Dodaj do ulubionych

Tybetański mnich skazany na dożywocie

IP: *.altec.pl / *.altec.pl 26.01.05, 17:30
To wina imperialnej polityki USA, która buntuje faszystowski Tybet przeciw
młodej chińskiej demokracji...szkoda,że biedny mnich musi płacić tak wysoką
cene za gierki nazisty Busha.
Obserwuj wątek
    • Gość: Robert Jezieski Najbliższe lata będą PEŁNE PROTESTÓW IP: 195.116.86.* 26.01.05, 17:47
      "Dożywocie" w chińskich warunkach może oznaczać tyle
      co SKRYTOBÓJSTWO. Trzeba będzie się upominać o zwolnienie
      i rewizję wyroku. Do końca życia.

Pozdrawiam

Robert Jezierski
      ZIELONI 2004
      • Gość: ms Re: Najbliższe lata będą PEŁNE PROTESTÓW IP: 195.116.94.* 26.01.05, 23:36
        G.W.nie różni sie wiele od chińskich władz. Tam też chodzi o socjalizm, ale
        niestety nie mają takiego potencjału intelektualnego jak np: w Izraelu.
        • Gość: bas Re: IP: 138.227.189.* 27.01.05, 09:28
          IDIOTA! Po stokroc idiota.
        • Gość: Syfler Re: Najbliższe lata będą PEŁNE PROTESTÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 16:49
          Gość portalu: ms napisał(a):

> G.W.nie różni sie wiele od chińskich władz. Tam też chodzi o socjalizm, ale
          > niestety nie mają takiego potencjału intelektualnego jak np: w Izraelu.
          --------------------
          Gostku! Zapomniałeś dodać, że G.W. przerabia dzieci na macę.
          Pozdr. tfój Syfler
    • Gość: jota Re: Tybetański mnich skazany na dożywocie IP: *.agr.ca 26.01.05, 17:59
      Chinska demokracja ???????? Ha, ha, ha !!!!!!!!!!!! Zaraz zerwe sobie boki od
      smiech. Ha, ha, ha !!!!
    • Gość: Homer J Chiny to narod wredny i podstepczy.. IP: 208.247.54.* 26.01.05, 18:53
      ...i takze cuchnacy.
      • global_government Cuchniesz Ty... 26.01.05, 19:06
        ...i twoje skretyniale posty...
        Chinski sredni IQ to 101, twoj to raczej -10000000
        • Gość: Homer J global_boob IP: 208.247.54.* 26.01.05, 19:36
          "twoj to raczej -10000000"

dziekuje za komplement.

P.S: czy kiedys w zyciu miales do czynienia z chinczykami, chyba nie, jak
          bedziesz mial praktyke to sie w tedy mozesz wypowiadac.
          • global_government A zebys wiedzial ze mialem... 26.01.05, 19:38
            ...i moje doswiadczenia sa pozytywne.
            Ty chyba trafiles na jakas chinska mafie ( zdarza sie ) wiec mozesz byc zly na
            Nich, ale to tak jak z Polakami, sa normalni i palanci, tak samo jest z
            Chinczykami...
            • Gość: Homer J Re: A zebys wiedzial ze mialem... IP: 208.247.54.* 26.01.05, 19:43
              mialem (nie)przyjemnosc z tymi smierdzielami (doslownie nic dodac nic ujac)
              uczyc sie i pracowac. Jest to janwieksza banda smierdzacych rasistow i sqrvy
              synow jaka kiedykolwiek pelzala po tej planecie, i wedlug mnie trzeba ich czyms
              spryskac.
              • global_government Coz w kazdym narodzie sa kretyni... 26.01.05, 19:44
                ...wsrod Chinczykow takze...co NIE ZNACZY iz wszyscy tacy sa.

Pozdrawiam...
                • Gość: borewicz Re: Coz w kazdym narodzie sa kretyni... IP: 82.160.72.* 26.01.05, 20:00
                  Najsmutniejsze w tym wszystkim jest to że tak naprawdę sprawa Tybetu jest już
                  przegrana to znaczy że nie będzie niezależnego państwa tybetańskiego, a po
                  śmierci Dalajlamy to dopiero bedzie szopka (sorry za kolokwializm).
                  jest już dwóch Karmapów, chińczycy się postrają żeby było dwóch Dalajlamów...
                  nie znam żadnego Chinczyka ale mogę powiedzieć że rządzących to zawsze mieli
                  wrednych...
                  • global_government W sumie bez Chin Tybet to bieda z nedza *10 26.01.05, 20:05
                    bo geografia, brak infrastruktury, mala liczba ludnosci i rzady religijnych
                    przywodcow pretendowalyby niepodlegly Tybet do miana najbiedniejszego panstwa
                    swiata.
                    Wiec moze Chiny nie sa takie zle...
                    • Gość: jj Re: W sumie bez Chin Tybet to bieda z nedza *10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 22:52
                      ja nie wiem czy ty prowokujesz czy taki głupi jesteś? polacy może też lepiej
                      wyszliby na niemieckiej okupacji? kim ty niby jesteś żeby wypowiadać się co
                      jest lepsze dla tybetańczyków nie biorąc pod uwagę ich zdania?
                      • global_government Jestem global_government i JA rzadze tym 26.01.05, 23:15
                        nedznym swiatem...

Po prostu stwierdzam fakt ze niepodlegy Tybet to bieda z nedza i srednia
                        dlugosc zycia 40 lat...
                        • Gość: jj Re: Jestem global_government i JA rzadze tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 07:58
                          Eee tam rządzisz. Tak mniej wiecej jak kibice legii "żądzą" jak sobie popiją.
                          głupoty piszesz na forum. Wiele państw i trzeciego świata to jest bieda z
                          nędzą, to może lepiej żeby ktoś je podbijał i eksterminował ludność? np.
                          palestyna to też bieda z nędzą, czeczenia teraz to tylko ruiny, korea płn to
                          samo, irak,....
                          Popierasz?
                • Gość: bzyk Niby prawda, ale ja np. mialem do czynienia IP: 199.2.128.* 26.01.05, 20:40
                  z chinskimi studentami, postdokami i profesorami, czyli moznaby sie spodziewac,
                  ze z elita. Smierdzieli i byli sku..synami.
                  • global_government Wyjasnij prosze dokladnie... 26.01.05, 20:43
                    ...bo to zalezy od definicji smrodu..
                    Chinczycy lubia zuc czosnek, wiec niektorym moze sie to wydawac smrodem tak jak
                    innym ( nielicznym ) np. zapach miety.

Wiec o co chodzi dokladnie???
                    • Gość: bzyk Nie wiesz co to znaczy smrod? Jest to np. aura IP: 199.2.128.* 26.01.05, 20:48
                      zapachowa roztaczana przez osobnika, ktory nie myl sie od dwoch tygodni, nie
                      zmienial ubrania od czterech, a zebow nie myl od pol roku (nigdy?). Widzialem
                      na wlasne oczy chinska dziewczyne z doktoratem, czyszczaca dziury w zebach igla
                      do zastrzykow. Wiec nie mow mi nic o schludnosci i higienie osobistej
                      Chinczykow, bo cos o tym wiem.
                      • global_government No to moze ta jedna tak ale ja widywalem inne 26.01.05, 20:50
                        ktore bynajmniej takie nie byly...
                        • Gość: bzyk Przeciez pisze wyraznie: spotkalem wielu (pelno IP: 199.2.128.* 26.01.05, 20:54
                          tej zarazy w USA) i wszyscy smierdzieli.
                          • global_government No widzisz, ja tez ale bynajmniej nic nie smierdzi 26.01.05, 20:56
                            alo, choc to byli Chinczycy z Chin a nie z USA, wiec moze USA tak na nich
                            dziala ( ironia )???
                            • Gość: Homer J sluchaj BZYK'a on ma racje.... IP: 208.247.54.* 26.01.05, 21:02
                              ..widze ze on doswiadczyl tego samego co ja na Amerykanskim universytecie.
                              Plucie do kosza na smieci i dlubanie w nosie podczas lekcji i lepienie z gili
                              balwankow na lawce to u nich normalka. Nie widzialem zeby ktorys umyl rece po
                              wysr..u sie w kiblu.
                              Nie wiem co mam jeszcze napisac zeby ci do glowy przemowic. Zanim tych ludzi
                              spotkalem nie mialem nic przeciw nim ale teraz ich tak nie nawidze ze.......
                              • global_government Dobra OK a co sadzisz o Indusach, Cejlonczykach, 26.01.05, 21:06
                                Nepalczykach etc. jakies doswiadczenia???
                                • Gość: Homer J Re: Dobra OK a co sadzisz o Indusach, Cejlonczyka IP: 208.247.54.* 26.01.05, 21:11
                                  kazda grupa etniczna cos ma, Polak to cwaniak i zlodziej (i to prawda) tamten
                                  to a ten tamto.
                                  Co do hindusow, ktorzy wg. plakow smierdza, to niestety musze powiedziec ze
                                  wole ich niz Chinczykow, wole byc z murzynami niz z Chinczykami. Chinczycy
                                  to 'marsjanie' ich zachowanie, kultura i wszystko inne jest tak rozne od swiata
                                  zachodniego ze jest nie mozliwe sie z nimi kolegowac ani miec jakis normalnych
                                  zwiazkow, sa poprostu 'kosmitam'
                                  a co do ludzi ze Sri-lanki, Indii itd, jezeli nie sa Muzeumanami to sa na ogol
                                  normalni, i jako tako sie asymiluja (przynajmniej sie myja itp.) Muzeumanie
                                  natomiast sa troche inni, ale tez nie az tak nieznosni jak chinczycy.
                  • Gość: Homer J Re: Niby prawda, ale ja np. mialem do czynienia IP: 208.247.54.* 26.01.05, 20:46
                    exactly like my experience.

Nie wiem czego mozna sie spodziewac po "prostych" ludziach z Chin ja ta ich
                    elita jest jaka jest.

Jezeli ktos sie z nimi kiedys zetknal to wie dokladnie o czym mowie.
                    • global_government O czosnku???????????????????????? ?????? 26.01.05, 20:48
                      Bo oni to lubia zuc i to potwierdzam ale poza tym nie zgadzam sie z Toba.
                      • Gość: Homer J lubia zuc, nie myja sie, nosza te samo ubranie.... IP: 208.247.54.* 26.01.05, 20:58
                        ...tygodniami, sa wredni i sa rasistami, kazdy kto nie jest chinczykiem jest
                        dla ich kawalkiem g33na,
          • Gość: CV Re: do Homera IP: *.ztpnet.pl 26.01.05, 23:25
            moj kundel wabil sie Homer. Dobrze ze sie znalazles kundlu
      • Gość: Milek Re: Chiny to narod wredny i podstepczy.. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.01.05, 20:14
        Chiny to nie sa zlym narodem, ale sprawdz sobie powiedzenie: ''wyjatek
        potwierdza regule'' tu sie ono niestety sprawdza:( Naprawde mi jest przykro z
        powodu tak wspanialego (jak kazdy buddysta) czlowieka, ale pomysl co mielibysmy
        bez Chin. Nie bede mowil o prochu, ale okulary, papier taki jaki mamy dzis,
        koszule z bawelny, ozdoby swiateczne mechanizmy - Gdyby nie pomyslowosc
        Chinczykow, nie mielibysmy nic z tego. Taki ten swiat juz jest:( i ten jeszcze
        stosunek Chinczykow do zwierzat...:(oj, szkoda gadac
        • Gość: Homer J chinska filozofia IP: 208.247.54.* 26.01.05, 20:22
          no nie zapominaj o ich wspanialej filozofii np:

"nie mowcie mu ze tak nie mozna to moglo by go obrazic... lepiej go zabijcie"
          • global_government Bzdura ze starozytnosci... 26.01.05, 20:24
            ...ktora wiekszosc Chinczykow ma gdzies...
            Ta fraze mozna przypiac do KAZDEGO narodu...
      • Gość: Loghos Re: Chiny to narod wredny i podstepczy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 03:11
        Chiny to państwo, nie naród. Narodem są Chińczycy. Państwo chińskie w istocie
        jest przestępcze, brutalne i obrzydliwe, ale większość z jego ofiar stanowią
        właśnie Chińczycy. Zwłaszcza ci, którzy chcieliby z niego uczynić państwo
        przyzwoite. Reszta Twojej wypowiedzi to rasistowski bełkot, z którym w ogóle
        nie da się polemizować.
    • Gość: Polecam! [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:57
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Filolog Re: Tylko Polityka IP: *.uta.edu 26.01.05, 20:08
        Przestan czlowieczku wciskac ta kryptoreklame to kazdego watku. Brakuje ci
        pieniedzy na reklame? Nie moja wina.
    • Gość: soltys Kierdziolek Ale prowokacja tzn. ten zwrot "faszystowski Tybet" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 20:14
      Od razu widac ze Europejczyk ksztalcony byl przez sluzby federalne ZSRR, PRL,
      NRD czyli KGB, NKWD, NKID, SB, UB oraz STASI i inne fantastyczne organizacje
      majce swoj wielki wklad w rozwoj cywilizacji swiatowej. Gratuluje wyksztalcenia
      i obycia , Niech zyje towarzysz Stalin i Bierut oraz Mao tse Tung !!!!!
    • Gość: igor Dziwne, ze lewactwo nie protestuje. Nie wiedza IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 26.01.05, 20:20
      po ktorej stronie stanac? W koncu tu fanatyk religijny a tam komuchy.
      • Gość: prawus Re: Dziwne, ze lewactwo nie protestuje. Nie wiedz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 20:37
        lewacy stają zawsze po słuszniej stronie...w kolejce po "pieniążki"
        • Gość: igor tez racja. Ale nie licz na pieniadze od Dalaj Lamy IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 26.01.05, 20:51
          Racja istnienia niezaleznego Tybetu (czego im zycze) ustepuje miejsca sile
          Chin, co rozwiewa nadzieje tchorzy i swiatowych naiwniakow na globalny pokoj.
          Stawia tez w innym swietle wartosc zolnierza uzbrojonego w nowoczesna bron.
          Zobaczymy jak lewacka Brukselina rozwiaze ten dylemat. Wybor nie jest latwy.
          Zasilki aby islamstwo i inny smiec byl cicho albo wydatki militarne. Tybet jest
          dobrym ostrzezeniem.
          • global_government Igor = kolejny maniak tzw. 'China threat' 26.01.05, 20:54
            to czysta propaganda na powstrzymywanie silnego i dumnego narodu przed
            osiagnieciem potegi
            W przyszlosci Chiny beda demokratyczne i nie beda zagrozeniem, wiec nie
            pierdo****l nam tu o zagrozeniu ze strony Chin...
            • Gość: igor Pogadaj z Ujgurami, Tybetanczykami, Mongolami a IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 26.01.05, 21:16
              nawet Tajwanczykami jak bardzo licza na demokratyzacje Chin. Oni tam sa a Ty
              dupku na Internecie mity piszesz.
              • global_government Czytac umiesz??? Napisalem w przyszlosci!!!!!!!! 26.01.05, 21:18
                A Ty spytaj Iraqis co sadza o Amerykanach, Czeczenow co sadza o Roosach etc.
                • Gość: que? Re: Czytac umiesz??? Napisalem w przyszlosci!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.05, 02:20
                  no chyba nie uważasz, że w rosji jest demokracja?
          • Gość: Loghos Re: tez racja. Ale nie licz na pieniadze od Dalaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 03:23
            Lewacka Brukselina nijak nie rozwiąże tego problemu. Nie ma o co się spierać.
            Tybet obchodzi ją tyle, co zeszłoroczny śnieg. Ale prawacki prezydent Bush
            problemów z decyzją mieć nie będzie. Bo właśnie od Dalajlamy pieniążków nie
            uzyska, doskonale wie, że wolny Tybet nie da mu nic, a konflikt z Chinami co
            najwyżej zaszkodzi zdrowiu. Może zbombarduje Syrię, może przeprowadzi inwazję
            na Iran, a z Chinami podpisze kolejną umowę handlową, bo to akurat pieniążki
            przynieść mu może.
    • Gość: Katolik Polski + WALCZMY O KATOLICKICH BISKUPOW W CHINACH IP: *.dip.t-dialin.net 26.01.05, 21:00
      A nie o jakis przedstawicieli azjatyckich sekt.
      Te sa z gory skazane na zaglade.
      • global_government Katolik Polski + inteligencja = oksymoron... 26.01.05, 21:01
        ...jak juz to lepiej protestantyzm lub buddyzm a nie jakies Rydzystwo...
      • Gość: walczmy! o leczenie dla Katolika + , najlepiej pavulon IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.01.05, 21:13
        • global_government Katolik Polski + inteligencja = oksymoron..... 26.01.05, 21:15
          ...jak juz to lepiej protestantyzm lub buddyzm a nie jakies Rydzystwo...
      • Gość: Loghos Re: WALCZMY O KATOLICKICH BISKUPOW W CHINACH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 03:24
        Klocki się znudziły?
    • Gość: MrL Re: Tybetański mnich skazany na dożywocie IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.01.05, 21:36
      Mam nadzieje ze to jest zart.
      Tyle bredni na tak malej powierzchni, to musi byc zart.
    • Gość: bartekz1 Re: Tybetański mnich skazany na dożywocie IP: *.devs.futuro.pl 26.01.05, 22:23
      Zagazowac by to chinskie kierownictwo i tyle. A przedtem jeszcze urzadzic im
      niezla zabawe: wydlubac oczka, wyciac jezyczek.... Na pewno by sie ucieszyli,
      tak jak teraz ciesza sie Tybetanczycy.
    • Gość: Lolek Cały Postępow Świat jedzie na olimpiadę do CHIN !! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.05, 22:26
      Z Ireną Szewińską jako członkiem wysuniętym na czoło demokracji.
      • Gość: kubal Re: Cały Postępow Świat jedzie na olimpiadę do CH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 23:10
        Bojkot Igrzysk Olimpijskich w Chinach i wszystkich firm sponsorujacych ta olimpijska farse!!! Na znak protestu przeciw ignorowaniu przez miedzynarodowa polityke lamania praw czlowieka w Chinach: zadnych relacji, konkursow olimpijskich ani produktow sponsorow, zadnej "pokojowej atmosfery olimpijskiej", nie pozwalajmy na uznawanie chinskich okrucienstw!!!
        • global_government A ja bojkotuje kretyna o nick'u 'kubal' 26.01.05, 23:28
          • Gość: kubal Masz chore poglady, trzymaj sie z dala od polityki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 13:11
            Sam jestes kretynem jesli zamierzasz udawac ze wszystko jest w porzadku, a Chiny to szybko bogacacy sie kraj na drodze do demokracji, oczywiscie u boku i przy poparciu calego Zachodu!
        • Gość: Słuchacz Re: Cały Postępow Świat jedzie na olimpiadę do CH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.05, 16:56
          Gość portalu: kubal napisał(a):

> Bojkot Igrzysk Olimpijskich w Chinach i wszystkich firm sponsorujacych ta
          olimp
          > ijska farse!!! Na znak protestu przeciw ignorowaniu przez miedzynarodowa
          polity
          > ke lamania praw czlowieka w Chinach: zadnych relacji, konkursow olimpijskich
          an
          > i produktow sponsorow, zadnej "pokojowej atmosfery olimpijskiej", nie
          pozwalajm
          > y na uznawanie chinskich okrucienstw!!!
          -----------------------------
    • Gość: de K Re: Tybetański mnich skazany na dożywocie IP: 5.6.1D* / *.whirlpool.com 27.01.05, 00:50
      Chińczycy to obok Anglików Niemców Arabów Rosjan i Hiszpanów, najbardziej
      agresywny naród. Podbili nietylko Tybetańczyków ale i Mongołów (mongolia
      wewnętrzna) Kirgizów Mandżurów i innych.
      • Gość: Loghos Re: Tybetański mnich skazany na dożywocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 03:54
        Mandżurowie rządzili Chinami jako ich ostatnia dynastia. Czyngis Chan (mongoł w
        sumie, jeśli się dobrze przyjrzeć)najeżdżał Chiny kilkakrotnie, choć bez
        powodzenia. Japończycy najechali Chiny skutecznie. Wcześniej hulali tam do woli
        Brytyjczycy. Jakiś czas temu aż po indie zapędziła się armia, którą prowadził
        wódz macedoński. Persowie próbowali się rzucić na Europę poprzez Grecję.
        Rzymianie podbili właściwie cały basen Morza Śródziemnego. Większych czy
        mniejszych imperiów kolonialnych dorobili się Brytyjczycy, Francuzi, Hiszpanie,
        Portugalczycy, i Holendrzy. Wenecja stanowiła w średniowieczu największą potęgę
        morską Morza Śródziemnego. Turcy siali postrach w całej Europie. Skandynawowie
        łupili wyspy brytyjskie, wybrzeża Normandii, a lądem zapuszczali się po
        Karpaty. Bizancjum przez 200 lat odpierało najazdy Bułgarów (z Turkami żyjąc
        całkiem nieźle i to w dobie krucjat). Czesi swego czasu dawali regularnie
        łupnia Niemcom i Węgrom jednocześnie. Wyluzuj, człowieku.
    • Gość: Emeryt Re: Tybetański mnich skazany na dożywocie IP: *.inter / *.inter-c.pl 27.01.05, 02:52
      Polaków czeka taki sam los jak dojdzie do władzy liga porypanego rydzyka i
      giertychjugend. Procesy i dozywocia będą za złe spojrzenie na lprka. strąk zaś
      tego klienta ktory nazwał go idiotą skaże co najmniej na 10 lat dybów. Dyby
      ustawione będą oczywiście w Toruniu przed siedzibą radia(które)ma-ryja.
    • Gość: polonus [...] IP: *.179.127.59.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 27.01.05, 03:43
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Loghos Re: Tybetański mnich skazany na dożywocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 04:36
        Człowieku, Ty masz jakąś obsesję?
    • Gość: Gerard Pomyslec, ze w VIII wieku Tybet kontrolowal polowe IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 27.01.05, 04:10
      dzisiejszych Chin. Teraz Tybetanczycy wymieraja powoli, duza czesc wyniosla sie
      z Tybetu a miasta Tybetu sa w wiekszosci zamieszkane przez Chinczykow.
      Szkoda,ze taka stara i wyjatkowa kultura zanika. Nikt tez im nie pomoze bo
      Europa nic nie moze a USA sa zajete w Iraku.
    • Gość: de K Re: Tybetański mnich skazany na dożywocie IP: 5.6.1D* / *.whirlpool.com 27.01.05, 04:48
      tylko ani Mandżurowie ani Dżyngiz han nie wynarodowili Chińczyków ,a oni to
      robia. Postępują tak samo jak Niemcy ze słowianami , Arabowie z Egipcjanami ,
      Asyryjczykami ,Hiszpanie z Indianami ,Anglicy z Aborygenami itd itd.
    • konread Re: Tybetański mnich skazany na dożywocie 27.01.05, 06:59
      To ewidentna wina opinii międzynarodowej, wiele państw w tym również Polska,
      stawia na wyższym szczeblu dobre stosunki gospodarcze z Chinami, niż protesty
      wobec eksterminacji Tybetańczyków. A kiedy już któryś z rządów dla uleczenia
      moralnego kaca coś powie lub zaprosi Dalajlamę, to tak aby czasami Pekin tego
      nie usłyszał...Czysta hipokryzja wielkich tego świata.
    • Gość: ppp Re: Tybetański mnich skazany na dożywocie IP: 57.66.193.* 27.01.05, 07:31
      K.....wa a cały swiat handluje z tymi gnoj.ami Niech Busz pokaze swoją moc i
      na chimy najedzie. A nie nęka słabe panstewka " w imie demokracji"
      W imie demokracji to sie powinno chiny zrównac z ziemią
    • Gość: Michał H. Re: Tybetański mnich skazany na dożywocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 07:44
      Ty debilu!!! Czy ty w ogóle wiesz co ty piszesz??? W Chinach nie było i nie
      będzie demokracji. Nie popieram polityki Stanów Zjednoczonych ale tkie
      pieprzenie doprowadza mnie do białej gorączki. Zastanó się, czy przypadkiem ty
      nie jesteś faszystą a krajem w którym mieszkasz nie rządzą ludzie o takich
      zapędach europejczyku!!!
    • Gość: AAA Re: Tybetański mnich skazany na dożywocie IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 27.01.05, 07:59
      Co za kretyńskie i idiotyczne brednie, jak czytam takich pseudo pacyfistów to
      niedobrze sie robi
    • Gość: Litwin Re: Tybetański mnich skazany na dożywocie IP: *.vrm.lt 27.01.05, 08:09
      Chociaz daleko tam do demokracii, ale to jedyne panstwo w swiecie, ktore
      jankesi dwa razy przeprosili oficjalnie.
    • Gość: macqo oczywiście jest to okropne i nieludzkie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.01.05, 09:34
      tak samo jak Chiny ludowo-kapitalistyczne są nieludzkie, ale na pocieszenie
      pozostaje jedno - kto jak kto, ale buddyjski mnich jest przyzwyczajony do
      odosobnienia i twardego rygoru klasztornego, więc może nie będzie mu tak
      ciężko. Tak czy inaczej będziemy o nim pamiętać.
    • Gość: tfu CHINSKIE DZIKUSY IP: *.dip.t-dialin.net 27.01.05, 09:46
      I to ma byc motor swiatowej gospodarki? Swiat pogrozi palcem i umywa rece, bo
      liczy na niewolnicza prace. Chinczykow nikt nie chce, a wszyscy ich potrzebuja.
    • Gość: davideck Re: Tybetański mnich skazany na dożywocie IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.g.intelink.pl 27.01.05, 09:56
      Jak powiedział kiedyś pewien "znany" naukowiec "Tylko kosmos i ludzka głupota
      nie mają granic" - niecierpię Busha i USA ale żeby wygadywać takie brednie jak
      mój poprzednik (Europejczyk)?!?! Chłopie jeśli nie możesz zrobić nic innego dla
      Świata to choć ZAMILCZ!!!
    • Gość: sebatak Re: Tybetański mnich skazany na dożywocie IP: *.csk.pl 27.01.05, 10:22
      młoda demokracja w chinach:))) rozbawiłes mnie europejczyku (na wygnaniu)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka