kecawy 22.03.05, 18:13 Odszedł człowiek co kochał POLSKĘ .I to jest istotne zasmucony kecaw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kecawy Re: CZEŚC PAMIĘCI MOSKALA 22.03.05, 18:17 To nic nie ma do .... zmarł człowiek co KOCHAŁ POLSKĘ I żył dla niej kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg.z.krainy.dreszczowcow Re: CZEŚC PAMIĘCI MOSKALA 22.03.05, 18:18 I dlatego zył w USA. A poza tym tak ja kochał, że trzech zdań po Polsku nie potrafił sklecić. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: CZEŚC PAMIĘCI MOSKALA 22.03.05, 18:20 Fryderyk Wielki ze swoimi poddanymi porozumiewał się po francuzku i co z tego wynikało .Ten człowiek poświęcał swój czas Polsce a jego działalność na tej niwie trwała dziesięciolecia. serdecznie pozdrawiam i w tym dniu sądzę ,ze powinno się pochylić czoła kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg.z.krainy.dreszczowcow Re: CZEŚC PAMIĘCI MOSKALA 22.03.05, 18:21 Porównnanie Fryderyka Wielkiego do Moskala to jak porwównywać niemieckiego orła do polskiego gówna. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez do kecawa 22.03.05, 18:36 kecawie szanuje co piszesz, szczegolnie na mym forum, zawsze bardzo przemyslane sprawy, ale tu sie mylisz ten czlowiek mial jedna wielka zasluge , mobilizacja Polonii za wejsciem do NATO ale potem ten dorobek zmarnowal rozbijac Polonie amerykanska Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: CZEŚC PAMIĘCI MOSKALA 22.03.05, 18:19 kecawy napisał: > To nic nie ma do .... > > zmarł człowiek co KOCHAŁ POLSKĘ I żył dla niej > > kecaw Czy wszyscy Moskale kochają Polskę, czy to był jakiś szczególny rodzaj Moskala? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: CZEŚC PAMIĘCI MOSKALA 22.03.05, 18:22 Prezes Kongresu Polonii Amerykańskiej Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: CZEŚC PAMIĘCI MOSKALA 22.03.05, 18:23 Nie lubię Moskali, ale moskaliki i owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: CZEŚC PAMIĘCI MOSKALA 22.03.05, 18:24 Zmarł wybitny aczkolwiek kontowersyjny człowiek zasmucony tym i Tobą kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: CZEŚC PAMIĘCI MOSKALA 22.03.05, 18:26 kecawy napisał: > Zmarł wybitny aczkolwiek kontowersyjny człowiek > > zasmucony tym i Tobą kecaw A w czym on był wybitny? W opluwaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg.z.krainy.dreszczowcow CZAS NA KOŹMIŃSKIEGO 22.03.05, 18:17 JUŻ CZAS NAJWYZSZY. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: CZAS NA KOŹMIŃSKIEGO 22.03.05, 18:18 W obliczu śmierci nie żartuj kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg.z.krainy.dreszczowcow Re: CZAS NA KOŹMIŃSKIEGO 22.03.05, 18:18 Jestem bardzo powazny. Na niego tez czas. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: CZAS NA KOŹMIŃSKIEGO 22.03.05, 18:19 szpieg.z.krainy.dreszczowcow napisał: > Jestem bardzo powazny. Na niego tez czas. a moze na ciebie tez, w koncu planeta przeludniona. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: CZAS NA KOŹMIŃSKIEGO 22.03.05, 18:23 Tak ale w intersie narodu ba ludzkości jest ich pouczyć słowem dobrym i spolegliwym. Proces edukacji będzie przyśpieszony !! serdecznie pozdrawiam zwolennik pracy u podstaw kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg.z.krainy.dreszczowcow Re: CZAS NA KOŹMIŃSKIEGO 22.03.05, 18:27 słowem dobrym, którego Moskal nie znał. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: CZAS NA KOŹMIŃSKIEGO 22.03.05, 18:30 naprawde wierzysz w jakis proces edukacji?Ja nie bardzo.W obecnych skomercjalizowanych czasach , za wszelka nauke trzeba placic. Albo za jej brak, tez kiedys rachunki beda wystawione. Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg.z.krainy.dreszczowcow Re: CZAS NA KOŹMIŃSKIEGO 22.03.05, 18:31 Mnie wyedukował na temat pana Moskala Jan Nowak Jeziorański. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: CZAS NA KOŹMIŃSKIEGO 22.03.05, 18:38 a mnie meetkat z pania Luczywo.Poki co wszystko pasuje i wszystko gra. Walka z wlasnymi genami to walka z wiatrakami Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: CZAS NA KOŹMIŃSKIEGO 22.03.05, 18:45 krystian71 napisała: > a mnie meetkat z pania Luczywo.Poki co wszystko pasuje i wszystko gra. > Walka z wlasnymi genami > to walka z wiatrakami nie obrazaj materialu genetycznego przecietnego jasia,meerkat z pania zapalna,to chyba abberacje genetyczne,a jak wiadomo na mutacje nic nie poradzisz,a zdazaja sie bardzo czesto,gdyz czlowiek ma tych genowmo az za duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: CZAS NA KOŹMIŃSKIEGO 22.03.05, 18:41 A Ty sam co sądzisz i dlaczego .Pan Nowak w obliczu śmierci by zamilkł serdecznie pozdrawiam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: CZAS NA KOŹMIŃSKIEGO 22.03.05, 18:21 Wiesz z czego śmieje się najczęściej BÓG ??? Z ludzkich PLANÓW . Nawet nie masz pojęcia na koko teraz CZAS serdecznie pozdrawiam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: CZAS NA KOŹMIŃSKIEGO 22.03.05, 18:24 kecawy napisał: > Wiesz z czego śmieje się najczęściej BÓG ??? Z ludzkich PLANÓW . > > Nawet nie masz pojęcia na koko teraz CZAS > > serdecznie pozdrawiam kecaw jak wiadomo czlowiek strzela a Bog kule nosi. jesli komus tak zyczysz rychlej to uwazaj na siebie,bo nikt nie jest wieczny,nawet ci namadrzejsi beda musieli sie zwinac. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: CZAS NA KOŹMIŃSKIEGO 22.03.05, 18:30 Aja ci życzę nawe i stu pięciu lat serdecznie pozdrawiamkecaw Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg.z.krainy.dreszczowcow SZKODA ŻE TAK DŁUGO ŻYŁ 22.03.05, 18:25 Byc moze gdyby zył krócej to i byc moze mniej dowcipów o Polakach by powstało. Przeciez ten Moskal idealnie podtrzymywał stereotyp polskiego ksenofobicznego idioty Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: SZKODA ŻE TAK DŁUGO ŻYŁ 22.03.05, 18:27 Czujeś się takim bo ja nie .Ponadtto w USA tak nie jesteśmy postrzegani .Częściej sami tak postrzegamy siebie serdecznie pozdrawiam dumny z tego iż jestem Polakiem kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg.z.krainy.dreszczowcow Re: SZKODA ŻE TAK DŁUGO ŻYŁ 22.03.05, 18:28 Polak zawsze bedzie dumny ze swojej niekompetencji i bedzie bronił tej niekompetencji do ostatniejkropli krwi. W tym przypadku uosobieniem tej niekompetencji jest Moskal. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: SZKODA ŻE TAK DŁUGO ŻYŁ 22.03.05, 18:31 szpieg.z.krainy.dreszczowcow napisał: > Polak zawsze bedzie dumny ze swojej niekompetencji i bedzie bronił tej > niekompetencji do ostatniejkropli krwi. W tym przypadku uosobieniem tej > niekompetencji jest Moskal. no kotus nie mow za wszystkich,tylko za siebie.nie kazdemu na imie szpieg i nie kazdy dzieli szare komorki z toba,bog zaplac za ten zaszczyt. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: SZKODA ŻE TAK DŁUGO ŻYŁ 22.03.05, 18:32 Gdy ktoś leży na KATAFALKU to wypada milczeć serdecznie pozdrawiam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: SZKODA ŻE TAK DŁUGO ŻYŁ 22.03.05, 18:37 kecawy napisał: > Gdy ktoś leży na KATAFALKU to wypada milczeć > > serdecznie pozdrawiam kecaw zauwaz kogo mozna rozpoznac po chamstwie i z jaka grupa sa ci ludzie zwiazani.az wstyd,ale to wszystko wyjadacze padliny. Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg.z.krainy.dreszczowcow Re: SZKODA ŻE TAK DŁUGO ŻYŁ 22.03.05, 21:20 z jaka grupą? jestem ciekaw z jaka grupa mnie powiazałeś? ===== Ten jest Zydem o kim sie mówi ze jest Zydem Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: SZKODA ŻE TAK DŁUGO ŻYŁ 22.03.05, 18:29 szpieg.z.krainy.dreszczowcow napisał: > Byc moze gdyby zył krócej to i byc moze mniej dowcipów o Polakach by powstało. > Przeciez ten Moskal idealnie podtrzymywał stereotyp polskiego ksenofobicznego > idioty jak ladnie,ze tak sie martwisz ksenofobicznie, i jak oryginalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: SZKODA ŻE TAK DŁUGO ŻYŁ 22.03.05, 18:34 jak widac zbieglo sie grono zalobnikow kadisz nad trumna odprawic. To chyba dobrze o nim swiadczy , gorzej , gdyby zasluzyl na panegiryk meerkata, czy innych idiotow. Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg.z.krainy.dreszczowcow TO NIE ŻYD JEST WROGIEM A WRÓG ŻYDEM KRYSTIANKU? 22.03.05, 18:38 pewnie tak, bo znowu nie mogłes uciec od tego nuudnego watku. Musiałes w jakis sposób do niego nawiazać? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: TO NIE ŻYD JEST WROGIEM A WRÓG ŻYDEM KRYSTIAN 22.03.05, 18:40 nie dalo sie , gdy zauwazylem , kto pierwszy ruszyl w tym kondukcie zalobnym Odpowiedz Link Zgłoś
szpieg.z.krainy.dreszczowcow Re: TO NIE ŻYD JEST WROGIEM A WRÓG ŻYDEM KRYSTIAN 22.03.05, 18:43 kto Żydzi? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: TO NIE ŻYD JEST WROGIEM A WRÓG ŻYDEM KRYSTIAN 22.03.05, 18:45 Dlaczego ciągniesz taki wątek serdecznie pozdrawiam zasmucony śmiercią wybitnego choć kontrowersyjnego Polaka kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: TO NIE ŻYD JEST WROGIEM A WRÓG ŻYDEM KRYSTIAN 22.03.05, 18:46 kecawy napisał: > Dlaczego ciągniesz taki wątek > > serdecznie pozdrawiam zasmucony śmiercią wybitnego choć kontrowersyjnego Polak > a > kecaw a z kim on ma paplac z maniusiem,to nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: TO NIE ŻYD JEST WROGIEM A WRÓG ŻYDEM KRYSTIAN 22.03.05, 18:47 Idę odpocxząć kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: TO NIE ŻYD JEST WROGIEM A WRÓG ŻYDEM KRYSTIAN 22.03.05, 19:18 sprawdz w wyszukiwarce , ja jestem leniwy, a ty upierdliwy. Moze tez primovoto iloveisrael,staszek,manny,wyzgryn,wisniowiecki? Moze zreszta nie, ale przynudzasz w podobnym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Jak zawsze prawda w oczy kole 22.03.05, 19:24 Tak, wszyscy to ja, Ja to wszyscy, tylko krystian jedyny sprawiedliwy Odpowiedz Link Zgłoś
holy_father [...] 22.03.05, 21:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawy Re: krystian71=che goovniara=tomson=eva=...JERZY 23.03.05, 22:27 Dlaczego tak sądzisz serdecznie pozdrawiam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś