Dodaj do ulubionych

ABE,CHWALA CIE.......

IP: 207.7.201.* 07.12.04, 02:25
.S. students behind in Math, tests show

By Ben Feller, AP Education Writer | December 6, 2004

WASHINGTON
Obserwuj wątek
    • Gość: ABE Re: ABE,CHWALA CIE....... IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 07.12.04, 02:43
      To milo. Robilam tu w NZ podyplomowa studia pedagogiczne, wiec wiem, ze
      edukacje traktuje sie tu bardzo powaznie i poziom jest wysoki. Moze w
      przedmiotach humanistycznych nacisk jest za duzy na regionalizacje, ale moze to
      moja tylko percepcja bo spodziewam sie bardziej Euro-centrycznego syllabusa
      jako ze takie jest moje wlasne doswiadczenie i moje korzenie.

Zauwazyles ten kawalek" U.S. students scored below the international average in
      problem-solving, a
      new category that tests one's ability to use skills that cut across
      traditional subject areas
      To wyjasnialaby dlaczego amerykanie nie byli w stanie rozwiazac prostego
      problemu pozbycia sie nawiedzenego krzyzowca jako ich prezydenta w prostym
      zadaniu jakim byly wybory powszechne w Listopadzie.
      • Gość: hi, hi, hi! No, ladnie. Polska w czyms sie zrownala z Ameryka. IP: *.cooklawfirm.com 07.12.04, 03:37
        Niestety, "rownanie w dol" to jest.

Zauwazcie, Polaczkowie: polscy uczniowie wypadli TAK SAMO ZLE, jak amerykanscy.
        A caly czas sie slyszy na Forum tym, jacy Amerykanie to straszni debile w
        porownaniu "z nami".

Medice, cura te ipsum...
        • Gość: totyle Re: No, ladnie. Polska w czyms sie zrownala z Ame IP: *.176.6.3.Dial1.Phoenix1.Level3.net 07.12.04, 04:07
          Nu pikus(Polska)nie moze wypasc lepiej od pana.Tak tez bylo jak panem byl
          ZSRR.
          Smutne i tragiczne.Choc smiem twierdzic(danych nie mam) ze podczas sowieckiej
          podleglosci Polska byla lepsza od USraja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka