5 godziny pracy plus 1 godzina prze
            > rwy n
            > > a
            > > obiad. Czyli razem 8.5 godziny!!!!!!!!!!!!!!!!! To jest minimum pracy urze
            > dniko
            > > w
            > > biurowych. W twoich "9 to 5" brakuje conajmniej 0.5 godziny - tej przed dz
            > iewia
            > > ta!
            >
            > A nigdy nie slyszales powiedzenia: Bankers hours? Takie powiedzenie uzyte w
            > stosunku do kogos godzin pracy oznacza ze ta osoba pracuje skrócony dzień.
            > Zresztą co to jest za różnica, faktem jest to że życie w biurach Nowego Yorku
            > zaczyna się z reguly o 9 rano. Nie wierzysz to zadzwoń do banku w NY o 8:45 i
            > poczekaj do 9 aż ci ktoś odbierze telefon

To, ze nikt nie odbierze telefonu to nie oznacza, ze tam nikogo nie ma.
            Godziny "9 to 5" sa godzinami przyjmowania interesentow a nie godzinami pracy.
            Uwazam, ze to nie jest trudne do zrozumienia. Jezeli chcesz sie przekonac,
            zadzwon do banku w NYC o 8:45 i sprawdz przynajmniej przez szybe, czy faktycznie
            nikt jeszcze nie pracuje, bo telefon nie odpowiada.
            • kochanka Praca_w_NY-zaczyna-sie_o_9rano-FAKT!!!!!!!!!!! 04.06.02, 01:10
              Gość portalu: karol napisał(a):

>
              > To, ze nikt nie odbierze telefonu to nie oznacza, ze tam nikogo nie ma.
              > Godziny "9 to 5" sa godzinami przyjmowania interesentow a nie godzinami pracy.
              > Uwazam, ze to nie jest trudne do zrozumienia. Jezeli chcesz sie przekonac,
              > zadzwon do banku w NYC o 8:45 i sprawdz przynajmniej przez szybe, czy faktyczni
              > e
              > nikt jeszcze nie pracuje, bo telefon nie odpowiada.

Kolego, mieszkałam w New York przez 25 lat i pracowałam w instytucji finansowej.
              To że w New Yorku zaczyna się pracę o 9 rano nie jest tajemnicą i każdy o tym
              wie. Wasze tego zaprzeczanie jest po prostu śmieszne i jest następnym przykładem
              że jeśli chodzi o kłamstwa anty zydowskie nic was nie powstrzyma.
              Porozmawiaj sobie z kimś kto kiedyś pracował w New Yorku i się przekonasz że nie
              tylko banki zaczynają pracę o 9 rano.

Przeczytaj sobie post Swiatka który najwyraźniej zna New York:

az sam sobie nie wierze, zgadzam sie z kochanka Autor: Gość portalu: SwiadekData:
              31-05-2002 17:58 adres: *.nyc2.dsl.speakeasy.net

Jestem w szoku , pierwszy raz w historii nowozytnej musze sie zgodzic z
              kochanka zydowska.
              A nawet doloze cos na poparcie jej tez.
              To prawda ze gdyby atak nastapil 15 minut pozniej liczba ofiar bylaby wielo
              krotnie wieksza.
              To absolutna prawda ze malo kto w NY przychodzi do pracy przed 9 ta.
              Poza tym nie oszukujmy sie, zydzi to czesciej menagement niz sila robocza a ci
              czesto zaczynaja o 10-11 rano.
              Fakt nieobecnosci zydow na listach ofiar ataku mozna jednak wytlumaczyc w
              jeszcze jeden wg mnie bardzo sensowny sposob.
              Malo kto pamieta ale 9-11 byl dniem wyborow w stanie NY!!!!!!!
              Wiekszosc zydow (jesli nie wszyscy) glosuja, tego dnia tysiace ludzi poszlo do
              urn i mialo sie zameldowac do pracy z opuznieniem.
              Rabin kazal glosowac na Bloomberga i cale zydostwo stalo rano w kolejkach dp
              urn.
              Nie wiiem czy dla pilotow bylo wazniejsze zabicie jak najwiekszej ilosci ludzi
              czy rozpieprzenie WTC, mysle ze gdyby im zalezalo na ilosci mogli by sie tak
              nie spieszyc i udezajac 15 czy 20 minut puzniej podniesc cyfre ofiar do 20-30
              tysiecy. wydaje mi sie ze czy by bylo to 1000 czy 20000 efekt dla nich byl by
              ten sam i moze wlasnie fakt ze udezyli przed 9-ta byl czescia planu, wiedzieli
              ze zginie na tyle duzo ludzi ze ich cel zostanie osiagniety, swiat sie
              zatrzesie, nikt mi nie powie ze to im sie nie udalo.

Post ten mozesz zanesc na tym watku

• Gość: Egon Re: Praca_w_NY-zaczyna-sie_o_9rano-FAKT!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 04.06.02, 01:34
                kochanka napisał(a):

> Gość portalu: karol napisał(a):
                >
                > >
                > > To, ze nikt nie odbierze telefonu to nie oznacza, ze tam nikogo nie ma.
                > > Godziny "9 to 5" sa godzinami przyjmowania interesentow a nie godzinami pr
                > acy.
                > > Uwazam, ze to nie jest trudne do zrozumienia. Jezeli chcesz sie przekonac,
                >
                > > zadzwon do banku w NYC o 8:45 i sprawdz przynajmniej przez szybe, czy fakt
                > yczni
                > > e
                > > nikt jeszcze nie pracuje, bo telefon nie odpowiada.
                >
                > Kolego, mieszkałam w New York przez 25 lat i pracowałam w instytucji finansowej
                > .
                > To że w New Yorku zaczyna się pracę o 9 rano nie jest tajemnicą i każdy o tym
                > wie. Wasze tego zaprzeczanie jest po prostu śmieszne i jest następnym przykłade
                > m
                > że jeśli chodzi o kłamstwa anty zydowskie nic was nie powstrzyma.
                > Porozmawiaj sobie z kimś kto kiedyś pracował w New Yorku i się przekonasz że ni
                > e
                > tylko banki zaczynają pracę o 9 rano.
                >
                > Przeczytaj sobie post Swiatka który najwyraźniej zna New York:
                >
                >
                >
                > az sam sobie nie wierze, zgadzam sie z kochanka Autor: Gość portalu: SwiadekDat
                > a:
                > 31-05-2002 17:58 adres: *.nyc2.dsl.speakeasy.net
                >
                > Jestem w szoku , pierwszy raz w historii nowozytnej musze sie zgodzic z
                > kochanka zydowska.
                > A nawet doloze cos na poparcie jej tez.
                > To prawda ze gdyby atak nastapil 15 minut pozniej liczba ofiar bylaby wielo
                > krotnie wieksza.
                > To absolutna prawda ze malo kto w NY przychodzi do pracy przed 9 ta.
                > Poza tym nie oszukujmy sie, zydzi to czesciej menagement niz sila robocza a ci
                > czesto zaczynaja o 10-11 rano.
                > Fakt nieobecnosci zydow na listach ofiar ataku mozna jednak wytlumaczyc w
                > jeszcze jeden wg mnie bardzo sensowny sposob.
                > Malo kto pamieta ale 9-11 byl dniem wyborow w stanie NY!!!!!!!
                > Wiekszosc zydow (jesli nie wszyscy) glosuja, tego dnia tysiace ludzi poszlo do
                > urn i mialo sie zameldowac do pracy z opuznieniem.
                > Rabin kazal glosowac na Bloomberga i cale zydostwo stalo rano w kolejkach dp
                > urn.
                > Nie wiiem czy dla pilotow bylo wazniejsze zabicie jak najwiekszej ilosci ludzi
                > czy rozpieprzenie WTC, mysle ze gdyby im zalezalo na ilosci mogli by sie tak
                > nie spieszyc i udezajac 15 czy 20 minut puzniej podniesc cyfre ofiar do 20-30
                > tysiecy. wydaje mi sie ze czy by bylo to 1000 czy 20000 efekt dla nich byl by
                > ten sam i moze wlasnie fakt ze udezyli przed 9-ta byl czescia planu, wiedzieli
                > ze zginie na tyle duzo ludzi ze ich cel zostanie osiagniety, swiat sie
                > zatrzesie, nikt mi nie powie ze to im sie nie udalo.
                >
                >
                >
                > Post ten mozesz zanesc na tym watku
                >

Postu Swiadka nie mozna podwazac.Wszyscy logicznie myslacy,powinni go
                przeanalizowac i zastanowic sie nad swoimi domniemaniami .Dlaczego z tragedii
                ludzi roznych narodowosci,niektorzy forumowicze cyrk robia ? Zydzi to zrobili ?
                Ludzie,jezeli takowymi was nazwac mozna,pojdzcie po rozum do glowy,poki nie za
                pozno jeszcze jest !
                • Gość: Kingfish EGON!!!!!!!!!! ZYJESZ??? IP: *.dyn.optonline.net 04.06.02, 01:45
                  Bez wzgledu co sie tu napisze i jakie przedstawi dowody, dla wierzacych w
                  zydowskie konspiracje, zydowska konspiracja bedzie jedynym usprawiedliwieniem
                  zwierzat ktore dokonaly tego masowego morderstwa.

Welcome Back Egon
                  Kongfish
                  • Gość: Egon Re: EGON!!!!!!!!!! ZYJESZ??? IP: *.proxy.aol.com 04.06.02, 01:59
                    Gość portalu: Kingfish napisał(a):

> Bez wzgledu co sie tu napisze i jakie przedstawi dowody, dla wierzacych w
                    > zydowskie konspiracje, zydowska konspiracja bedzie jedynym usprawiedliwieniem
                    > zwierzat ktore dokonaly tego masowego morderstwa.
                    >
                    > Welcome Back Egon
                    > Kongfish

Witaj King ! Wrocilem z dalekiej podrozy i od razu na swoje forum zawedrowalem !
                    Masz racje,zwierzeta probuja sie bronic ale,jakos nie tak im to
                    wychodzi,wiadomo,zwierze rozumu nie posiada . Pzdr.King .
                    • Gość: kingfish Re: EGON!!!!!!!!!! ZYJESZ??? IP: *.dyn.optonline.net 04.06.02, 02:03
                      Gość portalu: Egon napisał(a):

> Gość portalu: Kingfish napisał(a):
                      >
                      > > Bez wzgledu co sie tu napisze i jakie przedstawi dowody, dla wierzacych w
                      > > zydowskie konspiracje, zydowska konspiracja bedzie jedynym usprawiedliwien
                      > iem
                      > > zwierzat ktore dokonaly tego masowego morderstwa.
                      > >
                      > > Welcome Back Egon
                      > > Kongfish
                      >
                      > Witaj King ! Wrocilem z dalekiej podrozy i od razu na swoje forum zawedrowalem
                      > !
                      > Masz racje,zwierzeta probuja sie bronic ale,jakos nie tak im to
                      > wychodzi,wiadomo,zwierze rozumu nie posiada . Pzdr.King .

:-)

• Gość: Eric Witajcie Egon i Kingfish IP: *.246.82.83.Dial1.NewYork1.Level3.net 04.06.02, 02:12
                        Brakowalo was tutaj,teraz dopiero arabskie eunuchy dupami trzasc beda.
                        • Gość: Egon Re: Witajcie Egon i Kingfish IP: *.proxy.aol.com 04.06.02, 02:19
                          Gość portalu: Eric napisał(a):

> Brakowalo was tutaj,teraz dopiero arabskie eunuchy dupami trzasc beda.

Hi Eric ! Beda,beda i to niedlugo juz . Pzdr.
                    • bimi to smutne! 04.06.02, 10:41

> Masz racje,zwierzeta probuja sie bronic ale,jakos nie tak im to
                      > wychodzi,wiadomo,zwierze rozumu nie posiada .

To smutne. Zdaje się kiedyś podobnie pewien pan wypowiadał się o waszym narodzie.
                      Widzę, że teraz role się odwróciły...

Wiecie, kiedyś myślałam, że cos takiego jak antysemityzm (ten anty-izraelski) ma
                      podobne podłoże jak rasizm. Teraz już wiem, że jego geneza jest zupełnie inna.
                • bimi Re: Praca_w_NY-zaczyna-sie_o_9rano-FAKT!!!!!!!!!!! 04.06.02, 10:30

> Postu Swiadka nie mozna podwazac.Wszyscy logicznie myslacy,powinni go
                  > przeanalizowac i zastanowic sie nad swoimi domniemaniami .Dlaczego z tragedii
                  > ludzi roznych narodowosci,niektorzy forumowicze cyrk robia ? Zydzi to zrobili ?
                  > Ludzie,jezeli takowymi was nazwac mozna,pojdzcie po rozum do glowy,poki nie za
                  > pozno jeszcze jest !

Ktoś to musiał zrobić...

Na dzień dzisiajszy możliwości są trzy:

1. Palestyńscy terroryści (bin Laden)
                  2. Wielkie Pańtwo Izrael (jego spacsłużby)
                  3. Rząd USA

A jaka jest prawda: Przedopodobnie jeży gdzieś pośrodku: Mossad wykorzystał
                  Arabów do przeprowadzenia zamachów, a rząd USA udawał, że tego nie widzi.

I to nie jest żaden cyrk!!! - to wy z tego próbujecie cyrk zrobić.

Zastanawia mnie tylko jedna rzecz: Czy przeciętny obywatel Izraela jest świadom
                  tego wszystkiego? Bo, że przeciętny obywatel USA nie jest - to wiem.

Jak myślicie?
                  • kochanka Re: Praca_w_NY-zaczyna-sie_o_9rano-FAKT!!!!!!!!!!! 04.06.02, 15:16
                    bimi napisał(a):

> Gość portalu: Egon napisał(a):
                    >
                    > > Postu Swiadka nie mozna podwazac.Wszyscy logicznie myslacy,powinni go
                    > > przeanalizowac i zastanowic sie nad swoimi domniemaniami .Dlaczego z trage
                    > dii
                    > > ludzi roznych narodowosci,niektorzy forumowicze cyrk robia ? Zydzi to zrob
                    > ili ?
                    > > Ludzie,jezeli takowymi was nazwac mozna,pojdzcie po rozum do glowy,poki ni
                    > e za
                    > > pozno jeszcze jest !
                    >
                    > Ktoś to musiał zrobić...
                    >
                    > Na dzień dzisiajszy możliwości są trzy:
                    >
                    > 1. Palestyńscy terroryści (bin Laden)
                    > 2. Wielkie Pańtwo Izrael (jego spacsłużby)
                    > 3. Rząd USA
                    >
                    > A jaka jest prawda: Przedopodobnie jeży gdzieś pośrodku: Mossad wykorzystał
                    > Arabów do przeprowadzenia zamachów, a rząd USA udawał, że tego nie widzi.
                    >
                    > I to nie jest żaden cyrk!!! - to wy z tego próbujecie cyrk zrobić.
                    >
                    > Zastanawia mnie tylko jedna rzecz: Czy przeciętny obywatel Izraela jest świadom
                    >
                    > tego wszystkiego? Bo, że przeciętny obywatel USA nie jest - to wiem.
                    >
                    > Jak myślicie?

Mysle tylko ze jestes bardzo naiwnym facetem wierzacym w plotki i idiotyczne
                    teorie konspiracyjne. Elvis tez nadal zyje, prawda?

• bimi Re: Praca_w_NY-zaczyna-sie_o_9rano-FAKT!!!!!!!!!!! 04.06.02, 17:44
                      kochanka napisał(a):

> Mysle tylko ze jestes bardzo naiwnym facetem wierzacym w plotki i idiotyczne
                      > teorie konspiracyjne. Elvis tez nadal zyje, prawda?

Nie.
                    • bimi Re: Praca_w_NY-zaczyna-sie_o_9rano-FAKT!!!!!!!!!!! 05.06.02, 09:39
                      kochanka napisał(a):

> > Zastanawia mnie tylko jedna rzecz: Czy przeciętny obywatel Izraela jest św
                      > iadom
                      > >
                      > > tego wszystkiego? Bo, że przeciętny obywatel USA nie jest - to wiem.
                      >
                      > Mysle tylko ze jestes bardzo naiwnym facetem wierzacym w plotki i idiotyczne
                      > teorie konspiracyjne. Elvis tez nadal zyje, prawda?

Kochanko, czyżbyś i ty była taką nieświadomą obywatelką... ?

Rozglądaj się proszę wokół - jestem pewien, że i z twojej perspektywy da się to
                      wszystko zobaczyć. A jeśli uda mi się choć o jeden dzień przybliżyć moment, w
                      którym zrozumiesz prawdę, to poczuję się spełniony. :)
      • Gość: JOHN 5,000 BANKOWYCH ZYDOW SPOZNILA SIE DO PRACY TEGO.. IP: *.tnt5.clearwater.fl.da.uu.net 03.06.02, 14:16
        TYLKO JEDEN ZYD SPOPIELONY.
        A TA RESZTA 5,000 BANKOWYCH ZYDOW
        SPOZNILA SIE DO PRACY TEGO FATALNEGO DNIA.

mywebpage.netscape.com/xlexmark/CONTENTS.html
        • kochanka JOHN_NAJWYRAZNIEJ_NIE_POTRAFI_CZYTAC!!! 04.06.02, 01:12
          John jak sie spoznili na dziewiata do pracy skoro samolt walnal w WTC o 8:50??

Gość portalu: JOHN napisał(a):

> TYLKO JEDEN ZYD SPOPIELONY.
          > A TA RESZTA 5,000 BANKOWYCH ZYDOW
          > SPOZNILA SIE DO PRACY TEGO FATALNEGO DNIA.
          >
          > <a href="http://mywebpage.netscape.com/xlexmark/CONTENTS.html"target="_blank">m
          > ywebpage.netscape.com/xlexmark/CONTENTS.html</a>

• Gość: hycel Re: JOHN_NAJWYRAZNIEJ_NIE_POTRAFI_CZYTAC!!! IP: 63.100.218.* 04.06.02, 20:46
            a "kochanka" najwyrazniej upiera sie przy tym,ze tylko ona ma racje,mysli
            logicznie,a reszta to naiwni i glupcy. Az dziw bierze skad ta wielka pewnosc u
            Ciebie,skoro tyle ludzi ma az tyle roznych watpliwosci.
            Zrozumialym jest,ze za wszelka cene bronisz zydow,bo jestes zydowka lub zydem.
            To,ze nie nawidzisz Arabow tez jest jasne. Wszedzie tam,gdzie jest jakakolwiek
            krytyka lub raczej prowokacje przeciwko Arabom (jestes obecna)y).Z tego dla
            mnie wynika,ze raczej zalezy ci na propagandzie nie na szukaniu odp.czy
            dyskusji.
            Ja nie jestem ani zydem ani arabem ,stoje po stronie Arabow,ale nie we
            wszystkich kwestiach.Ty i inni pro-zydzi i zydzi na wszystko macie te sama odp.
            (gpupota,antysemityzm,nieznajomosc faktow,klamstwa i inne bezczelne wyzwiska).
            Swiadczy to o tym,ze jestescie zmobilizowana siatka propagandowa,albo ofiarami
            tejze propagandy.
            Po swiecie krazy wiele roznych "plotek",wersji i przypuszczen co 11 IX .
            Sprawa wcale nie jest taka jasna,jak jest przedstawiana. Jest wrecz smierdzaca!
            A ciekawym jest to,ze jest jasna jak swiat dla was zydow! Nie macie co do tego
            zadnych watpliwosci.Wazne,aby do przodu z oszkalowaniami waszych (wydawaloby
            sie do tej pory)jedynych wrogow.I to wszystkich,bez roznicy.Trzeba pokazac
            swiatu,jaki biedny ten Izrael! I jakie "zwierzeta" to CALE ARABSTWO !
            A najwazniejsze jest to,ze Ameryka przekonala sie na wlasnej skorze!
            Pozostaje tylko pytanie. KTO ODPOWIADA ZA TO WSZYSTKO?
            Dla mnie odp. nie jest az tak prosta jak dla was zydzi!!!!!
            I nie tylko dla mnie!!!!
            • kochanka Re: JOHN_NAJWYRAZNIEJ_NIE_POTRAFI_CZYTAC!!! 04.06.02, 21:25
              Gość portalu: hycel napisał(a):

> a "kochanka" najwyrazniej upiera sie przy tym,ze tylko ona ma racje,mysli
              > logicznie,a reszta to naiwni i glupcy.

Upieram sie tylko ze Banki, prawie wszystkie firmy finansowe i wiele innych biur
              zaczyna prace o 9 rano. Wiem bo pracowalam w New Yorku przez wiele lat.

Az dziw bierze skad ta wielka pewnosc u
              > Ciebie,skoro tyle ludzi ma az tyle roznych watpliwosci.

No tak tylu ludzi?? hehe

> Zrozumialym jest,ze za wszelka cene bronisz zydow,bo jestes zydowka lub zydem.
              > To,ze nie nawidzisz Arabow tez jest jasne.

Nie nawidze Arabow!! przynajmniej w jednym sie zgadzamy!

Wszedzie tam,gdzie jest jakakolwiek
              > krytyka lub raczej prowokacje przeciwko Arabom (jestes obecna)y).Z tego dla
              > mnie wynika,ze raczej zalezy ci na propagandzie nie na szukaniu odp.czy
              > dyskusji.
              > Ja nie jestem ani zydem ani arabem

Neither am I my friend but that shouldn't make any difference. Should it?

,stoje po stronie Arabow,ale nie we
              > wszystkich kwestiach.Ty i inni pro-zydzi i zydzi na wszystko macie te sama odp.
              >
              > (gpupota,antysemityzm,nieznajomosc faktow,klamstwa i inne bezczelne wyzwiska).
              > Swiadczy to o tym,ze jestescie zmobilizowana siatka propagandowa,albo ofiarami
              > tejze propagandy.

No tak. Tak jak Jewhater, 88, Puls, Israel, 44, Jacek 71 itd.

To ze myslisz ze ktos na tym forum jest w jakiej siatce propagandowej, moze nawet
              nam napiszesz za za to ktos komus placi, jest po prostu smieszne. jestes
              modrzejszy od 88, Daniela i im podobnym to po co takie bezsensy pisac?

> Po swiecie krazy wiele roznych "plotek",wersji i przypuszczen co 11 IX .
              > Sprawa wcale nie jest taka jasna,jak jest przedstawiana. Jest wrecz smierdzaca!
              >
              > A ciekawym jest to,ze jest jasna jak swiat dla was zydow! Nie macie co do tego
              > zadnych watpliwosci.Wazne,aby do przodu z oszkalowaniami waszych (wydawaloby
              > sie do tej pory)jedynych wrogow.I to wszystkich,bez roznicy.Trzeba pokazac
              > swiatu,jaki biedny ten Izrael!

Bede z toba na chwile szczera: MAM w dupie Israel ale arabstwo ktore juz od wielu
              lat nam to zapowiadalo, pamietasz Osamy nawolywanie do atakowania cywilow
              obywatelstwa USA, zaatakowalo moj kraj, kraj ktory kocham i kraj w ktorym
              mieszkam. Sama juz nieraz na tym forum napisalam ze uwazam palestynczykow za
              zwierzeta za wysylanie swoich dzieci na samobojcze zamachy i za mordowanie
              niewinnych ludzi na calym swiecie, i w NYC. Nie jestem jednak jednostronna jak
              sugerujesz i nie raz pisalam na tym forum ze bez wzgledu kiedy ten palestynski
              narod powstal nalezy im sie niepodleglosc. Tak ze jak widzisz Praca w New Yorku
              Nadal zaczyna sie o 9 rano i pierdolenie ze za mnalo Zydow zginelo poniewaz zydzi
              zaatakowali WTC jest kretynstwem, chyba ze dodasz cos do tej dyskusji poza tym ze
              za malo ich zginelo.

I jakie "zwierzeta" to CALE ARABSTWO !> A najwazniejsze jest to,ze Ameryka
              przekonala sie na wlasnej skorze!
              > Pozostaje tylko pytanie. KTO ODPOWIADA ZA TO WSZYSTKO?
              > Dla mnie odp. nie jest az tak prosta jak dla was zydzi!!!!!
              > I nie tylko dla mnie!!!!

• Gość: Assad Wrong newspaper you moron IP: 2.4.STABLE* 30.05.02, 23:06
      It was Damaskus Assad time from Beirut . You Idiot !!
      • Gość: - Re: wspomnienia IP: 168.103.126.* 31.05.02, 16:38
        Moj przyjaciel pracowal na 82 pietrze polnocnej wiezy, uratowal sie. Jego
        kolega niewidomy z psem rowniez zdazyli uciec.
        Moj inny przyjaciel pracujacy w Goldman Sachs zarobil po 9/11 ogromne
        pieniadze, poprostu nie wie co z nimi robic, kupuje palace i wyspy, tymczasem
        mysmy stracili na mutual founds i naszych akcjach.
        • kochanka DANIEL_ZNOWU_KLAMIE_I_KRECI!!!!!!!!!! 31.05.02, 17:17

Znowu klamiesz!! Ty debilu masz jakas chorobe ktora zmusza cie do klamania!! A
          moze prawda cie boli???

Jesli zastanawiacie sie czy warto wierzyc w klamstwa tego debila przeczytajcie
          sobie jego inne wypociny. Jeszcze takiego klamcy swiat nie widzial:

Wypociny Pan Daniela:

Kłamstwo# 1
          wszystkie wiadomosci sa z NYTimesa i potwierdzone doswiadczeniem.
          Porownywanie z Nazizmem nie ma sensu, pamietajmy ze zolnierze polscy po II
          wojnie swiatowej emigrowali do USA, niektorzy umieszczani byli na farmach w
          Texasie, ci co chcieli uciec z farm byli strzelani.

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SWIAT&wid=690923&aid=715778

Kłamstwo# 2

Rodzice w szkolach prywatnych musza placic kazdego centa za swoje dziecko, ale
          w zydowskich yeshiwa dzieci sa dowozone na koszt stanu do szkoly.

Kłamstwo # 3
          Ksiadz nie moze byc sedzia, Rabin - o.k.,

Kłamstwo#4
          Choinki i kazde wyobrazenia Bozego Narodzenia sa zabronione w urzedach
          panstwowych, ale jest Menora swieci sie wszedzie.

Kłamstwo# 5
          kara smierci, ilosc wiezniow w USA jest wieksza niz w komunistycznej Rosji.

Kłamstwo # 6
          Obozy koncentracyjne na Florydzie dla emigrantow z Haiti, Brighton Beach dla
          emigrantow z Rosji ze stypendiami dla dzieci, opieka spoleczna i socjalna itd.

Powyższe cytaty pochodzą tylko z jednego postu:

Http://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=SWIAT&wid=690923&aid=712124

7. Oskarzenie o pedofilie - napewno wielokrotnie mniej zdarza sie wsrod ksiezy
          niz w szkolach publicznych, albo innych prywatnych,

Powiedz nam Daniel gdzie zdobyles takie informacje????

www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?zial=0511&forum=SWIAT&wid=1774366&aid=1775643

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka