Gość: Borek IP: *.h.pppool.de 06.12.04, 20:44 www.kurier.at/special/pisa/image/pisa.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: igor Przypomina mi to jakie wyniki w zyciu osiagali IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 06.12.04, 21:07 prymusy ze szkoly. Z tych co znam osobiscie z mojego liceum, tylko jednemu udalo sie zajsc wysoko(wazny w Ministerstwie Skarbu). Reszta klepie biede nawet za granica. Radze porownac liste najlepszych uniwersytetow i Noblistow na swiecie. Dopiero wtedy widac jakie falszywe oczekiwania mozna miec na podstawie sredniej edukacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Tylko nie pomyl Tchechien z twoja ojczyzna IP: *.fastres.net 06.12.04, 21:22 Czecznia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek i tak aby temat poglebic: IP: *.fastres.net 06.12.04, 22:00 ugendliche der ersten Generation, die in Deutschland geboren sind, wiesen noch erheblich ungünstigere Werte auf (bis zu zwei Schuljahre Rückstand im Verhältnis zum deutschen Mittel) als später eingewanderte Jugendliche, obwohl sie ihre Schulzeit hier verbracht haben. Die größte Gruppe der türkischen Jugendlichen erreicht in Mathematik nur 411 Punkte, der Gesamtdurchschnitt liegt bei 503 Punkten. Das sind mehr als zwei Schuljahre Rückstand im Vergleich zu deutschen Fünfzehnjährigen. Odpowiedz Link Zgłoś
schlagbaum Re: Pisa - wyniki. 06.12.04, 23:37 Gość portalu: Borek napisał(a): > www.kurier.at/special/pisa/image/pisa.jpg Na pierwszych miejscach tylko Azjaci. Cos nie za dobrze wyglada przyszlosc "zachodniej cywilizacji" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borek Re: Pisa - wyniki. IP: *.h.pppool.de 06.12.04, 23:41 cagle.slate.msn.com/working/041126/adcock.gif Odpowiedz Link Zgłoś