Dodaj do ulubionych

Tylko do Kingfish !!!!!!

IP: *.proxy.aol.com 26.06.02, 04:05
Hi Kingfish ! Zauwazylem,ze znowu znalazles chwile czasu ,aby na to forum
powoli znikajace zajrzec ! Widzisz sam,ze nie ma tu juz humoru intercontalnego
i wesolego,jak kiedys bywalo ! Pragne Cie tylko poinformowac,ze poruszylo mnie
cos,co wyslales kiedys,kiedy nasze kochane WTC popadlo . Pamietasz to,kiedy
pokazales zdjecie,kiedy Twoj tatko u Ciebie byl ? Na tym Boat od strony Staten
Island ? Pamietasz ? A pozniej zabraklo Ci Kogos ! Wspolczuje Ci King... !
Dzisiaj ja nie dopuszczam mysli tej samej,co moja Mamusie czeka ! Modle sie o
nia z calego serca ,God Bless Her.Pzdr.King.GOD BLESS OUR AMERICA !
Obserwuj wątek
    • Gość: Kingfish Re: Tylko do Kingfish !!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 27.06.02, 03:13
      Cześć Egon
      Ostatnio naprawdę nie mam za dużo czasu ale to jest u mnie, o tej
      letniej porze roku, normalne. Jestem bardzo zajęty w pracy a każdą wolną
      chwilę staram się spędzić z dziećmi pod gołym niebem. Nawet już parę razy
      przepłynąłem na około Manhattanu. Poza tym tak jak zauważyłeś forum naprawdę
      upadło i zrobiło się bardzo nudne. Nikt jeszcze od tamtych czasów nie walnął
      sobie międzykontynentalnego toastu, pamiętasz?:-)
      Co do zdjęcia, po 11 września, chyba dla każdego ma one jakieś specjalne
      znaczenie i dlatego się nim z wami podzieliłem.
      Dzięki za miłe słowa.
      Pzdr
      Kingfish

ijk.netfirms.com/nyc1.swf

ijk.netfirms.com/wtc.swf

• Gość: XXX Re: Tylko do Kingfish !!!!!! IP: *.proxy.aol.com 27.06.02, 03:19
        Gość portalu: Kingfish napisał(a):

> Cześć Egon
        > Ostatnio naprawdę nie mam za dużo czasu ale to jest u mnie, o tej
        > letniej porze roku, normalne. Jestem bardzo zajęty w pracy a każdą wolną
        > chwilę staram się spędzić z dziećmi pod gołym niebem. Nawet już parę razy
        > przepłynąłem na około Manhattanu. Poza tym tak jak zauważyłeś forum naprawdę
        > upadło i zrobiło się bardzo nudne. Nikt jeszcze od tamtych czasów nie walnął
        > sobie międzykontynentalnego toastu, pamiętasz?:-)
        > Co do zdjęcia, po 11 września, chyba dla każdego ma one jakieś specjalne
        > znaczenie i dlatego się nim z wami podzieliłem.
        > Dzięki za miłe słowa.
        > Pzdr
        > Kingfish
        >
        >
        > <a href="http://ijk.netfirms.com/nyc1.swf"target="_blank">ijk.netfirms.com/nyc1
        > .swf</a>
        >
        > <a href="http://ijk.netfirms.com/wtc.swf"target="_blank">ijk.netfirms.com/wtc.s
        > wf</a>
        >

Bog z Toba niech bedzie i z najblizszymi sercu Twojemu ! Pozdrowka,Przyjacielu
        moj z Interu !!!
        • Gość: Kingfish Re: Tylko do Kingfish !!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 27.06.02, 03:23
          Gość portalu: XXX napisał(a):

> Gość portalu: Kingfish napisał(a):
          >
          > > Cześć Egon
          > > Ostatnio naprawdę nie mam za dużo czasu ale to jest u mnie, o tej
          > > letniej porze roku, normalne. Jestem bardzo zajęty w pracy a każdą wolną
          >
          > > chwilę staram się spędzić z dziećmi pod gołym niebem. Nawet już parę razy
          > > przepłynąłem na około Manhattanu. Poza tym tak jak zauważyłeś forum napra
          > wdę
          > > upadło i zrobiło się bardzo nudne. Nikt jeszcze od tamtych czasów nie waln
          > ął
          > > sobie międzykontynentalnego toastu, pamiętasz?:-)
          > > Co do zdjęcia, po 11 września, chyba dla każdego ma one jakieś specjalne
          > > znaczenie i dlatego się nim z wami podzieliłem.
          > > Dzięki za miłe słowa.
          > > Pzdr
          > > Kingfish
          > >
          > >
          > > <a href="http://ijk.netfirms.com/nyc1.swf"target="_blank">ijk.netfir
          > ms.com/nyc1
          > > .swf</a>
          > >
          > > <a href="http://ijk.netfirms.com/wtc.swf"target="_blank">ijk.netfirm
          > s.com/wtc.s
          > > wf</a>
          > >
          >
          > Bog z Toba niech bedzie i z najblizszymi sercu Twojemu ! Pozdrowka,Przyjacielu
          > moj z Interu !!!
          Na wzajem:)

• Gość: Egon Re: Tylko do Kingfish !!!!!! IP: *.proxy.aol.com 27.06.02, 03:28

> Gość portalu: XXX napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Kingfish napisał(a):
            > >
            > > > Cześć Egon
            > > > Ostatnio naprawdę nie mam za dużo czasu ale to jest u mnie, o tej
            > > > letniej porze roku, normalne. Jestem bardzo zajęty w pracy a każdą
            > wolną
            > >
            > > > chwilę staram się spędzić z dziećmi pod gołym niebem. Nawet już parę
            > razy
            > > > przepłynąłem na około Manhattanu. Poza tym tak jak zauważyłeś forum
            > napra
            > > wdę
            > > > upadło i zrobiło się bardzo nudne. Nikt jeszcze od tamtych czasów nie
            > waln
            > > ął
            > > > sobie międzykontynentalnego toastu, pamiętasz?:-)
            > > > Co do zdjęcia, po 11 września, chyba dla każdego ma one jakieś specja
            > lne
            > > > znaczenie i dlatego się nim z wami podzieliłem.
            > > > Dzięki za miłe słowa.
            > > > Pzdr
            > > > Kingfish
            > > >
            > > >
            > > > <a href="http://ijk.netfirms.com/nyc1.swf"target="_blank">ijk.n
            > etfir
            > > ms.com/nyc1
            > > > .swf</a>
            > > >
            > > > <a href="http://ijk.netfirms.com/wtc.swf"target="_blank">ijk.ne
            > tfirm
            > > s.com/wtc.s
            > > > wf</a>
            > > >
            > >
            > > Bog z Toba niech bedzie i z najblizszymi sercu Twojemu ! Pozdrowka,Przyjac
            > ielu
            > > moj z Interu !!!
            > Na wzajem:)
            >

BOG Z TOBA I Z RODZINA TWOJA ,KING...!
      • Gość: Egon Re: Tylko do Kingfish !!!!!! IP: *.proxy.aol.com 27.06.02, 03:26

> Cześć Egon
        > Dzięki za miłe słowa.
        > Pzdr
        > Kingfish
        >
        >
        > <a href="http://ijk.netfirms.com/nyc1.swf"target="_blank">ijk.netfirms.com/nyc1
        > .swf</a>
        >
        > <a href="http://ijk.netfirms.com/wtc.swf"target="_blank">ijk.netfirms.com/wtc.s
        > wf</a>
        >

SORRY King za moja wczesniejsza odpowiedz jaik XXX,ale sam zauwazyles chyba,tu
        ludzi jednak zabraklo tych,ktorzy nam otuchy w w walce ,przeciwko bandytom
        moslemskim zawsze dodawali. Pzdr.King... !
        • Gość: drF Tylko do Kingfish !!!!!! IP: *.cm-upc.chello.se 27.06.02, 03:30
          pzdr
          • Gość: Kingfish Hehehe Nawet Drf. sie pojawil:-) IP: *.dyn.optonline.net 27.06.02, 03:32
            pozdrowienia:)

Gość portalu: drF napisał(a):

> pzdr

• zupagrzybowa Re: Hehehe Nawet Drf. sie pojawil:-) 27.06.02, 03:33
              Blogoslawienstwa
              • Gość: Kingfish Re: Hehehe Nawet Drf. sie pojawil:-) IP: *.dyn.optonline.net 27.06.02, 03:37
                zupagrzybowa napisał(a):

> Blogoslawienstwa

Na wzajem ale jest stanowczo za goraco na zupe hihihihihih
                • Gość: drF Re: Hehehe Nawet Drf. sie pojawil:-) IP: *.cm-upc.chello.se 27.06.02, 03:43
                  bardzo ladna manifestacja
                  ...-)
                  • Gość: kingfish Re: Hehehe Nawet Drf. sie pojawil:-) IP: *.dyn.optonline.net 27.06.02, 03:47
                    Gość portalu: drF napisał(a):

> bardzo ladna manifestacja
                    > ...-)

hiih staramy sie hehehe
                    Zaraz jakis debil zacznie nas przezywac. CZEKAM Hihihih
            • Gość: JOJO Re: Hehehe Nawet Drf. sie pojawil:-) IP: *.proxy.aol.com 27.06.02, 03:48

> pozdrowienia:)
              >
              > Gość portalu: drF napisał(a):
              >
              > > pzdr
              >

Drogi Kingfish,pozwole zauwzyc sobie,mimo ,ze glupim jojem jestem,to tak naprawde
              ten mr., za drF podajacy sie,czlowiekiem najbardziej rozumowatym i kumowatym na
              tym forum jest ! Ja jestem malutkim poliglota,ALE NIGDY JESZCZE ,w jego
              postach ,wiekszych bledow ortograficznych nie zauwazylem ! A wiec,dalej bede
              powazal czlowieka,ktory ze Szwecji pisze,bo tak naprawde,lubie ten kraj,ktory
              krajem dla LUDZI jest !
        • Gość: Kingfish Re: Tylko do Kingfish !!!!!! IP: *.dyn.optonline.net 27.06.02, 03:35
          Nie ma za co, zaraz cie poznalem.
          Dzisiaj siedze w domu bo sie straszny upal zrobil a w basenie mi sie znudzilo
          siedziec. Zmarszczylem sie juz jak stara rodzynka hihi. Na Long Island tez musi
          byc goraco?

Gość portalu: Egon napisał(a):

> Gość portalu: Kingfish napisał(a):
          >
          > > Cześć Egon
          > > Ostatnio naprawdę nie mam za dużo czasu ale to jest u mnie, o tej
          > > letniej porze roku, normalne. Jestem bardzo zajęty w pracy a każdą wolną
          >
          > > chwilę staram się spędzić z dziećmi pod gołym niebem. Nawet już parę razy
          > > przepłynąłem na około Manhattanu. Poza tym tak jak zauważyłeś forum napra
          > wdę
          > > upadło i zrobiło się bardzo nudne. Nikt jeszcze od tamtych czasów nie waln
          > ął
          > > sobie międzykontynentalnego toastu, pamiętasz?:-)
          > > Co do zdjęcia, po 11 września, chyba dla każdego ma one jakieś specjalne
          > > znaczenie i dlatego się nim z wami podzieliłem.
          > > Dzięki za miłe słowa.
          > > Pzdr
          > > Kingfish
          > >
          > >
          > > <a href="http://ijk.netfirms.com/nyc1.swf"target="_blank">ijk.netfir
          > ms.com/nyc1
          > > .swf</a>
          > >
          > > <a href="http://ijk.netfirms.com/wtc.swf"target="_blank">ijk.netfirm
          > s.com/wtc.s
          > > wf</a>
          > >
          >
          > SORRY King za moja wczesniejsza odpowiedz jaik XXX,ale sam zauwazyles chyba,tu
          > ludzi jednak zabraklo tych,ktorzy nam otuchy w w walce ,przeciwko bandytom
          > moslemskim zawsze dodawali. Pzdr.King... !

• _helga Re: Tylko sie nie utopcie w tych basenach:))) 28.06.02, 23:51

> Nie ma za co, zaraz cie poznalem.
            > Dzisiaj siedze w domu bo sie straszny upal zrobil a w basenie mi sie znudzilo
            > siedziec. Zmarszczylem sie juz jak stara rodzynka hihi. Na Long Island tez musi
            >
            > byc goraco?
            >
            >
            > Gość portalu: Egon napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Kingfish napisał(a):
            > >
            > > > Cześć Egon
            > > > Ostatnio naprawdę nie mam za dużo czasu ale to jest u mnie, o tej
            > > > letniej porze roku, normalne. Jestem bardzo zajęty w pracy a każdą
            > wolną
            > >
            > > > chwilę staram się spędzić z dziećmi pod gołym niebem. Nawet już parę
            > razy
            > > > przepłynąłem na około Manhattanu. Poza tym tak jak zauważyłeś forum
            > napra
            > > wdę
            > > > upadło i zrobiło się bardzo nudne. Nikt jeszcze od tamtych czasów nie
            > waln
            > > ął
            > > > sobie międzykontynentalnego toastu, pamiętasz?:-)
            > > > Co do zdjęcia, po 11 września, chyba dla każdego ma one jakieś specja
            > lne
            > > > znaczenie i dlatego się nim z wami podzieliłem.
            > > > Dzięki za miłe słowa.
            > > > Pzdr
            > > > Kingfish
            > > >
            > > >
            > > > <a href="http://ijk.netfirms.com/nyc1.swf"target="_blank">ijk.n
            > etfir
            > > ms.com/nyc1
            > > > .swf</a>
            > > >
            > > > <a href="http://ijk.netfirms.com/wtc.swf"target="_blank">ijk.ne
            > tfirm
            > > s.com/wtc.s
            > > > wf</a>
            > > >
            > >
            > > SORRY King za moja wczesniejsza odpowiedz jaik XXX,ale sam zauwazyles chyb
            > a,tu
            > > ludzi jednak zabraklo tych,ktorzy nam otuchy w w walce ,przeciwko bandytom
            >
            > > moslemskim zawsze dodawali. Pzdr.King... !
            >

U mnie tez goraco. Siedze nad morzem i wcinam rybki, mniam, mniam:) Pozdrawiam
            najserdeczniej was wszystkich:)
      • __vist__ Tylko do Kingfish !!!!!! od Vista__________/ 27.06.02, 22:08
        Widze Kingfish ze dalej filmy robisz.

Pamietasz film ktory mnie wykonczyl? :-(

Pzdr
        Vist_____________/

> Cześć Egon
        > Dzięki za miłe słowa.
        > Pzdr
        > Kingfish
        >
        >
        > .swf</a>
        >
        > wf</a>
        >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka