negevmc 10.02.05, 18:03 Zwolnil 5 wysokich urzednikow za niedopilnowanie bezpieczenstwa w strefie Gazy. (tj 30 hamasowych pociskow, ktore w nocy spadly na Gusz Katif) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
manny_ramirez Re: Abu Mazen sie stara 10.02.05, 18:07 Przepraszam za cynizm ale sie nie zdziwie jak ci "wysocy urzednicy" od teraz sami te mozdzierze i wyrzutnie beda obslugiwac:((( Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_ramirez Re: Abu Mazen sie stara 10.02.05, 18:43 manny_ramirez napisał: > Przepraszam za cynizm ale sie nie zdziwie jak ci "wysocy urzednicy" od teraz > sami te mozdzierze i wyrzutnie beda obslugiwac:((( A ja myslalem,ze poprosisz o link. Ty przeciez bez linkow glowy ucinasz, a tu na slowo wierzysz? Co za rasista z Ciebie Manny,zeby wierzyc obcemu na slowo.Link poprosze,inaczej sam wpis zaczne o czepianiu sie trolejbusow. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Abu Mazen sie stara 10.02.05, 18:48 Cos Ci sie czarny pomylilo. To nie ja tylko mi glowe o linki ucinali a przed smiercia jeszcze pochodzenie zmieniali:(((( A wpisuj sobie o wszystkich elektrycznych pojazdach , wszystkim nam bedzie na forum weselej Odpowiedz Link Zgłoś
iloveisrael1 [...] 10.02.05, 18:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny_ramirez Re: Abu Mazen sie stara 10.02.05, 19:11 iloveisrael1 napisał: > a Tobie czarny to kolor od przebywania z islamczykami sie zmienil, i slonce > rozum wypalilo co arabusku??? Dlaczego gazeta toleruje takie rasistowskie poglady,gdzie rase czarna uwaza sie za cos gorszego od innych? Dlaczego gazeta toleruje rasistowskie okreslenia arabow,czyzby byli to nizsi kategoria ludzie? Kropka prosze zabierz glos na temat jawnie gloszonego i popieranego tutaj rasizmu,przez niektore nicki? Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Abu Mazen sie stara 10.02.05, 19:12 ha, ha znalazl sie uciemiezony:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 Re: Abu Mazen sie stara 10.02.05, 20:44 czarny_ramirez napisał: > manny_ramirez napisał: > > > Przepraszam za cynizm ale sie nie zdziwie jak ci "wysocy urzednicy" od te > raz > > sami te mozdzierze i wyrzutnie beda obslugiwac:((( > > A ja myslalem,ze poprosisz o link. Ty przeciez bez linkow glowy ucinasz, a tu n > a > slowo wierzysz? Co za rasista z Ciebie Manny,zeby wierzyc obcemu na slowo.Link > poprosze,inaczej sam wpis zaczne o czepianiu sie trolejbusow. krystian=ahmed ma nowy nick , gratuluje ahmedowi Odpowiedz Link Zgłoś
rattler Re: Abu Mazen sie stara 10.02.05, 19:42 Gush Katif to zydowski nielegalny settlement na okupowanym terytorium Gazy , jego mieszkancy nie godza sie na dobrowolny zwrot ziemi Palestynczykom , ci z kolei doszli do wniosku , ze jesli dyplomacja nie przynosi oczekiwanych rezultatow , to nie ma sensu bezczynnie czekac az osadnicy zmienia zdanie . Cierpliwosc ma swoje granice . Racja jest po stronie Palestynczykow , mieszkancy Gush Katif sa ligit target , sami o tym zadecydowali . narazie ----------------------------------------- 30 hamasowych pociskow, ktore w nocy spadly na Gusz Katif Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 ty naiwniaczku , juz raz dales sie nabrac na Oslo 10.02.05, 20:47 Na Rabina napewno glosowales jak reszta naiwnych lewakow. To teraz macie ... Jeszcze raz im wierzysz ? Odpowiedz Link Zgłoś
lechu1 Re: Abu Mazen sie stara 10.02.05, 22:10 z_daleka napisał: > Masz lepszy pomysl? mam , trzymac arabstwo na odleglosc lufy karabinu . Strefy ochronne 5-10 km wokol granicy wyznaczonej przez Izrael. Martwa strefa i gdy ktos sie zblizy zeby zaszkodzic wykonczyc go. Proste ? Albo dacie du.. , za 10 lat .(maximum) Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Abu Mazen sie stara 10.02.05, 22:33 wcale nie takie proste. Na dluzsza mete ... po prostu do niczego nie prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Abu Mazen sie stara 11.02.05, 06:43 ja nie wierze araba z wolnic pare oficerow to nie sztuka ale bojowac Terroristwo to sztuka arabstwo maja 70000 policjantow i niema order & law Turczycy musza wraca aby z arabami zrobic parzadek jak ostatnie 400 lat w osmanskim reichu Araby sa problem miedzynarodowy Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Abu Mazen sie stara 11.02.05, 06:44 Transfer ata chaser bark mi transfera arabow do jordani Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Re: Abu Mazen sie stara 11.02.05, 09:34 Czy Izrael to zaakceptowal czy tez byl jakis odwet? Pytam bo u nas ani slowem o tym nie pisnieto. Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd Re: Abu Mazen sie stara 11.02.05, 09:56 Reakcje Mazena jako satisfakcjonujacy wysilek monitorowania sytuacji. Czy tez Izrael dokonal odwetu na wlasna reke? Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: Abu Mazen sie stara 11.02.05, 10:05 No zastanaow sie abe. Czy gdyby Izrael dokonal odwetu, twoja gazeta nie napisalaby o tym na pierwszej stronie?-:) Odpowiedz Link Zgłoś
abe_ltd He he he... No to tak trzymac 11.02.05, 10:07 nerwy na wodzy. Jak narazie dobrze Wam idzie. Odpowiedz Link Zgłoś