05.05.02, 14:36
Czy ty sie dobrze czujesz? Nie widzisz że przeszkadzasz spamerze?
Obserwuj wątek
    • border Re: Do Border 05.05.02, 14:49
      Wreszcie ktos cos zauwazyl! Ale jeszcze nie to, co chcialem.
      Wszyscy tu sa zaslepieni jednym - fobiami rasistowskimi, głównie palestynsko-
      izraelskimi.
      Chcialem Wam pokazac , ze nawet na tym Forum kiedys istnialy i inne watki.
      Dzis zniszczone przez oszolomow, kompromitujacych Polakow i wydajacych nam
      najgorsze swiadectwo !
      Ale tego nikt nie zauwaza.
      Wazne, by wpaść na moment, krzyknac tchorzliwie to, co prymitywnie w
      zasciankowej duszy gra i zwiac!
      Chorzy ludzie!
      • werw Re: Do Border 05.05.02, 15:10
        Nie rozumiem dlaczego uzurpujesz sobie prawo do decydowania o tym co kogo ma
        interesować, przeszkadzając przede wszystkim tym którzy mają coś do
        powiedzenia. A śmieci typu Rysy, 88 i in. najlepiej czują się właśnie w
        śmietniku
        • border Re: Do Border 05.05.02, 15:26
          Problem w tym, ze tu juz nic-zadnych wartosci, poza smieciem - nie ma !
          A czemu ja?
          Bo ktos musi zaczac!
          Bo ktos Was wreszcie powinien otrzasnąć,bo czuje sie Polakiem i chce , by mnie
          traktowano, jak normalego Człowieka a nie zwyrodnialca. A tak wlasnie- jako
          ZWYRODNIENIE ODBIERA SIE TO FORUM.
          • Gość: Andrzej Do Bordera IP: 62.89.126.* 05.05.02, 15:57
            Ave,
            Borderze, jesteś żałosny. Co właściwie ma oznaczać to nawiązanie do zwyrodnialców
            i Polaków?
            Że Polacy powinni pisać jedynie jedynie słuszne opinie na wybrane przez Ciebie
            tematy, które Ty będziesz cenzurował?
            Kim ty jesteś, poza tym, że uzurpujesz sobie odpowiedzialność za to co się pisze
            na tym Forum? Naszym ojcem? Ja osobiście sobie nie życzę, żeby taki bufon jak Ty
            pisał, że się za mnie wstydzi. Odpowiadaj za siebie i za swój "poziom".
            Andrzej

border napisał(a):

> Problem w tym, ze tu juz nic-zadnych wartosci, poza smieciem - nie ma !
            > A czemu ja?
            > Bo ktos musi zaczac!
            > Bo ktos Was wreszcie powinien otrzasnąć,bo czuje sie Polakiem i chce , by mnie
            > traktowano, jak normalego Człowieka a nie zwyrodnialca. A tak wlasnie- jako
            > ZWYRODNIENIE ODBIERA SIE TO FORUM.

• Gość: Rysy Waklad Oczyszczania miasta WERW IP: *.104.popsite.net 06.05.02, 12:06
          Werw jest uczulony na smieci.
          Ciekawe skad taka alergia.
          Z braku kontaktu z antygenem czy hiperimunosupresji?
          Zobaczmy co moj prosty search boot wyciagnol z fajansu.

Prosze zauwazyc ze na post #2 nawet wojojo zbaranial i nic nie dopisal

δ╓▌╒╓╪╜┌█╒▌▬▀╓╔╩╦╠═╬╧╨╬╤╥╙╘╛┐└┴┬├─┼╞╟╚┤╡╢╖╕╣║╗╝╜

Na ponizszy tekst navet Wojo!!! nie wiedzial co odpowiedziec %)
          www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
          dzial=0511&forum=SWIAT&wid=1776511&aut=puls&aid=1776511
          Spierdalaj stąd wieśniaku, to nie jest forum dla pedałów!
          1) www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
          dzial=0511&forum=SWIAT&wid=1776511&aid=1781729

Rozumiem teraz dlaczego ci dobrze w Libanie: tam można kobietę traktować jak
          szmatę. Wreszcie możesz sobie dać z nimi radę, co?.
          2) www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
          dzial=0511&forum=SWIAT&wid=1776511&aid=1782160

• Gość: ... Zaklad Oczyszczania Miasta WERW IP: *.104.popsite.net 06.05.02, 12:45
      • Gość: Rysy Wstydzisz sie czy bzydzisz IP: *.104.popsite.net 06.05.02, 04:40
        oszolomow?
        • Gość: jojo Re: Wstydzisz sie czy bzydzisz IP: *.proxy.aol.com 06.05.02, 04:50
          Gość portalu: Rysy napisał(a):

> oszolomow?

Bzydze sie !Doprawdy,bzydze sie oszolomow !
        • Gość: jojo Re: Wstydzisz sie czy bzydzisz IP: *.proxy.aol.com 06.05.02, 04:53
          Gość portalu: Rysy napisał(a):

> oszolomow?

Ja tesz tyh oszolomof sie bzydzem! Bo z twojego narodu niepismiennego sie
          wywodza !
    • Gość: MeF Umysł i Misja IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.02, 21:00
      Europejczyk to on nie jest. W Europie huczy na ten temat intensywniej niż na
      tym forum i obelgi częstsze i bluzgi ordynarniejsze. Inteligent amerykański ?
      No nie- sam widziałem co się działo w Berkely. Prorok jakowyś ponad plebsem
      będący ? Umysł nadprzeciętny gdzie wzrok nie sięga ? Ale żeby się Umysłowi
      chciało pół forum przemeblować ? Chyba, ze ma misję. Na tak, wtedy nawet Umysł
      może się bawić w powielanie postów.
      Wychodzi na to, że Umysł z Misją. Kurde! Ja, MeF razem z Umysłem, razem z
      Misją i to na jednym forum. Powiem gówniarzowi kim jest jego tata.
      • Gość: jojo Re: Umysł i Misja IP: *.proxy.aol.com 06.05.02, 04:47
        Gość portalu: MeF napisał(a):

> Europejczyk to on nie jest. W Europie huczy na ten temat intensywniej niż na
        > tym forum i obelgi częstsze i bluzgi ordynarniejsze. Inteligent amerykański ?
        >
        > No nie- sam widziałem co się działo w Berkely. Prorok jakowyś ponad plebsem
        > będący ? Umysł nadprzeciętny gdzie wzrok nie sięga ? Ale żeby się Umysłowi
        > chciało pół forum przemeblować ? Chyba, ze ma misję. Na tak, wtedy nawet Umysł
        > może się bawić w powielanie postów.
        > Wychodzi na to, że Umysł z Misją. Kurde! Ja, MeF razem z Umysłem, razem z
        > Misją i to na jednym forum. Powiem gówniarzowi kim jest jego tata.

Nachlales sie ? To do lozka nieszczesniku i z poduszka pogawedz !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka