juszta Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 19:49 Co tu mozna napisac? Nie bylabym soba gdybym nie podziekowala Tobie Ojcze Swiety. Dziekuje Ci za Twoja bezgraniczna milosc, za Twoja zawsze wyciagnieta reke do nas grzesznikow. Wierze, ze Bedziesz wspomagal nam w trudnych wyborach i decyzjach by jak najblizej zbizyc sie do Boga, a tym samym do Ciebie. Kocham Cie, tak samo jak kocha Cie cala POLSKA oraz CALY SWIAT!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
myszka1969 Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 19:51 Czuje sie teraz taka samotna-jeszce bardziej niż jestem zwykle. Jakby odszedł ode mnie Ktos najbliższy, kto był zawsze , choć nie tak często o Nim myślałam... Odpowiedz Link Zgłoś
daniel.daniel Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 19:53 Był inspiracją, człowiekiem wiary, czynu i wielkiej miłości. Ta niezwykła odwaga i zacięcie z jaką walczył o ten świat jest wprost niebywała Ojcze, Ty zawsze bądź wśród nas... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
neferet Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 19:59 Spoczywaj w pokoju. I tak jesteś wciąż z nami... Odpowiedz Link Zgłoś
micurka Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 20:06 ['] ['] ['] miłość, miłość, miłość Odpowiedz Link Zgłoś
kupsztajn Cieka we że 03.04.05, 20:11 ta gazeta dopiero dzisiaj zrobila taki design. Co to oznacza? Odpowiedz Link Zgłoś
kupsztajn Dobra, należy powiedzieć że są OK! Bo: 03.04.05, 20:17 "Bal Purimowy - ODWOŁANY! Bal Purimowy planowany na dzień jutrzejszy został odwołany ze względu na krytyczny stan zdrowia papieża Jana Pawła II" Info ze strony: warszawa.jewish.org.pl/news.html. Nie spodziewałem się tego. Jestem mile zaskoczony. Odpowiedz Link Zgłoś
kupsztajn Re: Cieka we że 03.04.05, 20:42 Chcecie takiego Papierza? www.emol.com/fotos/0731_joseph_ratzinger.jpg, nie wiem ja wolę chyba www.the-tidings.com/2003/0801/liturgy1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kupsztajn Re: Cieka we że 03.04.05, 20:43 images.search.yahoo.com/search/images/view?back=http%3A%2F%2Fimages.search.yahoo.com%2Fsearch%2Fimages%3Fp%3DJOSEPH%2BRATZINGER%26sm% 3DYahoo%2521%2BSearch%26fr%3DFP-tab-img-t%26toggle%3D1%26ei%3DUTF- 8&h=172&w=153&imgcurl=www.emol.com%2Ffotos% 2F0731_joseph_ratzinger.jpg&imgurl=www.emol.com%2Ffotos% 2F0731_joseph_ratzinger.jpg&size=20.9kB&name=0731_joseph_ratzinger.jpg&rcurl=htt p%3A%2F%2Fwww.emol.com%2Fnoticias%2Finternacional%2Fdetalle% 2Fdetallenoticias.asp%3Fidnoticia%3D154624&rurl=http%3A%2F%2Fwww.emol.com% 2Fnoticias%2Finternacional%2Fdetalle%2Fdetallenoticias.asp%3Fidnoticia% 3D154624&p=JOSEPH+RATZINGER&type=jpeg&no=18&tt=449 Odpowiedz Link Zgłoś
nie.my [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] 03.04.05, 20:13 Totus Tuus Odpowiedz Link Zgłoś
damian1975 Re: [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` 03.04.05, 20:16 Odszedł od nas Wielki Człowiek, Przewodnik po górach życia...tej pustki nie sposób wyrazić słowami...Pokój Jego Duszy "Kres jest tak niewidzialny, jak początek Wszechświat wyłonił się ze Słowa i do Słowa też powraca(...)A przecież nie cały umieram, to co we mnie niezniszczalne trwa!" Tryptyk Rzymski - Medytacje nad Księgą Rodzaju Odpowiedz Link Zgłoś
damian1975 Re: [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` 03.04.05, 20:17 Odszedł od nas Wielki Człowiek, Przewodnik po górach życia...tej pustki nie sposób wyrazić słowami...Pokój Jego Duszy "Kres jest tak niewidzialny, jak początek Wszechświat wyłonił się ze Słowa i do Słowa też powraca(...)A przecież nie cały umieram, to co we mnie niezniszczalne trwa!" Tryptyk Rzymski - Medytacje nad Księgą Rodzaju Odpowiedz Link Zgłoś
jester_737 Re: [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` ] [ ` 03.04.05, 20:19 Uczyl nas jak wspaniale zyc,pokazal nam jak pieknie umierac. Nawet zal po NIM jest jakby piekny. Odpowiedz Link Zgłoś
bma.bmk Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 20:17 Odpoczywaj w spokoju najdroższy Ojcze. Beata K. Odpowiedz Link Zgłoś
she8 Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 20:18 Dzięki, że byłeś. Tam, wysoko , też będziesz o nas pamiętał. Kocham Cię, Ojcze Święty! Odpowiedz Link Zgłoś
vrati Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 20:18 ... kiedys spotkamy sie w krainie wiecznego szczescia... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
mystery_of_mind Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 20:23 ['] [*] ku pamięci Janu Pawłu II niestrudzonemu wędrowcowi w walce o pokój, miłość, wiarę, nadzieję Słowami pokoju walczył o pokój na świecie, dzielił się z nami miłością, byśmy i my mogli się nią dzielić, pokornie poświęcił się bez reszty Bogu, i zostawił po sobie nadzieję, która nigdy nie zaginie. Zapamiętaliśmy to, co przekazywał nam przez całe swoje życie. Postępujmy zgodnie z tym co głosił, a pamięć o nim zostanie na zawsze zachowana. Postępujmy jakby był z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
sake_san Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 20:28 Ojcze Święty! Żyjesz wiecznie! Oręduj za nami u Pana Boga! Miejmy nadzieje na spotkanie w wieczności. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
bressa Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 20:33 [']['][']['][']['][']['][']['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś
m_q Requiescant in pace ['] 03.04.05, 20:35 Requiem aeternam dona eis, Domine, et lux perpetua luceat eis. Requiescant in pace. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
deithwen777 Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 20:36 Niech spoczywa w pokoju :( Był jednym z największych ludzi w historii świata, pozostanie w mej pamięci, a wiedzę o Jego posłannictwie przekaże też mym dziecią. Non omnis moriar :( Odpowiedz Link Zgłoś
yorik Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 20:42 Nie jestem katolikiem, ale tego Człowieka żal, bardzo żal. Nie jestem w stanie wskazać nikogo, kto tyle dla nas wszystkich zrobił. Mimo, że to nieuniknione to żal, że odszedł... yorik Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 20:42 ['] Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie... Odpowiedz Link Zgłoś
amatorka2 Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 20:42 WIECZNY ODPOCZYNEK RACZ MU DAĆ PANIE A ŚWIATŁOŚĆ WIEKUISTA NIECHAJ MU ŚWIECI WIECZNY ODPOCZYNEK RACZ MU DAĆ PANIE A ŚWIATŁOŚĆ WIEKUISTA NIECHAJ MU ŚWIECI WIECZNY ODPOCZYNEK RACZ MU DAĆ PANIE A ŚWIATŁOŚĆ WIEKUISTA NIECHAJ MU ŚWIECI NIECH ODPOCZYWA W POKOJU WIECZNYM... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
pwo Re: Jan Paweł II nie żyje 03.04.05, 20:43 Żal, ból, bezsilność.Tylko to ,że powiedział, iż jest spokojny uspokoiło i mnie [*] Odpowiedz Link Zgłoś