Gość: kuk IP: 207.7.201.* 07.12.04, 02:25 .S. students behind in Math, tests show By Ben Feller, AP Education Writer | December 6, 2004 WASHINGTON Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ABE Re: ABE,CHWALA CIE....... IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 07.12.04, 02:43 To milo. Robilam tu w NZ podyplomowa studia pedagogiczne, wiec wiem, ze edukacje traktuje sie tu bardzo powaznie i poziom jest wysoki. Moze w przedmiotach humanistycznych nacisk jest za duzy na regionalizacje, ale moze to moja tylko percepcja bo spodziewam sie bardziej Euro-centrycznego syllabusa jako ze takie jest moje wlasne doswiadczenie i moje korzenie. Zauwazyles ten kawalek" U.S. students scored below the international average in problem-solving, a new category that tests one's ability to use skills that cut across traditional subject areas To wyjasnialaby dlaczego amerykanie nie byli w stanie rozwiazac prostego problemu pozbycia sie nawiedzenego krzyzowca jako ich prezydenta w prostym zadaniu jakim byly wybory powszechne w Listopadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi, hi, hi! No, ladnie. Polska w czyms sie zrownala z Ameryka. IP: *.cooklawfirm.com 07.12.04, 03:37 Niestety, "rownanie w dol" to jest. Zauwazcie, Polaczkowie: polscy uczniowie wypadli TAK SAMO ZLE, jak amerykanscy. A caly czas sie slyszy na Forum tym, jacy Amerykanie to straszni debile w porownaniu "z nami". Medice, cura te ipsum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totyle Re: No, ladnie. Polska w czyms sie zrownala z Ame IP: *.176.6.3.Dial1.Phoenix1.Level3.net 07.12.04, 04:07 Nu pikus(Polska)nie moze wypasc lepiej od pana.Tak tez bylo jak panem byl ZSRR. Smutne i tragiczne.Choc smiem twierdzic(danych nie mam) ze podczas sowieckiej podleglosci Polska byla lepsza od USraja. Odpowiedz Link Zgłoś