wyrodnamatka Re: dobra marcus , 15.03.05, 02:13 ale założę się ,że wierzysz w ideały :) nara Odpowiedz Link Zgłoś
wyrodnamatka Re: dobra marcus , 15.03.05, 02:15 i wygłupów , idę spać poczucie humoru to ważna cecha narodowa , typowo polska ,bym powiedział . Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: dobra marcus , 15.03.05, 02:15 wyrodnamatka napisała: > i wygłupów , idę spać > > poczucie humoru to ważna cecha narodowa , typowo polska ,bym powiedział . tak samo jak chamstwo prymitywow. Odpowiedz Link Zgłoś
wyrodnamatka Re: dobra marcus , 15.03.05, 02:19 tak , rachelko tu masz rację , prymitywy są najgorsze -ale masz przy sobie narty , bo wiesz dwie dodatkowe klepki to nie do pogardzenia a tak między nami , to lubię markusa , też jest idealista jak che , tylko z innego obozu ... pa blondyneczko Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: dobra marcus , 15.03.05, 02:27 wyrodnamatka napisała: > tak , rachelko tu masz rację , prymitywy są najgorsze > -ale masz przy sobie narty , bo wiesz dwie dodatkowe klepki to nie do > pogardzenia > > a tak między nami , to lubię markusa , też jest idealista jak che , tylko z > innego obozu ... pa blondyneczko no wlasnie dobrze jak i ty mialbys pare klepek wiecej alladynie,niestety na nich sie zle zjezdza,ale w glowie ich nigdy nie za wiele. to,ze lubisz krasule to i nie dziw bo jeden prymityw do drugiego zawsze ciagnie,poprostu sie rozumiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus rachelka-widze ze dzis zupelnie nie mozesz 15.03.05, 02:28 miejsca dla siebie znalezc.krecisz sie po tych watkach jak smrod po gaciach poswiecajac caly czas mi i mannemu :)))) rozumiem te fascynacje ale zrozum ze fani tacy jak ty sa upierdliwi :) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Crassus, ja tu widze, ze Helka pokochala Cie 15.03.05, 02:38 calem swojem sercem. I widzisz, to jest piekne. Jedynie na kobiety, na tym parszywym Swiecie - zawsze mozna liczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus :DDDD kobiety zawsze za mna szalaly ;)))))) 15.03.05, 02:46 albo za moim pieknym umyslem albo za wygladem Adonisa ;))) ehh :))) :D Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: rachelka-widze ze dzis zupelnie nie mozesz 15.03.05, 02:40 marcus_crassus napisał: > miejsca dla siebie znalezc.krecisz sie po tych watkach jak smrod po gaciach pos > wiecajac caly czas mi i mannemu :)))) > > rozumiem te fascynacje ale zrozum ze fani tacy jak ty sa upierdliwi :) > tak to "mi", to szczegolnie po polskiemu dobre panie mecenasie z obory. nie trza dlugo czekac na to,aby grojec wyszedl z berecika. widac gdzies ty sie chowal i gdzie do szkol chodzil. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus mnie mnie :))) jest 2:43 15.03.05, 02:44 wiec sie nie podniecaj tylko z powrotem do garow bo znow zupa wykipi Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: mnie mnie :))) jest 2:43 15.03.05, 02:50 marcus_crassus napisał: > wiec sie nie podniecaj tylko z powrotem do garow bo znow zupa wykipi > tak tak mecenenasie, niestety przy roznych okazjach wychodzi ta smutna prawda, kto z jakiego mi mi wyszedl i chamstwem sobie pomaga,aby nikodema dyzme pod poduszke wsadzic. niedlugo trzeba na te mi mi czekac, w nocy ,czy w dzien, ale niestety te slomke ciezko w buciki dziurawe wcisnac , nawet w nocy uwiera i jedynie tacy mi mi jak manius moga sie tobie pajacu klaniac i ciebie uwazac za cos lepszego niz smutne,zalosne polskie mi mi. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Sluchaj, piekna Heleno... 15.03.05, 03:02 to raczej Ty wznies sie ponad podzialy i zaprzestan uzywania slow typu: obora , Stolicznaja, Krasula, itd... stac Cie na to. co robisz sama - dla podniesienia poziomu tego forum? zaswiec przykladem. buenas noches - for You only. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: Sluchaj, piekna Heleno... 15.03.05, 03:04 j-k napisał: > to raczej Ty wznies sie ponad podzialy i zaprzestan uzywania slow > typu: obora , Stolicznaja, Krasula, itd... > > stac Cie na to. > > co robisz sama - dla podniesienia poziomu tego forum? > zaswiec przykladem. > > buenas noches - for You only. jotka pisz wiersze do krasuli, to twoj poziom. night night Odpowiedz Link Zgłoś
j-k wiersze pisze... 15.03.05, 03:07 ale jestem zaprzysieglym hetero, jak rowniez nie-sodogamista... pomaga Ci ta zlosliwosc bez sensu, Ljubimaja? Odpowiedz Link Zgłoś